2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Olctum canm 119 cikti sufle sonrasi. Ondan gece bir tane daha yedim. ama var ya yerken söyle diyorum dunya varmis hayat buymus

Ay sufleden sonra 119 çıkması harika bir duygu olsa gerek :) arkasından tarçınlı süt falan içmiş miydin ? Şeytan diyo bide ben deneyeyim şöyle bir waffle yiyip kendi kendime şeker yüklemesi yapmış olururum ahahahah :)))

Hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin minik prenses:))

Iyi aksamlar arkadaşlar 1 haftadir bitmeyen gribime bide öksürük eklendi oksurdukce gobegim kopacak gibi oluyordu dun cok kötü oldum gece acile gittik cok şükür ki bisey yok dedi sen oksurunce zorlaniyorsun baskı oluyor dedi 35 haftalik 47cm 2.600gram gelisimi iyi dedi 20 ocakta sezeryan icin gel gün verelim dedi benden boyle arkadaslar

Ya canm aslinda suflede az un var sekerde cok koymadim bitter cikolata zaten sekere iyi bile geliyormuş nette okumustum koy tereyagi koydum birde yani aslinda paketli urunlerdeki gibi bir seker değil. Benim sekeri en cok pirinc cikariyor ya tuaf bir sekilde.waffle dedin simdi can evimden vurdun haftasonu yapayim da yiyeyim bari

Oksuruk icin antibiyotik falan vermedi mi canm? Masallah bebegine cok guzel kilo almis kritik zamani atlatmisiniz.

Maşallah bebisine canım:) senin doğum baya baya yaklaştı desene:)) Bu arada çok geçmiş olsun dikkat et hamilelikte öksürük zor olur

Benimde canım istedi ama ben yemiyicem

Yok cnm ya fazla abartmamam gerek benimde dogumdan sonra yeriz inşallah. Ben hamur isi ve tatliyi cok severim evimde hic eksik olmaz ondan dayanamiyorum ama dayanmam gerek sonradan pisman olmamak icin.
Haftalardır Bu aksam ilk defa sekerim normal çıktı gozlerime inanamadim 115 diyor

Ahahaha sonucu bizimle paylaş lütfen :)

Kizlar bugün 100 luk sekeri sonucumda yuksek cikti
Aclik 91
60 dakika 195
120 dakika 171
180 dakika 166
Dahilliye gonderdi hemen oda seker olcum cihazi verdi 2 gun bakalim dedi seker yok dedi nasil beslencez simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…