- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.981
Masallah canm gayet iyi beslenmisin dusuk cikmasi normal ben bugun söylesem ne yedigimi küçük dilini yutarsin. Bugun bende disari cikip yuruyus yaptim o iyi geldi hava guzel olsa da hep yurusem.sabah açlık sekerim 110du bu arada moral bozuk başladım güne. 8De 1 bardak sut 4 ceviz 10 bucukta peynir zeytin domates 1 küçük dilim tam tahilli ekmek 1de 1 bardak kefir 8-10 tane badem 3de yarim ayva 5bucukta brokoli 1 kase yogurt 1 kase tavuk çorbası,8 buçukta ayvanın obur yarisi 10 bucukta 1 bardak kefir 8-10 tane badem. Aksam yemeğinden sonra 115 çıktı gayet iyi yani. Hareketlerim gün içinde aynı oluyor genelde oglen yarim saat 40 dk yürüyüş yapıyorum evde olan isleri ve yemek yapıyorum hatta bugün 1 saat falan uyudum ogleden sonra. İsallah duzelirde bende rahatlarim. Seninde düzene biner isallah can sıkıcı çünkü
Bitter cikolata eritirim üstüne ordan tasarruf ederim. Unda öyle bakalim artik nasil olacak. O değil de suan karisik tost yapip yedim beyaz ekmege birazdan olcucem hemide yarim ekmek. Pismanlik yasiyorum ama kocamda hiç yeme demiyor ye bir sey olmaz diyor. Offf pismanim cok
aslinda hemen hemen her zaman böyleyim sadece oglen yemek yiyordum bugün yemedim. Demekki o öğün bana fazla geliyorMasallah canm gayet iyi beslenmisin dusuk cikmasi normal ben bugun söylesem ne yedigimi küçük dilini yutarsin. Bugun bende disari cikip yuruyus yaptim o iyi geldi hava guzel olsa da hep yurusem.
Ben uyuyorum malesef bazen diyor hadi kunefeciye gidelim bebegin cani tatli cekmistir kendisinin cekiyor halbuki. Gitmiyorum serbetli tatli en son yicegim sey o kadar da değil sekerim var benimOh afiyet olsun. Benim kocamda doktor olduğu halde hiç yeme demiyor ye ye ye zorluyor ama ben Ona uysam yanmıştım:)
Hamileliğimin ilk aylarında çok oluyordu şimdi pek olmuyor çok zor oluyor ama ayak yanması inşallah bi çözüm bulabilirsin canımKızlarr ayak yanması olan varmi hamileligimin basindan beri ara ara oluyordu ama uzun suredir hergun oluyo geceleri uyutmuyo gunduzde oluyo çok fena bir çozum bulabilen var mi acaba
Günaydın erkenci anneGünaydın biz bu sabah erkenciyiz
Canım edişelenecek bir durum değil. Ben 175 mg kullNIYORUM :)İlacı hergn aynı saatte ve kahvaltıdan 1 saat önce almaya çalış ona dikkat edersen hemen düzelir.İlk öğrendiğimde çok üzülmüştüm ama çok yüksek değerler bebeği olumsuz etkiliyormuş, o seviyelerde değil Allahtan. Ben de 25mg kullanıyordum ama dün doktoruma 32. hafta çalışabilir raporunu almaya gittiğimde son kan testlerini de inceledi dozu arttırmak gerekir hala yetersiz dedi. Yarın dahiliyeye gideceğim tekrar. herhalde 50 yada 75 yapar benimkini de düzelir inşallah canım sağolasın..
aramızda çok az zaman var . 21-24 arası alırız dedi banada :) Benim gönlüm 24 ocakta bakalım :)Sagol canim♥ Evet benim biraz sizlerden once dogacak 2. Sezeryanim oldugu icin 39da alacaz dedi
Canım o süt değilmiş. Ama gelmesi çok normalmiş :) Geçmiş olsun bu arada yok değilmi şimdi sancın.Merhabalargüzel anneler nasılsınız ?ne var ne yok? Umarım herkesin keyfi yerindedir
Ne zamandır yazacağım fırsat olmadı hasta oldum sancı çıktı derken kendime gelemedim bi türlü
Şimdi biraz daha iyiyiz bakalım
Gerçi aklıma takılan bişey var sizde de var mı bilmiyorum ama ara ara süt geliyor benden . Normal mi sizce?
Canım inşallah yakalamıştır. Ama sağlıgı yerindeyse endişelenme bence.Günaydın kızlar haftaya persembe çalışabilir raporu almaya gidicem32+1 oluyo eğer çalışmaya izin vermezse cumadan gider okulu kapatırım,evde dinlenmeye çekiliriz.aslinda cuma gitmem daha mantıklı ama ,okadar merak ediyorum ki cumaya kadar nasıl dayancam diyorum,umarım bebişin kilosu iyidir bu hafta hep sola yatmaya ve çok iyi beslenmeye çalıştım balikyagi hapinida aldimtek duam haftasını yakalamış olsun
Bende hamilelikten öncede olurdu.hamilelikte daha da arttı. Ben yatmadan önce ayaklarıma bi 5 dak.soğuk su tutuyorum .damarlarımı genişletiyor ne onun ferahlığı ile uykuya dalıyorumKızlarr ayak yanması olan varmi hamileligimin basindan beri ara ara oluyordu ama uzun suredir hergun oluyo geceleri uyutmuyo gunduzde oluyo çok fena bir çozum bulabilen var mi acaba
Sen çalışıyordun dime zor olur bu haftalarda Allsh kolaylık versinGünaydın erkenci annebiz geç bile kaldık bu sabah hergun 6.30 da kalkınca bu saati şımarıklık sayıyorum kendime
allah yardımcın olsun ben dün 100 lük yaptırdım sabır işi oda dahiliye doktoruyla görüştüm şeker ölçüm sonucuna bakıp ona göre karar vercek insülin kullanıp kullanmicama hakkında haırlısı olsun canımKızlar ben bugün endokrine geldim. Başka bir doktora. Dedim hocam ben artık çok stres oluyorum şeker ölç ölç psikoloji. Bozuldu. Bu işe kesin bir çözüm getirelim benim şekerim var mı yok mu :) o da dedi ki sen sadece 50 mg yükletmişsin ben sana diyabetsin diyemem 100 mg yüklemeden. Kesin sonuç için bu şart. Bende kararttım gözümü yaptırdım eşimde çok ısrar etti yaptır diye. Bide dedi ki eğer sana kesin teşhisle gestasyonel diyabet tanısı konulmadıysa şekerin 180 çıksada sorun değil. Ama diyabet tanısı konduysa o zaman 140 altında olması önemli. Birde dedi olup olmadığını anlyalım ki ona göre insüline gerek var mı bakalım dedi. Bu haftalsrda yüklemenin bir zararı olur mu dedim hayır tabiki dedi. Hatta daha iyi bebek iyice olgunlaştı dedi. İçtim içeceği bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Dua edin temiz çıksın biraz olsun rahatlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?