- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.041
Benimde ailemin lafida ağır gelir kvnin niye diyeceksin üzülürüm benden ziyade ben oğlunun eşiyim. Bana söyleyeceği bir laf belki beni çok derinden erkilemesede 3 gün sonra aman bosver desemde evladı kendine söylemiş gibi onu hazmedemeyebilir. Eşime deger vermemesinin ayrı bir göstergesi olarak görürüm. Belki yanlış düşünüyorum ama bu ister damat olsun ister gelin olsun aile öncelikle kendi evladına değer veriyorsa gelinde damatta bas tacı eger deger vermiyorsa yerden yere vuruyor.Bende öz abimden yaşadım öyle birşey aramız yok mesela o yüzden o durumu çok iyi biliyorum.
kızlar gunaydın ya bu şeker ıle basım belada tokluk şekerim 191 çıktı sabah ları yüksek cıkıyor sadece sabah corba içtim tavuksuyu okadar 1 saat sonra ölçtüm 191 çıktı anlamadım valalh of yaaaa
zaten doktorum 2 günde bir ölçüm yap dedi bende oyle yapıyorum yüksek cıkarsa mutalaka gel bekleme dedı bıktım valalhoo baya yükselmiş birseyde yememissin aslinda.Corbana bol limon sıktıysan oda yükseltir. Tabi baş sebep stres. Canım benimkide yükseliyor orjinal nar eksisi bulursan bir çay kaşığı ondan ic dengeliyor hemen. Aman çok dikkat et kendine takip et bir kac gün dr git değerlerinle
Amin canım. İşte insanın doktoru kendi olacak ne iyi geliyorsa öyle devam et canımAmin canm inşşallah bende hiç bir hamilede yaşamasın böyle bi durumu,Arkadaşımıza da Allah sabır versin gördüm diyecek söz kalmıyor böyle durumlarda Allah sabrını versin.
Sarımsağın kokusuna hiç tahammülüm yok da limon suyu da iyi geliyormuş canm bende onu içtim etkiside oldu şükür.
Bir laf vardir ya cok afedersin. İki tarafı da boklu değnek. Keşke herkes empati yeteneğine sahip olup tatlı tatlı geçinebilse dünya daha güzel bir yer olurdu.Günaydın anneler
Gece uyanmaktan artık şikayet bile edemeyecek kadar bezdim. Her dönüşte uyanıyorum, gecede 15-20 sefer ediyor herhalde. Arada kızım tuvalete kalkıyor, sesleniyor 'anneeeeee bitttiiiii' diye. Yat kalk seme oluyorum valla. Bir de dün gece midem bulandı arada uykudan uyandıracak kadar. Anlamadım hiç 8. ayda nerden çıktı bu
Baktığın açıdan senin söylediklerin de doğru. Dallı budaklı işler bunlar. Herkes birbirine iyi davransa da dünya daha katlanılabilir bir şey olsa çok şahane olurdu her şey
Canım çok yükselmiş ya, akşam yatmadan neler yediğini bir düşün, tavuk suyu o kadar çıkarır mı şekeri?
Aksam da ağır yiyecekler veya tatlı seyler yemediysen bekleme git canım. Yüksek seker ve yüksek tansiyon çok tehlikeli çünkü. Gerçi benimde seker yükselince ablam espriye vuruyor. Senin oğlan anne ben sekerim diyor sana tatlı yemene gerek yok diye:))zaten doktorum 2 günde bir ölçüm yap dedi bende oyle yapıyorum yüksek cıkarsa mutalaka gel bekleme dedı bıktım valalh
Canı cok az olanlardanım cok korkuyorum hamilelikte stres olmasın dıye sezeryana odaklandım. Bide belimde iki tane kist var acıkcası zararı olur dıye ıkınmanın normal hiç düşünmedim. İlk çocukMaşallah bebeğine
Çok özel bir sebebi yoksa neden sezaryen düşündüğünü sorabilir miyim?
Acı çekerim diye mi korkuyorsun yoksa fiziksel sebepleri mi var? İlk çocuğun sanırım.
Rabbim ikinize de şifa versin hemencecik iyileşin inşallahGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
kızlar gunaydın ya bu şeker ıle basım belada tokluk şekerim 191 çıktı sabah ları yüksek cıkıyor sadece sabah corba içtim tavuksuyu okadar 1 saat sonra ölçtüm 191 çıktı anlamadım valalh of yaaaa
Canı cok az olanlardanım cok korkuyorum hamilelikte stres olmasın dıye sezeryana odaklandım. Bide belimde iki tane kist var acıkcası zararı olur dıye ıkınmanın normal hiç düşünmedim. İlk çocuk
iş yerinde zor eve gidince yaparım tskler canımAz bir yoğurda tarçın karıştır ye canım. Şeker düşürür.
Canım isin masa basi mi hareketsizlikte sekeri yükseltiyor özellikle yemeklerden sonra yürüyüş yapmani tavsiye ederim.iş yerinde zor eve gidince yaparım tskler canım
İnşallah canim biz dönüşümlü olarak hasta oluyoruz evde biri iyileşiyor diğerine geçiyor o iyileşirken digeri derken basa sarıyor bebek doğana kadar herkes atlatsa keskeTahris olmus benim bogazim canm kuru kuru oksuruyorum dün gece kusmaktan tahris oldu oncesinde de faranjit olmustum. Zencefil bende ictim. Gercekten dedigin gibi gecmiyor ilik su iciyorum bol bol limon zaten bogazi daha cok tahris ediyormus doktor sakin limon sıkma demistı ilik suya. Gecmis olsun bu arada sana da insallah tez zamanda iyileşiriz.
Ay aynen ya ozellikle sirt agrisi aksamlari masör olarak çalıştırıyorum eşimi tabi kizimda tırnaklarını geçiriyor o arada masaj yapicam dieNe tarafa yatarsam yatayım bi rahat edemiyorum artık ya, bacaklarım yanlarım falan ağrıyor, büyüyen göbek ağrıyan diğer tüm taraflar
Canım bende çok oksuruyorum doğumu bile başlatır bu şekilde dedi ben biraz korktum acikcasi öksürükten oksurdukce kasiliyor tas gibi oluyor karnimÖKSÜRÜGÜN BEBEGE ZARARI YOK AMA GENEDE DİKKAT ET CANIM
Teşekkür ederim canim bi deneyim bakalim neler denedikten bide onu deneyelim :)canım ayva kabugu ve kusburnu kaynat bunlar iyi gelıyor ben 1 ay cektim öksürük şimdi iyim çok sukur sende dene işallah sifa olur
Öyle yapınca ben iki tıpıklıyorum kaçıyor sipa futbolcu olacak derler ya hareketli çocuğa bizimki boksör olacak mübarekGunaydin kizlar dün gece benim oglus kaburgama ayagini dayadi nefes alamadim cok sukur sonra ayagini cekti. Hamileliğin gercekten en zor zamanları 2.3.8.9.aylarmis onu birkez daha anladim. 6.ay gibisi yokmus
İlkini normal yapmış biri olarak yine normal düşünüyorum ama korkmuyot da değilim ama benim korktugum doğum ani değil sancı kismi onun da büyük sebebi suyum gelince direk hastaneye gittik ve muayene bütün sandığı orda cekmis olmam nts den bile nefret ediyorum inşallah bunda suyum falan erken gelmez de bütun sanciyi evde ceker giderimKendimden örnek vereyim sen kıyas yap. 'Parmak aramı dosya kağıdı kesti' diye ağlayan tiplerdendim ben. Canım öyle tatlıydı ki, iğne yaptıracağım zaman falan hastaneyi yıkardım. Liseye giderken bile. Doktorlar kızardı artık bana, çocuk musun sen diye. İlk çocuğumu normal doğurduğumda sülalede kimse inanamadı, 'yok canım doğurmamıştır o' falan demişler
Aynı ben, 2. çocuğumu normal doğurmak istiyorsam gerisini sen düşün. Acıdan kimse ölmez.
Ha kistlerin için düşünüyorsan doktoruna bir danış derim, derse ki sıkıntı olur normal doğurma, o zaman eyvallah. Sağlık sebepleri ile sezaryen olmak zorunda kalanlara zaten kimsenin lafı olamaz ama sırf korku için kendine ve vücuduna bunu yapma derim.
Benim ilk gebeliğim, ben de normal istiyorum kısmetse. ben açık yumurtalık ameliyatı olmuştum, 16 dikişim vardı sezaryan bölgemde ve çok zor günlerdi. Bu yüzden normal istiyorum. Peki daha önce normal doğum yapmış olanlara sorayım. Ne acı ne sancı çok korkutmuyor beni. Tek kafama takılan şey var, ya ıkınırken çocuğun kafasının yarısı çıkar ve ben ıkınmanın gerisini getiremezsem de çocuk o şekilde sıkışırsa? Çocuğa zarar vermem değil mi? Delimiyim ne bu takılıyor kafamaİlkini normal yapmış biri olarak yine normal düşünüyorum ama korkmuyot da değilim ama benim korktugum doğum ani değil sancı kismi onun da büyük sebebi suyum gelince direk hastaneye gittik ve muayene bütün sandığı orda cekmis olmam nts den bile nefret ediyorum inşallah bunda suyum falan erken gelmez de bütun sanciyi evde ceker giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?