- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.421
yok yok uyu sen herkes bir olmaz.. bende hiçç uyuyamıyorum artık. dönemiyorum. kızımda gece yarısı uyanıp yanımıza geliyor. iyice ateş basıyor deli dana gibi uyuyor. hiç uyku filan yok sinirlerim tepemde. hiç dinlenemiyorum. yoruldukça uyuyamıyorum. çünkü yoruldukça her yerim agrıyor. her yerimin ağrısından uyuyamıyorum.ya kızlar ben gecelerı deliksız uyuyorum bende mi garıplık var acaba anlamadım?
Canım sakın kendini bunaltma duyma bosver o köyde o sekılde görmüş benim kendı annem de dıyor bende sakaya vuruyorum alıştır kendını takma esınle sen mutlu oldukdan sonra gerisi çok önemlı degıl iş yapmıyorsa tatlı dılle soyle bakalım belkı ıse yarar naz yap boraz agrım var şekerım cıktı aksama yemegi sen yaparmısın falan fılan de kendını uzdıgune değmez ınan kıKızlar o kadar stresliyim ki. Kayınvalidem bende 2 haftadır. Doğuma kadarda duracak. Kayınpederim vefat etti her kış bizde kalır. Köy işlerinden çok iyi anlar tarla inek falan. Ama ev işi hiç yapmıyor. Yani şöyle ki suyunu bile ben getiririm. Benim zaten belim sakat trafik kazası geçirmiştim kırılmıştı . Şeker var tansiyon riski var zaten aç aç geziyorum sinirim bozuk. Bugün giydiğim kıyafete laf etti yırtık kot giymiştim laf dedi bende modeli bu dedim. Senin bu saatten sonra modelle işin yok dedi bana nasıl zoruma gitti nasıl ağladım. Yok başımı kapatacakmışım falan. Ay nasıl sinirim bozuk ağlaya ağlaya eşimi aradım o da ben halledicem akşam ağlama falan dedi ama durduramıyorum kendimi. Şeker fırladı. Ya benim ailem asla benim ne giyimime karışır ne başka bir şeyime. Sanane ya benim kıyafetimden. Hem geldiğinden beri elini bir gram işe sürmüyosun kırık belimle senle ığraşıyorum hemde bana laf ediyosun. Çok moralim bozuk ya çokkk napıcam ben takmamak olmuyo söz geçiremiyorum kendime zaten hassas bir dönemdeyim. Ya kilo almayayım diye koridorda tur atıyo ama suyunu bile ben getiriyorum . Zihniyeti geri çünkü gelinim ya hizmet etmek zorundayım.
Çok üzüldüm okuyunca bence akşam eşin gelince otur ciddi ciddi konuş tamam annesi iyi hoş ama seni böyle üzmeye annesinin hakkı yok yazık günah ya zaten belin kırık olmasa bile artık ağırlaştık zor hareket ediyoruz ki oda anne olmuş biliyordur ne zor olduğunu son zamanlar yardım edeceği yerde yaptığı daha büyük günah tek başını kapatmayla günahsız olmuyorsun keşke şunu bi anlasalar eşin anlayışlıdır inşallah oturup annenle konuşsun güzel güzel ama bu zihniyette bi insana ne desen değiştirmek zor başka kardeşi Yok mu eşinin olmadı ona gidip kalsınKızlar o kadar stresliyim ki. Kayınvalidem bende 2 haftadır. Doğuma kadarda duracak. Kayınpederim vefat etti her kış bizde kalır. Köy işlerinden çok iyi anlar tarla inek falan. Ama ev işi hiç yapmıyor. Yani şöyle ki suyunu bile ben getiririm. Benim zaten belim sakat trafik kazası geçirmiştim kırılmıştı . Şeker var tansiyon riski var zaten aç aç geziyorum sinirim bozuk. Bugün giydiğim kıyafete laf etti yırtık kot giymiştim laf dedi bende modeli bu dedim. Senin bu saatten sonra modelle işin yok dedi bana nasıl zoruma gitti nasıl ağladım. Yok başımı kapatacakmışım falan. Ay nasıl sinirim bozuk ağlaya ağlaya eşimi aradım o da ben halledicem akşam ağlama falan dedi ama durduramıyorum kendimi. Şeker fırladı. Ya benim ailem asla benim ne giyimime karışır ne başka bir şeyime. Sanane ya benim kıyafetimden. Hem geldiğinden beri elini bir gram işe sürmüyosun kırık belimle senle ığraşıyorum hemde bana laf ediyosun. Çok moralim bozuk ya çokkk napıcam ben takmamak olmuyo söz geçiremiyorum kendime zaten hassas bir dönemdeyim. Ya kilo almayayım diye koridorda tur atıyo ama suyunu bile ben getiriyorum . Zihniyeti geri çünkü gelinim ya hizmet etmek zorundayım.
uzuldum canım benımde oglum var babayla uyuyor rahatsız olursa bakıyorum geceleri kontrol amaclı okadar sag sağlım bebeklerımız kucağımıza alırız ısalalhyok yok uyu sen herkes bir olmaz.. bende hiçç uyuyamıyorum artık. dönemiyorum. kızımda gece yarısı uyanıp yanımıza geliyor. iyice ateş basıyor deli dana gibi uyuyor. hiç uyku filan yok sinirlerim tepemde. hiç dinlenemiyorum. yoruldukça uyuyamıyorum. çünkü yoruldukça her yerim agrıyor. her yerimin ağrısından uyuyamıyorum.sabır az kaldı.
Ya bende deliksiz uyuyorum gece su içmesem asla tuvalete falan kalkmıyorum su içersem kalkıyorum sadece :)ya kızlar ben gecelerı deliksız uyuyorum bende mi garıplık var acaba anlamadım?
Canm valla tansiyonun sekerin cikar hic stres yapma hatta imkanin varsa ortam değiştir biraz annenler yakinsa annene gitsen biraz. Böyle zamanlarda ortam degistirmek en iyisi. Kac yillik evlisin canm? Bebegini duşun bosver he de kapancam de gec icinden gül bosver.Kızlar o kadar stresliyim ki. Kayınvalidem bende 2 haftadır. Doğuma kadarda duracak. Kayınpederim vefat etti her kış bizde kalır. Köy işlerinden çok iyi anlar tarla inek falan. Ama ev işi hiç yapmıyor. Yani şöyle ki suyunu bile ben getiririm. Benim zaten belim sakat trafik kazası geçirmiştim kırılmıştı . Şeker var tansiyon riski var zaten aç aç geziyorum sinirim bozuk. Bugün giydiğim kıyafete laf etti yırtık kot giymiştim laf dedi bende modeli bu dedim. Senin bu saatten sonra modelle işin yok dedi bana nasıl zoruma gitti nasıl ağladım. Yok başımı kapatacakmışım falan. Ay nasıl sinirim bozuk ağlaya ağlaya eşimi aradım o da ben halledicem akşam ağlama falan dedi ama durduramıyorum kendimi. Şeker fırladı. Ya benim ailem asla benim ne giyimime karışır ne başka bir şeyime. Sanane ya benim kıyafetimden. Hem geldiğinden beri elini bir gram işe sürmüyosun kırık belimle senle ığraşıyorum hemde bana laf ediyosun. Çok moralim bozuk ya çokkk napıcam ben takmamak olmuyo söz geçiremiyorum kendime zaten hassas bir dönemdeyim. Ya kilo almayayım diye koridorda tur atıyo ama suyunu bile ben getiriyorum . Zihniyeti geri çünkü gelinim ya hizmet etmek zorundayım.
Çok güzel agri gercektenGünaydını biraz geçti ama olsun. Gününüz aydın olsun anneler
Korkma korkma, tekme attığında canını yakmasına benzeyecek ağrılar değil doğum ağrıları. Normal zamanda düşünürken dayanamam diyor insan ama o an "bebeğim geliyor, sonunda göreceğiz neye benzediğini" hissiyle mecbur dayanıyorsun. Güzel bir his, ağrı çekiyorsun çok da şiddetli ama emin ol çok güzel bir ağrı.
Allah Sabırlar versin canim hic taviz verme ne kadar alttan alir sessiz kalırsam daha cok uzerine gelir bu tarz insanlar İnsAllah kocan anlayışlıdır da isi tatlıya bağlar annesiyle konuşur kocam karismiyorsa kimseye laf soylemek düşmez kapan diyor bide evet kotu bisey degil ama bu tarz şeylerin içinden gelmesi lazim baskasi dedi die olacak bisey degil koskoca kadın bunu bilmiyor mu acaba sen fazla takmamaya calis dicem ama hamilelik ten olsa gerek daha cok takar olduk herseyiKızlar o kadar stresliyim ki. Kayınvalidem bende 2 haftadır. Doğuma kadarda duracak. Kayınpederim vefat etti her kış bizde kalır. Köy işlerinden çok iyi anlar tarla inek falan. Ama ev işi hiç yapmıyor. Yani şöyle ki suyunu bile ben getiririm. Benim zaten belim sakat trafik kazası geçirmiştim kırılmıştı . Şeker var tansiyon riski var zaten aç aç geziyorum sinirim bozuk. Bugün giydiğim kıyafete laf etti yırtık kot giymiştim laf dedi bende modeli bu dedim. Senin bu saatten sonra modelle işin yok dedi bana nasıl zoruma gitti nasıl ağladım. Yok başımı kapatacakmışım falan. Ay nasıl sinirim bozuk ağlaya ağlaya eşimi aradım o da ben halledicem akşam ağlama falan dedi ama durduramıyorum kendimi. Şeker fırladı. Ya benim ailem asla benim ne giyimime karışır ne başka bir şeyime. Sanane ya benim kıyafetimden. Hem geldiğinden beri elini bir gram işe sürmüyosun kırık belimle senle ığraşıyorum hemde bana laf ediyosun. Çok moralim bozuk ya çokkk napıcam ben takmamak olmuyo söz geçiremiyorum kendime zaten hassas bir dönemdeyim. Ya kilo almayayım diye koridorda tur atıyo ama suyunu bile ben getiriyorum . Zihniyeti geri çünkü gelinim ya hizmet etmek zorundayım.
Cnm ya üzme kendini de bebeğini de... kusura bakma ama çok simartmissin kaynanani bu halinde ayağına neden suyu sen goturuyorsun konuş be canım gitsin alsın suyunu. Bi kere agirlasan hamile kadından bir bardak su istemek bile gunah derler eskiler hicmi duymamis bu kadın ? Ya bende evime gelince ağrılarım herseyi yaparım ama bu halimle kimse kusura bakmasın ben eşimle kendime zor yemek yapiyorum. Ayakta yarım saat kalınca direk belime vuruyor. Bende de doğuştan omirilik açıklığı var. Geçen kendini davet ettirdi bende kusura bakma bn bu halimle kimseyi yemeğe alamam dedim. Seni düşünmeyeni sen hiç dusunmeyeceksin be cnm. Boş yere kendini strese sokuyor sun. Bebek de icerde kasiliyor. Hİç takma eğer kalacaksa sesini çıkarmasın otursun yada evine gitsin madem. Akşam eşinle konuş. Zaten kayinvalide olarak bişey yaptıkları yok bari köstek olmasınlar. Yani kendi adıma bn bişey görmedim koca tarafından.Kızlar o kadar stresliyim ki. Kayınvalidem bende 2 haftadır. Doğuma kadarda duracak. Kayınpederim vefat etti her kış bizde kalır. Köy işlerinden çok iyi anlar tarla inek falan. Ama ev işi hiç yapmıyor. Yani şöyle ki suyunu bile ben getiririm. Benim zaten belim sakat trafik kazası geçirmiştim kırılmıştı . Şeker var tansiyon riski var zaten aç aç geziyorum sinirim bozuk. Bugün giydiğim kıyafete laf etti yırtık kot giymiştim laf dedi bende modeli bu dedim. Senin bu saatten sonra modelle işin yok dedi bana nasıl zoruma gitti nasıl ağladım. Yok başımı kapatacakmışım falan. Ay nasıl sinirim bozuk ağlaya ağlaya eşimi aradım o da ben halledicem akşam ağlama falan dedi ama durduramıyorum kendimi. Şeker fırladı. Ya benim ailem asla benim ne giyimime karışır ne başka bir şeyime. Sanane ya benim kıyafetimden. Hem geldiğinden beri elini bir gram işe sürmüyosun kırık belimle senle ığraşıyorum hemde bana laf ediyosun. Çok moralim bozuk ya çokkk napıcam ben takmamak olmuyo söz geçiremiyorum kendime zaten hassas bir dönemdeyim. Ya kilo almayayım diye koridorda tur atıyo ama suyunu bile ben getiriyorum . Zihniyeti geri çünkü gelinim ya hizmet etmek zorundayım.
Canım sakın kendini bunaltma duyma bosver o köyde o sekılde görmüş benim kendı annem de dıyor bende sakaya vuruyorum alıştır kendını takma esınle sen mutlu oldukdan sonra gerisi çok önemlı degıl iş yapmıyorsa tatlı dılle soyle bakalım belkı ıse yarar naz yap boraz agrım var şekerım cıktı aksama yemegi sen yaparmısın falan fılan de kendını uzdıgune değmez ınan kı
Çok üzüldüm okuyunca bence akşam eşin gelince otur ciddi ciddi konuş tamam annesi iyi hoş ama seni böyle üzmeye annesinin hakkı yok yazık günah ya zaten belin kırık olmasa bile artık ağırlaştık zor hareket ediyoruz ki oda anne olmuş biliyordur ne zor olduğunu son zamanlar yardım edeceği yerde yaptığı daha büyük günah tek başını kapatmayla günahsız olmuyorsun keşke şunu bi anlasalar eşin anlayışlıdır inşallah oturup annenle konuşsun güzel güzel ama bu zihniyette bi insana ne desen değiştirmek zor başka kardeşi Yok mu eşinin olmadı ona gidip kalsın
Benim canımda bugün birsey istedi ama tatlı falan olmadığı için hemen çıktım dışarı aradım bulup yedim. Tatlılara bende dokunamıyorum. Tatlı sevenler için ayri eziyet gercekten. Daha güzel gecekeri deliksiz uyuyorsan ne mutlu sana. Valla bende iyiki evdeyim sabah 7den 11 kadar bende deliksiz uyuyorum gece sıkıntı bendedeYa kızlar bende tatlı ıstıyorum bal recel çıkolata ama olmuyor hamilelikte resmen azab yazıyorum ıspanak pırasa lahanamutsuzum iş yeri yeterınce stres zaten benim halim ne olacak acaba
Canm valla tansiyonun sekerin cikar hic stres yapma hatta imkanin varsa ortam değiştir biraz annenler yakinsa annene gitsen biraz. Böyle zamanlarda ortam degistirmek en iyisi. Kac yillik evlisin canm? Bebegini duşun bosver he de kapancam de gec icinden gül bosver.
Allah Sabırlar versin canim hic taviz verme ne kadar alttan alir sessiz kalırsam daha cok uzerine gelir bu tarz insanlar İnsAllah kocan anlayışlıdır da isi tatlıya bağlar annesiyle konuşur kocam karismiyorsa kimseye laf soylemek düşmez kapan diyor bide evet kotu bisey degil ama bu tarz şeylerin içinden gelmesi lazim baskasi dedi die olacak bisey degil koskoca kadın bunu bilmiyor mu acaba sen fazla takmamaya calis dicem ama hamilelik ten olsa gerek daha cok takar olduk herseyi
Cnm ya üzme kendini de bebeğini de... kusura bakma ama çok simartmissin kaynanani bu halinde ayağına neden suyu sen goturuyorsun konuş be canım gitsin alsın suyunu. Bi kere agirlasan hamile kadından bir bardak su istemek bile gunah derler eskiler hicmi duymamis bu kadın ? Ya bende evime gelince ağrılarım herseyi yaparım ama bu halimle kimse kusura bakmasın ben eşimle kendime zor yemek yapiyorum. Ayakta yarım saat kalınca direk belime vuruyor. Bende de doğuştan omirilik açıklığı var. Geçen kendini davet ettirdi bende kusura bakma bn bu halimle kimseyi yemeğe alamam dedim. Seni düşünmeyeni sen hiç dusunmeyeceksin be cnm. Boş yere kendini strese sokuyor sun. Bebek de icerde kasiliyor. Hİç takma eğer kalacaksa sesini çıkarmasın otursun yada evine gitsin madem. Akşam eşinle konuş. Zaten kayinvalide olarak bişey yaptıkları yok bari köstek olmasınlar. Yani kendi adıma bn bişey görmedim koca tarafından.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama çok takmamaya çalış bak bende kv evindeyim banada neler neler diyorlar. İlk 2 hafta çok üzüldüm ağladım eşimde yanımda değil üstelik. Sonra baktım olmuyor. Seker yükseliyor benim moral sürekli bozuk cok yanlarinda oturmamaya basladim rahatsizim diyip odaya gidiyorum. Kiyafet konusuna gelince eşin birsey demiyorsa hicde takma bence canım. Esim karışmıyor anne ben böyle seviyorum de gec. Kimseyi ilgilendirmez esin birsey demiyorsa. Taksam hasta olmuştum benimkide diyor neymis tayt giyme artık anne oluyorsun yakışık almıyor diye çok üzülmüştüm. Sonra aman dedim banada yazık ne takiyorum, banada cok der sunu giyme bunu giyme. Esim birsey demiyorsa kimseyi de alakadar etmez. Sen kendin gibi davran canınıda sıkma çok, eminim is yapsa sana begenmeyeceksin islerini de kendi kendini sakinlestirmeye çalış esin yaninda en azından en büyük destekcin. Beterin beteri var Allah yardımcın olsun.Kızlar o kadar stresliyim ki. Kayınvalidem bende 2 haftadır. Doğuma kadarda duracak. Kayınpederim vefat etti her kış bizde kalır. Köy işlerinden çok iyi anlar tarla inek falan. Ama ev işi hiç yapmıyor. Yani şöyle ki suyunu bile ben getiririm. Benim zaten belim sakat trafik kazası geçirmiştim kırılmıştı . Şeker var tansiyon riski var zaten aç aç geziyorum sinirim bozuk. Bugün giydiğim kıyafete laf etti yırtık kot giymiştim laf dedi bende modeli bu dedim. Senin bu saatten sonra modelle işin yok dedi bana nasıl zoruma gitti nasıl ağladım. Yok başımı kapatacakmışım falan. Ay nasıl sinirim bozuk ağlaya ağlaya eşimi aradım o da ben halledicem akşam ağlama falan dedi ama durduramıyorum kendimi. Şeker fırladı. Ya benim ailem asla benim ne giyimime karışır ne başka bir şeyime. Sanane ya benim kıyafetimden. Hem geldiğinden beri elini bir gram işe sürmüyosun kırık belimle senle ığraşıyorum hemde bana laf ediyosun. Çok moralim bozuk ya çokkk napıcam ben takmamak olmuyo söz geçiremiyorum kendime zaten hassas bir dönemdeyim. Ya kilo almayayım diye koridorda tur atıyo ama suyunu bile ben getiriyorum . Zihniyeti geri çünkü gelinim ya hizmet etmek zorundayım.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama çok takmamaya çalış bak bende kv evindeyim banada neler neler diyorlar. İlk 2 hafta çok üzüldüm ağladım eşimde yanımda değil üstelik. Sonra baktım olmuyor. Seker yükseliyor benim moral sürekli bozuk cok yanlarinda oturmamaya basladim rahatsizim diyip odaya gidiyorum. Kiyafet konusuna gelince eşin birsey demiyorsa hicde takma bence canım. Esim karışmıyor anne ben böyle seviyorum de gec. Kimseyi ilgilendirmez esin birsey demiyorsa. Taksam hasta olmuştum benimkide diyor neymis tayt giyme artık anne oluyorsun yakışık almıyor diye çok üzülmüştüm. Sonra aman dedim banada yazık ne takiyorum, banada cok der sunu giyme bunu giyme. Esim birsey demiyorsa kimseyi de alakadar etmez. Sen kendin gibi davran canınıda sıkma çok, eminim is yapsa sana begenmeyeceksin islerini de kendi kendini sakinlestirmeye çalış esin yaninda en azından en büyük destekcin. Beterin beteri var Allah yardımcın olsun.
Kızlar o kadar stresliyim ki. Kayınvalidem bende 2 haftadır. Doğuma kadarda duracak. Kayınpederim vefat etti her kış bizde kalır. Köy işlerinden çok iyi anlar tarla inek falan. Ama ev işi hiç yapmıyor. Yani şöyle ki suyunu bile ben getiririm. Benim zaten belim sakat trafik kazası geçirmiştim kırılmıştı . Şeker var tansiyon riski var zaten aç aç geziyorum sinirim bozuk. Bugün giydiğim kıyafete laf etti yırtık kot giymiştim laf dedi bende modeli bu dedim. Senin bu saatten sonra modelle işin yok dedi bana nasıl zoruma gitti nasıl ağladım. Yok başımı kapatacakmışım falan. Ay nasıl sinirim bozuk ağlaya ağlaya eşimi aradım o da ben halledicem akşam ağlama falan dedi ama durduramıyorum kendimi. Şeker fırladı. Ya benim ailem asla benim ne giyimime karışır ne başka bir şeyime. Sanane ya benim kıyafetimden. Hem geldiğinden beri elini bir gram işe sürmüyosun kırık belimle senle ığraşıyorum hemde bana laf ediyosun. Çok moralim bozuk ya çokkk napıcam ben takmamak olmuyo söz geçiremiyorum kendime zaten hassas bir dönemdeyim. Ya kilo almayayım diye koridorda tur atıyo ama suyunu bile ben getiriyorum . Zihniyeti geri çünkü gelinim ya hizmet etmek zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?