- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.941
Gebelik sekerin var miydi canm genellikle sekeri olanlarda yuksek çıkıyorçıkıyorsuyum üst sınıra yakınmış fazla artmış başına böyle bişey gelen oldumu
yoktu canım şeker yüklemesi yaptırmıştım normal çıkmıştı. suyum fazla diye karnımda çok büyüdü resmen kaburgalarım batıyorGebelik sekerin var miydi canm genellikle sekeri olanlarda yuksek çıkıyorçıkıyor
Benim de öyle, şekerim de tansiyonum da düşük. Ben amniyosentez oldum, sonrasında 4 lt su içmeye ve her gün 1 armut yemeye başlamıştım su kaçağı olursa kendimce çok su yapsın diye. Alıştım hala devam ediyorum. Dr bir problem yok dedi, boş ver az olmasından iyidiryoktu canım şeker yüklemesi yaptırmıştım normal çıkmıştı. suyum fazla diye karnımda çok büyüdü resmen kaburgalarım batıyor
çok geçmiş olsun sanada . sağ salim alalım kucağımıza inş.Benim de öyle, şekerim de tansiyonum da düşük. Ben amniyosentez oldum, sonrasında 4 lt su içmeye ve her gün 1 armut yemeye başlamıştım su kaçağı olursa kendimce çok su yapsın diye. Alıştım hala devam ediyorum. Dr bir problem yok dedi, boş ver az olmasından iyidir
Hadi ya olmasaydı iyidi çok çektim çünküSon aylarda oluyormus canm.kusmalar
Aynen öyle canım çok hareketli olup bir anda hiç tepki vermemesi insani korkutuyor. En azından kafam rahatladi dün korkuttu gecede hic durmadı sipacak.
Maşallah canım minige:)) kanın idrarinda iyi çıkar işallah canımMrb kızlar bizde bugün 32 haftalık çalışabilir raporunu aldık.1800 gr olmuşuz Dr haftası ile uyumlu dedi.ilk nst mize girdik oda iyi çok şükür azıcık sancı çıktı ama ben hissetmiyorum ve Dr düzensiz bi şey olmaz dedi kan ve idrar verip çıktık.artık iki hafta bir gel dedi.
Ilk aylardaki gibi olmaz canm ama rahim mideye baski yaptigi için yagli seyler yersek mideye dokunma ihtimali yüksek. Hele ki benim gibi midede sıkıntısı olanlar icin ben artik tobe ettim agir yemekler yemicem emzirirken de yemem ya bebek icin iyi olmaz yazik gazi olur.Hadi ya olmasaydı iyidi çok çektim çünkü
Mrb kızlar bizde bugün 32 haftalık çalışabilir raporunu aldık.1800 gr olmuşuz Dr haftası ile uyumlu dedi.ilk nst mize girdik oda iyi çok şükür azıcık sancı çıktı ama ben hissetmiyorum ve Dr düzensiz bi şey olmaz dedi kan ve idrar verip çıktık.artık iki hafta bir gel dedi.
BEN HALA KUSUYORUM SABAHLARI ÖZELLIKLEHadi ya olmasaydı iyidi çok çektim çünkü
Ahhh canim.benim cok üzüldüm cidden cennete meleģini gonderdin Rabbim sefaaatine nail etsin inşallah daha once tansiyon takibi yapmadi mi dr un iyiki sana bisey olmamış Allah şifa versin inşallahGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Valla seker belasindan dolayı ne yağlı ne tatli ne de agir yiyebiliyorum. Neyseki az kaldı günlerimiz canım biraz daha sabredeceğizIlk aylardaki gibi olmaz canm ama rahim mideye baski yaptigi için yagli seyler yersek mideye dokunma ihtimali yüksek. Hele ki benim gibi midede sıkıntısı olanlar icin ben artik tobe ettim agir yemekler yemicem emzirirken de yemem ya bebek icin iyi olmaz yazik gazi olur.
Iyi aksâmlar kızlar ben bugun 30. Haftaya girdim ve karnimda gobegimin sag üstü sertlesiyor ara ara oglene kadar sık oldu sonra seyreldi başda ayaģi sandım ama kasilma olabilir mi acaba ??siz boyle bisey yasadınız mi ?Bir de 2 gundur nefes almam zorlaştı aldiğim.nefes yetmiyor sanki erken degil mi daha simdi boyleyse son ayda napicam bu kasılmalar normaldir demi kızlar ?
Ilk aylardaki gibi olmaz canm ama rahim mideye baski yaptigi için yagli seyler yersek mideye dokunma ihtimali yüksek. Hele ki benim gibi midede sıkıntısı olanlar icin ben artik tobe ettim agir yemekler yemicem emzirirken de yemem ya bebek icin iyi olmaz yazik gazi olur.
Iyi aksâmlar kızlar ben bugun 30. Haftaya girdim ve karnimda gobegimin sag üstü sertlesiyor ara ara oglene kadar sık oldu sonra seyreldi başda ayaģi sandım ama kasilma olabilir mi acaba ??siz boyle bisey yasadınız mi ?Bir de 2 gundur nefes almam zorlaştı aldiğim.nefes yetmiyor sanki erken degil mi daha simdi boyleyse son ayda napicam bu kasılmalar normaldir demi kızlar ?
Ara ara bendede oluyor canım. Dr belli sıklıkta olmadığı muddetce korkma demisti hatta cok ağrı yapıyorsa ilac vereyim dedi istemedim. Hazırlık yapiyor herhalde rahim canim.Iyi aksâmlar kızlar ben bugun 30. Haftaya girdim ve karnimda gobegimin sag üstü sertlesiyor ara ara oglene kadar sık oldu sonra seyreldi başda ayaģi sandım ama kasilma olabilir mi acaba ??siz boyle bisey yasadınız mi ?Bir de 2 gundur nefes almam zorlaştı aldiğim.nefes yetmiyor sanki erken degil mi daha simdi boyleyse son ayda napicam bu kasılmalar normaldir demi kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?