2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Kız ne işi ne gücü, neden yordun kendini? Allah korusun tehlikeli vakitlere giriyoruz Allah’a emanetleri.

Aman canım dikkat et drunu aradin mı ?tansiyon tehlikeli biliyosun bi muddet acilde günlük ölçtür sonra evde cihaz falanla takip et

Aman canım dikkat et drunu aradin mı ?tansiyon tehlikeli biliyosun bi muddet acilde günlük ölçtür sonra evde cihaz falanla takip et
doktorum devlette canm numara vermiyorlar,ama acildekiler çok iyiydi Allah razı olsun 15 dk da bir ölçtüler bi ara 15 9 du sonra hep düşük çıktı evde takip edeceğim haftaya da kontrolüm var,sağ salim şu 1 buçuk ayı da geçirseydik

Çok geçmiş olsun, dikkat et canım ya tansiyon tehlikeli. 1 saat iş yap 1 saat uzan.

Alla alla daha onceki gebeliklerinde olmus muydu canm? Bir seye stres mi yaptin benimde suan 8 5 sirtimdaki agri var omzuma doğru yayılıyor nefesimi kesiyor gaz agrisimi bebek omurgami baski.yapiypr anlamadim

Alla alla daha onceki gebeliklerinde olmus muydu canm? Bir seye stres mi yaptin benimde suan 8 5 sirtimdaki agri var omzuma doğru yayılıyor nefesimi kesiyor gaz agrisimi bebek omurgami baski.yapiypr anlamadim
2.oğlumda yükselmeler olmuştu canm ama bu kadarını hiç görmemiştim,baştan beride hep normal di bi anda böyle oldu.Artık çok ağırlaştık galiba benimde nefesimi daraltıyor sırtım ağrıyor az.bişey yesem nefes darlığı yaşıyorum

Ah canım ya ne işin var da ağır işler yapıyorsun. Dikkat et kendine yüksek tansiyon cok tehlikeli canım. Neyseki sende kızında iyisiniz. Bırak büyük temizlik yapacakmış birde kadın tutuver bir iki kerelik ağır ve tuzlu yiyeceklerden de uzak dur canım. Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gercekten

Oo çok yükselmiş canım dikkat et allah korusun

sağol canm evet şükür ucuz atlattık,yememe de dikkat etcem inşallah.

Valla canm 1 hafta öncesi gibi bile degilim her hafta agirlascaz Sanirim. Kaburgama ayagini koydu herhalde.birde ne yesem dedigin gibi gaz oluyorum ya. tansiyon aletin varsa surekli ölç ihmal etme.hatta doktorun büyük ihtimal ilac verir tansiyon icin. Kafan da rahat olsun her seyin basi stres.

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman son haftalarımızı kazasız belasız atlatırız inşallah bende annemle Ocak ayı başında temizlik yapmayı düşünüyoruz bakalım temizlik yapmadan da olmuyor gelen giden olacak illaki bişeyler yaparız

Valla canm turşu dedin canm tursu çekti ozellikle iki üç gundur midem tuaf sisiyor kendi kendime nazar ettim midem gayet iyi diyordum herkese.birde bogazda surekli bir geniz akıntısı var o da mideyi çoşturuyor

Aman öyle de böyle de yanıyor. Bari istediğimi yiyeyim diyorumGaviscon olmasa zaten bu hamilelik bitmezmiş

2077 gr olmus bebegim 42 cm uc hafta sonra çağırdı bidaha baskilar kasilmalar bende de oluyor ama normalmis yorma dedi kendini ama ne mumkun

Maşallah canım bebeğine ben de 5 Ocak gitcem. Bundan tam 3 hafta sonra oluyor. Ama ben doktoruma gideli 2 hafta oldu. 35+3 olcak 5 Ocak'ta. Bidaha da "sancın olunca doğurmaya gel" falan mı dicek napcak bilmem

Canım yorma kendini eğer biliyorsan neye yol açacağını. Ben de süpürge paspas yaptım bugün ama çok şükür iyiyim. Biraz mecbur kaldım diyeyim, bir şey kırıldı onu süpüreyim diye süpürgeyi çıkarmışken bilirsiniz nasıl olduğunu. Orayı da alıvereyim, şurayı da geçivereyim, baktım evi süpürmüşüm. Süpürmüşken de silivereyim falan derken temizlik bitti
Eşim söylendi 'ben yapardım hafta sonu niye yoruyorsun kendini' diye de canım durmuyor işte akıl olmaz bana. Bir gün böyle temizlik yaparken başıma bir iş gelecek sonra eşimin dilinden kurtulamicam 'ben sana yapma demedim mi niye söz dinlemiyorsun' diye

Gaviscon ne canm?

sağol canm inş.şu haftalarıda bi geçirseydik.Annem le yaparım diye.düşünüyordum bende ama tırnağın varsa kafanı kaşı benimki,birazda bugün ona canımı sıktım kocan yapsın alıştır hergün işten gelince evi süpürsün benimde belim ağrıyor doğuma gelirim ya ozamana kadar alıştır diyo.

ay aman Allh yaşatmasın canm böyle bi durumu hepimiz dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…