2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Daha kaburgamda hissetmedim canım. En fazla ayaklarıyla mideme vuruyor.Benim sipa asagida ayaklarini da kafasinin üstüne kiviriyor. O pozisyonu çok seviyor:)))

Aynen canım bugünde yağmurlu çıkılmaz.çarşıya mi gideceksin çamaşır için. Gecen civilden 2 emzirme sutyeni 1 tane atlet aldım. Bir iki tanede süslü olsun istiyorum kendimi iyi hissetmek amaçlı
internetten de alabilirm de Hem gezip dolaşıyoruz hem camasir alırım die düşünüyorum çocuk için de degisiklik olur sever gezmeyi benim kiz anne çok sıkıldım bi disari mi ciksak diyor

Bende tembihliyicem kvle hemsireleri vereceklerse ya şırıngayla ya da kaşıkla versinler:))
Nasip olurda normal dogum yaparsan sen ilgilenirsim hic gerek kalmaz onlara ilk dogdugunda bebek etmiyor gibi görünse de ememeyebir kuvvetsiz oluyor çenesi emzirsende kaşıkla yine sag ver sütun olursa olmazsa da mama verirsin

Benim oğlan ne rüyama giriyor ne de dogurdugumEn son ben doguracam galiba grupta hiç niyetimiz yok
Oğlumu da gordum ben ama ne kadar benzeme ihtimali var bilemiyorum bembeyaz yakışıklı bi bebek gördüm ben buğday tenli esim esmer ihtimal az yedi kusaga kadar çekerse olur anca beyaz ten yesil goz

Daha kaburgamda hissetmedim canım. En fazla ayaklarıyla mideme vuruyor.Benim sipa asagida ayaklarini da kafasinin üstüne kiviriyor. O pozisyonu çok seviyor:)))
Benim ki yavaştan kaburgaya dayiyor sonra sag tarafa gidebildiği yere kadar gidiyor sirtima gecis olsa gecis yapacak da gidemiyor

Oğlumu da gordum ben ama ne kadar benzeme ihtimali var bilemiyorum bembeyaz yakışıklı bi bebek gördüm ben buğday tenli esim esmer ihtimal az yedi kusaga kadar çekerse olur anca beyaz ten yesil goz
Bende sarisinim esim esmer ilk oğlumda sari bebek görüyordum oglum esmer oldu babasi gibi. Bu oglusu da sari görüyorum o da babasina abisine benzicek sanırım kendime bir türlü benzetemedimsaglikli olsunlarda artikin bana benzemesinler

internetten de alabilirm de Hem gezip dolaşıyoruz hem camasir alırım die düşünüyorum çocuk için de degisiklik olur sever gezmeyi benim kiz anne çok sıkıldım bi disari mi ciksak diyor
Ay çok tatlı yagezmeleride severmiş. İlla sıcak olan gün oluyor canım. Çıkarsınız hem minik de gezerbende çıkıcam havanın güzel olduğu birgün.

Valla canım ceker mi ceker bizde o kadar karisigiz ki bende merak ediyorum bizim oglanin sac rengi göz rengini. Ben esmer beyaz tenliyim. Esim kumral yeşil gözlü. Onların aile komple yesil göz mavi göz. Benim dedem sarışın mavi gözlü yigenlerimde mavi göz sari sac cikti. 4. Kusakta bir ablamda öyle. Baya muamma yani şuanEsimde diyor bakalım kime benzeyecek diye. Ama ultrason resminde esimle benim karışımım gibi suan için

Nasip olurda normal dogum yaparsan sen ilgilenirsim hic gerek kalmaz onlara ilk dogdugunda bebek etmiyor gibi görünse de ememeyebir kuvvetsiz oluyor çenesi emzirsende kaşıkla yine sag ver sütun olursa olmazsa da mama verirsin
İşallah normal yaparim canım. Suan hersey normal doğumu gösteriyor. Gittiğim dr daha once sezeryanla doğum yapanları bile normal dogurtuyormus. Baya normal doğum taraftarı önemli bir sıkıntı olmadığı sürece normal doğum dedi. Çok ağrın olursa epidural takarız dedi. Sagol canım bunu söylediğin iyi oldu sağıp veririm kasikla işallah sütümüz olursa.

hic belli olmaz tamam ama bence baba tarafina benzeyecek :) renkli gozlu acik tenli olur gibi :)

hic belli olmaz tamam ama bence baba tarafina benzeyecek :) renkli gozlu acik tenli olur gibi :)
Bakalım canım valla hepimiz merakla bekliyoruz dogumda göreceğiz bebisler kime benzeyecek,:)) İlk çocuklar baba tarafına benzer derler ama Bir akrabalari doğum yaptı çocuk gelinin babasının kopyası. Sürpriz yumurta resmen:))

Doğumu kaca yaptırıyor senin doktor muayenesi 50 tl idi 3 yil önce

Sağlıklı olmaları ile teselli ederiz kendimizi ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…