- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.521
Sağol canim hepimize hayırlısıni nasip etsin Allah imAynen canım gördüm çok şükür ama yine de canlı canlı görmek için sabırsızlanıyorum rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun bebişlerimizi
Canım yaarabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah
Diyet diyor hepsi baskada birsey demiyorlar.Bencede besleniyor son bir haftada karnim aldi başını gitti. Evdeyim Allahtan bol bol uzanıp yatıyorum.:)Ah ah kuzum kıyamam ya. Parmaklarımız mosmor oldu. Dahiliyeye gidiyor musun şeker için ? Belki böyle yüksek seyrettği için başka yöntem uygularlar. Ama korkma bebek her türlü beslenir sadece sen halsiz kalırsın işte o da kötü bir şey tabi
Diyet diyor hepsi baskada birsey demiyorlar.Bencede besleniyor son bir haftada karnim aldi başını gitti. Evdeyim Allahtan bol bol uzanıp yatıyorum.:)
Sen kesin erken doğurmaya çalışıyorsun. Hem ağrın var hem niye temizlik yapıyorsun anlamadım. Erken doğurmaktan korkuyorum demiyor muydun sen?
Kendisinin tercihi spinalden yana ama yine de bana bıraktı bakalım inşallah sağlıkla girip çıkmak nasip olur canım hepimizeCanım seni korkutmak için söylemedim lütfen kendini korkutma. Ben sadece kendi bakış açımı paylaşıyorum. Herkesin bakışı farklı. Doktorun ile konuş netleştirmek için. O seni rahatlatır yaptığın seçim konusunda.
Kişiden kişiye değişiyor canım genel anestezide de çok zor ayılmıştım ya o süreci tekrar yaşamaya korkuyorum bakalım nasip :)))Bende çok korkuyorum bide bi arkadaşım spinal olmuştu çok baş ağrısı çekti. Genel en temizi gibi geliyor bana :)
Canım çok normal ya artık iyice ağırlaştık helal olsun hala devam edebiliyorsun işe. Nöbet falan yazamıyorlar size dimi birde bu halde ayakta kalma.
Bende çok korkuyorum bide bi arkadaşım spinal olmuştu çok baş ağrısı çekti. Genel en temizi gibi geliyor bana :)
Ağrı olunca erken doğum olur mu ki?? Herkes normal diyor ağrılar için, temizlik yapmazsam da çok sırıtıyorum evde.
Kendisinin tercihi spinalden yana ama yine de bana bıraktı bakalım inşallah sağlıkla girip çıkmak nasip olur canım hepimize
Senin durum da pek ilginçmiş. Eski püsür gelini sana ne diye iyi anlatıyorlar anlamadım. Hiç konusu geçmeyebilir çözüm olarak. Ya da iyi kötü hiç yorum yapmayabilirler. Tuhaf yani.
Anladim cnm zor bir dönem senin icin ama yavruna kavusacaksin. Kaynananin baska cocugu yok mu ona gitse biraz esin guzel bir dille söylese. Burda esine biraz is düşüyor sonuçta kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok 2 ay icin insanlat susuyormus gibi yapabilirler buyukler saygi bekliyorlar ama büyük olgunlugu da taşımaları gerekirAh ahhh kuzum ailem istanbulda. Ben eşimin işi ve memleketi olan trabzondayım. Kimsemde yok burda. Allah razı olsun sadece iş arkadaşlarım var. Ama ben raporluyum onlar çalışıyo ancak akşamları görüşebiliyoruz. 4 yıllık evliyiz biz. Tüp bebek sürecinden geçtim zaten çok yorgunum bide kaynana dırdırı çekiyorum ya .
Valla canm insan eve de alisiyor her seye alisiyor ya bugun oglen aksam 2 misafir ağırladım biraz yoruldum ama o.kadar cok sıkılmışım ki lak lak yapmadan duramiyorum. Lak lak yaparken ayak agrimi unuttum. Sen ne zamana kadar caliscan kac haftan kaldiSana katılıyorum canm evde oturunca sıkılıyorum işe gelince yoruluyorum
Gozunaydin canm oglusuna iyi kilo almis iyi doktorun sana birakmis karari benimki direkt spinal olacaksin dedi. Gerci sinir uclarimdaki zedelenmeden ayak agrilarim oluyor ama onun gecmiste yaşadığım spinal anestezi ile alakasi var mi bilmiyorum. Ama genel anesteziden daha cok korkuyorum ben sanirim mecbur spinal olucam. Senin icin de hayirlisi olsun artik dogum hazırlıkları başlasinCanlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar
Bitti gitti gözümde aralık canimAynen yatıp uzancaz az kaldı Allahın izniyle sağlıkla hayırlı kavuşalımda bunların hepsi geçer gider unutulur. Şu aralıkta bitseydi ocak çabuk geçer :)
Ben okurum canım bir tane ocak annelerinden okudum seni bir kişinin bir tane okuması gerekiyormuş sanırım allahım en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahMerhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin okudum diye dönersen inşallah yazarım bendeBen okurum canım bir tane ocak annelerinden okudum seni bir kişinin bir tane okuması gerekiyormuş sanırım allahım en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Ben yine yazmaya çalışırım ama sen yazabilirsin beni mutlaka okurum yarınAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin okudum diye dönersen inşallah yazarım bende
Tamam canım çok teşekkürler tekrardanBen yine yazmaya çalışırım ama sen yazabilirsin beni mutlaka okurum yarın
Rica ederim canım inşallah yakın zamanda bi bebeğin olur :)Tamam canım çok teşekkürler tekrardan
O kadar mutlu oldum ki sanki şuan hamileyimm çok mutlu oldum çokRica ederim canım inşallah yakın zamanda bi bebeğin olur :)
Allah sanada nasip eder isallah anneliği canım yarın 1 tanede ben okurumMerhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
AMin inşallah canım allah razı olsun okudum diye dönüş yapabilirsen çok sevinirim çok teşekkür ederimAllah sanada nasip eder isallah anneliği canım yarın 1 tanede ben okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?