2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Senin kide zormuş canim ya insallah bu hafta gittiginde bitmiş olur

İnşallah canım bi idrar yolu enfeksiyonu var bide vajinit diye bir şey. Benim idrar yolu enfeksiyonum yok vajinitim var vajina içinde enfeksiyon yani. Hiçde hayatımda olmamıştı hamilelikte çok değişik şeyler yaşıyoeum:)))

114 gayet iyi canm niye insulin kullancan ki? Arada cikar illaki ya onemli olan surekli yuksek olmasi ne yaparsan yap dusmemesi zaten oyle olunca da genelde gebelikten sonra da seker devam ediyormus.

Bugüne kadar 2 kere yüksek çıktı. Bilmiyorum ki canım düşmez diye korkuyorjm bende. Gerçi yüksek çıktığında 2. Saatlerimide ölçüyorum onlar 80-90 arası gidip geliyor. 138 çıkınca bugün çok korktum

1 ayda 280 gr almış canm suyuna baktı normal dedi

valla bebeğe yarasın diye güzel şeylerden tüketiyordum canm,normalde hep az alsa çokta takmazdım ama bir anda böyle kalmasını anlayamadım

inşallah düzelir canm sağol ister istemez sıkılıyorsun işte 1 ay sonrasında hiç mi büyümez ya,neyse canı sağolsunda takip etcez bakalım

Keske 114 çıksa canım benimkide bende gidicem bu gidişle kendi drumuzun yonlendirmesi mi gerekiyor yoksa kendimiz gitsek olur mu

Keske 114 çıksa canım benimkide bende gidicem bu gidişle kendi drumuzun yonlendirmesi mi gerekiyor yoksa kendimiz gitsek olur mu

Ben endokrine gidiyorum canım. Hem tsh problemim için hemde şekerle o ilgileniyor. Direk endokrinden randevu alabilirsin. O yoksa dahiliyeden al

Valla cnm ben hic korkmuyorum nedense 140 cikti mesela hic korkmadim ben 150 ustu cikinca birazcik korkuyorum. Yoksa korkmalimiyim ya ben mi hata yapiyorum bu kadar rahat olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…