2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Sanada geçmiş olsun canım. Kaç çıktı 100lük sonuçların ?

Anladım canım çok geçmiş olsun bakalım benimkiler kaç çıkacak. Korkuyorum bende ama napalım varsada bileyimde ona göre davranayım. Var mı yok mu stresi insanı mahvediyor.
EVET CANIM DÜNDEN BERİ BENDE ÜZÜLDÜM 2 3GÜN KONTROL EDİCEZ SONUÇLARI GÖTÜRCEM DAHİLİCİYE ONA GÖRE KARAR VERCEK HAYIRLISI OLSUN INSÜLİN KULLANMAM GEREKİRSE KULLANCAM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN YA BEBEKLERİMİZ İYİ OLSUNDA İĞNE NE VARSA KULLANIRIM

Aynen öyle yeter ki onlar iyi olsun. Biz her şeye razıyız. Sen 100 mg yükleme sonucunda bir sorun yaşadın mı mide bulntısı bebekte bi değişiklik falan.

Güzel haberlerle gel canım insallah:))

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Ay canım hislerime tercüme olmussun resmen güzel haberlerinj bekliyorum mutlaka yaz buraya bende en az senin kadar meraktayim

YuksEk çıkmış canim parca parca yemeye çalış ben kahvaltimi 2 kerede yiyorum 2 saat arayla. Birde ne yedin onlarda onemli tabi. Düzelir işallah canım sekerle mücadele zor gerçekten
1 YUMURTA DOMATES KAŞAR PEYNİRİ 2 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK AÇIK ÇAY İÇTİM AZCIK ZORMUŞ ŞEKER

Canım çok geçmiş olsun. İyi yapmışsın bence. En azından kesinleştirirsin.

1 YUMURTA DOMATES KAŞAR PEYNİRİ 2 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK AÇIK ÇAY İÇTİM AZCIK ZORMUŞ ŞEKER
Dİyete rağmen yüksek çıkmış. Benim ilk gebeliğimde vardı ama diyetle kontrol altına alınmıştı. Bunda çıkmadı mesela. Benim genetik sıkıntılı ilerde hepimiz şeker hastası adayıyız malesef. Muhtemelen İnsilün başlar. Benim kuzenim de kullanmıştı. Çok sağlıklı bebeği şimdi. İnşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza.

Hafi güzel haber ver bize de inşallah iyi cikar

BANADA ÖYLE GELİYO BÜYÜK İHTİMAL İNSÜLİN VERİCEK ONLA KONTROL ETMEK DAHA İYİ DEMİ

Kaşar peyniride dolaylı yoldan yükseltiyor canım bilgin olsun. Yağı yüksek olduğu için. Bana diyetisyen vermemişti kaşar peyniri.
aklıma gelmedi değil yiyip yememekte kararsız kaldım beyaz peynir yoktu onu yedim oda etkiledi sanırm aslında yaz yedim ama bakalım. sen ne yaptın kaç saatin kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…