2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
senın adına cok sevindim canım
biz senle aynı haftadayız heycanlandım su an bende nasıpse 15 subat olur diye dusunuyorum bakalım doktor ne dicek

Ahhh kıyamam yaa çok merhametsizmiş gerçekten. Böyle düşünen birine ne desen boş, kendi çocuklarını bile dinlemiyorsa baya sabitmiş. Bence sen de bir şeyler yapmak için kendini mecbur hissetme.
Allahım ne baş kapatmaymış torununa kadar kapatmaya çalışıyor, valla her şey başını kapatmakla olmuyor ahh be teyzem bi anlasan! Hamile kadına yardım etmek, duasını almak her şeyden daha çok sevaptır ve insanlıktır..
eşin kız kardeşleriyle bir konuşsa, bu kış anne onlarda kalsa herkes için daha hayırlı olacak gibi, gerekirse gelip alsınlar zorla.. bu senede böyle olsun herkes elini taşın altına koyacak yapıcak bir şey yok.

Evlatsa hepsi evlat oralar damadi gelin i yok bu isin hepsine bakan. sen değilmisin git kal kizlarda da ama olur mu kizlarin düzeni bozulmasin enisteyle kotu olmasınlar gitsin canim herkeste eşit miktarda kalsa kimse zorsunmaz zaten

Allah var kızlar dedi gelip alalım diye. Bende dedimbu olayın üzerine gitmesin şimdi evden kovmuş gibi oluruz üzülüyorumda böyle olunca. Aralık sonuna kadar kalsında dedim sonra alın doğuma kadar sizde kalsın ben daha yapamıyorum dedim. Onun baş kapatma derdi tamamen geri kafalılık yani köy yerinde açık olmaz diye :)) ya böyle dedikodu yapıncada üzülğyorum. Ağzında hep dua bana dua ediyo ama işte hiç yardımcı olmuyor neyse artık idare edicem. Darlandıkça size yazarım dertleşirim :)

Evlatsa hepsi evlat oralar damadi gelin i yok bu isin hepsine bakan. sen değilmisin git kal kizlarda da ama olur mu kizlarin düzeni bozulmasin enisteyle kotu olmasınlar gitsin canim herkeste eşit miktarda kalsa kimse zorsunmaz zaten

Aynen kızları kıymetli. Ben dış kapının mandalı. O rahatsız olmayacak diye ben kendi evimde yabancı gibiyim.

ya kızlar ben gecelerı deliksız uyuyorum bende mi garıplık var acaba anlamadım?

Bu söylediğini hiçbir yerde söyleme nazar değmesin, uykuna keyfine bak canım

3 kızı varmış, yok mu hiç iyi geçindiğin bir görümcen? Ara anlat durumu, gitsin az da onda kalsın yahu ne biçim iş bu böyle

Aynen dediğin gibi canım. Ben herkese kendimi örnek gösteriyorum. Ben 2. Ye normal istiyorsam var bir sebebi diyorum

Kızlar sol bacağım tutuldu resmen ve belim ağrıyor. Şuan doğum başlasa hastaneye bile gidemem o derece oldum. Bel ağrısı da fıtıktan dolayı sanırım, şuan sancı felan olsa onu da anlamam

Canım geçmiş olsun. Nasıl oldun?

Keske sen gibi olabilsek ama ben essek vicdanım el vermez benim evim diye kalkar suyunu da veririm yemeginide. Çok özendim sana:))
Vallah katı olmayı hayat ögretiyor vicdanım sadece cocuklar soz konusu olunca çalısıyor canım gerısıne katı olmamk lazım ne olursa sana oluyor cunku dene sende başarırısın bence

Uj

Ayy icim daraldı yaa Allah kurtarsın canim.seni konusmak kolay ama hamile halinle senin icin cok zordur katlanmasi

Maşallah Guney e 14 şubat da ne güzel bir gun oyle unutulmaz bir dogum gunu :)

Maşallah kuzuna ve sana ne guzel haberlerle gelmişsin sezerhan icin spinal i oneririm canim daha rahat oluyo bi de bebeğini ilk.sen görüyosun falan bende persembe kontrolum senin gibi heyecanliyim yanliz dr umu degistim bakalim bu ultrasonda kilosu ne cıkıcak merakdayim

Maşallah canım ne güzel büyümüş oğluşun
Sorularına cevap vermem gerekirse; ben olsam 14 Şubat'ta doğurmak istemem. Sürekli sevgililer günü muhabeti ile yaşamak can sıkıcı olur gibi geliyor.
Sezaryen için ise, eğer ben mecbur kalırsam sezaryene genel anestezi isterim. Belime dokundurtmam bir daha. Ayık ayık da kendimi kestirmeye cesaretim olmaz.

Kızlar 33+1 deyim bugün çatı ağrısından duramıyorum. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Sizlerde de oluyor mu

Ara ara oluyor elbet ama geçmeyen bir ağrıysa doktorunu bilgilendir bence. Geçmiş olsun.

Ayy ne guzel demissin yaa adaletsizlige zerre tahammulum yok adil şekilde olsa kimse sikinti cikarmaz ha bir de kizlari kiymetli bu k.validelerin ahh ahh simdiki aklimla evlenecektim ciddi bi sınir koyardım araya

Canım sen nasıl rahat edeceksen huzurlu olacaksan öyle yap, önemli olan sensin.. Darlandıkça yaz, paylaşmadıkça geçmiyor böyle şeyler

Canım hepsiyle aram iyidir ama ben hiç demedim öyle bir şey istemedimde gitmesini ama böyle yapımca çok kötü oldum şekerde fırlayımca eşim aradı ablasını. Görümcemler hiç bende kalsın istemiyolar hmilesin belin sakat zaten diye ama bu gitmiyo ki. Ama ay sonu gidicek yani öyle konuşuldu yoksa ben erken doğurcam stresten Allah korusun.

Amin canım hepimiz atlatırız bu süreçleri işallah sağlıkla. Düşün sırf işim çok stresliydi diye işi bıraktım sakin hamilelik geçirmek istiyorum diye. Bilemedim ki yağmurdan kaçarken doluya tutulacagimi. Allah hepimize kolaylık verir isallah canım. Ben çok dusunmemeye çalışıyorum yoksa çıldırırım söylediklerine ettiklerine. Kendi kendimize terapi yapacağız artik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…