2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yok canım kendi oz annemi değişmem 10 tane iyi kaynanaya. Yaklaşık 10 gündür kadın bi iyi olmaya başladı bana bende anlamadım tas falan düştü ya da rüya falan görmeye basladi diyorum. Aslinda esimdende suphelenmiyo değilim o mu tembihledi diye. Gerçi bende sallamıyorum kadını çoğunlukla yanında bile oturmuyorum yemek yiyip çayımı icip odama geciyorum erkenden o geliyor yanıma muhabbet etmeye çalışıyor. Ya da ben ters tepince o düzeldi herhalde diyorum. Neyse böyle beni germeden doğuma kadar sursunde

Canım kendi annenin yerini tutar mı? Yanlış anlama, demeye çalıştığım şey şu; çocuk bakma bilmem ne meselelerine gelince iş, sonuçta sen bu çocuğu annenin evinden getirmedim. Ne kadar senin çocuğun ve annenin de torunuysa, o kadar eşinin de çocuğu ve kv'nin de torunu. Bazen kendi annen iyiliğini kafana kakarken, kv daha anlayışlı olabiliyor. Onu demek istemiştim. Yoksa kimse kimsenin yerine konmasın zaten. Bizim de evlatlarımız var. Bize de evlatlarımıza da merhamet ve anlayış versin Allah.

Amin canım yok canım yanlış anlama değil. Tabikide seninle hem fikirim babamin evinden getirmedim benim olduğu kadar onlarında çocuğu. Valla umarim basa kalkmaz gerçi lafımı söylerim siz gel dediniz de geldim kendim kalkip gelmedim sonuçta onlar sürekli eşimi aramış getir diye. Ama laf olunca hangi taraf söylerse soylesin batar orasi kesin yani

Valla Allah biliyor ya bana kendi insanımın lafı daha ağır geliyor. Kv'nin bişeyi değilim ki ben, o söyler niye acısın? Ama kendi annen, baban, ablan, abin olunca iş değişiyor. Bilmiyorum ben böyle hissediyorum, farklı hisseden de vardır. "Aile içinde küsmek, darılmak olmaz; aa biz aileyiz bize niye darılıyorsun?" derler ya asıl aile içinde insan birbirine daha merhametli ve hassas olmalı. Ailen acımıyorsa sana kim değer versin kim acısın

Aynen mevzuu çoook uzun da neyse deyip örtüyoruz işte,kısaca Allah yardımcımız olsun bizlere güç kuvvet versin

Aa kulunçta mı yükseltiyormuş bilmiyorum,sağolaun adam bacak masajıydı başa masajdı,az da kulunçlarıma yapsın doğum sonrasına ustalık belgesini hakedecek artık

Canım çok geçmiş olsun aman gözünü seveyim boşver işi gücü tut birini yapsın . Artık çok riskli zamanlardayız. günde 2 kere ölçmeye çalış tansiyonunu aman dikkat.
Sağol canm Baştan beri takip ediyordum ilk defa böyle oldu,aynen işi de yormadan yaptığımı yaparım.diğer türlü birini çağırırm artık.

Amin canm inşşallah bende hiç bir hamilede yaşamasın böyle bi durumu,Arkadaşımıza da Allah sabır versin gördüm diyecek söz kalmıyor böyle durumlarda Allah sabrını versin.
Sarımsağın kokusuna hiç tahammülüm yok da limon suyu da iyi geliyormuş canm bende onu içtim etkiside oldu şükür.

Benimde ailemin lafida ağır gelir kvnin niye diyeceksin üzülürüm benden ziyade ben oğlunun eşiyim. Bana söyleyeceği bir laf belki beni çok derinden erkilemesede 3 gün sonra aman bosver desemde evladı kendine söylemiş gibi onu hazmedemeyebilir. Eşime deger vermemesinin ayrı bir göstergesi olarak görürüm. Belki yanlış düşünüyorum ama bu ister damat olsun ister gelin olsun aile öncelikle kendi evladına değer veriyorsa gelinde damatta bas tacı eger deger vermiyorsa yerden yere vuruyor.Bende öz abimden yaşadım öyle birşey aramız yok mesela o yüzden o durumu çok iyi biliyorum.

çok geşmiş olsun dikkatlı ol canım az kaldı surda

Ne tarafa yatarsam yatayım bi rahat edemiyorum artık ya, bacaklarım yanlarım falan ağrıyor, büyüyen göbek ağrıyan diğer tüm taraflar
Aynen yatmak eziyet oldu resmen. Sabaha kadar kac kez uyandigimin haddi hesabı yok. Benim sıpa gece hareket etmeye bayılıyor zaten. Birde bu aralar yonganın altında sicak su torbasıyla bile isinamiyorum. Evdeki herkes içerisi iyi sıcak diyor ben de bir tuhaflastim iyice

canım ayva kabugu ve kusburnu kaynat bunlar iyi gelıyor ben 1 ay cektim öksürük şimdi iyim çok sukur sende dene işallah sifa olur

Valla gece uyanmalarına alıştırıyor bizi işte sıpalar, sen neden üşüyorsun kanın mı düşük yoksa?

kızlar gunaydın ya bu şeker ıle basım belada tokluk şekerim 191 çıktı sabah ları yüksek cıkıyor sadece sabah corba içtim tavuksuyu okadar 1 saat sonra ölçtüm 191 çıktı anlamadım valalh of yaaaa

oo baya yükselmiş birseyde yememissin aslinda.Corbana bol limon sıktıysan oda yükseltir. Tabi baş sebep stres. Canım benimkide yükseliyor orjinal nar eksisi bulursan bir çay kaşığı ondan ic dengeliyor hemen. Aman çok dikkat et kendine takip et bir kac gün dr git değerlerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…