- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.441
Ay çok sinir oldumm arkadaşım :/ bir kadın bir anne; hamile bir kadına, üstelik torununun annesine bunu neden yapar ki şimdi?! Huzur bozmaktan başka bir işe yaramayacak şimdi böyle şeyler söylemesi.. şeker ve tansiyonu etkilemesi başta olmak üzere stresin olmaması ennn çok gereken dönemdeyiz, Ayrıca ev işi yada yemek yapmak konusunda evdeki - ailedeki herkes bir şeyler yaparak destek olmalı. Bu vicdanen böyle olmalı zaten. benim 65 yaşındaki babam bile ev için bir şeyler yaparak destek oluyor bu dönemde bana. herkese göre iş var evde. eşin kalp kırmadan uygun bir şekilde uyarırsa en azından bir daha demez bir şey herhalde. Bazen insanlara durması gereken yeri uygun dille ifade etmek gerekiyor. Böyle böyle insanların fikirleri evrilecek.
Moralini bozmamak elde değil tabi ama hamileyken içimizde sorumlu olduğumuz bir birey var. Sırf onun için kimseyi ve hiçbir şeyi takmaya değmez. Eşine iletmişsin bence bundan sonrası top onda. Sen rahatlamana ve sakinliğini korumana bak. Hayatın en farklı en geri gelmeyecek döneminde hiçbir şey keyfini kaçırmasın.
Hiçte bile o hazıra alışmıs kaynana işte ne olcak allahtan benim kaynanam hiç bişeye karısamaz net eşimde karıstırmaz ama o senın gibi olsam herseyi yapar yeek temizlık o hasta halıyle bosver üzme kendını bebeğini düşün sen gerisi detayKaç kere dedim anne bak bu akşamda sen yap biz yiyelim ben yorgunum yok asla yapmıyor. Ben sizin aletlerinizi bilmem diyip işin içindwn çıkıyor. Köydeki ocağıyla ne farkı varsa artık. İşine gelmiyor bence. Çok yoruldum gerçekten Allahtan eşim çok anlayışlı beni destekliyor ama ben anne oğul arasına girmiş gibi hissediyorum kendimi
Hiçte bile o hazıra alışmıs kaynana işte ne olcak allahtan benim kaynanam hiç bişeye karısamaz net eşimde karıstırmaz ama o senın gibi olsam herseyi yapar yeek temizlık o hasta halıyle bosver üzme kendını bebeğini düşün sen gerisi detay
haklısın canım kaynanan uzulsun birazdaKuzu yemek temizlik yapmadığı gibi bide laf yiyorum yediğini döküyo süpürüyorum falan. Eşim kaç kere konuştu ama yok küserek işin içinden çıkıyoe. Bende bugğn ağla ağla aradım eşimi akşam halledicem ben dedi ama oda arada kldı onada üzülğyorum. Ama napim ben mi kırılcam hep birazda o kırılsın
ben gelım 1 gün mısafırlıge kesın kacar kızlarına emın olhaklısın canım kaynanan uzulsun birazda
Çok gecmis olsun canim uzan dinlen gecer isallahKızlar sol bacağım tutuldu resmen ve belim ağrıyor. Şuan doğum başlasa hastaneye bile gidemem o derece oldum. Bel ağrısı da fıtıktan dolayı sanırım, şuan sancı felan olsa onu da anlamam
kiz nevyapacaksinda kaçıracaksın sırrını bizede diyiverben gelım 1 gün mısafırlıge kesın kacar kızlarına emın ol
ben gelım 1 gün mısafırlıge kesın kacar kızlarına emın ol
kiz nevyapacaksinda kaçıracaksın sırrını bizede diyiver
kiz nevyapacaksinda kaçıracaksın sırrını bizede diyiver
Ahahaha ilahi kız valla bu halimle güldürdün beni :))))Vallah canım ben üzmem kendımı o nu üzerim gercekten inceden inceden o benı bunaltamaz ben onu bunaltırım bişeyde yapmam ac kalır su da vermem
valalh bu halınde ne saygısı canım senın gibi gelını bulmus öpsunde basına koysun gercekAyy gelsene valla ne iyi olur :) ya yanında saygıdan yatmıyorum bile uzanmıyorum şımarttım ben bu kadını
Sana katılıyorum canm evde oturunca sıkılıyorum işe gelince yoruluyorumHaftaya 32 olucam 1 hafta gidecem ise sonra yılbaşından sonra izne cikiyorum zaten evde oturmakta iyi gelmiyor gerci ayak agrisi yapiyor bende hareketsizlik ama calismakta hastalik acisindan tehlikeli surekli ogrenciler gelip gelip yüzüme hapsuruyo resmen havasiz sinif ortami bu gebelikte bagisikligim da cok düşük. Hep ilkbaharda yapicam bebek son aylarim yaza denk gelsin derdim ama gene kış bebegi oldu kısmet benim bagisikligi bebegim aliyordur insallah yabanciya gitmesin
Valla canım benim kv geliyor odaya belim ağrıyor uzanicam diyorum geliyor 5 dk falan oturuyor konusuyor biraz ben istifimi bozmuyorum sonra gidiyor. Valla canım takmayla geçmiyor. Haftalarca gözümde yas tukenmedi. Sekerim 170,180lerde dolasti ac ac gezmeme ragmen,dalgaya vuruyorum çoğu seyi artık suan baktim olmuyor kendimede bebegimede zarar veriyorum,yoksa hic dayanamazdim. Esim de mühendis özel sektörde çalisiyor. Ankarada şuan. Ki düşün dogumdada askere gidecek mecbur kalakaldim burda bende kendi kendimi teselli ediyorum. En azindan cevrende arkadaşların var eşin var. Benim hic bir arkadaşım bile yok düşün oturup dertlesecegim. Allah sanada banada sabırlar versin. Uzulmemeye çalış hic birsey bizden ve bebeklerimizden daha önemli değil. Allah korusun bize birsey olsa kimsenin umrunda olmazEşim asla karışmaz ailemde hiç karışmazdı nasıl abes geliyor anlatamam sana. İçeri gidiyorum odama yatmaya 10 dk sonra geliyor nerdesin diye. Ben acayip daralıyorum hiç alışık değilim. Raporu bozdurup işe gitmek istiyorum ama belim o kadar kötü ki bankacıyım sürekli oturmak belimi mahvediyor işede gidemiyorum kalmış 2 ayım mutlu geçirmek yerine çektiklerimize bak. Allah seninde yardımcın olsun hayatım seninde işin zor eşin nerde ki ?
Kendini üzme en azından eşin tarafından Şanlısın onun sana destek olması bile yeter bu günlerde geçecek artık yapabildiğin kadar yap gerisini boşver takmamaya çalış bebeğini düşün canımYa bide ben 5 vakit namaz kılan kuran okuyan bir insanım. Başımı ister kapatırım ister kapatmam sanane ya. Eşim anlayışlı beni destekliyor akşam konuşcam ama bir şey değişmicek. Geçen haftada aynı kavgayı yaptık eşim konuştu bu hafta yine aynı. 3 tane kızı var ama gitmiyor. Oralarda rahat edemiyormuş enişte eviymiş. Tabi edemezsin bizde yiyip içip yatıyosun bu halimle sana hizmet ediyorum. Asla değişmez kafa yapısı normalde olsa takmam ama zaten hassasım kaldırmıyor bünyem.
Keske sen gibi olabilsek ama ben essek vicdanım el vermez benim evim diye kalkar suyunu da veririm yemeginide. Çok özendim sana:))Vallah canım ben üzmem kendımı o nu üzerim gercekten inceden inceden o benı bunaltamaz ben onu bunaltırım bişeyde yapmam ac kalır su da vermem
Ah canım benim ya kıyamam sana ben. Sende zor bir süreçten geçiyorsun Allah yar ve yardımcın olsun . Benimde eşim ekim ayında gitti geldi askere o dönem ailemin yanına istanbula gittim Allahtan. Keşke gelmeseydim doğumuda orada yapsaydım. Sende bize yaz buradan bol bol konuşalım. Şeker çok önemli gerçekten. Stresten çıkması ayrı bir sinir bozuyo. Diyosun ki açım bari yiyimde değsin çıktığına :) hem açız hem çıkıyo anlamıyorum bende. Nasıl rahatlatıcaz kendimizi meditasyon falan mı yapsak:)Valla canım benim kv geliyor odaya belim ağrıyor uzanicam diyorum geliyor 5 dk falan oturuyor konusuyor biraz ben istifimi bozmuyorum sonra gidiyor. Valla canım takmayla geçmiyor. Haftalarca gözümde yas tukenmedi. Sekerim 170,180lerde dolasti ac ac gezmeme ragmen,dalgaya vuruyorum çoğu seyi artık suan baktim olmuyor kendimede bebegimede zarar veriyorum,yoksa hic dayanamazdim. Esim de mühendis özel sektörde çalisiyor. Ankarada şuan. Ki düşün dogumdada askere gidecek mecbur kalakaldim burda bende kendi kendimi teselli ediyorum. En azindan cevrende arkadaşların var eşin var. Benim hic bir arkadaşım bile yok düşün oturup dertlesecegim. Allah sanada banada sabırlar versin. Uzulmemeye çalış hic birsey bizden ve bebeklerimizden daha önemli değil. Allah korusun bize birsey olsa kimsenin umrunda olmaz
Kendini üzme en azından eşin tarafından Şanlısın onun sana destek olması bile yeter bu günlerde geçecek artık yapabildiğin kadar yap gerisini boşver takmamaya çalış bebeğini düşün canım
Canlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar
ya askere mi gitcek bebegini göremicek mı tez zamanda kavusmak nasıp etsınValla canım benim kv geliyor odaya belim ağrıyor uzanicam diyorum geliyor 5 dk falan oturuyor konusuyor biraz ben istifimi bozmuyorum sonra gidiyor. Valla canım takmayla geçmiyor. Haftalarca gözümde yas tukenmedi. Sekerim 170,180lerde dolasti ac ac gezmeme ragmen,dalgaya vuruyorum çoğu seyi artık suan baktim olmuyor kendimede bebegimede zarar veriyorum,yoksa hic dayanamazdim. Esim de mühendis özel sektörde çalisiyor. Ankarada şuan. Ki düşün dogumdada askere gidecek mecbur kalakaldim burda bende kendi kendimi teselli ediyorum. En azindan cevrende arkadaşların var eşin var. Benim hic bir arkadaşım bile yok düşün oturup dertlesecegim. Allah sanada banada sabırlar versin. Uzulmemeye çalış hic birsey bizden ve bebeklerimizden daha önemli değil. Allah korusun bize birsey olsa kimsenin umrunda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?