2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın anneler
Gece uyanmaktan artık şikayet bile edemeyecek kadar bezdim. Her dönüşte uyanıyorum, gecede 15-20 sefer ediyor herhalde. Arada kızım tuvalete kalkıyor, sesleniyor 'anneeeeee bitttiiiii' diye. Yat kalk seme oluyorum valla. Bir de dün gece midem bulandı arada uykudan uyandıracak kadar. Anlamadım hiç 8. ayda nerden çıktı bu

Baktığın açıdan senin söylediklerin de doğru. Dallı budaklı işler bunlar. Herkes birbirine iyi davransa da dünya daha katlanılabilir bir şey olsa çok şahane olurdu her şey

Canım çok yükselmiş ya, akşam yatmadan neler yediğini bir düşün, tavuk suyu o kadar çıkarır mı şekeri?

zaten doktorum 2 günde bir ölçüm yap dedi bende oyle yapıyorum yüksek cıkarsa mutalaka gel bekleme dedı bıktım valalh

Amin canım. İşte insanın doktoru kendi olacak ne iyi geliyorsa öyle devam et canım

Bir laf vardir ya cok afedersin. İki tarafı da boklu değnek. Keşke herkes empati yeteneğine sahip olup tatlı tatlı geçinebilse dünya daha güzel bir yer olurdu.

zaten doktorum 2 günde bir ölçüm yap dedi bende oyle yapıyorum yüksek cıkarsa mutalaka gel bekleme dedı bıktım valalh
Aksam da ağır yiyecekler veya tatlı seyler yemediysen bekleme git canım. Yüksek seker ve yüksek tansiyon çok tehlikeli çünkü. Gerçi benimde seker yükselince ablam espriye vuruyor. Senin oğlan anne ben sekerim diyor sana tatlı yemene gerek yok diye:))

Maşallah bebeğine
Çok özel bir sebebi yoksa neden sezaryen düşündüğünü sorabilir miyim?
Acı çekerim diye mi korkuyorsun yoksa fiziksel sebepleri mi var? İlk çocuğun sanırım.
Canı cok az olanlardanım cok korkuyorum hamilelikte stres olmasın dıye sezeryana odaklandım. Bide belimde iki tane kist var acıkcası zararı olur dıye ıkınmanın normal hiç düşünmedim. İlk çocuk

Rabbim ikinize de şifa versin hemencecik iyileşin inşallah

Az bir yoğurda tarçın karıştır ye canım. Şeker düşürür.

Canı cok az olanlardanım cok korkuyorum hamilelikte stres olmasın dıye sezeryana odaklandım. Bide belimde iki tane kist var acıkcası zararı olur dıye ıkınmanın normal hiç düşünmedim. İlk çocuk

Kendimden örnek vereyim sen kıyas yap. 'Parmak aramı dosya kağıdı kesti' diye ağlayan tiplerdendim ben. Canım öyle tatlıydı ki, iğne yaptıracağım zaman falan hastaneyi yıkardım. Liseye giderken bile. Doktorlar kızardı artık bana, çocuk musun sen diye. İlk çocuğumu normal doğurduğumda sülalede kimse inanamadı, 'yok canım doğurmamıştır o' falan demişler
Aynı ben, 2. çocuğumu normal doğurmak istiyorsam gerisini sen düşün. Acıdan kimse ölmez.
Ha kistlerin için düşünüyorsan doktoruna bir danış derim, derse ki sıkıntı olur normal doğurma, o zaman eyvallah. Sağlık sebepleri ile sezaryen olmak zorunda kalanlara zaten kimsenin lafı olamaz ama sırf korku için kendine ve vücuduna bunu yapma derim.

İnşallah canim biz dönüşümlü olarak hasta oluyoruz evde biri iyileşiyor diğerine geçiyor o iyileşirken digeri derken basa sarıyor bebek doğana kadar herkes atlatsa keske

Ne tarafa yatarsam yatayım bi rahat edemiyorum artık ya, bacaklarım yanlarım falan ağrıyor, büyüyen göbek ağrıyan diğer tüm taraflar
Ay aynen ya ozellikle sirt agrisi aksamlari masör olarak çalıştırıyorum eşimi tabi kizimda tırnaklarını geçiriyor o arada masaj yapicam die
Bide bu sipa ne tarafa dönsem ordan bi tekme beni eziyorsun der gibi bi rahat edip uyuyamiyorum

Kızlar joker baby mağazaları nasıl uygun mu? Aradığım herşeyi bulabilir miyim?Ebebek olan AVM’ler bize biraz uzak kalıyor bu akşam son eksiklerimi de alıyım diye düşünüyorum da jokere bakıcaz

Gunaydin kizlar dün gece benim oglus kaburgama ayagini dayadi nefes alamadim cok sukur sonra ayagini cekti. Hamileliğin gercekten en zor zamanları 2.3.8.9.aylarmis onu birkez daha anladim. 6.ay gibisi yokmus
Öyle yapınca ben iki tıpıklıyorum kaçıyor sipa futbolcu olacak derler ya hareketli çocuğa bizimki boksör olacak mübarek

İlkini normal yapmış biri olarak yine normal düşünüyorum ama korkmuyot da değilim ama benim korktugum doğum ani değil sancı kismi onun da büyük sebebi suyum gelince direk hastaneye gittik ve muayene bütün sandığı orda cekmis olmam nts den bile nefret ediyorum inşallah bunda suyum falan erken gelmez de bütun sanciyi evde ceker giderim

Benim ilk gebeliğim, ben de normal istiyorum kısmetse. ben açık yumurtalık ameliyatı olmuştum, 16 dikişim vardı sezaryan bölgemde ve çok zor günlerdi. Bu yüzden normal istiyorum. Peki daha önce normal doğum yapmış olanlara sorayım. Ne acı ne sancı çok korkutmuyor beni. Tek kafama takılan şey var, ya ıkınırken çocuğun kafasının yarısı çıkar ve ben ıkınmanın gerisini getiremezsem de çocuk o şekilde sıkışırsa? Çocuğa zarar vermem değil mi? Delimiyim ne bu takılıyor kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…