2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

ben de ilkinde ayniydim,cok hareketliydi gununu beklemez diyordum 2 gun bile gecikti. 30dan sonraki kasilmalar vs baya yormustu onlardan da yola cikiyordum. simdiki ztn bambaska. 3.aydan beri agrilar ve coook daha hareketli bi bebek olmasi masalllah.. bi de 2.dedigin gbi daha erkn ve kolay olur diyorlar. ben de seninle ayni fikirde ve histeyim. ama zamaninda gelsin cunku annemi almaya gidecek esim turkiyeye. o yokken ki 1gun bile surmeyecek,geliyomus dusuncesi beni urkutuyor

Hastanedeki işimi hallettim, çalışabilir raporumu aldım, Elif kızımı gördüm geldim
Her şey yolunda çok şükür. Plasenta yerinde, suyu iyi, rahim uzunluğu iyi, hala baş aşağı pozisyonda
Lakin, bu ultason cihazlarının ölçüm aralıklarının Çinlilere göre yapıldığını düşünmeye başladım. Biz Türk milleti öyle ufak tefek bir millet değiliz ki. 2032 gram/45.5 cm ölçümler. Boyu 33 hafta 3 gün ile, Kilo da 32 hafta 6 gün ile uyumlu görünüyor. Bugün 32+0. Beklenen doğum tarihi 31 Ocak oldu
Bana boyutları gayet normal geldi ama bu ölçüm tahminlerine göre 2-3 haftaya doğururum ben
Şakası bir yana, görmek rahatlatıyor insanı. Bir sonraki randevum kendi doktoruma 35+3'te çünkü. O kadar süre dayanamazdım zaten

Korkma canım bekler o anneannesini:)
Hepimizin bebişleri beklediğimiz zamanda gelsin inşallah.

Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

Aynen canm benim oglum her yaz göz problemi yasiyor 10 yasina kadar devam eder dedi doktor damla damlatiyoruz sürekli. Capaklar o kadar büyük ki ve cok yaniyor cani ama dedigu gibin Allah dermansiz dert vermesin 10 yasina kadar her yaz idare edicez artık sirf bu yuzden yazin gelmesini istemiyorum. Ama gunesten de mahrum kalmasini istemiyorum artik gözlükle sapkayla denize giriyor. Sana da gecmis olsun canm.

Evet eldiven ve çorapları özellikle :) yerim onun minik ellerini minnoşlar :) fileyi nerden aldın canım benim de aklımda joker yada ebebek mağazasında var mı ?
Canım ben bizim burada bir süpermarketten aldım ama bebek mağazalarında vardır hatta Migros’ta falanda olabilir çamaşır filesi diye geçiyor her yerde bi bakayım senin için e bebekte ya da jokerde var mı

Gözünaydın cnm masallah 2 kilolara baslamisiniz. Simdiki bebeklerin hepsi ilerde gibi masallah.tam 32+0 da mi aldin raporu cnm. Ben 32+1 de alicam sıkıntı olmaz inş

Güzel haberlerle gelirsin inşalalh canim

Hadi güzel haberlerle dönersin inşallah canım

Oh ohh maşallah bir aya kalmaz doğurursun canım sen

Gözünaydın cnm masallah 2 kilolara baslamisiniz. Simdiki bebeklerin hepsi ilerde gibi masallah.tam 32+0 da mi aldin raporu cnm. Ben 32+1 de alicam sıkıntı olmaz inş

Çok şükür canım, hepimi sağ salim alsak kucağımıza bebiciklerimizi, sonrası kolay:)
Tam 32+0 bugün. Son adet tarihini söyleyince çıkıyor zaten çalışma izninin başladığı ve bittiği gün. Bence sorun olmaz.

Maşallah minik Elif'e canım büyümüş kuzum ya. Rahatlamissinda canım ne güzel. Ooo 35+3 e daha cok var canım son zamanlara doğru insan daha da bir görmek istiyor ne kadar oldu diye

maşallah kuzuya. bu zamana kadar hareketini hissetsem yetiyordu simdi doğum yaklaştıkça kilosu ne kadar oldu boyu ne kadar oldu diye merak içindeyim hergun 1dk görsem hayır demem

Maşallah Elif hanıma kocaman olmuş,21 aralıkta da benim kontrolüm var inşallah ozaman a benim bıcır kızımda 2 kilo olur

OH oh maşallah Elif kızımıza. Ne güzel büyümüş sağlıkla bereketle vaktinde saatinde gelsin inşallah. Sana katılıyorum ultrason aletleri ölçümleri adeta çinlilere uygun :)

Maşallah canım kilosuda boyu da çok güzel.sağlıkla zamanında gelir inşallah elifff:))))

Aman allah korusun canım inşallah olmasın ben normal doğumdan çok korktum geçse bile bidaha olursa diye sezaryen oluvereyim diyorum. Mevlüt topaç diye bi adammış canım hemoroidde bir numara dediler sende bi araştır canım lazer yapıyomuş zaten belden uyuşturupta aynı gün normal hayatına dönüyormuşsun. Çok zor bişey benim hiç küçülmüyor da büyümüyor da nasıl patlıcak bilemiyorum sarı suya oturuyorum o falan çok fena yakıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…