- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.941
Amin cnm hepimiz sağlıkla alalım inşGozunaydin cnm Sag salim kucagina al insallah
10 gün dikkat bakalım baya günde 1 tanede muz ye 10 gün sonra ne olacak işallah toparlar sende derin bir nefes alırsın.her sabah 1 kaşık içiyordum desem
ooo supermis canım benim yerimede ye o zaman afiyet olsunOlctum canm 119 cikti sufle sonrasi. Ondan gece bir tane daha yedim. ama var ya yerken söyle diyorum dunya varmis hayat buymus
Olctum canm 119 cikti sufle sonrasi. Ondan gece bir tane daha yedim. ama var ya yerken söyle diyorum dunya varmis hayat buymus
Hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin minik prenses:))Kızlar çok şükür prensesim iyi bi sıkıntı yok dedi dr spinal istedıgımı konuştum sen çok paniksin direk genel ol dedi bakalım sanırım yine genel olucam bır ay sonraya gün verdi Şubat 20 den sonra alırız dedi şükürler olsun
Amin canımHadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin minik prenses:))
Ya canm aslinda suflede az un var sekerde cok koymadim bitter cikolata zaten sekere iyi bile geliyormuş nette okumustum koy tereyagi koydum birde yani aslinda paketli urunlerdeki gibi bir seker değil. Benim sekeri en cok pirinc cikariyor ya tuaf bir sekilde.waffle dedin simdi can evimden vurdun haftasonu yapayim da yiyeyim bariAy sufleden sonra 119 çıkması harika bir duygu olsa gerek :) arkasından tarçınlı süt falan içmiş miydin ? Şeytan diyo bide ben deneyeyim şöyle bir waffle yiyip kendi kendime şeker yüklemesi yapmış olururum ahahahah :)))
Oksuruk icin antibiyotik falan vermedi mi canm? Masallah bebegine cok guzel kilo almis kritik zamani atlatmisiniz.Iyi aksamlar arkadaşlar 1 haftadir bitmeyen gribime bide öksürük eklendi oksurdukce gobegim kopacak gibi oluyordu dun cok kötü oldum gece acile gittik cok şükür ki bisey yok dedi sen oksurunce zorlaniyorsun baskı oluyor dedi 35 haftalik 47cm 2.600gram gelisimi iyi dedi 20 ocakta sezeryan icin gel gün verelim dedi benden boyle arkadaslar
Yok cnm ya fazla abartmamam gerek benimde dogumdan sonra yeriz inşallah. Ben hamur isi ve tatliyi cok severim evimde hic eksik olmaz ondan dayanamiyorum ama dayanmam gerek sonradan pisman olmamak icin.ooo supermis canım benim yerimede ye o zaman afiyet olsun
Maşallah bebisine canım:) senin doğum baya baya yaklaştı desene:)) Bu arada çok geçmiş olsun dikkat et hamilelikte öksürük zor olurIyi aksamlar arkadaşlar 1 haftadir bitmeyen gribime bide öksürük eklendi oksurdukce gobegim kopacak gibi oluyordu dun cok kötü oldum gece acile gittik cok şükür ki bisey yok dedi sen oksurunce zorlaniyorsun baskı oluyor dedi 35 haftalik 47cm 2.600gram gelisimi iyi dedi 20 ocakta sezeryan icin gel gün verelim dedi benden boyle arkadaslar
Yok cnm gerek yok ilık su iç dediOksuruk icin antibiyotik falan vermedi mi canm? Masallah bebegine cok guzel kilo almis kritik zamani atlatmisiniz.
Benimde canım istedi ama ben yemiyicemYa canm aslinda suflede az un var sekerde cok koymadim bitter cikolata zaten sekere iyi bile geliyormuş nette okumustum koy tereyagi koydum birde yani aslinda paketli urunlerdeki gibi bir seker değil. Benim sekeri en cok pirinc cikariyor ya tuaf bir sekilde.waffle dedin simdi can evimden vurdun haftasonu yapayim da yiyeyim bari
Sagol canim♥ Evet benim biraz sizlerden once dogacak 2. Sezeryanim oldugu icin 39da alacaz dediMaşallah bebisine canım:) senin doğum baya baya yaklaştı desene:)) Bu arada çok geçmiş olsun dikkat et hamilelikte öksürük zor olur
Haftalardır Bu aksam ilk defa sekerim normal çıktı gozlerime inanamadim 115 diyorYok cnm ya fazla abartmamam gerek benimde dogumdan sonra yeriz inşallah. Ben hamur isi ve tatliyi cok severim evimde hic eksik olmaz ondan dayanamiyorum ama dayanmam gerek sonradan pisman olmamak icin.
Ocak annesi olacaksin o zaman:)) bende merakla bekliyorum ilk kim doğuracak diye herkes 36yi gecsinde öyle gelsin minikler sağlıkla inşallah:))Sagol canim♥ Evet benim biraz sizlerden once dogacak 2. Sezeryanim oldugu icin 39da alacaz dedi
Ya canm aslinda suflede az un var sekerde cok koymadim bitter cikolata zaten sekere iyi bile geliyormuş nette okumustum koy tereyagi koydum birde yani aslinda paketli urunlerdeki gibi bir seker değil. Benim sekeri en cok pirinc cikariyor ya tuaf bir sekilde.waffle dedin simdi can evimden vurdun haftasonu yapayim da yiyeyim bari
Evet cnm ocak annesi olacam♥ Amin cnm inşallahOcak annesi olacaksin o zaman:)) bende merakla bekliyorum ilk kim doğuracak diye herkes 36yi gecsinde öyle gelsin minikler sağlıkla inşallah:))
Haftalardır Bu aksam ilk defa sekerim normal çıktı gozlerime inanamadim 115 diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?