- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 63
- 45
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.381
Kızlar göğüs cevrenizde açık kahve leke oldu mu yabunlar doğumdan sonra geçer değil mi
adana damiydin sen canımsimdi 100 muayene tahliller ücretsiz. 2400 doğum
40 dakka evin icinde nasil yürüyorsun canm ben 5 dakka yurusem koridorda basim dönüyor. Ya arada yicez ya valla acliktan tansiyonum düşüyor ama yürüyüş iyi geliyor gercekten. Yemekten sonra uykum gelince anliyorum ki sekerim cikmis ama 1 haftadir oyle bir durum olmadi cok şükür.Evet canım paketli lifalifinkini alıyorum. Ama doğal olanlarda var migroslarda onlarada bakabilirsin. Dikkat ediyorum canım ama geçen bende kaçamak yaptım 1 dilim kek yedim yanında 1 bardak tarçınlı süt üstüne yürüdüm 40 dk evin içinde 1 saat sonra 95 çıktı bende anlamadım. Çok canım çekiyo artık bir şeyler
Ne guzel insallah 37 ye kadar sagliklica calisirsin dogumdan sonra izin daha cok gerekli.bende cok istedim karneye kadar calismak ama hem doktorum izin vermedi hem de hastaliklar pesimi birakmadi.Maşallah canım tam tosun olmuş seninki
Gebelik şekerin falan var mı senin? Yoksa sıkıntı yok, güzel beslenmiş
Bizim tarihler de yakın ya göbüşler de yakın. Ben de tastamam böyle bir basketbol topu yutmuş kadarım
Canım dediğin gibi geç döllenme varsa zaten, bu bir sorun değil. Doktorun güncellemedi mi beklenen doğum tarihini?
Ay çok yaşa sen
Yabacıya gitmez korkma.
İzninin bir kısmı yarıyıl tatiline gidiyorsa çık tabi izne ne bekliceksin?
Benim tam karneden 2 gün önce bitiyor 37 haftam. Hiç karım yok. Sonuna kadar çalışcam eğer sorun yaşamazsam.
Sagol cnm. Merak ettim de. Önemli olan bebisler tabi ama yinede kadın olarak kaç yaşında olursak olalım güzel görünmek isterizBenim de öyle, emzirme bitince geçiyor dedi bir arkadaşım.
Maşallah canım tam tosun olmuş seninki
Gebelik şekerin falan var mı senin? Yoksa sıkıntı yok, güzel beslenmiş
Bizim tarihler de yakın ya göbüşler de yakın. Ben de tastamam böyle bir basketbol topu yutmuş kadarım
Canım dediğin gibi geç döllenme varsa zaten, bu bir sorun değil. Doktorun güncellemedi mi beklenen doğum tarihini?
Evet 2mart gözüküyor ama ben yine şubat sonu olur diye düşünüyorum ilk kızım 2 hafta önce doğmuştu 3210gr di
Ay çok yaşa sen
Yabacıya gitmez korkma.
İzninin bir kısmı yarıyıl tatiline gidiyorsa çık tabi izne ne bekliceksin?
Benim tam karneden 2 gün önce bitiyor 37 haftam. Hiç karım yok. Sonuna kadar çalışcam eğer sorun yaşamazsam.
Her zaman top gibi dursa yine güzel yamuluyor Bazen bi tarafa toplanıyor sipa yamuk karpuz gibi oluyorum
Ne guzel insallah 37 ye kadar sagliklica calisirsin dogumdan sonra izin daha cok gerekli.bende cok istedim karneye kadar calismak ama hem doktorum izin vermedi hem de hastaliklar pesimi birakmadi.
Evet canımadana damiydin sen canım
Ne zaman aldın calisabilir raporunu?Benim 1 geriden gittiği için 3 hafta sonra gel dediAman sorma, öğretmenler odasında tenefüste otururken etrafımdaki arkadaşlar bile izliyor artık kızımın hareketlerini. Suyu maksimum seviyeye çıktı, artık kilo aldıkça hareketleri sertleşecek. Mübarek ne güçlü kemikleri varsa zaten, sert hareketleri ciddi ciddi can yakıyor.
Aman canım senin ve bebeğinin sağlığından kıymetli mi allasen? Gücüm yetmezse ben de bırakırım hiç affetmem. Ama okulun son 2 haftası nispeten rahat geçiyor ya, ona güveniyorum. Çrş günü tam 4 hafta kalacak izne çıkmama. Son 2'si zaten dediğim gibi karneden önceki son 2 hafta. Benim sıkı geçecek 2 haftam kaldı diyorum :)
İnşallah bir aksilik olmaz da çalışırım. İlk kızımda izne ayrılıp 16 gün sonra doğum yapmıştım:)
Güncellediği tarih 2 mart normalde adete gore 23 şubat kizimda önde hiç gitmemişti ama 3200 doğdu 46 cimdi ama şimdi yaşıtlarına göre uzun kilosu yine az yemediği için bana çekmiş belkide ben pek kilo almadığım için çocuklar tosun olmuyor neyse sağlıklı olsundaU uykal doktorunun güncellediği tarih mi 2 Mart yoksa Sat'a göre zaten 2 Mart mıydı?
Her gebelik kendine özel, belli de olmaz. O belli de biz bilmiyoruz :) sağlıkla gelsin de 2 kiloyu geçik her bebek sağlıklıdır diğer gelişimlerinde sıkıntı yoksa. Valla tosun gibi çocuk oluyor hepsi sonra. Sağlıkla doğsunlar da kilo almaları en kolay kısmı.
Güncellediği tarih 2 mart normalde adete gore 23 şubat kizimda önde hiç gitmemişti ama 3200 doğdu 46 cimdi ama şimdi yaşıtlarına göre uzun kilosu yine az yemediği için bana çekmiş belkide ben pek kilo almadığım için çocuklar tosun olmuyor neyse sağlıklı olsunda
Ne zaman aldın calisabilir raporunu?Benim 1 geriden gittiği için 3 hafta sonra gel dedi
5 dk yeterli canım. Süt kaynasın 2-3 dk sonra söndür yeterli.Hiç yulaf yemedim pişirmesini nasıl yapıyım kaç dakika ortalama yani :)
40 dakka evin icinde nasil yürüyorsun canm ben 5 dakka yurusem koridorda basim dönüyor. Ya arada yicez ya valla acliktan tansiyonum düşüyor ama yürüyüş iyi geliyor gercekten. Yemekten sonra uykum gelince anliyorum ki sekerim cikmis ama 1 haftadir oyle bir durum olmadi cok şükür.
Öylemi unuttum ilk kızda bana 1 hafta geriden gittiği için 1 hafta geç gel dedi otomatik çıkıyorsa iyiymiş ne zaman biteceği belli olacak çalışıcaz inşallahAman benim İlk kızım da 3350/50 cm doğdu ama 5 yaşını bitirecek 1 ay sonra, daha 16 kilo yokBoyu bari yerinde çok şükür o da babasına çekmiş. Boyu babadan kilo anneden diyorum
Doğum kilosu sonraki kilosuyla ilgili kesinlikle belirleyici kriter değil. 2 kilo doğan çocuklar tosun gibi olabiliyor 3-5 ay içinde. Eh kilo da sağlık göstergesi olmadığına göre, zafiyet geçiriyormuşcasına zayıf olmadığı sürece sorun yok.
Raporumu geçen hafta çrş günü aldım canım tam 32+0'da.
Zaten Sat'ı soruyor. Verileri girince çalışabilir tarihinin başlangıcı ve çalışamaz raporunu alman gereken tarih çıkıyor otomatik.
Aynen öyle canm saglik olsun da. Bende yilbasi tatili bitsin cikicam izne haftaya biraz kar tatili olsa keske artik okulu kafamda bitirdim hic gidesim yok. Ben ilk oglumda da plesanta asagida diye 32.haftada cikmistim izne evde iyi uyumus dinlenmiştim ama simdi uyuyamiyorum da ya ayak agrisindan bebege ön prova yapıyorum gece uykusuzluga alıştım. Sagliklica kucagimiza alalim insallah bebislerimizi.Aman sorma, öğretmenler odasında tenefüste otururken etrafımdaki arkadaşlar bile izliyor artık kızımın hareketlerini. Suyu maksimum seviyeye çıktı, artık kilo aldıkça hareketleri sertleşecek. Mübarek ne güçlü kemikleri varsa zaten, sert hareketleri ciddi ciddi can yakıyor.
Aman canım senin ve bebeğinin sağlığından kıymetli mi allasen? Gücüm yetmezse ben de bırakırım hiç affetmem. Ama okulun son 2 haftası nispeten rahat geçiyor ya, ona güveniyorum. Çrş günü tam 4 hafta kalacak izne çıkmama. Son 2'si zaten dediğim gibi karneden önceki son 2 hafta. Benim sıkı geçecek 2 haftam kaldı diyorum :)
İnşallah bir aksilik olmaz da çalışırım. İlk kızımda izne ayrılıp 16 gün sonra doğum yapmıştım:)
Bizim koridor küçük o zaman basim dönüyor yuvarlancam diye korkuyorum valla yürüyüş yaparken gecen toz alayim derken yuvarlandim esim oglum halime cok güldü. Ayaklarim cekmiyor artık beniKoridor biraz uzun kuzum. İş yapıyorum biraz o odadan o odaya girip çıkıyorum :)))
Öylemi unuttum ilk kızda bana 1 hafta geriden gittiği için 1 hafta geç gel dedi otomatik çıkıyorsa iyiymiş ne zaman biteceği belli olacak çalışıcaz inşallah
Aynen öyle canm saglik olsun da. Bende yilbasi tatili bitsin cikicam izne haftaya biraz kar tatili olsa keske artik okulu kafamda bitirdim hic gidesim yok. Ben ilk oglumda da plesanta asagida diye 32.haftada cikmistim izne evde iyi uyumus dinlenmiştim ama simdi uyuyamiyorum da ya ayak agrisindan bebege ön prova yapıyorum gece uykusuzluga alıştım. Sagliklica kucagimiza alalim insallah bebislerimizi.
Ay ilahi güldğrdün beni:) aman kuzum dikkat et kendine şekeri düşürcez diye kendimize zarar vermeyelim. Elini kolunu hareket ettir o bile yeter. Az kaldı zaten dayanalım güzel olacak her şey.Bizim koridor küçük o zaman basim dönüyor yuvarlancam diye korkuyorum valla yürüyüş yaparken gecen toz alayim derken yuvarlandim esim oglum halime cok güldü. Ayaklarim cekmiyor artık beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?