- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.001
aynen ya şimdiden zor taşıyoruz bu afacanları bu 42 haftayı bekleyenleri tebrik ediyorum 38 görsem yeter.Valla canm 1 hafta öncesi gibi bile degilim her hafta agirlascaz Sanirim. Kaburgama ayagini koydu herhalde.birde ne yesem dedigin gibi gaz oluyorum ya. tansiyon aletin varsa surekli ölç ihmal etme.hatta doktorun büyük ihtimal ilac verir tansiyon icin. Kafan da rahat olsun her seyin basi stres.
Insanlardan sıfır beklenti icinde olmak cok güzel bir sey canim bosver annen bile.olsa bekleme yavas yavaş kendin yap eşin yapiyosa tabi ondan ozellikle yardım al hamileyiz daha cok ilgi alaka bekliyoruz haliyle ama.kimseden kimseye fayda yok herkes kendine yetiyor benim.cocuklar ikiz.gibiydi kimseden yardım gormedim cok üzüldüm psikolojimi bozdum ama yazık etmisim kendime o guzel gunlerimin kiymetini bilmemişim şimdi 3. Gelicek biliyorum.yine kimse yardim etmiycek amaan gelmesinler de Allah guc kuvvet versin bu kez yardım beklemiycem tabi eşim hariçsağol canm inş.şu haftalarıda bi geçirseydik.Annem le yaparım diye.düşünüyordum bende ama tırnağın varsa kafanı kaşı benimki,birazda bugün ona canımı sıktım kocan yapsın alıştır hergün işten gelince evi süpürsün benimde belim ağrıyor doğuma gelirim ya ozamana kadar alıştır diyo.
İyi günde herkes var zaten canm sezeryanlı olacağım bi destek vermek çok mu zor olur ya şimdiden kırk takla atıyor desem yeri,amaaaannnn neyse Allah bize güç kuvvet versin inşallah kimseye muhtaç olmadan bugünlerde gelir geçerrrInsanlardan sıfır beklenti icinde olmak cok güzel bir sey canim bosver annen bile.olsa bekleme yavas yavaş kendin yap eşin yapiyosa tabi ondan ozellikle yardım al hamileyiz daha cok ilgi alaka bekliyoruz haliyle ama.kimseden kimseye fayda yok herkes kendine yetiyor benim.cocuklar ikiz.gibiydi kimseden yardım gormedim cok üzüldüm psikolojimi bozdum ama yazık etmisim kendime o guzel gunlerimin kiymetini bilmemişim şimdi 3. Gelicek biliyorum.yine kimse yardim etmiycek amaan gelmesinler de Allah guc kuvvet versin bu kez yardım beklemiycem tabi eşim hariç
Aynen oyle insan zor günlerini tek basina atlatınca daha güçlü hissediyor kendini ve kimseye eyvallahi kalmıyor dedigin gibi bugunlerde geçiyor Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinİyi günde herkes var zaten canm sezeryanlı olacağım bi destek vermek çok mu zor olur ya şimdiden kırk takla atıyor desem yeri,amaaaannnn neyse Allah bize güç kuvvet versin inşallah kimseye muhtaç olmadan bugünlerde gelir geçerrr
Canım eşlerimizin yaptığıda bizim içimize sinmiyor sağolsun bizimki de yapar yardım eder ama bazen benim elim değmeyince içim rahat etmiyor Allah yardımcımız olsun vallasağol canm inş.şu haftalarıda bi geçirseydik.Annem le yaparım diye.düşünüyordum bende ama tırnağın varsa kafanı kaşı benimki,birazda bugün ona canımı sıktım kocan yapsın alıştır hergün işten gelince evi süpürsün benimde belim ağrıyor doğuma gelirim ya ozamana kadar alıştır diyo.
Gaviscon ne canm?
Insanlardan sıfır beklenti icinde olmak cok güzel bir sey canim bosver annen bile.olsa bekleme yavas yavaş kendin yap eşin yapiyosa tabi ondan ozellikle yardım al hamileyiz daha cok ilgi alaka bekliyoruz haliyle ama.kimseden kimseye fayda yok herkes kendine yetiyor benim.cocuklar ikiz.gibiydi kimseden yardım gormedim cok üzüldüm psikolojimi bozdum ama yazık etmisim kendime o guzel gunlerimin kiymetini bilmemişim şimdi 3. Gelicek biliyorum.yine kimse yardim etmiycek amaan gelmesinler de Allah guc kuvvet versin bu kez yardım beklemiycem tabi eşim hariç
İyi günde herkes var zaten canm sezeryanlı olacağım bi destek vermek çok mu zor olur ya şimdiden kırk takla atıyor desem yeri,amaaaannnn neyse Allah bize güç kuvvet versin inşallah kimseye muhtaç olmadan bugünlerde gelir geçerrr
Aynen ya 41 de doguranlari tebrik etmek istiyorum. Ben ilk oglumda 36 dan sonra kaburga agrilarim başlamıştı simdi 30 da basladigina inanamiyorum. Kesinlikle cnm evlatlarimiz icin hicbir seyi takmamak gerek. Esim biraz omuzlarima masaj yapti cok kulunç olmusum biraz rahatladim sende masaj yaptir istersen biliyorsun kulunçta yuksek tansiyon yaparaynen ya şimdiden zor taşıyoruz bu afacanları bu 42 haftayı bekleyenleri tebrik ediyorum 38 görsem yeter.
Bi daha bu kadar yükselmez de inşallah ilaca gerek kalmaz bundan sonra yediklerime ve kafama takacağım şeyleri daha fazla önemseyeceğim,hiç bişey evlatlarımdan.önemli olamaz
bugün biraz iş yaptım uzandım sonra şiddetli baş ağrısı ve bulantım vardı ki tansiyonumu ölçtüm 19 11 eşim gelene hastaneye gidene kadar düştüğünü anladım baş ağrım geçmişti gittik 12 7 ye düşmüş tüm tahliller yapıldı nst çekildi Allaha şükür kızım iyiymiş hatta çok hareketli bi bebek dedi ebe,tansiyonumu takip etcez artık korkunç bi gündü ilk defa bukadar yükseldi
Valla canim bnde de var o öksürük bi gecmedi iki haftadan fazla oldu bal limon zencefil iciyordum içim yanıyor du hatta baldan artik bıraktım dr ilac vernisti onu da biraktim zaten faydası olmadi yavaş yavaş azalacak dogal akisina bıraktımBal yemekten de korkuyorum canm ya ama hep ılık su iciyorum
Hic kullanmadim canm surubu ama aklimda bulunsun daha da fena olursam kullanırım. Bu arada söylediklerine aynen katiliyorum sanki ben yazmisim gibi hissettim annem bile olsa kimseye muhtac olmak istemiyorum bende cocuguna ben baktim lafini cok duydum. Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi ama herkesin hayatı kendine artik biz aileyiz kimse kimsenin aile düzenine mudahale etmesin.herkes mutlu saglikli yasasin..ondan dolayi zaten maddi acidan el vermesekte eylulde ucretsiz izne cikicam canm sonra da bakici olayına giricem Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah hepimiziMide yanması, yani reflü için kullanılan şurup canım, sen hiç kullanmadın mı
"Allah kimseyi aile içinde bile birbirine muhtaç etmesin" diyeceğim günler yaşadım. Eşim dışında kimseden yardım istemiyorum artık. 37 bitene kadar çalışabilirsem eğer bir sıkıntı yaşamadan, 'doğum iznine çıkınca gel' dedim anneme. Kendi annen bile olsa, gördüğün yardım dolayısıyla gebe kalıyorsun ve sürekli minnetini göstermen bekleniyor. En ufak bir kusurunda 'o kadar çocuklarına baktım' falan olayına giriliyor, inan insanlardan soğudum hamileliğimi başında yaşadığım şeyler yüzünden. Sonra 'benim için en önemi şey çocuğum ve kocamdan oluşan çekirdek ailem' deyince de güçlerine gidiyor.
Aman mevzu uzun, sadece şunu bil ki kimsenin hayatı kusursuz değil arkadaşım. Canınızı sıkmayın, eşler birbirine iyi baksın, evlatlarınıza sarılın, hayatta gerisi boş.
Kimse kimseye muhtaç kalmadan evlatlarını istediği gibi büyütür umarım.
Kıyamam ya korkma üzüntüyle de çıkar tansiyon şurda iki ayımız kaldı bırak evi falan pis desinler bebeğinden senden önemli değil. Zaten kötü bi haber aldık bugun tansiyondan befer arkadaşımız okumuşsundur benimde 13 falan çıkıyor takip ediyorum 11 e düştü bende korkuyorum sarımsak falan yiyorum onlar düşürüyor sende sık sık ye sarımsaklı yoğurt falan bidaha yaşamazsın inşallahevet canm,çok kötüydü ya gözüm bulanık görüyordu mide bulantısı,başım felaketti,aklımdan nw senaryolar geçti bi bilsen
Tahris olmus benim bogazim canm kuru kuru oksuruyorum dün gece kusmaktan tahris oldu oncesinde de faranjit olmustum. Zencefil bende ictim. Gercekten dedigin gibi gecmiyor ilik su iciyorum bol bol limon zaten bogazi daha cok tahris ediyormus doktor sakin limon sıkma demistı ilik suya. Gecmis olsun bu arada sana da insallah tez zamanda iyileşiriz.Valla canim bnde de var o öksürük bi gecmedi iki haftadan fazla oldu bal limon zencefil iciyordum içim yanıyor du hatta baldan artik bıraktım dr ilac vernisti onu da biraktim zaten faydası olmadi yavaş yavaş azalacak dogal akisina bıraktım
Çok çok üzüldüm... Allah yardımcın olsun Allah bol sabır versin inşallah...Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Hic kullanmadim canm surubu ama aklimda bulunsun daha da fena olursam kullanırım. Bu arada söylediklerine aynen katiliyorum sanki ben yazmisim gibi hissettim annem bile olsa kimseye muhtac olmak istemiyorum bende cocuguna ben baktim lafini cok duydum. Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi ama herkesin hayatı kendine artik biz aileyiz kimse kimsenin aile düzenine mudahale etmesin.herkes mutlu saglikli yasasin..ondan dolayi zaten maddi acidan el vermesekte eylulde ucretsiz izne cikicam canm sonra da bakici olayına giricem Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah hepimizi
Canım rabbim şifalar versin inşaallah bebeğinde sağlığına kavuşur sende sağlığına kavuşurşunGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Bizim ev kredisi daha bitmiyor ama esim kurs falan acar telafi ederiz bir sekilde onemli olan sagligimizin huzurumuzun olmasi ev üstüne ev olmuyor. Annen olunca aliniyor bir sey diyemiyorsun cocukla ilgili ama bakiciya her seyi söylüyorsun kurallarini bastan koyuyorsun. Allah güç kuvvet saglik versin de bebeklerimize kendimiz bakalim ilkinde annem bakti simdi her seyi ile ben ilgilenmek istiyorum Allah saglik verirse.Amin canım. Ben zaten ilkinden sonra 'herkes bakabilecekse doğursun 2.'yi' lafını duyunca eşime demiştim ücretsiz izne çıkabileceğim zaman doğururum ben 2.yi diye. Ev kredimiz 10 ay kaldı. Eylül'e kadar izin normal rapor falan idare etcem sonra ücretsiz alcam. Kendim bakarım çocuğuma, Allah sağlık sıhhat versin. Sonrasında da işe başlarken ya bakıcı bulurum ya da kreşe veririm ama kreş daha ağır basıyor.
Aynen ondandir canim 10.3tu dr daha da fazla düşmüş dedi ilacımı da 2ye cikardi. Heralde 9larda falanOlabilir canm zaten gebelikte hiç 12 yi göremedim ilaç kullanmama rağmen
Valla ne güzel söylemişsin canım. Bende mecburiyetten kv yanındayım bakalım o neler söyleyecek bana yarın birgün. Yazdıklarını okuyunca film seridi gibi gecti gözümün önünden.Mide yanması, yani reflü için kullanılan şurup canım, sen hiç kullanmadın mı
"Allah kimseyi aile içinde bile birbirine muhtaç etmesin" diyeceğim günler yaşadım. Eşim dışında kimseden yardım istemiyorum artık. 37 bitene kadar çalışabilirsem eğer bir sıkıntı yaşamadan, 'doğum iznine çıkınca gel' dedim anneme. Kendi annen bile olsa, gördüğün yardım dolayısıyla gebe kalıyorsun ve sürekli minnetini göstermen bekleniyor. En ufak bir kusurunda 'o kadar çocuklarına baktım' falan olayına giriliyor, inan insanlardan soğudum hamileliğimi başında yaşadığım şeyler yüzünden. Sonra 'benim için en önemi şey çocuğum ve kocamdan oluşan çekirdek ailem' deyince de güçlerine gidiyor.
Aman mevzu uzun, sadece şunu bil ki kimsenin hayatı kusursuz değil arkadaşım. Canınızı sıkmayın, eşler birbirine iyi baksın, evlatlarınıza sarılın, hayatta gerisi boş.
Kimse kimseye muhtaç kalmadan evlatlarını istediği gibi büyütür umarım.
Canım yanlış görmüşüm yazıyı rabbim sana sabırlar versin bebeğin melek olmuş artık çok üzülme şuan senin sağlığın önemli rabbim şifalar versin sanadaCanım rabbim şifalar versin inşaallah bebeğinde sağlığına kavuşur sende sağlığına kavuşurşun
Bizim ev kredisi daha bitmiyor ama esim kurs falan acar telafi ederiz bir sekilde onemli olan sagligimizin huzurumuzun olmasi ev üstüne ev olmuyor. Annen olunca aliniyor bir sey diyemiyorsun cocukla ilgili ama bakiciya her seyi söylüyorsun kurallarini bastan koyuyorsun. Allah güç kuvvet saglik versin de bebeklerimize kendimiz bakalim ilkinde annem bakti simdi her seyi ile ben ilgilenmek istiyorum Allah saglik verirse.
Valla ne güzel söylemişsin canım. Bende mecburiyetten kv yanındayım bakalım o neler söyleyecek bana yarın birgün. Yazdıklarını okuyunca film seridi gibi gecti gözümün önünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?