- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
- 23
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.321
32+0 da 1800 dedi canmBebeklerinizin kiloları ne kadar kızlar geçen hafta 2 kilo demişti doktor. Bu haftadan sonra dahada kilo alıyorlar tabi.
Hazırladım canm ben.bir iki eksik şeyler kaldı sadeceKızlar doğum çantanızı hazırladınız mı bu aralar aklımda ama sanki eksiğim de çok. En azında Kıyafetlerini yıkasam iyi olacak gibi
Gerek yok bence yeterli ben bitane önden düğmeli aldim bi de evdekiler den yedek koydum ilkinde de doğumdan sonra giydigim ile gelmistim eve yedeğe gerek kalmamıştıBende öyle diyorum hazırlayayım diye ama daha eksiklerim var ve bir kac kıyafet daha almam lazım öyle yıkayayım diyorum. Birde bir tane gecelik bir tanede pijamalı takimim var bir tane daha mi alsam pijamali takım diye düşünüyorum
Bizim hazırlıklarımız sanırım bitti, bir tek benim çantamı hazırlamam kaldı. :) Yastıklar, süsler, beşik kenarı el emeğim...
Eki Görüntüle 2216138 Eki Görüntüle 2216139 Eki Görüntüle 2216140
Yok mu artıran bende annene katılıyor 2 olmuştur diyorumBenim de yarın 2 de randevum var vakit geçmiyor en son şeker yüklemesi için gitmiştim 26+3 de 1019 gramdı yarın 30+3 oluyoruz tam bir ay oldu bakalım ne kadar oldu beyfendi :)) bu ay balık çok tükettim annemle kız kardeşim kilo tahmininde bulundular bakalım kimin tahmini tutacak annem utanmasa 2 kilo olmuştur diyecek tosun çıkaracam sanıyor kadın
Benim de yarın 2 de randevum var vakit geçmiyor en son şeker yüklemesi için gitmiştim 26+3 de 1019 gramdı yarın 30+3 oluyoruz tam bir ay oldu bakalım ne kadar oldu beyfendi :)) bu ay balık çok tükettim annemle kız kardeşim kilo tahmininde bulundular bakalım kimin tahmini tutacak annem utanmasa 2 kilo olmuştur diyecek tosun çıkaracam sanıyor kadın
Yok canm sıkıntı degil cunku daha 31.haftamdayim 32 de değilim.Canm rapor sıkıntı yapmıyor dimi
Maşallah bebeğe canim Allah im saglicakla doğmayı nasip etsin nazarlardan korusunSanırım o tosunu ben çıkaracağım canım
cumartesi kontrolüm vardı 2230 gr olmuş kızçe.. ikimizin kilo da coştu gidiyor..
Güzel haberler alırsın sen de inşallah yarın..
Masallah prensese kacinci haftandaydi cumartesi kontroldeSanırım o tosunu ben çıkaracağım canım
cumartesi kontrolüm vardı 2230 gr olmuş kızçe.. ikimizin kilo da coştu gidiyor..
Masallah prensese kacinci haftandaydi cumartesi kontrolde
Maşallah bebeğe canim Allah im saglicakla doğmayı nasip etsin nazarlardan korusun
Kız bu ay 5 kere balık tükettimYok mu artıran bende annene katılıyor 2 olmuştur diyorum
Oy maşallah kuzuyaSanırım o tosunu ben çıkaracağım canım
Masallah canm31+3 teydik Cumartesi günü yani 32. haftanın içindeyiz.
Doktor kilosuna normal diyor ama bana fazla gibi geliyor.
Be gebeliğin ilk balığını 3 ayın icinde yemeye çalıştım ama yiyedim bu ay iki sefer yedim bnde sanirim boylece doğuma giderim artik ama ton olarak tuketiyorum salata ile daha cok seviyorum 2 olmuştur canm yarin belli olurKız bu ay 5 kere balık tükettimannem diyor 2 kilo olmuştur ben 1600 falan diye düşünüyorum kız kardeşim 1500 dedi bakalım yarın öğrenicez ama kendimde kilo alıyorum geçen gün tok karnıma 58 çıktım her ay 3 kilo alınır mı ya kullandığım vitamine bağlıyorum bu kadar hızlı kilo almam normal değil yani
Oy maşallah kuzuyainşallah canım
Ahh İnanmıyorum. Çok üzgünüm çok .. Allah Sabır versinGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Korkma canim peygamber efendimiz bile demis hamile kadin ayva emziren hurma yesin die zarari degil aksine birçok faydası var bende cok yedim kaynanamn ağacında ayva kalmayana denk :)kizlar caniniz istemesin de helal edin,ben haftalardir ayva yiyorum.bu hamileligimde bi ayva bi mandalina yani hep gozumun onunde. yararlidir ins ayva da,okudum hamilelik icin bi etkisine rastlamadim ama...
Hemde bebeğin güzel olur derler:)kizlar caniniz istemesin de helal edin,ben haftalardir ayva yiyorum.bu hamileligimde bi ayva bi mandalina yani hep gozumun onunde. yararlidir ins ayva da,okudum hamilelik icin bi etkisine rastlamadim ama...
Korkma canim peygamber efendimiz bile demis hamile kadin ayva emziren hurma yesin die zarari degil aksine birçok faydası var bende cok yedim kaynanamn ağacında ayva kalmayana denk :)
Hemde bebeğin güzel olur derler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?