2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Valla seker belasindan dolayı ne yağlı ne tatli ne de agir yiyebiliyorum. Neyseki az kaldı günlerimiz canım biraz daha sabredeceğiz
Aynen canm sabredecegiz. Bende faranjit oldum surekli öksürüyorum korkuyorum da bu öksürügun bebege zarari olur mu diye haftaya zaten ise gitmicem rapor alicam cunku iyilesemiyorum.

Ya ben hiç uzak duramıyorum sevdimi şeylerden. Salçalı, baharatlı, acı, turşu ne varsa yiyorum
Sonra gelsin mide yangınları
Valla canm turşu dedin canm tursu çekti ozellikle iki üç gundur midem tuaf sisiyor kendi kendime nazar ettim midem gayet iyi diyordum herkese.birde bogazda surekli bir geniz akıntısı var o da mideyi çoşturuyor

Ayağıdır canm bende oluyor bugün nst dede öyle oldu hemşire tekme attı bi yere toplandı dedi sevdi bebişi.kasılmada karnın taş gibi oluyor komple

Çok tesekkur ederim duymadım sonrası için planlanan bir şey yok kafamda aklımda bulunsun

13/14seyir ediyordu çok tesekkur ederim

Bende oyle tahmin.ettim sizde de oluyor olmasi normal bi durum oldugunu gosteriyor galiba doğuma hazırlanıyor galiba artık kendimi çok aģir hissetmeyebasladim bile

Ara ara bendede oluyor canım. Dr belli sıklıkta olmadığı muddetce korkma demisti hatta cok ağrı yapıyorsa ilac vereyim dedi istemedim. Hazırlık yapiyor herhalde rahim canim.
Aynen oyle hazirlaniyoruz galiba ama oglene kadar baya sıkdı hatta arkadasim bile dısardan farketti hareketleri de azalmiştı şükür ki oglen sonu duzeldi oynamayabasladi ve kasılma da durdu
Ayağıdır canm bende oluyor bugün nst dede öyle oldu hemşire tekme attı bi yere toplandı dedi sevdi bebişi.kasılmada karnın taş gibi oluyor komple
Evet taş gibiydi zaten bebeģin hareketi de azalmıştı normal bi.durum ama.insan korkuyor yine de erken gelmesin ler.vaktinde sağlıkla gelsin kuzularımiz

beline girip cıkan agri sanci değil demek iyiymiş canım nefesimin daralması psikolojik değil bence ayakları baya yukarlarda diyaframa baskı yapıyo galiba

Aynen canm sabredecegiz. Bende faranjit oldum surekli öksürüyorum korkuyorum da bu öksürügun bebege zarari olur mu diye haftaya zaten ise gitmicem rapor alicam cunku iyilesemiyorum.
Geçmiş olsun ilac kullaniyor musun canım zor gecer o da ya bol bol ihlamur balli süt yapip ic

iyi bari canım çok uzun sürüp hayatını cok etkilemesinde sonuçta çalışıyorsun

kızlar doğum tarihi belli olan oldumu tabi sezeryan olacakların
Yok kuzum daha belli değil benim önümüzdeki hafta gidicem doktora bakalım o zaman söyler belki

Maşallah kuzuya bazı sancıları anneler hissetmiyor nstde çıkıyor ama düzensizse önemli değil canım

2077 gr olmus bebegim 42 cm uc hafta sonra çağırdı bidaha baskilar kasilmalar bende de oluyor ama normalmis yorma dedi kendini ama ne mumkun
Maşallah bebişine canım bu kasılmalar hemen hemen hepimizde var zamanında sağlıkla kavuşalım inşallah

bugün biraz iş yaptım uzandım sonra şiddetli baş ağrısı ve bulantım vardı ki tansiyonumu ölçtüm 19 11 eşim gelene hastaneye gidene kadar düştüğünü anladım baş ağrım geçmişti gittik 12 7 ye düşmüş tüm tahliller yapıldı nst çekildi Allaha şükür kızım iyiymiş hatta çok hareketli bi bebek dedi ebe,tansiyonumu takip etcez artık korkunç bi gündü ilk defa bukadar yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…