2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bilmiyorum cnn minyon yapılı dedi babası uzunda ben minyon yapiliyim

Valla canım bizim karışım da çok ilginç. Eşim 90 kilo 1.83, ben 48 kilo 1.58
Bizim karışımlar da tehlikeli. Benim gibi zayıf babası gibi uzun olursa güzel de tersi olursa fena
Einstein'a sevgilisi demiş ki; seninle evlenelim, benim gibi güzel, senin gibi akıllı çocuklarımız olsun. Einstein da demiş ki ya tersi olursa?

QUOTE="Yslysl, post: 58271927, member: 902640"]O da geldi bizimle dra orda dr soyledi canım. Ha bire birseyler yedirme derdinde:))[/QUOTE]
ayy iyiki kaynvalide yakinimda değil gerci ben pek karistirmam da isine geleni duyuyor o zaman senin kaynana seker muhabbetini duymuyor dikkat etmen gerekeni bilmiyor

QUOTE="Yslysl, post: 58271927, member: 902640"]O da geldi bizimle dra orda dr soyledi canım. Ha bire birseyler yedirme derdinde:))
ayy iyiki kaynvalide yakinimda değil gerci ben pek karistirmam da isine geleni duyuyor o zaman senin kaynana seker muhabbetini duymuyor dikkat etmen gerekeni bilmiyor[/QUOTE]
Aynen o biraz öyle isine nasıl gelirse öyle yapar.Sabah kalktik kadin hazırlanmış bende gelicem dedi eşimde gelmek isgiyorsan gel dedi. O dr merak etti aslında. Ekmek pilav falan yemiyormusum onlarda lazimmis bebeğe:))öyle diyor bana:))

T TUGCEM0144
Bak bende böyle bir tablo var. Geri değil önde görünüyor senin bebiş buraya göre. Bütün doktorların kriterleri farklı herhalde.
Bencede kriter olayi farklı herhalde simdi bende baktim bu tabloya 29. Haftada banada 1 hafta geriden demisti 1270grla önde bile görünüyor bu listeye gore

Maşallah vallahi size :) bizde ben 1.65 ve son kg 65 esimde boy 1.67 kg 70 anca

ayy iyiki kaynvalide yakinimda değil gerci ben pek karistirmam da isine geleni duyuyor o zaman senin kaynana seker muhabbetini duymuyor dikkat etmen gerekeni bilmiyor
Aynen o biraz öyle isine nasıl gelirse öyle yapar.Sabah kalktik kadin hazırlanmış bende gelicem dedi eşimde gelmek isgiyorsan gel dedi. O dr merak etti aslında. Ekmek pilav falan yemiyormusum onlarda lazimmis bebeğe:))öyle diyor bana:))[/QUOTE]
Soraydi ya doktora zaten seker çıkıyor ekmeği pilavı nasil yiyceksn sorun olmadiktan sonra herşeyi yer zaten insan keyfinden mi yemiyor sanıyor

Bencede kriter olayi farklı herhalde simdi bende baktim bu tabloya 29. Haftada banada 1 hafta geriden demisti 1270grla önde bile görünüyor bu listeye gore

Paylaştığım tablo 40 haftada 3500 gösteriyor. Düşük falan göstermiyor yani haftalara göre kiloları. Bence gayet normal.
Bende Baby Center diye bir uygulama yüklü. Bugün 33. Hafta bitti, bana 'bebeğiniz 1800 gramın üstünde' diye mesaj yollamışGeç kaldın dedim ben de.
Bu sayfada, aşağıda yüklü olan hamilelik cetvelinde de 2 gün önce "bebeğiniz önümüzdeki 6-8 haftada şu anki kilosunu 2'ye katlayacak" diyordu. Bu haftalarda 2 kiloyu geçmemiş olması bile normal bütün bu uygulamaların yorumlarına göre.
Bu arada benim bir arkadaşım doğum yaptı dün, 4350 normal doğum İyice cesaret geliyor böyle doğumlar duyunca insana.

Soraydi ya doktora zaten seker çıkıyor ekmeği pilavı nasil yiyceksn sorun olmadiktan sonra herşeyi yer zaten insan keyfinden mi yemiyor sanıyor[/QUOTE]
Saf kadıncağız onların zamanında yokmuş öyle şeyler çok da kusur bulmuyorum, takmıyorum bu konuda dediklerine, düşün yani kadın sezeryani o kadar çok buyutuyorki gözünde anlatamam yani ama onlarin zamaninda gercekten zormus tıp bu kadar gelismis degildi, atilan dikişler bile farklıymış.

Haha bugün de yakin arkadşım doğum yaptı dun aksamdam beri sanci cekti saat bugün akşamüstü 6da zor dogurdu. Normal doğumla 3800 gr doğmuş maşallah:)) Birde son kontrolde 3200 demişler düşün yani. Olsun bizede cesaret oluyor böyle hikayeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…