- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.461
senın adına cok sevindim canımCanlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar
Ne güzel yapmışsın canım sanki karşımda dertleşiyormuş gibi oldum. Kendi ailem istanbulda annem babaneme baktığı için doumdan çok önce gelemiyor. Ah o gelse benim elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazdı. Hayır eşim kaç kere konuştu anne yardım et kıza bak beli sakat diye. Ben yapamam edemem aç dururum diyo. Yahu sen durursunda ben rahat edemicem öyle biliyorsun mecbur yapacak bu kız ama yok nerde. Eşim her akşam geldiğinde yardım eder bana. Haftasonu evi temizler gram elini sürmez ya. Bide sağlıklı bir kadın hasta olsa kimse ondan bir şey istemez. Ama yok yani asla istifini bozmuyor. Bide huzur kaçırıyor. Torununun başını kapatacakmış çember örüyo hey Allahım ölür müsün öldürür müsün:) dedim yap yap zor kapatırsın torununun başını sinir oldum artık:) kızlarına da gitmiyor enişte evinde rahat edemiyormuş. Kızları diyor ki anne evi süpür çiğdeme yardım et yok ben anlamam o teknolojik aletlerden diyip işin içinden çıkıyo. Geçen yere ekmek kırıntıları döküldü basıp günah olmasın diye bu halde eğilip sildim demedi ki kızım dur ben silerim ya da alır süpürürüm. Oyy oyyy
Evlatsa hepsi evlat oralar damadi gelin i yok bu isin hepsine bakan. sen değilmisin git kal kizlarda da ama olur mu kizlarin düzeni bozulmasin enisteyle kotu olmasınlar gitsin canim herkeste eşit miktarda kalsa kimse zorsunmaz zatenKuzum kaç kere dedim anne sen pişir bugün yemek ya da anne çay ocakta doldurda iç. Yok yapmıyor. Yanarım zarar veririm kendime diye düşünüyor. Ama kilo almanak için yemekten sonra koridorda 10 tur atıyo. E evi süpür desem ben sizin aletlerinizi kuşlanmayı bilmem cahilim diyor. İşine nasıl gelirse. Günde 3 kere sofra kur kldır au getir götür hizmet et belim sanki ortadan ikiye ayrılıyor. Tamam helali hoş olsun ama dilinde dursun bana laf sokma. Ben senin köyünde yetişmedim sizin gibi olamam yani sanane benim pantalonumdan ya . İki gün şekeri demgeleyeyim diyorum üçüncü gün stresten çıkıyo. Açlığıma mı yanayım stresten yükseldiğine mi. Geçen gün ne kadar mutluydum kek yememe rağmen 95 çıkan şeker bugün diyet kahvaltım sonrası fırladı gitti. Hep stresten artık kafayı yixem. Eşim dedi 2 jafta daha kalsın ocakta ablamlara göndericem diye bakalım nolcak. Hanfendi damat evine de gitmek istemiyor rahat edemiyormuş .
Ahhh kıyamam yaaçok merhametsizmiş gerçekten. Böyle düşünen birine ne desen boş, kendi çocuklarını bile dinlemiyorsa baya sabitmiş. Bence sen de bir şeyler yapmak için kendini mecbur hissetme.
Allahım ne baş kapatmaymış torununa kadar kapatmaya çalışıyor, valla her şey başını kapatmakla olmuyor ahh be teyzem bi anlasan! Hamile kadına yardım etmek, duasını almak her şeyden daha çok sevaptır ve insanlıktır..
eşin kız kardeşleriyle bir konuşsa, bu kış anne onlarda kalsa herkes için daha hayırlı olacak gibi, gerekirse gelip alsınlar zorla.. bu senede böyle olsun herkes elini taşın altına koyacak yapıcak bir şey yok.
Evlatsa hepsi evlat oralar damadi gelin i yok bu isin hepsine bakan. sen değilmisin git kal kizlarda da ama olur mu kizlarin düzeni bozulmasin enisteyle kotu olmasınlar gitsin canim herkeste eşit miktarda kalsa kimse zorsunmaz zaten
ya kızlar ben gecelerı deliksız uyuyorum bende mi garıplık var acaba anlamadım?
Kızlar o kadar stresliyim ki. Kayınvalidem bende 2 haftadır. Doğuma kadarda duracak. Kayınpederim vefat etti her kış bizde kalır. Köy işlerinden çok iyi anlar tarla inek falan. Ama ev işi hiç yapmıyor. Yani şöyle ki suyunu bile ben getiririm. Benim zaten belim sakat trafik kazası geçirmiştim kırılmıştı . Şeker var tansiyon riski var zaten aç aç geziyorum sinirim bozuk. Bugün giydiğim kıyafete laf etti yırtık kot giymiştim laf dedi bende modeli bu dedim. Senin bu saatten sonra modelle işin yok dedi bana nasıl zoruma gitti nasıl ağladım. Yok başımı kapatacakmışım falan. Ay nasıl sinirim bozuk ağlaya ağlaya eşimi aradım o da ben halledicem akşam ağlama falan dedi ama durduramıyorum kendimi. Şeker fırladı. Ya benim ailem asla benim ne giyimime karışır ne başka bir şeyime. Sanane ya benim kıyafetimden. Hem geldiğinden beri elini bir gram işe sürmüyosun kırık belimle senle ığraşıyorum hemde bana laf ediyosun. Çok moralim bozuk ya çokkk napıcam ben takmamak olmuyo söz geçiremiyorum kendime zaten hassas bir dönemdeyim. Ya kilo almayayım diye koridorda tur atıyo ama suyunu bile ben getiriyorum . Zihniyeti geri çünkü gelinim ya hizmet etmek zorundayım.
Çok güzel agri gercektennede güzel ağrısın sen öyle gel gel biraz daha gel de bebeğime kavusayim diyorsun tabii ki bu şakası kocasina kufur eden bile gördü bu gozler sanki adam tek basina zorla yaptı çocuğu dayanılmayacak olsa kimse ikinciye de normal cesaret edemezdi heralde
Kızlar sol bacağım tutuldu resmen ve belim ağrıyor. Şuan doğum başlasa hastaneye bile gidemem o derece oldum. Bel ağrısı da fıtıktan dolayı sanırım, şuan sancı felan olsa onu da anlamam
Vallah katı olmayı hayat ögretiyor vicdanım sadece cocuklar soz konusu olunca çalısıyor canım gerısıne katı olmamk lazım ne olursa sana oluyor cunku dene sende başarırısın benceKeske sen gibi olabilsek ama ben essek vicdanım el vermez benim evim diye kalkar suyunu da veririm yemeginide. Çok özendim sana:))
Ya bide ben 5 vakit namaz kılan kuran okuyan bir insanım. Başımı ister kapatırım ister kapatmam sanane ya. Eşim anlayışlı beni destekliyor akşam konuşcam ama bir şey değişmicek. Geçen haftada aynı kavgayı yaptık eşim konuştu bu hafta yine aynı. 3 tane kızı var ama gitmiyor. Oralarda rahat edemiyormuş enişte eviymiş. Tabi edemezsin bizde yiyip içip yatıyosun bu halimle sana hizmet ediyorum. Asla değişmez kafa yapısı normalde olsa takmam ama zaten hassasım kaldırmıyor bünyem.[/QUOTE/
Şu kayınvalidelerden bi sinir oluyorum ki ya git kizina kizin canin iştw ben el kıziyim mecburiyetim yokdusunmek bile sinirlerimi ziplatiyor
Ayy icim daraldı yaaNe güzel yapmışsın canım sanki karşımda dertleşiyormuş gibi oldum. Kendi ailem istanbulda annem babaneme baktığı için doumdan çok önce gelemiyor. Ah o gelse benim elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazdı. Hayır eşim kaç kere konuştu anne yardım et kıza bak beli sakat diye. Ben yapamam edemem aç dururum diyo. Yahu sen durursunda ben rahat edemicem öyle biliyorsun mecbur yapacak bu kız ama yok nerde. Eşim her akşam geldiğinde yardım eder bana. Haftasonu evi temizler gram elini sürmez ya. Bide sağlıklı bir kadın hasta olsa kimse ondan bir şey istemez. Ama yok yani asla istifini bozmuyor. Bide huzur kaçırıyor. Torununun başını kapatacakmış çember örüyo hey Allahım ölür müsün öldürür müsün:) dedim yap yap zor kapatırsın torununun başını sinir oldum artık:) kızlarına da gitmiyor enişte evinde rahat edemiyormuş. Kızları diyor ki anne evi süpür çiğdeme yardım et yok ben anlamam o teknolojik aletlerden diyip işin içinden çıkıyo. Geçen yere ekmek kırıntıları döküldü basıp günah olmasın diye bu halde eğilip sildim demedi ki kızım dur ben silerim ya da alır süpürürüm. Oyy oyyy
Maşallah Guney e 14 şubat da ne güzel bir gun oyle unutulmaz bir dogum gunu :)Canlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar
Maşallah kuzuna ve sana ne guzel haberlerle gelmişsin sezerhan icin spinal i oneririm canim daha rahat oluyo bi de bebeğini ilk.sen görüyosun falan bende persembe kontrolum senin gibi heyecanliyim yanliz dr umu degistim bakalim bu ultrasonda kilosu ne cıkıcak merakdayimCanlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar
Canlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar
Kızlar 33+1 deyim bugün çatı ağrısından duramıyorum. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Sizlerde de oluyor mu
Ayy ne guzel demissin yaa adaletsizlige zerre tahammulum yok adil şekilde olsa kimse sikinti cikarmaz ha bir de kizlari kiymetli bu k.validelerin ahh ahh simdiki aklimla evlenecektim ciddi bi sınir koyardım arayaEvlatsa hepsi evlat oralar damadi gelin i yok bu isin hepsine bakan. sen değilmisin git kal kizlarda da ama olur mu kizlarin düzeni bozulmasin enisteyle kotu olmasınlar gitsin canim herkeste eşit miktarda kalsa kimse zorsunmaz zaten
Allah var kızlar dedi gelip alalım diye. Bende dedimbu olayın üzerine gitmesin şimdi evden kovmuş gibi oluruz üzülüyorumda böyle olunca. Aralık sonuna kadar kalsında dedim sonra alın doğuma kadar sizde kalsın ben daha yapamıyorum dedim. Onun baş kapatma derdi tamamen geri kafalılık yani köy yerinde açık olmaz diye :)) ya böyle dedikodu yapıncada üzülğyorum. Ağzında hep dua bana dua ediyo ama işte hiç yardımcı olmuyorneyse artık idare edicem. Darlandıkça size yazarım dertleşirim :)
Bu söylediğini hiçbir yerde söyleme nazar değmesin, uykuna keyfine bak canım
3 kızı varmış, yok mu hiç iyi geçindiğin bir görümcen? Ara anlat durumu, gitsin az da onda kalsın yahu ne biçim iş bu böyle
Aynen dediğin gibi canım. Ben herkese kendimi örnek gösteriyorum. Ben 2. Ye normal istiyorsam var bir sebebi diyorum
Canım geçmiş olsun. Nasıl oldun?
Ayy icim daraldı yaaAllah kurtarsın canim.seni konusmak kolay ama hamile halinle senin icin cok zordur katlanmasi
Amin canım hepimiz atlatırız bu süreçleri işallah sağlıkla. Düşün sırf işim çok stresliydi diye işi bıraktım sakin hamilelik geçirmek istiyorum diye. Bilemedim ki yağmurdan kaçarken doluya tutulacagimi. Allah hepimize kolaylık verir isallah canım. Ben çok dusunmemeye çalışıyorum yoksa çıldırırım söylediklerine ettiklerine. Kendi kendimize terapi yapacağız artik:))Ah canım benim ya kıyamam sana ben. Sende zor bir süreçten geçiyorsun Allah yar ve yardımcın olsun . Benimde eşim ekim ayında gitti geldi askere o dönem ailemin yanına istanbula gittim Allahtan. Keşke gelmeseydim doğumuda orada yapsaydım. Sende bize yaz buradan bol bol konuşalım. Şeker çok önemli gerçekten. Stresten çıkması ayrı bir sinir bozuyo. Diyosun ki açım bari yiyimde değsin çıktığına :) hem açız hem çıkıyo anlamıyorum bende. Nasıl rahatlatıcaz kendimizi meditasyon falan mı yapsak:)
Bizim sipa erken gelirse görür yok 40. Haftayı doldurursa goremiyecek 15inde gidecek eşimya askere mi gitcek bebegini göremicek mı tez zamanda kavusmak nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?