2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Ne güzel yapmışsın canım sanki karşımda dertleşiyormuş gibi oldum. Kendi ailem istanbulda annem babaneme baktığı için doumdan çok önce gelemiyor. Ah o gelse benim elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazdı. Hayır eşim kaç kere konuştu anne yardım et kıza bak beli sakat diye. Ben yapamam edemem aç dururum diyo. Yahu sen durursunda ben rahat edemicem öyle biliyorsun mecbur yapacak bu kız ama yok nerde. Eşim her akşam geldiğinde yardım eder bana. Haftasonu evi temizler gram elini sürmez ya. Bide sağlıklı bir kadın hasta olsa kimse ondan bir şey istemez. Ama yok yani asla istifini bozmuyor. Bide huzur kaçırıyor. Torununun başını kapatacakmış çember örüyo hey Allahım ölür müsün öldürür müsün:) dedim yap yap zor kapatırsın torununun başını sinir oldum artık:) kızlarına da gitmiyor enişte evinde rahat edemiyormuş. Kızları diyor ki anne evi süpür çiğdeme yardım et yok ben anlamam o teknolojik aletlerden diyip işin içinden çıkıyo. Geçen yere ekmek kırıntıları döküldü basıp günah olmasın diye bu halde eğilip sildim demedi ki kızım dur ben silerim ya da alır süpürürüm. Oyy oyyy

Hiçte bile o hazıra alışmıs kaynana işte ne olcak allahtan benim kaynanam hiç bişeye karısamaz net eşimde karıstırmaz ama o senın gibi olsam herseyi yapar yeek temizlık o hasta halıyle bosver üzme kendını bebeğini düşün sen gerisi detay

Kuzu yemek temizlik yapmadığı gibi bide laf yiyorum yediğini döküyo süpürüyorum falan. Eşim kaç kere konuştu ama yok küserek işin içinden çıkıyoe. Bende bugğn ağla ağla aradım eşimi akşam halledicem ben dedi ama oda arada kldı onada üzülğyorum. Ama napim ben mi kırılcam hep birazda o kırılsın

haklısın canım kaynanan uzulsun birazda

Sana katılıyorum canm evde oturunca sıkılıyorum işe gelince yoruluyorum

Valla canım benim kv geliyor odaya belim ağrıyor uzanicam diyorum geliyor 5 dk falan oturuyor konusuyor biraz ben istifimi bozmuyorum sonra gidiyor. Valla canım takmayla geçmiyor. Haftalarca gözümde yas tukenmedi. Sekerim 170,180lerde dolasti ac ac gezmeme ragmen,dalgaya vuruyorum çoğu seyi artık suan baktim olmuyor kendimede bebegimede zarar veriyorum,yoksa hic dayanamazdim. Esim de mühendis özel sektörde çalisiyor. Ankarada şuan. Ki düşün dogumdada askere gidecek mecbur kalakaldim burda bende kendi kendimi teselli ediyorum. En azindan cevrende arkadaşların var eşin var. Benim hic bir arkadaşım bile yok düşün oturup dertlesecegim. Allah sanada banada sabırlar versin. Uzulmemeye çalış hic birsey bizden ve bebeklerimizden daha önemli değil. Allah korusun bize birsey olsa kimsenin umrunda olmaz

Kendini üzme en azından eşin tarafından Şanlısın onun sana destek olması bile yeter bu günlerde geçecek artık yapabildiğin kadar yap gerisini boşver takmamaya çalış bebeğini düşün canım

Ah canım benim ya kıyamam sana ben. Sende zor bir süreçten geçiyorsun Allah yar ve yardımcın olsun . Benimde eşim ekim ayında gitti geldi askere o dönem ailemin yanına istanbula gittim Allahtan. Keşke gelmeseydim doğumuda orada yapsaydım. Sende bize yaz buradan bol bol konuşalım. Şeker çok önemli gerçekten. Stresten çıkması ayrı bir sinir bozuyo. Diyosun ki açım bari yiyimde değsin çıktığına :) hem açız hem çıkıyo anlamıyorum bende. Nasıl rahatlatıcaz kendimizi meditasyon falan mı yapsak:)

Kendini üzme en azından eşin tarafından Şanlısın onun sana destek olması bile yeter bu günlerde geçecek artık yapabildiğin kadar yap gerisini boşver takmamaya çalış bebeğini düşün canım

Doğru söylüyorsun canım. Eşim 2 hafta sonra ablalrına göndericekmiş. 2 hafta daha dayanıcam napalım.

Canlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar

Ayyy maşallh canım çok sevindim. Bebiş ne güzel büyümüş maşallah. Allah sağlıkla kavuştursun. Zaten sezaryen olacağın için dönmesede olur artık:) bende epidural istiyorum ama çok korkuyorum nasıl bir şey acaba belden iğne yapmak ameliyat anında bir şey hissedilşyor mu ki

ya askere mi gitcek bebegini göremicek mı tez zamanda kavusmak nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…