- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.901
Tarcinli su ic canm sonra bir daha ölç nasil düştüğünü goreceksin. Bol bol yogurtta ye. Valla ben tatli yiyorum ardindan tarcinli su iciyorum. Simdi de poğaça yaptim kendime onu yicem.sonra olcucem bakalim. Naneli sakiz cigne sekersiz mide bulantini alir. Allah yardimcimiz olsun bu sekerle.
Canım ben 6. Haftadan beri kullanıorum ilaç. 25 mg ile başladık şuan 75 mg kullanıyorum. Ayda bir kontrolüm oluyor. İlaçla hemen yoluna giriyor hiç sıkma canını.
Arada olabilir belki canım en azından küçük de olsa hareket var yine de kafana çok takma belki keyfi yoktur beyfendininbugün bebeğin hareketleri çok azaldı yavaş yavaş tedirgin olmaya başladım birşeyler yediğim zaman az birşey hareket oluyor birkaç küçük tekme biraz kımıldanma onun haricinde tık yok. Normalde gün içinde fırıl fırıl dönen çocuk niye böyle oldu şimdi acaba
küçük hareketler olmasa çoktan kırmızı alarma geçmiştim zaten yine de tedirgin oldum bücürük parmağında oynatıyor şimdidenArada olabilir belki canım en azından küçük de olsa hareket var yine de kafana çok takma belki keyfi yoktur beyfendinin
Biliyorum ama elma küçücüktu. Bu arada farklı bir yerde ayni anda ölçüm yaptim. Öğlen yemeğinden once benim cihaz 103 eczanenin 94 ölçtü. Sende bir dene cihazını canım. İşallah sıkıntı yoktur Talha beyin gelişimi yerindedir. Güzel haberlerle gelirsin işallahELMADA ŞEKER VAR BILIYORSUN DİMİ CANIM BİDE BEN ÇARSAMBA GUNUNU BEKLICEM DOKTORUM OGLUM TALHAYA Bİ BAKSIN KİLOSO BOYU NASIL BENDE ONA GÖRE BAKACAM ARTIK
Ufaktan hareket ediyorsa sıkıntı yoktur. Benim sıpa gecen gün öğlenden aksam 10 kadar neler nelrr yaptım hareket etmedi acile gittim. Dr dedi kıçını dönüp uyumuş kalp atışları var diye. Tam sipalar dogmadan firildak olduk ellerinde resmenküçük hareketler olmasa çoktan kırmızı alarma geçmiştim zaten yine de tedirgin oldum bücürük parmağında oynatıyor şimdiden
Geçenlerde Y Yslysl de hastaneye gitti bebek hareket etmiyor diye bişey çıkmadı çok şükür. Bunlar şimdiden böyle doğduklarında büyüdüklerinde ne kadar oynatıcaklar bizi allah bilir artıkküçük hareketler olmasa çoktan kırmızı alarma geçmiştim zaten yine de tedirgin oldum bücürük parmağında oynatıyor şimdiden
Bencede bir tuhaflık var bu haftalarda onca dikkate rağmen bu degerler hic normal gelmiyor banada.Aynı dertten müzdaribim 110un üstüne çıkmayan şekerim 3 gündür 120-125 arasıydı ona bile üzülğyordum bu sabah 138 çıktı. Ben anlamadım bir şey ya haftamız ilerliyo diye mi böyle oluyo napıcaz biz
Canim beslenmende iyimis aslında. Bebege kilo yapacak yumurtayla muzda yiyormussun. İstersen baska dr görün cihazdan da olabilir belkişekerim son yüklemede normal çıktığı için şeker konusunu hiç açmıyor ama ben kendimce hamur işi tarzı şeylerden uzak duruyorum,buarada hiç açlık hissetmiyordum zaten.Bebeğe giden kan akımına bakmadı ya aslında ona baksaydı keşke günlük yumurta yoğurt ve süt tüketiyorum muhakkak bi kaç günde bir de muz yiyorum.
Benimki çok düşmüyor canım tarçınlı suyla. Korkumdan tatli sürmüyorum ağzıma tatli yesem en az 200u görürüm. Pogacadan sonra olc bakalım cok merak ettim kac çıkacakTarcinli su ic canm sonra bir daha ölç nasil düştüğünü goreceksin. Bol bol yogurtta ye. Valla ben tatli yiyorum ardindan tarcinli su iciyorum. Simdi de poğaça yaptim kendime onu yicem.sonra olcucem bakalim. Naneli sakiz cigne sekersiz mide bulantini alir. Allah yardimcimiz olsun bu sekerle.
Benimki çok düşmüyor canım tarçınlı suyla. Korkumdan tatli sürmüyorum ağzıma tatli yesem en az 200u görürüm. Pogacadan sonra olc bakalım cok merak ettim kac çıkacak
Senin kide zormuş canim ya insallah bu hafta gittiginde bitmiş olurEvet canım bir kutuda ağızdan antibiyotik kullandım ama bana etki etmedi ne yazık ki. En son vajinanın florası bozulmuş diyip prebiyotik bir fitil verdi. Sanırım o iyi geldi öyle hissediyorum çarşamba belli olucak.
2 gündür benimde öyle bende merak ediyorum niye böyle oldu ki normaldir inşallahbugün bebeğin hareketleri çok azaldı yavaş yavaş tedirgin olmaya başladım birşeyler yediğim zaman az birşey hareket oluyor birkaç küçük tekme biraz kımıldanma onun haricinde tık yok. Normalde gün içinde fırıl fırıl dönen çocuk niye böyle oldu şimdi acaba
140 cikti canm 1 saat sonra.Kaç çıktı canım poğaçasan sonra merak ettim:)
valalh iyi cıkmıs sınır tam140 cikti canm 1 saat sonra.
140 cikti canm 1 saat sonra. Dünde sufle falan yemistim. Bende sey de var cok hareket edince de cok yukselmiyor.Benimki çok düşmüyor canım tarçınlı suyla. Korkumdan tatli sürmüyorum ağzıma tatli yesem en az 200u görürüm. Pogacadan sonra olc bakalım cok merak ettim kac çıkacak
114 gayet iyi canm niye insulin kullancan ki? Arada cikar illaki ya onemli olan surekli yuksek olmasi ne yaparsan yap dusmemesi zaten oyle olunca da genelde gebelikten sonra da seker devam ediyormus.Ben haftaya cumartesi endokrine gidicem bakalım insülin başlamaya gerek var mı ? Öğle yemeğini yedim ondan sonra akşama yemek yaptım tüm evi süpürdüm 1 saat sonra ölçtüm 114 çıktı. İnşallah düzene girer artık çok stres yaptım valla ya. Hem açız hem yüksek çıkıyor çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?