- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.961
Valalh 37 haftaya kadar calismak istiyorumnAynen cnm ondan senin vucut sekeri yakamıyor izne ne zaman cikican? Izne cikinca yuruyus yaparsin bol.bol
Yav benim 170 cikiyor napim bsn hic korkmuyorumValla cnm ben hic korkmuyorum nedense 140 cikti mesela hic korkmadim ben 150 ustu cikinca birazcik korkuyorum. Yoksa korkmalimiyim ya ben mi hata yapiyorum bu kadar rahat olarak
Valla canm diyet yaptigin halde düşmüyorsa bence doktora danis istersen insulin baslar belki daha rahat eder kafan. Bu arada bebegin haftasi ile uyumlu mu önde miYav benim 170 cikiyor napim bsn hic korkmuyorum
Şeker komasindan gidersem paylaşamam canm ama iyi olursam paylaşırımAhahaha sonucu bizimle paylaş lütfen :)
Herzaman cikmiyorki ekmek yeximi cikiyor bebegim haftasiyla uyumluydu 1 ay once sonra sancim oldu 15 gun once orda da iyiydi simdi carsamba gitcem ne dicek bakalkm canimValla canm diyet yaptigin halde düşmüyorsa bence doktora danis istersen insulin baslar belki daha rahat eder kafan. Bu arada bebegin haftasi ile uyumlu mu önde mi
Masallah cnm insallah devami gelir hareketli miydin bugun? Ne yedin ne ictin? Resmen seker hastaliginda tez yapicam yakındaHaftalardır Bu aksam ilk defa sekerim normal çıktı gozlerime inanamadim 115 diyor
Genelde seker olunca ilerde oluyorda ondan sordum cnm. ekmek yeme o zaman canm ne guzel ben normalde de ekmek yemiyorum ama gene de yüksek olabiliyor ekmek yemesem bileHerzaman cikmiyorki ekmek yeximi cikiyor bebegim haftasiyla uyumluydu 1 ay once sonra sancim oldu 15 gun once orda da iyiydi simdi carsamba gitcem ne dicek bakalkm canim
Canim bu aksam 114 cikti az yerswn ekmek yemesen sorun olmuyor ama bakalim doktor isallah kontrolde iyi der cumlemizinkineGenelde seker olunca ilerde oluyorda ondan sordum cnm. ekmek yeme o zaman canm ne guzel ben normalde de ekmek yemiyorum ama gene de yüksek olabiliyor ekmek yemesem bile
Insallah cnm ya saglikli olsunlar da bebislerCanim bu aksam 114 cikti az yerswn ekmek yemesen sorun olmuyor ama bakalim doktor isallah kontrolde iyi der cumlemizinkine
Ayyyy çok sevindim hadi gözünaydın düzene girmiştir inşallahhh bundan sonra hep böyle devam eder.
Ay valla çok iyi geldi bugün bana bu isallah duzeliyordur. Ama ben diyete devam doğuma kadar:)))Ayyyy çok sevindim hadi gözünaydın düzene girmiştir inşallahhh bundan sonra hep böyle devam eder.
Süper seninde güzel çıkmış bu aksam tesadüfe bak:)) ay canım inşallah doğuma kadar normal devam eder bu şekildeCanim bu aksam 114 cikti az yerswn ekmek yemesen sorun olmuyor ama bakalim doktor isallah kontrolde iyi der cumlemizinkine
Sevindim canım yavaş yavaş gün almaya başlıyoruz ay bende panik olur muyum acaba ya :))Kızlar çok şükür prensesim iyi bi sıkıntı yok dedi dr spinal istedıgımı konuştum sen çok paniksin direk genel ol dedi bakalım sanırım yine genel olucam bır ay sonraya gün verdi Şubat 20 den sonra alırız dedi şükürler olsun
Çok geçmiş olsun canım ya bu arada maşallah bebeğine artık gün belirleme vaktimiz geldi tabi siz bizden önce kavuşacaksınız :))Iyi aksamlar arkadaşlar 1 haftadir bitmeyen gribime bide öksürük eklendi oksurdukce gobegim kopacak gibi oluyordu dun cok kötü oldum gece acile gittik cok şükür ki bisey yok dedi sen oksurunce zorlaniyorsun baskı oluyor dedi 35 haftalik 47cm 2.600gram gelisimi iyi dedi 20 ocakta sezeryan icin gel gün verelim dedi benden boyle arkadaslar
Şeker komasindan gidersem paylaşamam canm ama iyi olursam paylaşırım
sabah açlık sekerim 110du bu arada moral bozuk başladım güne. 8De 1 bardak sut 4 ceviz 10 bucukta peynir zeytin domates 1 küçük dilim tam tahilli ekmek 1de 1 bardak kefir 8-10 tane badem 3de yarim ayva 5bucukta brokoli 1 kase yogurt 1 kase tavuk çorbası,8 buçukta ayvanın obur yarisi 10 bucukta 1 bardak kefir 8-10 tane badem. Aksam yemeğinden sonra 115 çıktı gayet iyi yani. Hareketlerim gün içinde aynı oluyor genelde oglen yarim saat 40 dk yürüyüş yapıyorum evde olan isleri ve yemek yapıyorum hatta bugün 1 saat falan uyudum ogleden sonra. İsallah duzelirde bende rahatlarim. Seninde düzene biner isallah can sıkıcı çünküMasallah cnm insallah devami gelir hareketli miydin bugun? Ne yedin ne ictin? Resmen seker hastaliginda tez yapicam yakında
Isallah canim duzelsin artik ya valah cok zor bu seker allah yardin etsin seker hastalarinaSüper seninde güzel çıkmış bu aksam tesadüfe bak:)) ay canım inşallah doğuma kadar normal devam eder bu şekilde
Merhaba canım, çok gecmis olsun.Maşallah sütun bol olacak galiba bizde dün goguslerimiz sönmüş balon gibi aceba sütümüz olacak mi diye konusuyorduk.Merhabalargüzel anneler nasılsınız ?ne var ne yok? Umarım herkesin keyfi yerindedir
Ne zamandır yazacağım fırsat olmadı hasta oldum sancı çıktı derken kendime gelemedim bi türlü
Şimdi biraz daha iyiyiz bakalım
Gerçi aklıma takılan bişey var sizde de var mı bilmiyorum ama ara ara süt geliyor benden . Normal mi sizce?
Hemde ne zor canım gercekten dusunsene seker hastasi insanlar hayatları boyunca bu şekilde dikkat etmek zorunda. Allah yardım etsin gercekten cok zor durumIsallah canim duzelsin artik ya valah cok zor bu seker allah yardin etsin seker hastalarina
Merhaba canım çok geçmiş olsun bizlerde idare ediyoruz işte :)) sütün gelmesi normal canım ama sakın sıkma sağma yoksa sancılara sebep olursun hem de ilk süt olduğu için çok faydalı ziyan olmasın :))Merhabalargüzel anneler nasılsınız ?ne var ne yok? Umarım herkesin keyfi yerindedir
Ne zamandır yazacağım fırsat olmadı hasta oldum sancı çıktı derken kendime gelemedim bi türlü
Şimdi biraz daha iyiyiz bakalım
Gerçi aklıma takılan bişey var sizde de var mı bilmiyorum ama ara ara süt geliyor benden . Normal mi sizce?
Bitter cikolata eritirim üstüne ordan tasarruf ederim. Unda öyle bakalim artik nasil olacak. O değil de suan karisik tost yapip yedim beyaz ekmege birazdan olcucem hemide yarim ekmek. Pismanlik yasiyorum ama kocamda hiç yeme demiyor ye bir sey olmaz diyor. Offf pismanim cokKız Allah korusun deli:) evde kendin yapıyosan tam buğday unundan yap ahahha biraz ordan tasarruf etmiş olursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?