2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Valla ben ac dolaşıyorum keske aksam yedigimin resmini atsaydim. 4 kasik sebze yemeği 1 kase yogurt bol roka maydonoz marul. Mala bağlamış durumdayım. Ölçmedim akşam moralim bozulmasin diye

Benim aklıma şöyle bir şey geliyor. Acaba dikkat edicem diye çok aç kalıyor olabilir misin? Uzun süre aç kalınca düşen şeker, az da yesen, yiyince birden çok yükselir çünkü. Az ama günü 5 öğüne bölüp yesen?

Olur canım olur, bu kadar dikkat ediyorsun. Her şey yolunda gidecek merak etme.

Sakın öyle bir şey yapma
Dikkat et sen yine.

sezeryan için çok normal aslında. ilkinde 37+4 de almışlardı. normal doğum başlar bebek doğum stresine girer diye erken alıyorlar. dr ların bi bildiği vardır.

Normal doğum sırasında da strese giriyor o zaman çocuk. Ne zararı varmış o stresin çocuğa

Bir göbek bir haftada ne kadar büyür

Maşallah bu kadar güzel büyür bir göbek bir haftada

Konuya birden dalıyorum ama dedigin dogru canim şeker açlığa da gelmez yukselir muhakkak

sık sık yerim canım zaten ara ara yogurt kefir badem falan yiyorum. Meyveyi baya terk ettim bir kac gündür aceba obkardan mi yukseliyor diye düşünüyorum. En fazla ac kaldığım aksamdan sabaha yani

Benim de belirtim yoktu. Dediğin gibi 28. Haftada şeker yükleme de biraz yüksek çıktı. Diyetle düzeldi ama 15 günde bir parmaktan ölçüm yapıyorum. 32. Haftada endokrin doktoru açlık kan şekerlerimin yüksek olduğunu söyledi ve gece insulinine başladık. Daha üst üstte ölçüm yapmadım. Ama 1 -2 kere olctugumde iyi çıktı. Haftaya tekrar ölçüm yapıp bakacağız. Endokrin doktoru benden şöyle bir ölçüm yapmamı istedi. Sabah aç kahvaltıdan 1 saat ve 2 saat sonra tokluk. Ara öğün yapıyorum sonra. Öğle yemeğinden önce açlık sonra yine 1. Ve 2. Saat tokluk. Akşamda açlık ve 1. 2. Saat tokluk. Bu şekilde 2 gün ölçüm yapıyorum. Toplamda 18 kez ölçüm yapmış oluyorum. Bunlardan 4 5 tanesinin sorunlu çıkması önemli değil demişti. Ama daha fazla olursa hemen gel demişti. Ama benim sadece açlıklar sorunlu olunca ona yönelik bir tedavi verdi.

Arada bana da oluyor canım da sürekli ve artan şiddette olmayınca önemsemiyorum. Doğum sancısı kolay kolay dayanılacak ve anlaşılmayacak bir şey değil zaten Bunlar hazırlık çalışmaları. Şiddeti atmıyorsa sıkıntı yok. Dinlenmekle geçiyorsa devam

Iyi akşamlar kızlar kontrol vardı bugün 1900 kg 1 hafta geride dedi

Maşallah ölçümlerin gayet ideal bence. Neye göre geri demiş ki?

Bir anda büyüdü teyzesi bizim sipacik:))İşallah canım velet varsin sağlıklı olsunda

Çok fena seyler ama onlar, gelinlerde öyle bazıları öyle seyler söylüyor ki bende diyorum bizim kvler bizi öpsün başına koysun yani
Aynen bende diyorum Allah böyle gelin vermesin bana sonuçta bizde kaynana olucaz. Bazi kaynanalarda oğlumu kaptirdim havasinda hep ayni muhabbetler turşu kursalardi o zaman.

Bilmiyorum cnn minyon yapılı dedi babası uzunda ben minyon yapiliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…