2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Rengarenksiniz maşallah sağlıklı olsun da diyerek kendimi avutuyorum bana benzeme ihtimali ne kadar acaba merak ediyorum kizimi babaya benzetiyorlar

bu merak da cok sahane bi his veriyo ") benim pasa dpgdu boyle gur sacli,komur karasi saclari,teni bi esmer. sanirim 2.aydan sonra ten rengi acilmaya basladi. 6aylik olmadan saclarin rengi kumral oldu,teni beyaz. gozleri ela ama babaya cekmis,ben kumral yesil gozluyum. esimin ailesi baya esmerdir bizden tarafa cekmis ama surati fln babasini andiriyo,cekik gozlum :) ins abisine benzer bu pitircik da diyorum. insanin cocugu her seyden ozel ve guzel geliyo her haliyle zaten :) ama sasirtan da cok oluyo cidden

Bebeklerinizin kiloları ne kadar kızlar geçen hafta 2 kilo demişti doktor. Bu haftadan sonra dahada kilo alıyorlar tabi.
30+4 de 1950 gramdı canm 32 de tekrar gidecem bakalim saglikli olsunlarda inşallah. Ama annelerde bebeklerde bu haftalardan sonra hızlı kilo alıyormuş.

Rengarenksiniz maşallah sağlıklı olsun da diyerek kendimi avutuyorum bana benzeme ihtimali ne kadar acaba merak ediyorum kizimi babaya benzetiyorlar
Öyleyiz gercekten ama ben esmer olunca eşim senin genin ağır basar diyor:)) bizde öyle diyoruz önce sağlık tabikide. Bakalım az kaldi şunun şurasında minikler gelince merakımız da gideririz

İllaki ya anneye ya babaya benzerlik oluyor. Seninkide 6.aydan sonra değişmiş çok şaşırtıcı. Hadi ikincide gönlüne göre olur isallah canım.

Kızlar doğum çantanızı hazırladınız mı bu aralar aklımda ama sanki eksiğim de çok. En azında Kıyafetlerini yıkasam iyi olacak gibi
Bende öyle diyorum hazırlayayım diye ama daha eksiklerim var ve bir kac kıyafet daha almam lazım öyle yıkayayım diyorum. Birde bir tane gecelik bir tanede pijamalı takimim var bir tane daha mi alsam pijamali takım diye düşünüyorum

dogum cantasi demeyin benimkinin daha 50-56beden sadece 2 takimi var :) biri abisinin hastane cikisi,digeri de teyzesinin hediyesi. benim zamanim cok da gec degil aslinda,bazi isleri yoluna koymayi bekliyorum. kafam rahat rahat alayim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…