- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.401
Tamam canım sağol:)5 dk yeterli canım. Süt kaynasın 2-3 dk sonra söndür yeterli.
Aynen sabır en büyük ibadet resmen sabretmek cekilen ağrılar kaygılar ama her seye ragmen sukrediyorum çünkü bu mucizevi duyguyu yasadigim icin. Allah beterinden korusun sekermis agriymis her sey gecicek insallah zamanla. Simdi bu maneviyatla ayak agrisiz uyumam gerekiyor insallah uyurumAy ilahi güldğrdün beni:) aman kuzum dikkat et kendine şekeri düşürcez diye kendimize zarar vermeyelim. Elini kolunu hareket ettir o bile yeter. Az kaldı zaten dayanalım güzel olacak her şey.
Canım aslında cevabı kendin vermişsin az çok hareket ederdi demişsin yani haftana göre arada hissedip Arada hissedememen çok normal telaş yapma annesi daha küçük büyüdükçe herşey daha net olucak bu haftalarda sadece en güçlü hareketlerini hissedebilirsin hafta ilerledikçede en ufak kıpırtısını bile anlıyorsun içini ferah tutKızlar selam. Gece gece uykum kaçtı. 20. Haftadayım, 20+1 yani. Sanki her gece yattığımda bebiş az çok hareket ederdi gibi bu gece hissedemedim hiç. Gece gece stres çıkardım kendime, uyku muyku kalmadı. Ben haftalarda olup hiç hareket hissetmediğiniz gün oldu mu? Midem de bu akşam çok gaz da var. Bu akşam afedersiniz 2 defa da ishal gibi tuvalete çıktım. Yediklerimden olabilir mi bilmiyorum. Bağırsaklar hareketli arada bebiş de hareket etti gaz hareketleri mi sandım onu da bilmiyorum. Yine içime düşürecek bi kurt buldum. Hiç böyle bu haftalarda arada hareketsiz gün oluyor mu acaba? Bu haftaları geçenlerin tecrübesine ihtiyacım var.
Sağolasın canım gece gece yanıtInı görünce sevindim. Allah razı olsun. İşte her gece ufak da olsa bi hareket olurdu, bu gece hissedemeyince panik oldum işte birazCanım aslında cevabı kendin vermişsin az çok hareket ederdi demişsin yani haftana göre arada hissedip Arada hissedememen çok normal telaş yapma annesi daha küçük büyüdükçe herşey daha net olucak bu haftalarda sadece en güçlü hareketlerini hissedebilirsin hafta ilerledikçede en ufak kıpırtısını bile anlıyorsun içini ferah tut
Kızlar selam. Gece gece uykum kaçtı. 20. Haftadayım, 20+1 yani. Sanki her gece yattığımda bebiş az çok hareket ederdi gibi bu gece hissedemedim hiç. Gece gece stres çıkardım kendime, uyku muyku kalmadı. Ben haftalarda olup hiç hareket hissetmediğiniz gün oldu mu? Midem de bu akşam çok gaz da var. Bu akşam afedersiniz 2 defa da ishal gibi tuvalete çıktım. Yediklerimden olabilir mi bilmiyorum. Bağırsaklar hareketli arada bebiş de hareket etti gaz hareketleri mi sandım onu da bilmiyorum. Yine içime düşürecek bi kurt buldum. Hiç böyle bu haftalarda arada hareketsiz gün oluyor mu acaba? Bu haftaları geçenlerin tecrübesine ihtiyacım var.
Anladım arkadaşım çok sağolasın. Aslında doğru diyorsun ultrasonda inanılmaz hareketli halini gördüğümde ben hissetmiyordum, bunu düşünmüştüm ben de..Yaklaşık 24. haftadan sonra hareketleri çok net ve tereddütsüz hissetmeye başlayacaksın. O haftalarda aslında hareket ettiği ama hissetmediğin zamanlar da oluyor. Ultrasonda hareket görüp hissetmediğimde anlamıştım.
Oh maşallah sağlıkla gelsin bebişler :)32'nin bittiği gün 2032 gr/45.5 cm'ydi canım benim kızım. Babası gibi uzun anası gibi zayıf olcak
Bebişin ilk 3-4 ayda giyeceklerini 2 kez yıkayıp ütüledim. Az daha büyükleri hurçtan çıktı diye 1 kez yıkatıp kenara koymuştum, aldığım bitkisel deterjanla bir kez daha yıkayıp öyle ütülicem. Kendi eşyalarım da hazır gibi. Çanta da var, bir tek çantaya yerleştirmek kaldı
Canım o haftalarda hareketsiz olduğu gün oluyor, kendine sıkıntı etme. Ama ishal ve gaz sancin geçmezse dr git vücudun çok su kaybetmesin. Geçmiş olsunKızlar selam. Gece gece uykum kaçtı. 20. Haftadayım, 20+1 yani. Sanki her gece yattığımda bebiş az çok hareket ederdi gibi bu gece hissedemedim hiç. Gece gece stres çıkardım kendime, uyku muyku kalmadı. Ben haftalarda olup hiç hareket hissetmediğiniz gün oldu mu? Midem de bu akşam çok gaz da var. Bu akşam afedersiniz 2 defa da ishal gibi tuvalete çıktım. Yediklerimden olabilir mi bilmiyorum. Bağırsaklar hareketli arada bebiş de hareket etti gaz hareketleri mi sandım onu da bilmiyorum. Yine içime düşürecek bi kurt buldum. Hiç böyle bu haftalarda arada hareketsiz gün oluyor mu acaba? Bu haftaları geçenlerin tecrübesine ihtiyacım var.
oyy oyy maşallah kizceye kocaman olmuş:))
Maşallah canım tam tosun olmuş seninki
Gebelik şekerin falan var mı senin? Yoksa sıkıntı yok, güzel beslenmiş
Kilo hep önden gidiyor canım, o yüzden 75 'lik şeker yüklemesi yapıldı, şeker çıkmadı çok şükür. Dün de açlık tokluk şekerine baktırdım problem yok. Çok kasmadan güzel sağlıklı şeylerle beslenmeye çalışıyorum.
Ama senin de hep dediğin gibi sağlıklı olduktan sonra kilo az-çok doğmuş aslında hiç fark etmez, bünyeleri sağlam olsun inşallah
bence yeterli. ilk doğumda 2 gecelik 1 pijama almıştım. pijamayı hiç giymedim. sezeryan olduğum için sürekli gelip dikişlerimi ve alttan kanamamı kontrol ediyorlardı. emzirme sütyeni bende 1 tane almıştım. bana yetmişti. evde kimse olmadığı zamanlarda ben zaten asla sütyen takmamKızlar günaydın.
Kendime sabahlıklı bir gecelik, bir adet normal gecelik ve 1 adet lohusa pijama takımı aldım. 1 adet de emzirme sütyeni aldım, sizce yeterli olur mu?
Aynen canım, ben de evdeyken hiç sütyen kullanmıyorum. O yüzden bir tane yeter diye düşündüm. Başka bir şey almıyorum o zaman, çok sağol.bence yeterli. ilk doğumda 2 gecelik 1 pijama almıştım. pijamayı hiç giymedim. sezeryan olduğum için sürekli gelip dikişlerimi ve alttan kanamamı kontrol ediyorlardı. emzirme sütyeni bende 1 tane almıştım. bana yetmişti. evde kimse olmadığı zamanlarda ben zaten asla sütyen takmamdışarda da başlarda amzirme sutyeni taktım sonra sonra normal sutyene geçtim alttan sıyırıp emziriyordum.
Gayette yeter cnm güle güle kullanKızlar günaydın.
Kendime sabahlıklı bir gecelik, bir adet normal gecelik ve 1 adet lohusa pijama takımı aldım. 1 adet de emzirme sütyeni aldım, sizce yeterli olur mu?
Benim kız sabah 6 da bi ters hareket bi tekme sancıyla uyandım korktum ay bi sancı böyleseyse normal Doğum zordur
Bebeğin hareketlerini hissetmek bu kadar güzelse doğum da ne heyecan ne merak olur :) Perşembe günü sabah kontrole gitçem onu bile heyecanla bekliyoruzGünaydını biraz geçti ama olsun. Gününüz aydın olsun anneler
Korkma korkma, tekme attığında canını yakmasına benzeyecek ağrılar değil doğum ağrıları. Normal zamanda düşünürken dayanamam diyor insan ama o an "bebeğim geliyor, sonunda göreceğiz neye benzediğini" hissiyle mecbur dayanıyorsun. Güzel bir his, ağrı çekiyorsun çok da şiddetli ama emin ol çok güzel bir ağrı.
Ya kızlar bende tatlı ıstıyorum bal recel çıkolata ama olmuyor hamilelikte resmen azab yazıyorum ıspanak pırasa lahanaEvet canım paketli lifalifinkini alıyorum. Ama doğal olanlarda var migroslarda onlarada bakabilirsin. Dikkat ediyorum canım ama geçen bende kaçamak yaptım 1 dilim kek yedim yanında 1 bardak tarçınlı süt üstüne yürüdüm 40 dk evin içinde 1 saat sonra 95 çıktı bende anlamadım. Çok canım çekiyo artık bir şeyler
ya kızlar ben gecelerı deliksız uyuyorum bende mi garıplık var acaba anlamadım?Senin güncellenmiş tarihe göre verirler iznini iyi olur senin için. Ben saydım az önce 8 Mayıs'ta doğum iznim bitiyor
Aman uyku yok bir şey yok dediğin gibi. Evde kalsam nolcak. İş yerinde vakit geçiyor. Kendimi iyi hissetmesem bırakırım da şimdilik iyiyim. İnşallah böyle gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?