2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Kaç çıktı canım poğaçasan sonra merak ettim:)

Kızlar sırtım ve sol kaburga tarafımda ağrı var üşüttüm galiba sıcak su torbası koysam iyi gelir mi? Ya da zararlı mı?internette pek önermiyor çünkü BİLEMEDİM

Canım ben 6. Haftadan beri kullanıorum ilaç. 25 mg ile başladık şuan 75 mg kullanıyorum. Ayda bir kontrolüm oluyor. İlaçla hemen yoluna giriyor hiç sıkma canını.

İlk öğrendiğimde çok üzülmüştüm ama çok yüksek değerler bebeği olumsuz etkiliyormuş, o seviyelerde değil Allahtan. Ben de 25mg kullanıyordum ama dün doktoruma 32. hafta çalışabilir raporunu almaya gittiğimde son kan testlerini de inceledi dozu arttırmak gerekir hala yetersiz dedi. Yarın dahiliyeye gideceğim tekrar. herhalde 50 yada 75 yapar benimkini de düzelir inşallah canım sağolasın..

bugün bebeğin hareketleri çok azaldı yavaş yavaş tedirgin olmaya başladım birşeyler yediğim zaman az birşey hareket oluyor birkaç küçük tekme biraz kımıldanma onun haricinde tık yok. Normalde gün içinde fırıl fırıl dönen çocuk niye böyle oldu şimdi acaba

Arada olabilir belki canım en azından küçük de olsa hareket var yine de kafana çok takma belki keyfi yoktur beyfendinin

ELMADA ŞEKER VAR BILIYORSUN DİMİ CANIM BİDE BEN ÇARSAMBA GUNUNU BEKLICEM DOKTORUM OGLUM TALHAYA Bİ BAKSIN KİLOSO BOYU NASIL BENDE ONA GÖRE BAKACAM ARTIK
Biliyorum ama elma küçücüktu. Bu arada farklı bir yerde ayni anda ölçüm yaptim. Öğlen yemeğinden once benim cihaz 103 eczanenin 94 ölçtü. Sende bir dene cihazını canım. İşallah sıkıntı yoktur Talha beyin gelişimi yerindedir. Güzel haberlerle gelirsin işallah

küçük hareketler olmasa çoktan kırmızı alarma geçmiştim zaten yine de tedirgin oldum bücürük parmağında oynatıyor şimdiden
Ufaktan hareket ediyorsa sıkıntı yoktur. Benim sıpa gecen gün öğlenden aksam 10 kadar neler nelrr yaptım hareket etmedi acile gittim. Dr dedi kıçını dönüp uyumuş kalp atışları var diye. Tam sipalar dogmadan firildak olduk ellerinde resmen

küçük hareketler olmasa çoktan kırmızı alarma geçmiştim zaten yine de tedirgin oldum bücürük parmağında oynatıyor şimdiden
Geçenlerde Y Yslysl de hastaneye gitti bebek hareket etmiyor diye bişey çıkmadı çok şükür. Bunlar şimdiden böyle doğduklarında büyüdüklerinde ne kadar oynatıcaklar bizi allah bilir artık

Bencede bir tuhaflık var bu haftalarda onca dikkate rağmen bu degerler hic normal gelmiyor banada.

Canim beslenmende iyimis aslında. Bebege kilo yapacak yumurtayla muzda yiyormussun. İstersen baska dr görün cihazdan da olabilir belki

Benimki çok düşmüyor canım tarçınlı suyla. Korkumdan tatli sürmüyorum ağzıma tatli yesem en az 200u görürüm. Pogacadan sonra olc bakalım cok merak ettim kac çıkacak

Benimki çok düşmüyor canım tarçınlı suyla. Korkumdan tatli sürmüyorum ağzıma tatli yesem en az 200u görürüm. Pogacadan sonra olc bakalım cok merak ettim kac çıkacak

Ben haftaya cumartesi endokrine gidicem bakalım insülin başlamaya gerek var mı ? Öğle yemeğini yedim ondan sonra akşama yemek yaptım tüm evi süpürdüm 1 saat sonra ölçtüm 114 çıktı. İnşallah düzene girer artık çok stres yaptım valla ya. Hem açız hem yüksek çıkıyor çok zor.

Senin kide zormuş canim ya insallah bu hafta gittiginde bitmiş olur

2 gündür benimde öyle bende merak ediyorum niye böyle oldu ki normaldir inşallah

140 cikti canm 1 saat sonra. Dünde sufle falan yemistim. Bende sey de var cok hareket edince de cok yukselmiyor.

114 gayet iyi canm niye insulin kullancan ki? Arada cikar illaki ya onemli olan surekli yuksek olmasi ne yaparsan yap dusmemesi zaten oyle olunca da genelde gebelikten sonra da seker devam ediyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…