- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.921
canım benım hareket etme sansım yok malısef muhasebe oturarak iş yapıyorsun arada iş yerınde bı oyana bı buyana yürüyorum o da pek faydalı olmuyor140 cikti canm 1 saat sonra. Dünde sufle falan yemistim. Bende sey de var cok hareket edince de cok yukselmiyor.
Aynen cnm ondan senin vucut sekeri yakamıyor izne ne zaman cikican? Izne cikinca yuruyus yaparsin bol.bolcanım benım hareket etme sansım yok malısef muhasebe oturarak iş yapıyorsun arada iş yerınde bı oyana bı buyana yürüyorum o da pek faydalı olmuyor
Senin kide zormuş canim ya insallah bu hafta gittiginde bitmiş olur
114 gayet iyi canm niye insulin kullancan ki? Arada cikar illaki ya onemli olan surekli yuksek olmasi ne yaparsan yap dusmemesi zaten oyle olunca da genelde gebelikten sonra da seker devam ediyormus.
140 cikti canm 1 saat sonra. Dünde sufle falan yemistim. Bende sey de var cok hareket edince de cok yukselmiyor.
1 ayda 280 gr almış canm suyuna baktı normal dediCanm kac haftaliksin 1 ayda kac gram almis? Kan akimina bakmasi gerekti aslinda. Suyuna bakti mi su az olunca da bebek az kilo alir gerci doktor hepsini bakmistir anormallik olsa soylerdi. Hic kafana takma saglikli beslenmeye devam arayı kapatırsınız. 10 gün sonra cagirmasi iyi olmus ben valla kontrol hakkimi da kullaniyorum artik gidince 10.gun bir daha gidiyorum kontrol hakkimi kullaniyorum. Bende ruyamda hep kötü seyler gördüm sekerimi olcmeye korkuyorum. Bir insan ruyasinda hiç mi guzel şeyler gormez psikolojim iyice bozuldu
valla bebeğe yarasın diye güzel şeylerden tüketiyordum canm,normalde hep az alsa çokta takmazdım ama bir anda böyle kalmasını anlayamadımVitamin ilacıda kullaniyosun bildigim kadarıyla hamur isi falan yemiyorum demissin zaten onlr bebeğe gitmezki otururken bile sola egimli oturuyorum ben artik nefes alamiuorum yatış seklim zaten sola doğru aslinda cok da geri deģil bebegin kilosu biraz bebeğin kilo alacagi seylere agirlik ver bakalim eminim 10 gun sonra artacaktır dunde yazmiştik gerci yumurtayi ve peyniri cok tuketmeni tavsiye ederim canim son olarak sen bende kilo almadim dedin ya bazı anneler kilo almasada bebek alabiliyor yani bu durumda sen zayiflamiş olabiliyosun en onemlisi canini sıkma ama anne yüreği işte benim dünden beri tadım tuzum yok anliyorum seni
Beni alttan.muayene etmedi ben siddetli sancı ile gittim nst kan idrar da çıktı antibiyotik kullanmişmiydin sen ?2cesit fitil var ayrica Rabbim hepimize şifa versin ne diym
Aslinda beslenmende iyiymiş bi de fazla yesen sekerin çıkma durumu var mı?Ay insan napicani saşıyor cidden
10 gün sonra baksın da canm birdaha ona göre bakalımCanim beslenmende iyimis aslında. Bebege kilo yapacak yumurtayla muzda yiyormussun. İstersen baska dr görün cihazdan da olabilir belki
inşallah düzelir canm sağol ister istemez sıkılıyorsun işte 1 ay sonrasında hiç mi büyümez ya,neyse canı sağolsunda takip etcez bakalımCanım arada tansiyonumda yükseliyor dedin ya o yüzden kan akımı durumu bana bakılmalı diye düşündürttü. Başlarda benimde öyle bir problemim vardı biliyorsun. İnşallah onla alakalı değildir beslenmeyle beraber düzelir hiç sıkma canını kaldı ki çok zayıf bir bebişte değil maşallah.
Keske 114 çıksa canım benimkide bende gidicem bu gidişle kendi drumuzun yonlendirmesi mi gerekiyor yoksa kendimiz gitsek olur muBen haftaya cumartesi endokrine gidicem bakalım insülin başlamaya gerek var mı ? Öğle yemeğini yedim ondan sonra akşama yemek yaptım tüm evi süpürdüm 1 saat sonra ölçtüm 114 çıktı. İnşallah düzene girer artık çok stres yaptım valla ya. Hem açız hem yüksek çıkıyor çok zor.
Keske 114 çıksa canım benimkide bende gidicem bu gidişle kendi drumuzun yonlendirmesi mi gerekiyor yoksa kendimiz gitsek olur mu
Gayet iyi sokaklari tavaf ediyorum bende gunde en az 40 dk ev isi falanda yapıyorum fayda etmiyor bana140 cikti canm 1 saat sonra. Dünde sufle falan yemistim. Bende sey de var cok hareket edince de cok yukselmiyor.
Aynen canım baksın bakalım sekerin yoksa pekmez falanda yiyebikiyorsan ye bakalım. Duzene biner işallah sıkma canını diyecem ama demekle olmuyor kendimden biliyorum10 gün sonra baksın da canm birdaha ona göre bakalım
Tamam canım oyle yapayim hafta ici bende randevu alıp goruneyimBen endokrine gidiyorum canım. Hem tsh problemim için hemde şekerle o ilgileniyor. Direk endokrinden randevu alabilirsin. O yoksa dahiliyeden al
bu saat oldu hala tempo artmadı eve geldim uzandım rahatlasin diye yok birkaç gün daha gözlemleyip doktoruma sorarım normaldir inşallah2 gündür benimde öyle bende merak ediyorum niye böyle oldu ki normaldir inşallah
her sabah 1 kaşık içiyordum desemAynen canım baksın bakalım sekerin yoksa pekmez falanda yiyebikiyorsan ye bakalım. Duzene biner işallah sıkma canını diyecem ama demekle olmuyor kendimden biliyorum
Valla cnm ben hic korkmuyorum nedense 140 cikti mesela hic korkmadim ben 150 ustu cikinca birazcik korkuyorum. Yoksa korkmalimiyim ya ben mi hata yapiyorum bu kadar rahat olarakBugüne kadar 2 kere yüksek çıktı. Bilmiyorum ki canım düşmez diye korkuyorjm bende. Gerçi yüksek çıktığında 2. Saatlerimide ölçüyorum onlar 80-90 arası gidip geliyor. 138 çıkınca bugün çok korktum
Olctum canm 119 cikti sufle sonrasi. Ondan gece bir tane daha yedim. ama var ya yerken söyle diyorum dunya varmis hayat buymusOyy maşallah ne güzel:) sufle sonrası ölçtün mü peki?
Gozunaydin cnm Sag salim kucagina al insallahKızlar çok şükür prensesim iyi bi sıkıntı yok dedi dr spinal istedıgımı konuştum sen çok paniksin direk genel ol dedi bakalım sanırım yine genel olucam bır ay sonraya gün verdi Şubat 20 den sonra alırız dedi şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?