- 2 Ağustos 2018
- 296
- 449
- 33
- 40
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.681
Valla ben ac dolaşıyorum keske aksam yedigimin resmini atsaydim. 4 kasik sebze yemeği 1 kase yogurt bol roka maydonoz marul. Mala bağlamış durumdayım. Ölçmedim akşam moralim bozulmasin diyeTEK DEGILSIN CANIM BENIMDE ÇIKIYOR NAPALIM BİLMEM KI
Maşallah kuzuya canimIyi akşamlar kızlar kontrol vardı bugün 1900 kg 1 hafta geride dedi
Hadi ya iyimis bak tarif alip sonra yapmak :)) valla kvlerin birbiriyle atismasi laf sokmaları komiğime gidiyor sirf kafa dağıtmak icin izliyorumAy bende yemekteyizden tarif alıp alıp yazıyorum. Emzirme döneminde 100 kilo olmazsam iyidir:) U Umutherzaman
Çok fena seyler ama onlar, gelinlerde öyle bazıları öyle seyler söylüyor ki bende diyorum bizim kvler bizi öpsün başına koysun yaniBende zuhali izliyorum kaynanalari gorup halime sukrediyorum valla benimki böyle değil diye.
Sağol canım valla bu hafta şişti bir anda benim sipa kilo aldı herhalde bol bol tekmelerde sertleşti.AYNI BENIM GÖBUS KIZ MASAALAH
Sağol cnm sağlıklı olsunlarda cok sukurMaşallah kuzuya canimdengeler canim sonra kendini benimkide öyle sıkma canını
Valla ben ac dolaşıyorum keske aksam yedigimin resmini atsaydim. 4 kasik sebze yemeği 1 kase yogurt bol roka maydonoz marul. Mala bağlamış durumdayım. Ölçmedim akşam moralim bozulmasin diye
Iyi akşamlar kızlar kontrol vardı bugün 1900 kg 1 hafta geride dedi
Ah ben bi anlasam anlayabilsem. Kv sürekli diyor birsey yemiyorsun çocuk beslenemiyor. Eşime söylüyor eşim ordan soyleniyor. Birde gercekten oturup adam akıllı yesem ne olur bende bilmiyorum. Dışarda felaket yagmur yağıyor. Çıkıp biraz yuruyecem yapacak birsey yok. Çocuğum sağlıklı olurda isallah içim hic rahat değil
Buna 177 nasil çıkıyor ya bari tatli yiyelim.cikacaksa yani bari ise yarasin. Sutte mi cikariyor acaba bende sut icmistim. Tarcinli su ic canm hemen bir daha ic. Ben tarcinli su yaptim ictim hemen 111 e dustu. Hatta sey diyorum ben istedigimi yiyeyim ardindan tarcinli su iceyim nasil mantik sacma dimi
sezeryan için çok normal aslında. ilkinde 37+4 de almışlardı. normal doğum başlar bebek doğum stresine girer diye erken alıyorlar. dr ların bi bildiği vardır.
Bir göbek bir haftada ne kadar büyür
Zaten hastayim soguk dus alamam da bol bol su icebilirim. Peki tarcin col tüketmek zararli mi acaba hamilelikte
Konuya birden dalıyorum ama dedigin dogru canim şeker açlığa da gelmez yukselir muhakkakBenim aklıma şöyle bir şey geliyor. Acaba dikkat edicem diye çok aç kalıyor olabilir misin? Uzun süre aç kalınca düşen şeker, az da yesen, yiyince birden çok yükselir çünkü. Az ama günü 5 öğüne bölüp yesen?
sık sık yerim canım zaten ara ara yogurt kefir badem falan yiyorum. Meyveyi baya terk ettim bir kac gündür aceba obkardan mi yukseliyor diye düşünüyorum. En fazla ac kaldığım aksamdan sabaha yaniBenim aklıma şöyle bir şey geliyor. Acaba dikkat edicem diye çok aç kalıyor olabilir misin? Uzun süre aç kalınca düşen şeker, az da yesen, yiyince birden çok yükselir çünkü. Az ama günü 5 öğüne bölüp yesen?
Bir göbek bir haftada ne kadar büyür
Benim de belirtim yoktu. Dediğin gibi 28. Haftada şeker yükleme de biraz yüksek çıktı. Diyetle düzeldi ama 15 günde bir parmaktan ölçüm yapıyorum. 32. Haftada endokrin doktoru açlık kan şekerlerimin yüksek olduğunu söyledi ve gece insulinine başladık. Daha üst üstte ölçüm yapmadım. Ama 1 -2 kere olctugumde iyi çıktı. Haftaya tekrar ölçüm yapıp bakacağız. Endokrin doktoru benden şöyle bir ölçüm yapmamı istedi. Sabah aç kahvaltıdan 1 saat ve 2 saat sonra tokluk. Ara öğün yapıyorum sonra. Öğle yemeğinden önce açlık sonra yine 1. Ve 2. Saat tokluk. Akşamda açlık ve 1. 2. Saat tokluk. Bu şekilde 2 gün ölçüm yapıyorum. Toplamda 18 kez ölçüm yapmış oluyorum. Bunlardan 4 5 tanesinin sorunlu çıkması önemli değil demişti. Ama daha fazla olursa hemen gel demişti. Ama benim sadece açlıklar sorunlu olunca ona yönelik bir tedavi verdi.Sağol canım ilgin için çok değerli bilgiler vermişsin. Dahiliyeye gittim son 3 aylık sekerim iyi çıktı. Aslinda 28. Haftaya kadar iyi gidiyordum. Kendi drum diyet önerdi. Onu yapiyorum ara ara ölçüm yapıyorum evde bazen çok güzel cikiyor bazen çok yüksek neyle alakalı diye benimde kafamı kurcalıyor. Yediklerimi görsen gün boyu nasıl ayakta duruyorsun dersin bu sekilde. Olmazsa birde randevu alip dediğin bölüme gideyim. Umarım çok gec kalmamışımdır.Bu arada ben kilolu biri değilim hamilelikte bile su aya kadar totalde 5kg aldım. Bebekte çok kilolu degil hatta bir hafta geriden geliyor. Seker olanlarda bebeğin suyu çok olurmus bizimkisi normal. Dahiliyeci insilin başlayacak seviyede değil dedi dikkat et dedi sadece.sende nasıldi belirtti var mıydı
Selam kızlar pazar aksamindan beri ara ara sancım oluyor sanki bebek kafayi asagi dayamış ittiriyo o anda sancı hissediyorum ya cok fena ama hareketi yerinde maşallah belki de buyuyodur sizde de oluyo mu boyle yarin dr kontrolum var diye bekledim gitmedim de sanki benim kiz 38 i beklemiycek gibi geliyor 37 yi bi geçsin de ne zaman istiyosa gelsin
Iyi akşamlar kızlar kontrol vardı bugün 1900 kg 1 hafta geride dedi
Bir anda büyüdü teyzesi bizim sipacik:))İşallah canım velet varsin sağlıklı olsundaOlur canım olur, bu kadar dikkat ediyorsun. Her şey yolunda gidecek merak etme.
Sakın öyle bir şey yapma
Dikkat et sen yine.
Normal doğum sırasında da strese giriyor o zaman çocuk. Ne zararı varmış o stresin çocuğa
Maşallah bu kadar güzel büyür bir göbek bir haftada
Aynen bende diyorum Allah böyle gelin vermesin bana sonuçta bizde kaynana olucaz. Bazi kaynanalarda oğlumu kaptirdim havasinda hep ayni muhabbetler turşu kursalardi o zaman.Çok fena seyler ama onlar, gelinlerde öyle bazıları öyle seyler söylüyor ki bende diyorum bizim kvler bizi öpsün başına koysun yani
Bilmiyorum cnn minyon yapılı dedi babası uzunda ben minyon yapiliyimArada bana da oluyor canım da sürekli ve artan şiddette olmayınca önemsemiyorum. Doğum sancısı kolay kolay dayanılacak ve anlaşılmayacak bir şey değil zatenBunlar hazırlık çalışmaları. Şiddeti atmıyorsa sıkıntı yok. Dinlenmekle geçiyorsa devam
Maşallah ölçümlerin gayet ideal bence. Neye göre geri demiş ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?