2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım geçmiş olsun. Nasıl oldun?
Aynıyım. Sol bacağımı sürtüyorum resmen. Dün dip köşe temizlik yaptım birde iyice fena oldu. Kv hasta yemekler çamaşır onda zaten dedim bari süpürge açayım mahvoldum. Ondan önce eşim açtı süpürge şaka yollu Uğur Dündar gelse kapattırır bizim odayı tozdan felan dedi. Şimdi sakın süpürge açma ben açarım diyor ama kv sen kendin yap sonra laf söylüyor dedi hemde senin işini kim yapacak dedi, bende yaptırmam inşallah doğum olsun da rahatlarım diyorum. Kv fıtık yüzünden diyor, kendi annem erkek hamileliğimde bende öyleydim erkek bebekler ağırlaştırıyor diyor. Telefonu da gizli gizli alıyorum elime böyle tuhaf bir haldeyim. Telefonu bırakınca cidden baş ağrım geçti ama ne yalan söyleyeyim.

Kızlar tansiyonum gün içinde 8e 4 ten 11 e 6 oluyor. Sürekli düşüp normale dönüyor. Bunda sıkıntı var mı sizce?

Birde şaka gibi ama 1 senede eşime hiç hediye almadım ve ne yapabilirim diye düşünüyorum sürekli o kutluyor sürpriz yapıyor, ben hiç yapamadım. Sizce hediye olarak ne verebilirim?? Fikri olan var mı?

Ay canım ya Allah gönlüne göre verir işallah

senin yüzünden olmadı eşinin yüzünden de olmadı bu konuya boyle bak ne sen eşini suclayabilirsin annesinin davranışından dolayı ne de esin seni suçlayabilir artik taşıyamıyorum dediğin için ayni zamanda kayinvaliden de bu yastan sonra degismez burda çözülmesi gereken bir durum var sadece suç yada suçlu yok diye düşün burda en kolay cozucek olan esin sen yapmaya kalkarsan olmaz yıpranırsın bırak anne oğul halleder onlar

Ah ah ne olacak bizdeki bu ic yumuşaklığı millet yapar bizim taraftan birsey olunca ona bile üzülür kendimizi suçlarız. Esin kırmadan konuşuyormuş belki o da hatasını anlamış olur en azından kaldığı süre icerisinde konuşmasına falan dikkat eder bari. Sıkma sen canını hiç sonuçta durduk yere esin konuşmuyor, onun hareketlerinden dolayı yaşandı böyle birşey. Keske azıcık anlayışlı olsaydı da hic yaşanmasaydı ama insaniz iste oluyor böyle şeyler. Biz böyle takarsak bebeklerimizde etkilenir sonra canım aman dikkat edelim.

Mutlu1anne cnm yeni okudum ben de. valla konusabiliyosan hakkini ver altta kalma,tabi ki kibarca yaparsin. esin icin de uzulme. inan ki eslerin gercegi gormesi en guzeli. benim de kvden yana sansim yok,beni gec oglunun yok. maddiyatci insanin teki. somurmus somurmus hala aynisini bekliyor. aklin alacagi bir sey degil. ama benim esim her seyi goruyor,beni hic ezdirmez agizlarinin payini hep verir. ilk basta uzuluyodum yazik diodum amaaaann yookkk. iyi olmaya basladigi zaman daha kotu oluyo,yorum da yapamiyosun goz boyuyo.bildigin alttan alttan tatli tatli yer kapiyo kendine. birak gorsun esin,yasasin. azcik uzulcek ama olsun

Kibarca uyardı kayınvalidem alındı biraz ama napalım belki bundan sonra böyle bir şey yaşanmaz hepimiz daha huzurlu sakin oluruz.

İnşallah çözülür canım. Erkenden yattı kayınvalidem bakalım sabah baş başa kalınca ne olacak. İnşallahbir daha böyle şeyler yaşanmazda huzurlu mutlu geçinir gideriz.

Aynen canım inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmazda mutlu mesut geçinir gideriz. Yaşlı bir insanın kalbini kırmak hayatta isteyeceğim en son şey inşallah o da kırılmamıştır bakalım bu sabah ne olucak :) şu şeker işi beni yordu Allahbiliyo ya aç kaldıkça agrasifleşiyorum

Allah korusun canım öyle düşünme. Erken falan doğurma, geç odana yat gerekirse. Eşin de konuşmuş hazır, belki biraz değişir.

Çift sayıları ben de daha çok severim. Seni anlıyorum :)
Spinal olayı dediğim gibi hiç bana göre değil. İlk doğumumda epidural yapılmıştı ama ağrımı hiç kesmedi, full sancı ile doğurmuştum. Sonrasında ağrısını çektim 1 seneden fazla. Bir daha omuriliğime dokundurmak istemiyorum, o tarz müdahalelerden korkuyorum artık. Genel olurum ben dediğim gibi sezaryene mecbur kalırsam. Hakkında hayırlısı olsun, gönlünden geçtiği şekilde doğurursun umarım.

Senin durum da pek ilginçmiş. Eski püsür gelini sana ne diye iyi anlatıyorlar anlamadım. Hiç konusu geçmeyebilir çözüm olarak. Ya da iyi kötü hiç yorum yapmayabilirler. Tuhaf yani.

Sen kesin erken doğurmaya çalışıyorsun. Hem ağrın var hem niye temizlik yapıyorsun anlamadım. Erken doğurmaktan korkuyorum demiyor muydun sen?

İsallah anlamıştır hatasını canım. Sen kıracak birşey yapmadın onunda biraz düşünmesi lazım illa oğlunun konuşması mı gerekiyordu. Ay kız sabah bir bakmışsın sana güzel bir kahvaltı hazırlamış ne güzel olur:))

Ahahaha rüyamda görsem inanmam canım :))) ben şuan sabah olsada kahvaltı yapsak diye düşlüyorum çok açım :)))))

Ahahaha rüyamda görsem inanmam canım :))) ben şuan sabah olsada kahvaltı yapsak diye düşlüyorum çok açım :)))))
Valla benim kv başına yaklaşık 10 gündür birşey düşmüş gayet iyi davranıyor bende ruyamda görsem inanmazdım:)) artık düşün onun altında bile birsey arıyorum.Benimde şekerim artmış akşam sadece corbayla yogurt yedim (165cikti) bugün öğlen canım birsey istemişti onu yedim tatlı değildi oysaki ama o kadar yüksek çıkınca hic birsey goresim yok;( sabah sut ceviz zeytin peynir anca yerim;( eşimde kızıyor beslenemiyorsun diye ne yesem şeker yükseliyor. Artık cok sıkıldım parmaklarım delik desik.

Ah ah kuzum kıyamam ya. Parmaklarımız mosmor oldu. Dahiliyeye gidiyor musun şeker için ? Belki böyle yüksek seyrettği için başka yöntem uygularlar. Ama korkma bebek her türlü beslenir sadece sen halsiz kalırsın işte o da kötü bir şey tabi

Tırsmadım değil şimdi sen öyle deyince vallahi kafam allak bullak ne yapsam bilemedim

Tırsmadım değil şimdi sen öyle deyince vallahi kafam allak bullak ne yapsam bilemedim

Canım seni korkutmak için söylemedim lütfen kendini korkutma. Ben sadece kendi bakış açımı paylaşıyorum. Herkesin bakışı farklı. Doktorun ile konuş netleştirmek için. O seni rahatlatır yaptığın seçim konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…