2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bebeklerinizin kiloları ne kadar kızlar geçen hafta 2 kilo demişti doktor. Bu haftadan sonra dahada kilo alıyorlar tabi.

32'nin bittiği gün 2032 gr/45.5 cm'ydi canım benim kızım. Babası gibi uzun anası gibi zayıf olcak

Kızlar doğum çantanızı hazırladınız mı bu aralar aklımda ama sanki eksiğim de çok. En azında Kıyafetlerini yıkasam iyi olacak gibi

Bebişin ilk 3-4 ayda giyeceklerini 2 kez yıkayıp ütüledim. Az daha büyükleri hurçtan çıktı diye 1 kez yıkatıp kenara koymuştum, aldığım bitkisel deterjanla bir kez daha yıkayıp öyle ütülicem. Kendi eşyalarım da hazır gibi. Çanta da var, bir tek çantaya yerleştirmek kaldı

Sanırım o tosunu ben çıkaracağım canım
cumartesi kontrolüm vardı 2230 gr olmuş kızçe.. ikimizin kilo da coştu gidiyor..
Güzel haberler alırsın sen de inşallah yarın..

Maşallah canım tam tosun olmuş seninki
Gebelik şekerin falan var mı senin? Yoksa sıkıntı yok, güzel beslenmiş

Patlayacak gibi hissediyorum simdiden son haftalarda ne yapicaz acaba hergun biraz daha agirlasiyoruz dayanamayıp disari aticam kendimi biraz yurusem iyi gelecek gibi hava biraz bozuk ama yapacak bisey yok

Bizim tarihler de yakın ya göbüşler de yakın. Ben de tastamam böyle bir basketbol topu yutmuş kadarım

Kızlar bugün doktora gittim normalde 30+2 deyim ama ultarsona göre 1 hafta geriden gidiyor geç döllenmeye ilgili sanırım hiç öyle olan var mi bu arada kilomuz 1472 boy ise 39.2cm.

Canım dediğin gibi geç döllenme varsa zaten, bu bir sorun değil. Doktorun güncellemedi mi beklenen doğum tarihini?

Ay çok yaşa sen
Yabacıya gitmez korkma.
İzninin bir kısmı yarıyıl tatiline gidiyorsa çık tabi izne ne bekliceksin?
Benim tam karneden 2 gün önce bitiyor 37 haftam. Hiç karım yok. Sonuna kadar çalışcam eğer sorun yaşamazsam.

Bebeklerinizin kiloları ne kadar kızlar geçen hafta 2 kilo demişti doktor. Bu haftadan sonra dahada kilo alıyorlar tabi.

Bu akşam DR kontrolüm vardı, kızçemle 29+5 teyiz, 40 cm 1620 gr çıktık. 4 gün önde çıkıyor Dr a göre.

Son düzenleme:
Ne bileyim millet bir tane daha al diyor sut akarmis çocuk kusarmış da terlermişim de aman tecrubesizlikte kötü kim ne dese ona inaniyoruz
Sürekli pijama ile durmayacagiz ya sonuçta bilemedim bence gerek yok ben kendime almayacagim ama
Sen bilirsin canim almak istiyorsan bide kayinvalide evinde olacaksin sen nasil rahat edersen oyle kiyafet al bence

Şekerim yok ama bi arkadaşın yazdığı yulaf tarifini bende denicem merak ettim :)

Hurmayı minik minik doğrayın içine hatta senin şekerin yoksa içine birazda bitter çikılata atabilirsin canım:) ben çok seviyorum hem doyurucu hem besleyici hem hergün yiyince kabızlık sorunu kalmıyor. Birde yulaf bebeğe kilo aldırıyo bence. Ben diyetteyim kilo veriyorum ama bebek güzel besleniyo hamdolsun.

Ay deme lavoba ya kalk saga dönerken uyan sola dönerken uyan zaten uykuya dalmasi zor ya bazen bakıyorum kocaman görünüyor baskasinda görüyorum benim ki kucuk sanki diyorum ama görünen degil içindeki onemli grubunda gobek liderleriyz orasi ayri kocaa göbemizle

Göbek de grup liderleriyiz diyorum ya :)ikinci olinca mi bu kadar cabuk ve fazla cikti diyorum ama ikinciyi doğuracak tek kiside değilim bilemedim yarim dünya takilicaz simdi hosuma gidiyor da insallah dogum sonrası kalmaz o gobek

Bu akşam DR kontrolüm vardı, kızçemle 29+5 teyiz, 40 cm 1620 gr çıktık. 4 gün önde çıkıyor Dr a göre.

Maşallah canım kuzuna

Göbek de grup liderleriyiz diyorum ya :)ikinci olinca mi bu kadar cabuk ve fazla cikti diyorum ama ikinciyi doğuracak tek kiside değilim bilemedim yarim dünya takilicaz simdi hosuma gidiyor da insallah dogum sonrası kalmaz o gobek

Kalmaz kalmaz korkma.
İnsanların göbeğimi görünce verdiği tepkilere çok gülüyorum
Kenarları çukur, öne doğru fırtlamış bir top gibi. Çok komik oluyor şaşkınlıklarını izlemek

Patlayacak gibi hissediyorum simdiden son haftalarda ne yapicaz acaba hergun biraz daha agirlasiyoruz dayanamayıp disari aticam kendimi biraz yurusem iyi gelecek gibi hava biraz bozuk ama yapacak bisey yok

masallah cnm ama tipin guzel yani cok hos duruyorsunuz :) karna gelcek olursak ben de boyleyim yani inan koca gobus,patlicak gibiyim. yedigimde de sabah ac karna uyandigimda da ayniyim. tontis oldum baya,kilo alimim guzel gidiyo ama iste baya sis gorunuyom. adile nasit gibiyim :)

Her zaman top gibi dursa yine güzel yamuluyor Bazen bi tarafa toplanıyor sipa yamuk karpuz gibi oluyorum

Bnde öyleyim aynaya bakıyorum çok mu büyükacaba diye her akşam bebe yagi sürüyorum inşallah çok catlamayiz. Göbek kalmaz ya bence kalmasin yani hicde gobek li olmadım hayatımda tuhaf gelir. Keşke bebekler büyürken biz genişlemesek

Teşekkür ederim eşime soruyorum nasil oldum cirkinlestim mi kilo aldim şişman mi oldum artik çekici gelmiyormuyum falan tabii dalgasina hadi kilo aldin desin oyle bi hata yapmaz da is olsun benim ki adami konusturuyorum daha birbucuk ay car daha da aliriz tabii bebek iyi olsun da karinmis gobekmis hepsi bos zamanla eritiriz

Ben hep kilo almaya calisan biriydim 50kg 1.65 boy cok zayif duruyordu 55 /60istedigimdi suan 65 dogum sonrasi hedef 55 yaşlanıyorum bende aksamlari ama nafile baya baya yirtildim yani Y Yslysl in dedigi gibi dogum sonrası ortaya cikacaz enkaz

Hiç yulaf yemedim pişirmesini nasıl yapıyım kaç dakika ortalama yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…