2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
40 dakka evin icinde nasil yürüyorsun canm ben 5 dakka yurusem koridorda basim dönüyor. Ya arada yicez ya valla acliktan tansiyonum düşüyor ama yürüyüş iyi geliyor gercekten. Yemekten sonra uykum gelince anliyorum ki sekerim cikmis ama 1 haftadir oyle bir durum olmadi cok şükür.

Ne guzel insallah 37 ye kadar sagliklica calisirsin dogumdan sonra izin daha cok gerekli.bende cok istedim karneye kadar calismak ama hem doktorum izin vermedi hem de hastaliklar pesimi birakmadi.

Her zaman top gibi dursa yine güzel yamuluyor Bazen bi tarafa toplanıyor sipa yamuk karpuz gibi oluyorum

Aman sorma, öğretmenler odasında tenefüste otururken etrafımdaki arkadaşlar bile izliyor artık kızımın hareketlerini. Suyu maksimum seviyeye çıktı, artık kilo aldıkça hareketleri sertleşecek. Mübarek ne güçlü kemikleri varsa zaten, sert hareketleri ciddi ciddi can yakıyor.

Ne guzel insallah 37 ye kadar sagliklica calisirsin dogumdan sonra izin daha cok gerekli.bende cok istedim karneye kadar calismak ama hem doktorum izin vermedi hem de hastaliklar pesimi birakmadi.

Aman canım senin ve bebeğinin sağlığından kıymetli mi allasen? Gücüm yetmezse ben de bırakırım hiç affetmem. Ama okulun son 2 haftası nispeten rahat geçiyor ya, ona güveniyorum. Çrş günü tam 4 hafta kalacak izne çıkmama. Son 2'si zaten dediğim gibi karneden önceki son 2 hafta. Benim sıkı geçecek 2 haftam kaldı diyorum :)
İnşallah bir aksilik olmaz da çalışırım. İlk kızımda izne ayrılıp 16 gün sonra doğum yapmıştım:)

U uykal doktorunun güncellediği tarih mi 2 Mart yoksa Sat'a göre zaten 2 Mart mıydı?
Her gebelik kendine özel, belli de olmaz. O belli de biz bilmiyoruz :) sağlıkla gelsin de 2 kiloyu geçik her bebek sağlıklıdır diğer gelişimlerinde sıkıntı yoksa. Valla tosun gibi çocuk oluyor hepsi sonra. Sağlıkla doğsunlar da kilo almaları en kolay kısmı.

Ne zaman aldın calisabilir raporunu?Benim 1 geriden gittiği için 3 hafta sonra gel dedi

Güncellediği tarih 2 mart normalde adete gore 23 şubat kizimda önde hiç gitmemişti ama 3200 doğdu 46 cimdi ama şimdi yaşıtlarına göre uzun kilosu yine az yemediği için bana çekmiş belkide ben pek kilo almadığım için çocuklar tosun olmuyor neyse sağlıklı olsunda

Aman benim İlk kızım da 3350/50 cm doğdu ama 5 yaşını bitirecek 1 ay sonra, daha 16 kilo yok Boyu bari yerinde çok şükür o da babasına çekmiş. Boyu babadan kilo anneden diyorum
Doğum kilosu sonraki kilosuyla ilgili kesinlikle belirleyici kriter değil. 2 kilo doğan çocuklar tosun gibi olabiliyor 3-5 ay içinde. Eh kilo da sağlık göstergesi olmadığına göre, zafiyet geçiriyormuşcasına zayıf olmadığı sürece sorun yok.
Raporumu geçen hafta çrş günü aldım canım tam 32+0'da.
Zaten Sat'ı soruyor. Verileri girince çalışabilir tarihinin başlangıcı ve çalışamaz raporunu alman gereken tarih çıkıyor otomatik.

Koridor biraz uzun kuzum. İş yapıyorum biraz o odadan o odaya girip çıkıyorum :)))

Öylemi unuttum ilk kızda bana 1 hafta geriden gittiği için 1 hafta geç gel dedi otomatik çıkıyorsa iyiymiş ne zaman biteceği belli olacak çalışıcaz inşallah

Aynen öyle canm saglik olsun da. Bende yilbasi tatili bitsin cikicam izne haftaya biraz kar tatili olsa keske artik okulu kafamda bitirdim hic gidesim yok. Ben ilk oglumda da plesanta asagida diye 32.haftada cikmistim izne evde iyi uyumus dinlenmiştim ama simdi uyuyamiyorum da ya ayak agrisindan bebege ön prova yapıyorum gece uykusuzluga alıştım. Sagliklica kucagimiza alalim insallah bebislerimizi.

Öylemi unuttum ilk kızda bana 1 hafta geriden gittiği için 1 hafta geç gel dedi otomatik çıkıyorsa iyiymiş ne zaman biteceği belli olacak çalışıcaz inşallah

Senin güncellenmiş tarihe göre verirler iznini iyi olur senin için. Ben saydım az önce 8 Mayıs'ta doğum iznim bitiyor

Aman uyku yok bir şey yok dediğin gibi. Evde kalsam nolcak. İş yerinde vakit geçiyor. Kendimi iyi hissetmesem bırakırım da şimdilik iyiyim. İnşallah böyle gider.

Bizim koridor küçük o zaman basim dönüyor yuvarlancam diye korkuyorum valla yürüyüş yaparken gecen toz alayim derken yuvarlandim esim oglum halime cok güldü. Ayaklarim cekmiyor artık beni
Ay ilahi güldğrdün beni:) aman kuzum dikkat et kendine şekeri düşürcez diye kendimize zarar vermeyelim. Elini kolunu hareket ettir o bile yeter. Az kaldı zaten dayanalım güzel olacak her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…