2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Görünce yazmak istedim canım, hamilelikte ton balığı çok önerilmiyor sanırım civa oranı yüksek olduğu için. Çok tüketmiyorsan sorun olacağını sanmam ama yine de bilgin olsun.

Görünce yazmak istedim canım, hamilelikte ton balığı çok önerilmiyor sanırım civa oranı yüksek olduğu için. Çok tüketmiyorsan sorun olacağını sanmam ama yine de bilgin olsun.
Haftada bir yenilebilir die biliyorum yedigim haftada bir de olmuyor da arada iste canim iştedikçe yada aksama yemek yapmadığım zaman esim gelirken alıyor :) büyük kolaylık

Gerek yok bence yeterli ben bitane önden düğmeli aldim bi de evdekiler den yedek koydum ilkinde de doğumdan sonra giydigim ile gelmistim eve yedeğe gerek kalmamıştı
Ne bileyim millet bir tane daha al diyor sut akarmis çocuk kusarmış da terlermişim de aman tecrubesizlikte kötü kim ne dese ona inaniyoruz

Benimde tahminim 2 kg canım su yazdıklarından sonra) güzel haberlerle gel işallah

Patlayacak gibi hissediyorum simdiden son haftalarda ne yapicaz acaba hergun biraz daha agirlasiyoruz dayanamayıp disari aticam kendimi biraz yurusem iyi gelecek gibi hava biraz bozuk ama yapacak bisey yok
Sorma cnm bende şiştim iyice bnm mi karnım bu kadar büyüdü diyordum ama yalnız degilmisim senin erkek di değilmi ? Şuan karin olarak aynı boyuttayiz hayirlisiyla geçer inşallah ya gece çok uyaniyorum ha bire lavabo ya gidiyorum Allah yardimcimiz olsun.

kizlar caniniz istemesin de helal edin,ben haftalardir ayva yiyorum.bu hamileligimde bi ayva bi mandalina yani hep gozumun onunde. yararlidir ins ayva da,okudum hamilelik icin bi etkisine rastlamadim ama...
Bende çok yiyorum canım ayvayı gunde kocaman bitane yiyorum. Bağırsak çalıştırir vücut dilencini arttırır diye biliyorum

Canm yanlış bilmiyorsam karıştırmıyorsam ton balığı hamilelikte tüketilmiyor

Şekeri olan kaderdaşlarım. Sizler için ara öğünde doyurucu diyetisyenimin verdiği lezzetli bir tatlı tarifi paylaşacağım:) bunu yaptıktan sonra şekerimi ölçtüm normal çıktı. 2 yemek kaşığı yulaf 1 bardak süt 1 tane kuru hurma azcık tarçın azcık kakao hepsini pişiriyorsunuz. Hfif ılık ya da tam soğuk yiyorsunuz. Tatlı ihtiyacınızı baya baya karşılıyor. Ben çok sevşyorum. Saat 4’teki ara öğünümde yiyorum bunu akşam 6-6.30 gibide akşam yemeği yiyorum. Hemde o kadar tok tutuyor ki akşam yemeğinde az yememi sağlıyor. Sizinlede paylaşmak istedim. Hergün yediğim için kabızlık sorunumda ortadan kalktı. Yulaf yüksek lif içeriyor çünkü. Başk türlü yulafı yiyemiyorum omlete veya yoğurda katıyorlar ama ben sevmiyorum sadece bu tarifle yiyebiliyorum.

Kızlar bugün doktora gittim normalde 30+2 deyim ama ultarsona göre 1 hafta geriden gidiyor geç döllenmeye ilgili sanırım hiç öyle olan var mi bu arada kilomuz 1472 boy ise 39.2cm.

Yulafi nerden aliyorsun canm paketli ürün diye ben hic yemedim hamilelikte yulaf.benim seker hep düşük cikiyor ya gecen mozaik pasta yedik 1 saat sonra 129 cikti. Bugunlerde midem de hazimsizlkk sorunu var 2 kasik yiyince doygunluk oluyor.ondan 2 saatte bir yiyorum bir seylerr az az ondan sanirim sekerim cikmiyor.benim seker uzun sure ac kalinca bir anda yuklenince cikiyor olcumlerinden bu sonucu cikardim. Sen cok dikkat ediyon öğünlerine masallah canm saati saatine yiyon.

Aaa o zaman sıkıntı olmaz kesinlikle ben 32 desin sandım.çok çok geçmiş olsun bu arada bende 1 hata antibiyotik kullanmadım iyice kötüleştim iki kutu antibiyotik içtim ihmal etme sen çok dikkat et kendine
Haftaya 32 olucam 1 hafta gidecem ise sonra yılbaşından sonra izne cikiyorum zaten evde oturmakta iyi gelmiyor gerci ayak agrisi yapiyor bende hareketsizlik ama calismakta hastalik acisindan tehlikeli surekli ogrenciler gelip gelip yüzüme hapsuruyo resmen havasiz sinif ortami bu gebelikte bagisikligim da cok düşük. Hep ilkbaharda yapicam bebek son aylarim yaza denk gelsin derdim ama gene kış bebegi oldu kısmet benim bagisikligi bebegim aliyordur insallah yabanciya gitmesin

cok teşekkür ederim canım tarifini en yakin zamanda deniyeceğim

Evet canım paketli lifalifinkini alıyorum. Ama doğal olanlarda var migroslarda onlarada bakabilirsin. Dikkat ediyorum canım ama geçen bende kaçamak yaptım 1 dilim kek yedim yanında 1 bardak tarçınlı süt üstüne yürüdüm 40 dk evin içinde 1 saat sonra 95 çıktı bende anlamadım. Çok canım çekiyo artık bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…