2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay ilahi güldğrdün beni:) aman kuzum dikkat et kendine şekeri düşürcez diye kendimize zarar vermeyelim. Elini kolunu hareket ettir o bile yeter. Az kaldı zaten dayanalım güzel olacak her şey.
Aynen sabır en büyük ibadet resmen sabretmek cekilen ağrılar kaygılar ama her seye ragmen sukrediyorum çünkü bu mucizevi duyguyu yasadigim icin. Allah beterinden korusun sekermis agriymis her sey gecicek insallah zamanla. Simdi bu maneviyatla ayak agrisiz uyumam gerekiyor insallah uyurum

Kızlar selam. Gece gece uykum kaçtı. 20. Haftadayım, 20+1 yani. Sanki her gece yattığımda bebiş az çok hareket ederdi gibi bu gece hissedemedim hiç. Gece gece stres çıkardım kendime, uyku muyku kalmadı. Ben haftalarda olup hiç hareket hissetmediğiniz gün oldu mu? Midem de bu akşam çok gaz da var. Bu akşam afedersiniz 2 defa da ishal gibi tuvalete çıktım. Yediklerimden olabilir mi bilmiyorum. Bağırsaklar hareketli arada bebiş de hareket etti gaz hareketleri mi sandım onu da bilmiyorum. Yine içime düşürecek bi kurt buldum. Hiç böyle bu haftalarda arada hareketsiz gün oluyor mu acaba? Bu haftaları geçenlerin tecrübesine ihtiyacım var.

Canım aslında cevabı kendin vermişsin az çok hareket ederdi demişsin yani haftana göre arada hissedip Arada hissedememen çok normal telaş yapma annesi daha küçük büyüdükçe herşey daha net olucak bu haftalarda sadece en güçlü hareketlerini hissedebilirsin hafta ilerledikçede en ufak kıpırtısını bile anlıyorsun içini ferah tut

Sağolasın canım gece gece yanıtInı görünce sevindim. Allah razı olsun. İşte her gece ufak da olsa bi hareket olurdu, bu gece hissedemeyince panik oldum işte biraz

Yaklaşık 24. haftadan sonra hareketleri çok net ve tereddütsüz hissetmeye başlayacaksın. O haftalarda aslında hareket ettiği ama hissetmediğin zamanlar da oluyor. Ultrasonda hareket görüp hissetmediğimde anlamıştım.

Anladım arkadaşım çok sağolasın. Aslında doğru diyorsun ultrasonda inanılmaz hareketli halini gördüğümde ben hissetmiyordum, bunu düşünmüştüm ben de..
Besin zehirlenmesi geçirdim sanıyorum ishale ek olarak istifra da ettim şimdi akşam yediklerimin hepsini çıkardım. Hareket ettiyse bile muhtemelen bağırsak mide hareketlerinden anlayamadım.
Teşekkürler tekrar yanıtın için.

Oh maşallah sağlıkla gelsin bebişler :)

Canım o haftalarda hareketsiz olduğu gün oluyor, kendine sıkıntı etme. Ama ishal ve gaz sancin geçmezse dr git vücudun çok su kaybetmesin. Geçmiş olsun

Kızlar günaydın.
Kendime sabahlıklı bir gecelik, bir adet normal gecelik ve 1 adet lohusa pijama takımı aldım. 1 adet de emzirme sütyeni aldım, sizce yeterli olur mu?
bence yeterli. ilk doğumda 2 gecelik 1 pijama almıştım. pijamayı hiç giymedim. sezeryan olduğum için sürekli gelip dikişlerimi ve alttan kanamamı kontrol ediyorlardı. emzirme sütyeni bende 1 tane almıştım. bana yetmişti. evde kimse olmadığı zamanlarda ben zaten asla sütyen takmam dışarda da başlarda amzirme sutyeni taktım sonra sonra normal sutyene geçtim alttan sıyırıp emziriyordum.

Aynen canım, ben de evdeyken hiç sütyen kullanmıyorum. O yüzden bir tane yeter diye düşündüm. Başka bir şey almıyorum o zaman, çok sağol.

Günaydını biraz geçti ama olsun. Gününüz aydın olsun anneler

Benim kız sabah 6 da bi ters hareket bi tekme sancıyla uyandım korktum ay bi sancı böyleseyse normal Doğum zordur

Korkma korkma, tekme attığında canını yakmasına benzeyecek ağrılar değil doğum ağrıları. Normal zamanda düşünürken dayanamam diyor insan ama o an "bebeğim geliyor, sonunda göreceğiz neye benzediğini" hissiyle mecbur dayanıyorsun. Güzel bir his, ağrı çekiyorsun çok da şiddetli ama emin ol çok güzel bir ağrı.

Bebeğin hareketlerini hissetmek bu kadar güzelse doğum da ne heyecan ne merak olur :) Perşembe günü sabah kontrole gitçem onu bile heyecanla bekliyoruz

Ya kızlar bende tatlı ıstıyorum bal recel çıkolata ama olmuyor hamilelikte resmen azab yazıyorum ıspanak pırasa lahana mutsuzum iş yeri yeterınce stres zaten benim halim ne olacak acaba

ya kızlar ben gecelerı deliksız uyuyorum bende mi garıplık var acaba anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…