2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gerek yok bence yeterli ben bitane önden düğmeli aldim bi de evdekiler den yedek koydum ilkinde de doğumdan sonra giydigim ile gelmistim eve yedeğe gerek kalmamıştı

Benim de yarın 2 de randevum var vakit geçmiyor en son şeker yüklemesi için gitmiştim 26+3 de 1019 gramdı yarın 30+3 oluyoruz tam bir ay oldu bakalım ne kadar oldu beyfendi :)) bu ay balık çok tükettim annemle kız kardeşim kilo tahmininde bulundular bakalım kimin tahmini tutacak annem utanmasa 2 kilo olmuştur diyecek tosun çıkaracam sanıyor kadın

Yok mu artıran bende annene katılıyor 2 olmuştur diyorum

Sanırım o tosunu ben çıkaracağım canım
cumartesi kontrolüm vardı 2230 gr olmuş kızçe.. ikimizin kilo da coştu gidiyor..

Güzel haberler alırsın sen de inşallah yarın..

Yok mu artıran bende annene katılıyor 2 olmuştur diyorum
Kız bu ay 5 kere balık tükettim annem diyor 2 kilo olmuştur ben 1600 falan diye düşünüyorum kız kardeşim 1500 dedi bakalım yarın öğrenicez ama kendimde kilo alıyorum geçen gün tok karnıma 58 çıktım her ay 3 kilo alınır mı ya kullandığım vitamine bağlıyorum bu kadar hızlı kilo almam normal değil yani

Sanırım o tosunu ben çıkaracağım canım
cumartesi kontrolüm vardı 2230 gr olmuş kızçe.. ikimizin kilo da coştu gidiyor..

Güzel haberler alırsın sen de inşallah yarın..
Oy maşallah kuzuya inşallah canım

Be gebeliğin ilk balığını 3 ayın icinde yemeye çalıştım ama yiyedim bu ay iki sefer yedim bnde sanirim boylece doğuma giderim artik ama ton olarak tuketiyorum salata ile daha cok seviyorum 2 olmuştur canm yarin belli olur

Ahh İnanmıyorum. Çok üzgünüm çok .. Allah Sabır versin

kizlar caniniz istemesin de helal edin,ben haftalardir ayva yiyorum.bu hamileligimde bi ayva bi mandalina yani hep gozumun onunde. yararlidir ins ayva da,okudum hamilelik icin bi etkisine rastlamadim ama...

kizlar caniniz istemesin de helal edin,ben haftalardir ayva yiyorum.bu hamileligimde bi ayva bi mandalina yani hep gozumun onunde. yararlidir ins ayva da,okudum hamilelik icin bi etkisine rastlamadim ama...
Korkma canim peygamber efendimiz bile demis hamile kadin ayva emziren hurma yesin die zarari degil aksine birçok faydası var bende cok yedim kaynanamn ağacında ayva kalmayana denk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…