- 1 Mart 2018
- 657
- 962
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.501
Aynıyım. Sol bacağımı sürtüyorum resmen. Dün dip köşe temizlik yaptım birde iyice fena oldu. Kv hasta yemekler çamaşır onda zaten dedim bari süpürge açayım mahvoldum. Ondan önce eşim açtı süpürge şaka yollu Uğur Dündar gelse kapattırır bizim odayı tozdan felan dedi. Şimdi sakın süpürge açma ben açarım diyor ama kv sen kendin yap sonra laf söylüyor dedi hemde senin işini kim yapacak dedi, bende yaptırmam inşallah doğum olsun da rahatlarım diyorum. Kv fıtık yüzünden diyor, kendi annem erkek hamileliğimde bende öyleydim erkek bebekler ağırlaştırıyor diyor. Telefonu da gizli gizli alıyorum elime böyle tuhaf bir haldeyim. Telefonu bırakınca cidden baş ağrım geçti ama ne yalan söyleyeyim.Canım geçmiş olsun. Nasıl oldun?
Ay canım ya Allah gönlüne göre verir işallah4 yil once 14 şubatta bi bebek patigi işleyip yanina bide bebekten babaya bir mektup hediye paketi icinde eşime gönderecektim hatta abimle ayni yerde calisiyirlardi abime vermistim ben arayinca onun masasina birak die adetim 5 gun geçmişti kan testi verdim sinuc bekliyordum ama negatif cikti adet oldum o kadar ağladım ki ogun anlatamam bir ay sonra aldik kizimin haberini o mektubu okudukça hâlâ aglarim bu sene belki oğlum gelir o gün :)
senin yüzünden olmadı eşinin yüzünden de olmadı bu konuya boyle bak ne sen eşini suclayabilirsin annesinin davranışından dolayı ne de esin seni suçlayabilir artik taşıyamıyorum dediğin için ayni zamanda kayinvaliden de bu yastan sonra degismez burda çözülmesi gereken bir durum var sadece suç yada suçlu yok diye düşün burda en kolay cozucek olan esin sen yapmaya kalkarsan olmaz yıpranırsın bırak anne oğul halleder onlarYemin ederim aynıyız canım. Bende bankacıydım gebeliğin başından beri rapor alıyorum işim stresli hamileliğimi mutlu mesut geçireyim diye. Çok mutlu geçirdim aferin bana :) bende biraz daha rahatlamaya çalışıcam. Şuan eşim konuşuyo annesiyle ama ben çok üzülüyorum. Benim yüzümden mi oldu diye düşünüyorum. Gerçi sesini yükseltmeden kibarca kırmadan konuşuyor ama içim acıdı gene keşke böyle olmasaydı
Ah ah ne olacak bizdeki bu ic yumuşaklığı millet yapar bizim taraftan birsey olunca ona bile üzülür kendimizi suçlarız. Esin kırmadan konuşuyormuş belki o da hatasını anlamış olur en azından kaldığı süre icerisinde konuşmasına falan dikkat eder bari. Sıkma sen canını hiç sonuçta durduk yere esin konuşmuyor, onun hareketlerinden dolayı yaşandı böyle birşey. Keske azıcık anlayışlı olsaydı da hic yaşanmasaydı ama insaniz iste oluyor böyle şeyler. Biz böyle takarsak bebeklerimizde etkilenir sonra canım aman dikkat edelim.Yemin ederim aynıyız canım. Bende bankacıydım gebeliğin başından beri rapor alıyorum işim stresli hamileliğimi mutlu mesut geçireyim diye. Çok mutlu geçirdim aferin bana :) bende biraz daha rahatlamaya çalışıcam. Şuan eşim konuşuyo annesiyle ama ben çok üzülüyorum. Benim yüzümden mi oldu diye düşünüyorum. Gerçi sesini yükseltmeden kibarca kırmadan konuşuyor ama içim acıdı gene keşke böyle olmasaydı
Sağol canım amin inşallahMaşallah cnm oglusunasağlıkla kavusalim inşallah bebeklerimize ...
Mutlu1anne cnm yeni okudum ben de. valla konusabiliyosan hakkini ver altta kalma,tabi ki kibarca yaparsin. esin icin de uzulme. inan ki eslerin gercegi gormesi en guzeli. benim de kvden yana sansim yok,beni gec oglunun yok. maddiyatci insanin teki. somurmus somurmus hala aynisini bekliyor. aklin alacagi bir sey degil. ama benim esim her seyi goruyor,beni hic ezdirmez agizlarinin payini hep verir. ilk basta uzuluyodum yazik diodum amaaaann yookkk. iyi olmaya basladigi zaman daha kotu oluyo,yorum da yapamiyosun goz boyuyo.bildigin alttan alttan tatli tatli yer kapiyo kendine. birak gorsun esin,yasasin. azcik uzulcek ama olsun
senin yüzünden olmadı eşinin yüzünden de olmadı bu konuya boyle bak ne sen eşini suclayabilirsin annesinin davranışından dolayı ne de esin seni suçlayabilir artik taşıyamıyorum dediğin için ayni zamanda kayinvaliden de bu yastan sonra degismez burda çözülmesi gereken bir durum var sadece suç yada suçlu yok diye düşün burda en kolay cozucek olan esin sen yapmaya kalkarsan olmaz yıpranırsın bırak anne oğul halleder onlar
Ah ah ne olacak bizdeki bu ic yumuşaklığı millet yapar bizim taraftan birsey olunca ona bile üzülür kendimizi suçlarız. Esin kırmadan konuşuyormuş belki o da hatasını anlamış olur en azından kaldığı süre icerisinde konuşmasına falan dikkat eder bari. Sıkma sen canını hiç sonuçta durduk yere esin konuşmuyor, onun hareketlerinden dolayı yaşandı böyle birşey. Keske azıcık anlayışlı olsaydı da hic yaşanmasaydı ama insaniz iste oluyor böyle şeyler. Biz böyle takarsak bebeklerimizde etkilenir sonra canım aman dikkat edelim.
Canım hepsiyle aram iyidir ama ben hiç demedim öyle bir şey istemedimde gitmesini ama böyle yapımca çok kötü oldum şekerde fırlayımca eşim aradı ablasını. Görümcemler hiç bende kalsın istemiyolar hmilesin belin sakat zaten diye ama bu gitmiyo ki. Ama ay sonu gidicek yani öyle konuşuldu yoksa ben erken doğurcam stresten Allah korusun.
Sağol canım 14 şubatı özel gün olduğu için değil benim çift sayı takıntım var ya 12 ya 14 düşünüyorum sezaryen olarak ilki geneldi ayılmak çok zor olmuştu spinal bu daha rahat diyorlar bakalım cesaret edebilirsem eğer spinal istiyorum ay düşünürken bile panik oldum şuan
Benim de eşimin de ikinci evliliği. Eşimin eski eşi, hiç yemek yapmazmış, daha doğrusu soğan kıyma domatez salça hiç bişey yemediği için yapmayı da bilmezmiş. Her akşam dışarıdan yemek yerlermiş. Ev çok pismiş, temizlikçi o eve gitmek istemezmiş, yağ döküldüyse yere üzerine basılırmış, lavaboda tabaklar 1 hafta dururmuş. Şu aralar da çöp ev modunda olduğu söyleniyor. KW ile problemiymiş, onlar misafirliğe gelince içeri gider yatarmış, onlara da çok gitmez, akrabalarla görüşmez gelirlerse yüzünü asar, eşime bir nebze sevgi de göstermezmiş.
Ben evlendiğimden beri, KW ye annecim derim, her gün ararım,haftada 1-2 mutlaka görüşürüz, günü varsa yemek yaparım, yemeklerim çok güzel olur, evim tertemiz, eşime her gün yeni temiz gömlek giyeceksin deyince çok şaşırmıştı, arayıp annesine anlatmış, o da oğlum normali bu demişti. Karnım burnumda ama hala onlardaysak bulaşık bırakmam, ona iş yaptırmam. Sen daha iyi bilirsin deyip bazen fikrini sorarım hoşuna gitsin diye... Oğlu da çok mutlu...
Ama gel gör ki eski eşe tek laf etmezlermiş, hatta bana da o değişik bir insan, iyi bir insan derler. Fakat bana sürekli laf çakıyorlar. Naapçez şimdi.Biraz bizim iyiliğimizden kaynaklanıyor bence...
Aynıyım. Sol bacağımı sürtüyorum resmen. Dün dip köşe temizlik yaptım birde iyice fena oldu. Kv hasta yemekler çamaşır onda zaten dedim bari süpürge açayım mahvoldum. Ondan önce eşim açtı süpürge şaka yollu Uğur Dündar gelse kapattırır bizim odayı tozdan felan dedi. Şimdi sakın süpürge açma ben açarım diyor ama kv sen kendin yap sonra laf söylüyor dedi hemde senin işini kim yapacak dedi, bende yaptırmam inşallah doğum olsun da rahatlarım diyorum. Kv fıtık yüzünden diyor, kendi annem erkek hamileliğimde bende öyleydim erkek bebekler ağırlaştırıyor diyor. Telefonu da gizli gizli alıyorum elime böyle tuhaf bir haldeyim. Telefonu bırakınca cidden baş ağrım geçti ama ne yalan söyleyeyim.
İsallah anlamıştır hatasını canım. Sen kıracak birşey yapmadın onunda biraz düşünmesi lazım illa oğlunun konuşması mı gerekiyordu. Ay kız sabah bir bakmışsın sana güzel bir kahvaltı hazırlamış ne güzel olur:))Aynen canım inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmazda mutlu mesut geçinir gideriz. Yaşlı bir insanın kalbini kırmak hayatta isteyeceğim en son şey inşallah o da kırılmamıştır bakalım bu sabah ne olucak :) şu şeker işi beni yordu Allahbiliyo ya aç kaldıkça agrasifleşiyorum
İsallah anlamıştır hatasını canım. Sen kıracak birşey yapmadın onunda biraz düşünmesi lazım illa oğlunun konuşması mı gerekiyordu. Ay kız sabah bir bakmışsın sana güzel bir kahvaltı hazırlamış ne güzel olur:))
Valla benim kv başına yaklaşık 10 gündür birşey düşmüş gayet iyi davranıyor bende ruyamda görsem inanmazdım:)) artık düşün onun altında bile birsey arıyorum.Benimde şekerim artmış akşam sadece corbayla yogurt yedim (165cikti) bugün öğlen canım birsey istemişti onu yedim tatlı değildi oysaki ama o kadar yüksek çıkınca hic birsey goresim yok;( sabah sut ceviz zeytin peynir anca yerim;( eşimde kızıyor beslenemiyorsun diye ne yesem şeker yükseliyor. Artık cok sıkıldım parmaklarım delik desik.Ahahaha rüyamda görsem inanmam canım :))) ben şuan sabah olsada kahvaltı yapsak diye düşlüyorum çok açım :)))))
Valla benim kv başına yaklaşık 10 gündür birşey düşmüş gayet iyi davranıyor bende ruyamda görsem inanmazdım:)) artık düşün onun altında bile birsey arıyorum.Benimde şekerim artmış akşam sadece corbayla yogurt yedim (165cikti) bugün öğlen canım birsey istemişti onu yedim tatlı değildi oysaki ama o kadar yüksek çıkınca hic birsey goresim yok;( sabah sut ceviz zeytin peynir anca yerim;( eşimde kızıyor beslenemiyorsun diye ne yesem şeker yükseliyor. Artık cok sıkıldım parmaklarım delik desik.
Tırsmadım değil şimdi sen öyle deyince vallahi kafam allak bullak ne yapsam bilemedimAllah korusun canım öyle düşünme. Erken falan doğurma, geç odana yat gerekirse. Eşin de konuşmuş hazır, belki biraz değişir.
Çift sayıları ben de daha çok severim. Seni anlıyorum :)
Spinal olayı dediğim gibi hiç bana göre değil. İlk doğumumda epidural yapılmıştı ama ağrımı hiç kesmedi, full sancı ile doğurmuştum. Sonrasında ağrısını çektim 1 seneden fazla. Bir daha omuriliğime dokundurmak istemiyorum, o tarz müdahalelerden korkuyorum artık. Genel olurum ben dediğim gibi sezaryene mecbur kalırsam. Hakkında hayırlısı olsun, gönlünden geçtiği şekilde doğurursun umarım.
Senin durum da pek ilginçmiş. Eski püsür gelini sana ne diye iyi anlatıyorlar anlamadım. Hiç konusu geçmeyebilir çözüm olarak. Ya da iyi kötü hiç yorum yapmayabilirler. Tuhaf yani.
Sen kesin erken doğurmaya çalışıyorsun. Hem ağrın var hem niye temizlik yapıyorsun anlamadım. Erken doğurmaktan korkuyorum demiyor muydun sen?
Tırsmadım değil şimdi sen öyle deyince vallahi kafam allak bullak ne yapsam bilemedim
Çok yorgunum kızlar, sabahları kalkmak pek zor gelmeye başladı. Kar yağsa da tatil olsa ya
Tırsmadım değil şimdi sen öyle deyince vallahi kafam allak bullak ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?