- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.481
Sağol kuzum insan tedirgin oluyor ister istemez ama ben daha hissettim diyeni duymadım henüz bakalım nasip heyecan sardı beni şimdiden:))Ayyy maşallh canım çok sevindim. Bebiş ne güzel büyümüş maşallah. Allah sağlıkla kavuştursun. Zaten sezaryen olacağın için dönmesede olur artık:) bende epidural istiyorum ama çok korkuyorum nasıl bir şey acaba belden iğne yapmak ameliyat anında bir şey hissedilşyor mu ki
Sağol canım aynen bende heyecanlıyım ilkinde çok anlamamıştım oldu bittiye gelmişti sanki ama şimdi daha çok düşünür heyecanlanır oldum :)senın adına cok sevindim canım
biz senle aynı haftadayız heycanlandım su an bende nasıpse 15 subat olur diye dusunuyorum bakalım doktor ne dicek
Sağol canım 4 sene önce 14 şubatta kuzeye hamile olduğumu öğrenmiştik bakalım bunda da Güney gelebilir :)Maşallah Guney e 14 şubat da ne güzel bir gun oyle unutulmaz bir dogum gunu :)
Sağol canım bende rahatlık açısından spinal istiyorum hem de ilk ben görmüş olurum hatta eşimi alırlarsa beraber girmeyi düşünüyoruz bakalım nasip :))Maşallah kuzuna ve sana ne guzel haberlerle gelmişsin sezerhan icin spinal i oneririm canim daha rahat oluyo bi de bebeğini ilk.sen görüyosun falan bende persembe kontrolum senin gibi heyecanliyim yanliz dr umu degistim bakalim bu ultrasonda kilosu ne cıkıcak merakdayim
Sağol canım 14 şubatı özel gün olduğu için değil benim çift sayı takıntım var ya 12 ya 14 düşünüyorum sezaryen olarak ilki geneldi ayılmak çok zor olmuştu spinal bu daha rahat diyorlar bakalım cesaret edebilirsem eğer spinal istiyorum ay düşünürken bile panik oldum şuanMaşallah canım ne güzel büyümüş oğluşun
Sorularına cevap vermem gerekirse; ben olsam 14 Şubat'ta doğurmak istemem. Sürekli sevgililer günü muhabeti ile yaşamak can sıkıcı olur gibi geliyor.
Sezaryen için ise, eğer ben mecbur kalırsam sezaryene genel anestezi isterim. Belime dokundurtmam bir daha. Ayık ayık da kendimi kestirmeye cesaretim olmaz.
Ara ara oluyor elbet ama geçmeyen bir ağrıysa doktorunu bilgilendir bence. Geçmiş olsun.
Ay ne güzel böyle güzel haberler almak. Masallah Güney pasamiza:) geliş günüde hemen hemen belli olmuş. Dahada bir heycan artmıştır. Sağlıkla gelsin kuzucukCanlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar
Arada bana böyle taktik ver canim:)) doğru diyorsun insanlar çok merhametsiz çünküVallah katı olmayı hayat ögretiyor vicdanım sadece cocuklar soz konusu olunca çalısıyor canım gerısıne katı olmamk lazım ne olursa sana oluyor cunku dene sende başarırısın bence
Veririm niye vermeyimde bugun yazdıkalrımı okuyanlar bu kız cok acımasız dicekler ....Arada bana böyle taktik ver canim:)) doğru diyorsun insanlar çok merhametsiz çünkü
Ah canım benim ya kıyamam sana ben. Sende zor bir süreçten geçiyorsun Allah yar ve yardımcın olsun . Benimde eşim ekim ayında gitti geldi askere o dönem ailemin yanına istanbula gittim Allahtan. Keşke gelmeseydim doğumuda orada yapsaydım. Sende bize yaz buradan bol bol konuşalım. Şeker çok önemli gerçekten. Stresten çıkması ayrı bir sinir bozuyo. Diyosun ki açım bari yiyimde değsin çıktığına :) hem açız hem çıkıyo anlamıyorum bende. Nasıl rahatlatıcaz kendimizi meditasyon falan mı yapsak:)
Sağol canım aynen heyecan sardı artık beni ocak ayına girince hazırlıklarımı bitiririm 3 boyutlu ekranda gösterdi ama ultrason kağıdında renkli değil siyah beyaz verdi görüntüsü çok güzel çıkmadı ondan atmadım :))Ay ne güzel böyle güzel haberler almak. Masallah Güney pasamiza:) geliş günüde hemen hemen belli olmuş. Dahada bir heycan artmıştır. Sağlıkla gelsin kuzucukDr verdi mi 3 boyutlu fotosunu
söylesen ben ne dedim ki onun iyiliği için dedim nasıl abartmış diycek mağdur gostericek kendini kızlarının yanina gitsin bak onlara kıyamaz her islerine koşar sen sakin ol gidene kadar duymazdan gelmeye çalış illa sofra kurmaya çalışma günde 3 kere öğlene bi çorba yaparsın aksama da tek çeşit yeter kendi canının keyfinin istediğince yap bi tabak ta onun önüne koy fazlası yok her yemeğe pilavlar salatalar beklemesin kimse agirlastik iyice bebeğe yarıyacak şeyleri yap gerisini boşver temizliği de hic zorlama bak eşinde yardim ediyormuş yemeğini ye uzat ayağını illa susadım su ver derse bir sürahi suyu koy önüne bardakla aksama kadar içsin sıkma canını minigini düşün o su an sevgisiyle sana muhtaç kimse bebeğinden kıymetli değilAllah var kızlar dedi gelip alalım diye. Bende dedimbu olayın üzerine gitmesin şimdi evden kovmuş gibi oluruz üzülüyorumda böyle olunca. Aralık sonuna kadar kalsında dedim sonra alın doğuma kadar sizde kalsın ben daha yapamıyorum dedim. Onun baş kapatma derdi tamamen geri kafalılık yani köy yerinde açık olmaz diye :)) ya böyle dedikodu yapıncada üzülğyorum. Ağzında hep dua bana dua ediyo ama işte hiç yardımcı olmuyorneyse artık idare edicem. Darlandıkça size yazarım dertleşirim :)
Yok kız en iyisini yapıyorsun keske senin gibi olabilseydim:)) çok pis özendim sana :))Veririm niye vermeyimde bugun yazdıkalrımı okuyanlar bu kız cok acımasız dicekler ....
Kesinlikle canım bizim iyiligimizden kaynaklanıyor. Bende öyle yemeklerini yapiyorum temizlige yardım ediyorum bu halimle. Eltim yan gelip yatar odasindan çıkmaz. Hic bir is yapmaz herkes kendisine hurmet etsin saygı gostersin ister. Yanlış anlamayın öğretmen arkadaslar baya var aramizda sanki herkes onun ogrensiymis gibi saygı bekler. Kv yanında tek laf edemez. Bana gelince ben de iyiligimin kurbani oluyorum her türlü lafı yiyorumBenim de eşimin de ikinci evliliği. Eşimin eski eşi, hiç yemek yapmazmış, daha doğrusu soğan kıyma domatez salça hiç bişey yemediği için yapmayı da bilmezmiş. Her akşam dışarıdan yemek yerlermiş. Ev çok pismiş, temizlikçi o eve gitmek istemezmiş, yağ döküldüyse yere üzerine basılırmış, lavaboda tabaklar 1 hafta dururmuş. Şu aralar da çöp ev modunda olduğu söyleniyor. KW ile problemiymiş, onlar misafirliğe gelince içeri gider yatarmış, onlara da çok gitmez, akrabalarla görüşmez gelirlerse yüzünü asar, eşime bir nebze sevgi de göstermezmiş.
Ben evlendiğimden beri, KW ye annecim derim, her gün ararım,haftada 1-2 mutlaka görüşürüz, günü varsa yemek yaparım, yemeklerim çok güzel olur, evim tertemiz, eşime her gün yeni temiz gömlek giyeceksin deyince çok şaşırmıştı, arayıp annesine anlatmış, o da oğlum normali bu demişti. Karnım burnumda ama hala onlardaysak bulaşık bırakmam, ona iş yaptırmam. Sen daha iyi bilirsin deyip bazen fikrini sorarım hoşuna gitsin diye... Oğlu da çok mutlu...
Ama gel gör ki eski eşe tek laf etmezlermiş, hatta bana da o değişik bir insan, iyi bir insan derler. Fakat bana sürekli laf çakıyorlar. Naapçez şimdi.Biraz bizim iyiliğimizden kaynaklanıyor bence...
Oh oh tamamla tabi bizimde yapmamiz lazim hazirliklari. Hic belli olmaz sipalarin ne zaman geleceği. En azindan sen görmüşsün canım en azından oglusunun yüzünü:))Sağol canım aynen heyecan sardı artık beni ocak ayına girince hazırlıklarımı bitiririm 3 boyutlu ekranda gösterdi ama ultrason kağıdında renkli değil siyah beyaz verdi görüntüsü çok güzel çıkmadı ondan atmadım :))
Benim de eşimin de ikinci evliliği. Eşimin eski eşi, hiç yemek yapmazmış, daha doğrusu soğan kıyma domatez salça hiç bişey yemediği için yapmayı da bilmezmiş. Her akşam dışarıdan yemek yerlermiş. Ev çok pismiş, temizlikçi o eve gitmek istemezmiş, yağ döküldüyse yere üzerine basılırmış, lavaboda tabaklar 1 hafta dururmuş. Şu aralar da çöp ev modunda olduğu söyleniyor. KW ile problemiymiş, onlar misafirliğe gelince içeri gider yatarmış, onlara da çok gitmez, akrabalarla görüşmez gelirlerse yüzünü asar, eşime bir nebze sevgi de göstermezmiş.
Ben evlendiğimden beri, KW ye annecim derim, her gün ararım,haftada 1-2 mutlaka görüşürüz, günü varsa yemek yaparım, yemeklerim çok güzel olur, evim tertemiz, eşime her gün yeni temiz gömlek giyeceksin deyince çok şaşırmıştı, arayıp annesine anlatmış, o da oğlum normali bu demişti. Karnım burnumda ama hala onlardaysak bulaşık bırakmam, ona iş yaptırmam. Sen daha iyi bilirsin deyip bazen fikrini sorarım hoşuna gitsin diye... Oğlu da çok mutlu...
Ama gel gör ki eski eşe tek laf etmezlermiş, hatta bana da o değişik bir insan, iyi bir insan derler. Fakat bana sürekli laf çakıyorlar. Naapçez şimdi.Biraz bizim iyiliğimizden kaynaklanıyor bence...
söylesen ben ne dedim ki onun iyiliği için dedim nasıl abartmış diycek mağdur gostericek kendini kızlarının yanina gitsin bak onlara kıyamaz her islerine koşar sen sakin ol gidene kadar duymazdan gelmeye çalış illa sofra kurmaya çalışma günde 3 kere öğlene bi çorba yaparsın aksama da tek çeşit yeter kendi canının keyfinin istediğince yap bi tabak ta onun önüne koy fazlası yok her yemeğe pilavlar salatalar beklemesin kimse agirlastik iyice bebeğe yarıyacak şeyleri yap gerisini boşver temizliği de hic zorlama bak eşinde yardim ediyormuş yemeğini ye uzat ayağını illa susadım su ver derse bir sürahi suyu koy önüne bardakla aksama kadar içsin sıkma canını minigini düşün o su an sevgisiyle sana muhtaç kimse bebeğinden kıymetli değil
4 yil once 14 şubatta bi bebek patigi işleyip yanina bide bebekten babaya bir mektup hediye paketi icinde eşime gönderecektim hatta abimle ayni yerde calisiyirlardi abime vermistim ben arayinca onun masasina birak die adetim 5 gun geçmişti kan testi verdim sinuc bekliyordum ama negatif cikti adet oldum o kadar ağladım ki ogun anlatamam bir ay sonra aldik kizimin haberini o mektubu okudukça hâlâ aglarim bu sene belki oğlum gelir o gün :)Sağol kuzum insan tedirgin oluyor ister istemez ama ben daha hissettim diyeni duymadım henüz bakalım nasip heyecan sardı beni şimdiden:))
Sağol canım aynen bende heyecanlıyım ilkinde çok anlamamıştım oldu bittiye gelmişti sanki ama şimdi daha çok düşünür heyecanlanır oldum :)
Sağol canım 4 sene önce 14 şubatta kuzeye hamile olduğumu öğrenmiştik bakalım bunda da Güney gelebilir :)
Sağol canım bende rahatlık açısından spinal istiyorum hem de ilk ben görmüş olurum hatta eşimi alırlarsa beraber girmeyi düşünüyoruz bakalım nasip :))
Sağol canım 14 şubatı özel gün olduğu için değil benim çift sayı takıntım var ya 12 ya 14 düşünüyorum sezaryen olarak ilki geneldi ayılmak çok zor olmuştu spinal bu daha rahat diyorlar bakalım cesaret edebilirsem eğer spinal istiyorum ay düşünürken bile panik oldum şuan
hassas bi dönemde olduğumuz doğru ama abarttığını düşünmüyorum canım abartıyor olsan hala kovuyor gibi olmasın diye de düşünmezsin sadece biraz daha anlayış istiyoruz bu donemde destek bekliyoruz ama insanların köstek olması normalden daha fazla üzuyorSağolasın canım çok güzel yazmışsın. Elimden geleni yapıcam Allahın izniyle. Dayanmaya çalışıcam. Çok hassasım sanırım birazda o yüzden abartıyor muyum acaba diye düşünüyorum ama bende anlamıyorum ki. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim
Al işte şimdi gelde sinir bozma . Öyle mi olmak lazım acaba ? Öyle insanlrın kıymetini bilirler. Allaha şükür eşlerimiz bize destek yoksa hiç işin içinden çıkılmazdı. Sende tüp bebek sürecinden geldin beni anlıyorsundur hamileliğin amniyosentez yaptırdın o dönemki hassasiyetini az çok tahmin edebiliyorum. İşte bende tüp bebekten çıktım sonra tansiyon problemi o geçti şimdi şeker hep bir şey biraz sakinleşmeye stressiz geçirmeye çalışıyorum buna hakkım var zaten uzun yoldan geldim. Ama kimden ne anlayış bekliyorum ki.
Ben gene de iyi olmaya devam edicem ama şu sıralar biraz uzak durmayı tercih ediyorum, yoksa üzülüyorum çok. Keşke sen de uzak durabilsen canım. Bak benim annem çok stresli bir hamilelik geçirmiş, babam askerdeymiş, babaannem zaten çok çok belalı bir kayınvalide. Benim bebekliğim çok gazlı çok huysuz çok stresli olmuş. Önce kendini bebişini düşün, kocan da biraz anlayış gösteriyorsa bence kv yi hemen yarın canım cicim diye diye gönder gitsin
Aynen canım gördüm çok şükür ama yine de canlı canlı görmek için sabırsızlanıyorum rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun bebişlerimiziOh oh tamamla tabi bizimde yapmamiz lazim hazirliklari. Hic belli olmaz sipalarin ne zaman geleceği. En azindan sen görmüşsün canım en azından oglusunun yüzünü:))
Canım yaa4 yil once 14 şubatta bi bebek patigi işleyip yanina bide bebekten babaya bir mektup hediye paketi icinde eşime gönderecektim hatta abimle ayni yerde calisiyirlardi abime vermistim ben arayinca onun masasina birak die adetim 5 gun geçmişti kan testi verdim sinuc bekliyordum ama negatif cikti adet oldum o kadar ağladım ki ogun anlatamam bir ay sonra aldik kizimin haberini o mektubu okudukça hâlâ aglarim bu sene belki oğlum gelir o gün :)
hassas bi dönemde olduğumuz doğru ama abarttığını düşünmüyorum canım abartıyor olsan hala kovuyor gibi olmasın diye de düşünmezsin sadece biraz daha anlayış istiyoruz bu donemde destek bekliyoruz ama insanların köstek olması normalden daha fazla üzuyor
Amin canım hepimiz atlatırız bu süreçleri işallah sağlıkla. Düşün sırf işim çok stresliydi diye işi bıraktım sakin hamilelik geçirmek istiyorum diye. Bilemedim ki yağmurdan kaçarken doluya tutulacagimi. Allah hepimize kolaylık verir isallah canım. Ben çok dusunmemeye çalışıyorum yoksa çıldırırım söylediklerine ettiklerine. Kendi kendimize terapi yapacağız artik:))
Maşallah cnm oglusunaCanlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?