- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.961
Aynen canm sabredecegiz. Bende faranjit oldum surekli öksürüyorum korkuyorum da bu öksürügun bebege zarari olur mu diye haftaya zaten ise gitmicem rapor alicam cunku iyilesemiyorum.Valla seker belasindan dolayı ne yağlı ne tatli ne de agir yiyebiliyorum. Neyseki az kaldı günlerimiz canım biraz daha sabredeceğiz
Valla canm turşu dedin canm tursu çektiYa ben hiç uzak duramıyorum sevdimi şeylerden. Salçalı, baharatlı, acı, turşu ne varsa yiyorum
Sonra gelsin mide yangınları
İnşallah canm ama idrar da biraz yanma var iş yerinde çok üşüyor ayaklarımMaşallah canım minige:)) kanın idrarinda iyi çıkar işallah canım
Bende yoruluyorum canm dayanabildiğim haftaya kadar gidiyim dedim Rabbim güç kuvvet versin hepimize.Ohh ne guzel. Benim daha 3 haftam var calisabilir raporu almaya. Yoruldum ama devam etmem lazim sonrasinda da dayanabildigim kadar bakalim.
Ayağıdır canm bende oluyor bugün nst dede öyle oldu hemşire tekme attı bi yere toplandı dedi sevdi bebişi.kasılmada karnın taş gibi oluyor kompleIyi aksâmlar kızlar ben bugun 30. Haftaya girdim ve karnimda gobegimin sag üstü sertlesiyor ara ara oglene kadar sık oldu sonra seyreldi başda ayaģi sandım ama kasilma olabilir mi acaba ??siz boyle bisey yasadınız mi ?Bir de 2 gundur nefes almam zorlaştı aldiğim.nefes yetmiyor sanki erken degil mi daha simdi boyleyse son ayda napicam bu kasılmalar normaldir demi kızlar ?
Çok tesekkur ederim duymadım sonrası için planlanan bir şey yok kafamda aklımda bulunsuncok gecmis olsun arkadaşım .. plesenta yaşlanması olmus olabilir doktorlar bazen farketmiyor gebelik zehirlenmesi genelde bundan oluyor mus... bence bu konuda da bi bakılsın dedim ben..arkadaşımın da boyle.oldu doktor anladı neyseki acil almışlardı kadin da.oluyordu nerdeyse.dedigin sınav...Allah mükafatını arttırsin...bi daha gebelik yaşarsan mutlaka 28 haftadan sonra plesenta takibe alinsin...Allah a emanet ol bol şifa versin Rabbim
13/14seyir ediyordu çok tesekkur ederimÇok büyük bi imtihan Allah sabır versin Cuma hürmetine dayanma gücü sağlık versin inşallah tez vakitte çok çabuk toparlanırsın çok üzüldüm canım tansiyonunu kontrol ediyor muydun arada ne kadardı nasıl birden bu kadar çıkmış ?
Bende oyle tahmin.ettim sizde de oluyor olmasi normal bi durum oldugunu gosteriyor galibaOnlar hazırlık kasılmaları canım. Bende uzun zamandır oluyor, yani en az 1 aydır. Göbeğin tek bir noktası tepe gibi şişiyor ve en az 10-15 saniye öyle kalıyor sonra kendi kendine düzeliyor. Çocuğun bu kadar ağır hareket etmeyeceğini bilecek kadar deneyimli görüyorum artık kendimiOnlar bir girişti mi tekme tokat, nefes kesiyor hızları ve güçleri. Korkacak bir şey yok eğer sıklaşıp şiddeti artmıyorsa.
Aynen oyle hazirlaniyoruz galiba ama oglene kadar baya sıkdı hatta arkadasim bile dısardan farketti hareketleri de azalmiştı şükür ki oglen sonu duzeldi oynamayabasladi ve kasılma da durduAra ara bendede oluyor canım. Dr belli sıklıkta olmadığı muddetce korkma demisti hatta cok ağrı yapıyorsa ilac vereyim dedi istemedim. Hazırlık yapiyor herhalde rahim canim.
Evet taş gibiydi zaten bebeģin hareketi de azalmıştı normal bi.durum ama.insan korkuyor yine de erken gelmesin ler.vaktinde sağlıkla gelsin kuzularımizAyağıdır canm bende oluyor bugün nst dede öyle oldu hemşire tekme attı bi yere toplandı dedi sevdi bebişi.kasılmada karnın taş gibi oluyor komple
beline girip cıkan agri sanci değil demek iyiymiş canım nefesimin daralması psikolojik değil bence ayakları baya yukarlarda diyaframa baskı yapıyo galibaKasılmayı genelde bu şekilde tarif ediyorlar, seyreldiği ve geçtiği için yalancı kasılma olabilir canım. NST ye bağladıklarında bu denk gelmedi bana ama belime giren çıkan ağrı vardı, sancı çıkmadı. Nefes yetmemesi bende oluyor ama zamanla ya azalıyor, ya psikolojik normalleşiyor bilemedim. Bir kaç hafta öncesi kadar rahatsız etmiyor.
Geçmiş olsun ilac kullaniyor musun canım zor gecer o da ya bol bol ihlamur balli süt yapip icAynen canm sabredecegiz. Bende faranjit oldum surekli öksürüyorum korkuyorum da bu öksürügun bebege zarari olur mu diye haftaya zaten ise gitmicem rapor alicam cunku iyilesemiyorum.
Kan degerlerin düşmüş olabilir benimde ayaklarim cok usuyor değerlerim düşmüş sıcak su torbasi aldım ayaklarıma koyuyorum yoksa ısınmıyorlar uyuyamiyorum.İnşallah canm ama idrar da biraz yanma var iş yerinde çok üşüyor ayaklarım
Masallah bebise onden gidiyor galiba bir iki hafta2077 gr olmus bebegim 42 cm uc hafta sonra çağırdı bidaha baskilar kasilmalar bende de oluyor ama normalmis yorma dedi kendini ama ne mumkun
iyi bari canım çok uzun sürüp hayatını cok etkilemesinde sonuçta çalışıyorsunBende oyle tahmin.ettim sizde de oluyor olmasi normal bi durum oldugunu gosteriyor galibadoğuma hazırlanıyor galiba artık kendimi çok aģir hissetmeyebasladim bile
Aynen oyle hazirlaniyoruz galiba ama oglene kadar baya sıkdı hatta arkadasim bile dısardan farketti hareketleri de azalmiştı şükür ki oglen sonu duzeldi oynamayabasladi ve kasılma da durdu
Evet taş gibiydi zaten bebeģin hareketi de azalmıştı normal bi.durum ama.insan korkuyor yine de erken gelmesin ler.vaktinde sağlıkla gelsin kuzularımiz
Bal yemekten de korkuyorum canm ya ama hep ılık su iciyorumGeçmiş olsun ilac kullaniyor musun canım zor gecer o da ya bol bol ihlamur balli süt yapip ic
Yok kuzum daha belli değil benim önümüzdeki hafta gidicem doktora bakalım o zaman söyler belkikızlar doğum tarihi belli olan oldumu tabi sezeryan olacakların
Maşallah kuzuya bazı sancıları anneler hissetmiyor nstde çıkıyor ama düzensizse önemli değil canımMrb kızlar bizde bugün 32 haftalık çalışabilir raporunu aldık.1800 gr olmuşuz Dr haftası ile uyumlu dedi.ilk nst mize girdik oda iyi çok şükür azıcık sancı çıktı ama ben hissetmiyorum ve Dr düzensiz bi şey olmaz dedi kan ve idrar verip çıktık.artık iki hafta bir gel dedi.
Maşallah bebişine canım bu kasılmalar hemen hemen hepimizde var zamanında sağlıkla kavuşalım inşallah2077 gr olmus bebegim 42 cm uc hafta sonra çağırdı bidaha baskilar kasilmalar bende de oluyor ama normalmis yorma dedi kendini ama ne mumkun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?