2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Masallah canm gayet iyi beslenmisin dusuk cikmasi normal ben bugun söylesem ne yedigimi küçük dilini yutarsin. Bugun bende disari cikip yuruyus yaptim o iyi geldi hava guzel olsa da hep yurusem.

Oh afiyet olsun. Benim kocamda doktor olduğu halde hiç yeme demiyor ye ye ye zorluyor ama ben Ona uysam yanmıştım:)

Kızlarr ayak yanması olan varmi hamileligimin basindan beri ara ara oluyordu ama uzun suredir hergun oluyo geceleri uyutmuyo gunduzde oluyo çok fena bir çozum bulabilen var mi acaba

Masallah canm gayet iyi beslenmisin dusuk cikmasi normal ben bugun söylesem ne yedigimi küçük dilini yutarsin. Bugun bende disari cikip yuruyus yaptim o iyi geldi hava guzel olsa da hep yurusem.
aslinda hemen hemen her zaman böyleyim sadece oglen yemek yiyordum bugün yemedim. Demekki o öğün bana fazla geliyor

Oh afiyet olsun. Benim kocamda doktor olduğu halde hiç yeme demiyor ye ye ye zorluyor ama ben Ona uysam yanmıştım:)
Ben uyuyorum malesef bazen diyor hadi kunefeciye gidelim bebegin cani tatli cekmistir kendisinin cekiyor halbuki. Gitmiyorum serbetli tatli en son yicegim sey o kadar da değil sekerim var benim

Kızlarr ayak yanması olan varmi hamileligimin basindan beri ara ara oluyordu ama uzun suredir hergun oluyo geceleri uyutmuyo gunduzde oluyo çok fena bir çozum bulabilen var mi acaba
Hamileliğimin ilk aylarında çok oluyordu şimdi pek olmuyor çok zor oluyor ama ayak yanması inşallah bi çözüm bulabilirsin canım

Günaydın kızlar haftaya persembe çalışabilir raporu almaya gidicem32+1 oluyo eğer çalışmaya izin vermezse cumadan gider okulu kapatırım,evde dinlenmeye çekiliriz.aslinda cuma gitmem daha mantıklı ama ,okadar merak ediyorum ki cumaya kadar nasıl dayancam diyorum,umarım bebişin kilosu iyidir bu hafta hep sola yatmaya ve çok iyi beslenmeye çalıştım balikyagi hapinida aldimtek duam haftasını yakalamış olsun

Canım edişelenecek bir durum değil. Ben 175 mg kullNIYORUM :)İlacı hergn aynı saatte ve kahvaltıdan 1 saat önce almaya çalış ona dikkat edersen hemen düzelir.

Canım o süt değilmiş. Ama gelmesi çok normalmiş :) Geçmiş olsun bu arada yok değilmi şimdi sancın.

Canım inşallah yakalamıştır. Ama sağlıgı yerindeyse endişelenme bence.

Bende hamilelikten öncede olurdu.hamilelikte daha da arttı. Ben yatmadan önce ayaklarıma bi 5 dak.soğuk su tutuyorum .damarlarımı genişletiyor ne onun ferahlığı ile uykuya dalıyorum

Kızlar ben bugün endokrine geldim. Başka bir doktora. Dedim hocam ben artık çok stres oluyorum şeker ölç ölç psikoloji. Bozuldu. Bu işe kesin bir çözüm getirelim benim şekerim var mı yok mu :) o da dedi ki sen sadece 50 mg yükletmişsin ben sana diyabetsin diyemem 100 mg yüklemeden. Kesin sonuç için bu şart. Bende kararttım gözümü yaptırdım eşimde çok ısrar etti yaptır diye. Bide dedi ki eğer sana kesin teşhisle gestasyonel diyabet tanısı konulmadıysa şekerin 180 çıksada sorun değil. Ama diyabet tanısı konduysa o zaman 140 altında olması önemli. Birde dedi olup olmadığını anlyalım ki ona göre insüline gerek var mı bakalım dedi. Bu haftalsrda yüklemenin bir zararı olur mu dedim hayır tabiki dedi. Hatta daha iyi bebek iyice olgunlaştı dedi. İçtim içeceği bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Dua edin temiz çıksın biraz olsun rahatlayayım

allah yardımcın olsun ben dün 100 lük yaptırdım sabır işi oda dahiliye doktoruyla görüştüm şeker ölçüm sonucuna bakıp ona göre karar vercek insülin kullanıp kullanmicama hakkında haırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…