2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
yoktu canım şeker yüklemesi yaptırmıştım normal çıkmıştı. suyum fazla diye karnımda çok büyüdü resmen kaburgalarım batıyor
Benim de öyle, şekerim de tansiyonum da düşük. Ben amniyosentez oldum, sonrasında 4 lt su içmeye ve her gün 1 armut yemeye başlamıştım su kaçağı olursa kendimce çok su yapsın diye. Alıştım hala devam ediyorum. Dr bir problem yok dedi, boş ver az olmasından iyidir

çok geçmiş olsun sanada . sağ salim alalım kucağımıza inş.

@befer canım çok geçmiş olsun. Allah sabrını artırsın meleğini cennette şefaatçi eylesin. İnşallah bir sonraki hamileliğinde sağlıkla sıhhatle uzun ömürle kucağına alıcaksın. Şimdi sen kendine iyi bak toparlan biran önce sonrasını Allah kolaylaştırsın inşallah.

Y Yslysl dun sana yazacaktm bizm sipaciktan yazamadim. cok iyi yaptin doktora gorunmekle,masallah cok hareketli olunca bebekler,bi sure durunca insan korkuyor.akliniz kalmdi ne guzel. pasan yorulmus sanirim dun :)
Aynen öyle canım çok hareketli olup bir anda hiç tepki vermemesi insani korkutuyor. En azından kafam rahatladi dün korkuttu gecede hic durmadı sipacak.

Maşallah canım minige:)) kanın idrarinda iyi çıkar işallah canım

Hadi ya olmasaydı iyidi çok çektim çünkü
Ilk aylardaki gibi olmaz canm ama rahim mideye baski yaptigi için yagli seyler yersek mideye dokunma ihtimali yüksek. Hele ki benim gibi midede sıkıntısı olanlar icin ben artik tobe ettim agir yemekler yemicem emzirirken de yemem ya bebek icin iyi olmaz yazik gazi olur.

Ohh ne guzel. Benim daha 3 haftam var calisabilir raporu almaya. Yoruldum ama devam etmem lazim sonrasinda da dayanabildigim kadar bakalim.

Iyi aksâmlar kızlar ben bugun 30. Haftaya girdim ve karnimda gobegimin sag üstü sertlesiyor ara ara oglene kadar sık oldu sonra seyreldi başda ayaģi sandım ama kasilma olabilir mi acaba ??siz boyle bisey yasadınız mi ?Bir de 2 gundur nefes almam zorlaştı aldiğim.nefes yetmiyor sanki erken degil mi daha simdi boyleyse son ayda napicam bu kasılmalar normaldir demi kızlar ?

Ahhh canim.benim cok üzüldüm cidden cennete meleģini gonderdin Rabbim sefaaatine nail etsin inşallah daha once tansiyon takibi yapmadi mi dr un iyiki sana bisey olmamış Allah şifa versin inşallah

Valla seker belasindan dolayı ne yağlı ne tatli ne de agir yiyebiliyorum. Neyseki az kaldı günlerimiz canım biraz daha sabredeceğiz

Onlar hazırlık kasılmaları canım. Bende uzun zamandır oluyor, yani en az 1 aydır. Göbeğin tek bir noktası tepe gibi şişiyor ve en az 10-15 saniye öyle kalıyor sonra kendi kendine düzeliyor. Çocuğun bu kadar ağır hareket etmeyeceğini bilecek kadar deneyimli görüyorum artık kendimi Onlar bir girişti mi tekme tokat, nefes kesiyor hızları ve güçleri. Korkacak bir şey yok eğer sıklaşıp şiddeti artmıyorsa.

Ya ben hiç uzak duramıyorum sevdimi şeylerden. Salçalı, baharatlı, acı, turşu ne varsa yiyorum
Sonra gelsin mide yangınları

Kasılmayı genelde bu şekilde tarif ediyorlar, seyreldiği ve geçtiği için yalancı kasılma olabilir canım. NST ye bağladıklarında bu denk gelmedi bana ama belime giren çıkan ağrı vardı, sancı çıkmadı. Nefes yetmemesi bende oluyor ama zamanla ya azalıyor, ya psikolojik normalleşiyor bilemedim. Bir kaç hafta öncesi kadar rahatsız etmiyor.

Ara ara bendede oluyor canım. Dr belli sıklıkta olmadığı muddetce korkma demisti hatta cok ağrı yapıyorsa ilac vereyim dedi istemedim. Hazırlık yapiyor herhalde rahim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…