- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.701
Canım gayet iyi bence geride değil önde hatta doktor neye göre geride dedi acaba ya da önde diyeceğine yanlışlıkla geride mi dedi kiIyi akşamlar kızlar kontrol vardı bugün 1900 kg 1 hafta geride dedi
Ne bilim cnn valla bende kendime kızdım besleyemiyormuyun diyeCanım gayet iyi bence geride değil önde hatta doktor neye göre geride dedi acaba ya da önde diyeceğine yanlışlıkla geride mi dedi ki
Bilmiyorum cnn minyon yapılı dedi babası uzunda ben minyon yapiliyim
İyi aksamlar canim benim 31. Haftada 1.935 falandi bir hafta onde demisti seninki nasil geri demis anlamadimIyi akşamlar kızlar kontrol vardı bugün 1900 kg 1 hafta geride dedi
Büyüdük baya artık:))Oy maşallah maşallah ne güzel olmuşşş
ayy iyiki kaynvalide yakinimda değil gerci ben pek karistirmam da isine geleni duyuyor o zaman senin kaynana seker muhabbetini duymuyor dikkat etmen gerekeni bilmiyor[/QUOTE]QUOTE="Yslysl, post: 58271927, member: 902640"]O da geldi bizimle dra orda dr soyledi canım. Ha bire birseyler yedirme derdinde:))
Bencede kriter olayi farklı herhalde simdi bende baktim bu tabloya 29. Haftada banada 1 hafta geriden demisti 1270grla önde bile görünüyor bu listeye goreT TUGCEM0144
Bak bende böyle bir tablo var. Geri değil önde görünüyor senin bebiş buraya göre. Bütün doktorların kriterleri farklı herhalde.
Maşallah vallahi size :) bizde ben 1.65 ve son kg 65 esimde boy 1.67 kg 70 ancaValla canım bizim karışım da çok ilginç. Eşim 90 kilo 1.83, ben 48 kilo 1.58
Bizim karışımlar da tehlikeli. Benim gibi zayıf babası gibi uzun olursa güzel de tersi olursa fena
Einstein'a sevgilisi demiş ki; seninle evlenelim, benim gibi güzel, senin gibi akıllı çocuklarımız olsun. Einstein da demiş ki ya tersi olursa?
Aynen o biraz öyle isine nasıl gelirse öyle yapar.Sabah kalktik kadin hazırlanmış bende gelicem dedi eşimde gelmek isgiyorsan gel dedi. O dr merak etti aslında. Ekmek pilav falan yemiyormusum onlarda lazimmis bebeğe:))öyle diyor bana:))[/QUOTE]ayy iyiki kaynvalide yakinimda değil gerci ben pek karistirmam da isine geleni duyuyor o zaman senin kaynana seker muhabbetini duymuyor dikkat etmen gerekeni bilmiyor
Bencede kriter olayi farklı herhalde simdi bende baktim bu tabloya 29. Haftada banada 1 hafta geriden demisti 1270grla önde bile görünüyor bu listeye gore
Maşallah vallahi size :) bizde ben 1.65 ve son kg 65 esimde boy 1.67 kg 70 anca
Kız saçmalama bence gayet iyi kilosu diyelim ki geride o doğana kadar kendi kilosunu yakalar zaten canım hiç kafana takma bence haftana göre kilosu gayet iyiNe bilim cnn valla bende kendime kızdım besleyemiyormuyun diye
Soraydi ya doktora zaten seker çıkıyor ekmeği pilavı nasil yiyceksn sorun olmadiktan sonra herşeyi yer zaten insan keyfinden mi yemiyor sanıyor[/QUOTE]Aynen o biraz öyle isine nasıl gelirse öyle yapar.Sabah kalktik kadin hazırlanmış bende gelicem dedi eşimde gelmek isgiyorsan gel dedi. O dr merak etti aslında. Ekmek pilav falan yemiyormusum onlarda lazimmis bebeğe:))öyle diyor bana:))
Haha bugün de yakin arkadşım doğum yaptı dun aksamdam beri sanci cekti saat bugün akşamüstü 6da zor dogurdu. Normal doğumla 3800 gr doğmuş maşallah:)) Birde son kontrolde 3200 demişler düşün yani. Olsun bizede cesaret oluyor böyle hikayelerPaylaştığım tablo 40 haftada 3500 gösteriyor. Düşük falan göstermiyor yani haftalara göre kiloları. Bence gayet normal.
Bende Baby Center diye bir uygulama yüklü. Bugün 33. Hafta bitti, bana 'bebeğiniz 1800 gramın üstünde' diye mesaj yollamışGeç kaldın dedim ben de.
Bu sayfada, aşağıda yüklü olan hamilelik cetvelinde de 2 gün önce "bebeğiniz önümüzdeki 6-8 haftada şu anki kilosunu 2'ye katlayacak" diyordu. Bu haftalarda 2 kiloyu geçmemiş olması bile normal bütün bu uygulamaların yorumlarına göre.
Bu arada benim bir arkadaşım doğum yaptı dün, 4350 normal doğumİyice cesaret geliyor böyle doğumlar duyunca insana.
İyi aksamlar canim benim 31. Haftada 1.935 falandi bir hafta onde demisti seninki nasil geri demis anlamadim
Anladım cnm bilmiyorum valla.İyi aksamlar canim benim 31. Haftada 1.935 falandi bir hafta onde demisti seninki nasil geri demis anlamadim
Sagolun cnm yaaKız saçmalama bence gayet iyi kilosu diyelim ki geride o doğana kadar kendi kilosunu yakalar zaten canım hiç kafana takma bence haftana göre kilosu gayet iyi
Valla canım bizim karışım da çok ilginç. Eşim 90 kilo 1.83, ben 48 kilo 1.58
Bizim karışımlar da tehlikeli. Benim gibi zayıf babası gibi uzun olursa güzel de tersi olursa fena
Einstein'a sevgilisi demiş ki; seninle evlenelim, benim gibi güzel, senin gibi akıllı çocuklarımız olsun. Einstein da demiş ki ya tersi olursa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?