- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.001
allah yardımcın olsun ben dün 100 lük yaptırdım sabır işi oda dahiliye doktoruyla görüştüm şeker ölçüm sonucuna bakıp ona göre karar vercek insülin kullanıp kullanmicama hakkında haırlısı olsun canım
açlık 95Sanada geçmiş olsun canım. Kaç çıktı 100lük sonuçların ?
açlık 95
60 dakika 195
120 171
180 166
EVET CANIM DÜNDEN BERİ BENDE ÜZÜLDÜM 2 3GÜN KONTROL EDİCEZ SONUÇLARI GÖTÜRCEM DAHİLİCİYE ONA GÖRE KARAR VERCEK HAYIRLISI OLSUN INSÜLİN KULLANMAM GEREKİRSE KULLANCAM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN YA BEBEKLERİMİZ İYİ OLSUNDA İĞNE NE VARSA KULLANIRIMAnladım canım çok geçmiş olsun bakalım benimkiler kaç çıkacak. Korkuyorum bende ama napalım varsada bileyimde ona göre davranayım. Var mı yok mu stresi insanı mahvediyor.
EVET CANIM DÜNDEN BERİ BENDE ÜZÜLDÜM 2 3GÜN KONTROL EDİCEZ SONUÇLARI GÖTÜRCEM DAHİLİCİYE ONA GÖRE KARAR VERCEK HAYIRLISI OLSUN INSÜLİN KULLANMAM GEREKİRSE KULLANCAM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN YA BEBEKLERİMİZ İYİ OLSUNDA İĞNE NE VARSA KULLANIRIM
Sanki benim eşimi anlatmissin:)) Neyseki benimki suan yanimda yok rahatımBen uyuyorum malesef bazen diyor hadi kunefeciye gidelim bebegin cani tatli cekmistir kendisinin cekiyor halbuki. Gitmiyorum serbetli tatli en son yicegim sey o kadar da değil sekerim var benim
Güzel haberlerle gel canım insallah:))Günaydın kızlar haftaya persembe çalışabilir raporu almaya gidicem32+1 oluyo eğer çalışmaya izin vermezse cumadan gider okulu kapatırım,evde dinlenmeye çekiliriz.aslinda cuma gitmem daha mantıklı ama ,okadar merak ediyorum ki cumaya kadar nasıl dayancam diyorum,umarım bebişin kilosu iyidir bu hafta hep sola yatmaya ve çok iyi beslenmeye çalıştım balikyagi hapinida aldimtek duam haftasını yakalamış olsun
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar ben bugün endokrine geldim. Başka bir doktora. Dedim hocam ben artık çok stres oluyorum şeker ölç ölç psikoloji. Bozuldu. Bu işe kesin bir çözüm getirelim benim şekerim var mı yok mu :) o da dedi ki sen sadece 50 mg yükletmişsin ben sana diyabetsin diyemem 100 mg yüklemeden. Kesin sonuç için bu şart. Bende kararttım gözümü yaptırdım eşimde çok ısrar etti yaptır diye. Bide dedi ki eğer sana kesin teşhisle gestasyonel diyabet tanısı konulmadıysa şekerin 180 çıksada sorun değil. Ama diyabet tanısı konduysa o zaman 140 altında olması önemli. Birde dedi olup olmadığını anlyalım ki ona göre insüline gerek var mı bakalım dedi. Bu haftalsrda yüklemenin bir zararı olur mu dedim hayır tabiki dedi. Hatta daha iyi bebek iyice olgunlaştı dedi. İçtim içeceği bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Dua edin temiz çıksın biraz olsun rahatlayayım
YuksEk çıkmış canim parca parca yemeye çalış ben kahvaltimi 2 kerede yiyorum 2 saat arayla. Birde ne yedin onlarda onemli tabi. Düzelir işallah canım sekerle mücadele zor gerçektengünaydın kızlar açlık şekerim 107 tokluk 151 çıktı
Ay canım hislerime tercüme olmussun resmen güzel haberlerinj bekliyorum mutlaka yaz buraya bende en az senin kadar meraktayimKızlar ben bugün endokrine geldim. Başka bir doktora. Dedim hocam ben artık çok stres oluyorum şeker ölç ölç psikoloji. Bozuldu. Bu işe kesin bir çözüm getirelim benim şekerim var mı yok mu :) o da dedi ki sen sadece 50 mg yükletmişsin ben sana diyabetsin diyemem 100 mg yüklemeden. Kesin sonuç için bu şart. Bende kararttım gözümü yaptırdım eşimde çok ısrar etti yaptır diye. Bide dedi ki eğer sana kesin teşhisle gestasyonel diyabet tanısı konulmadıysa şekerin 180 çıksada sorun değil. Ama diyabet tanısı konduysa o zaman 140 altında olması önemli. Birde dedi olup olmadığını anlyalım ki ona göre insüline gerek var mı bakalım dedi. Bu haftalsrda yüklemenin bir zararı olur mu dedim hayır tabiki dedi. Hatta daha iyi bebek iyice olgunlaştı dedi. İçtim içeceği bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Dua edin temiz çıksın biraz olsun rahatlayayım
MİDEM BULANDI BAŞIM DÖNDÜ HALSİZLİK ÇOK OLDU BEBEK ÇOK HAREKET ETTİ AÇLIKTAN SANKİ ÖYLE HİSSETİM AMAAynen öyle yeter ki onlar iyi olsun. Biz her şeye razıyız. Sen 100 mg yükleme sonucunda bir sorun yaşadın mı mide bulntısı bebekte bi değişiklik falan.
1 YUMURTA DOMATES KAŞAR PEYNİRİ 2 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK AÇIK ÇAY İÇTİM AZCIK ZORMUŞ ŞEKERYuksEk çıkmış canim parca parca yemeye çalış ben kahvaltimi 2 kerede yiyorum 2 saat arayla. Birde ne yedin onlarda onemli tabi. Düzelir işallah canım sekerle mücadele zor gerçekten
Canım çok geçmiş olsun. İyi yapmışsın bence. En azından kesinleştirirsin.Kızlar ben bugün endokrine geldim. Başka bir doktora. Dedim hocam ben artık çok stres oluyorum şeker ölç ölç psikoloji. Bozuldu. Bu işe kesin bir çözüm getirelim benim şekerim var mı yok mu :) o da dedi ki sen sadece 50 mg yükletmişsin ben sana diyabetsin diyemem 100 mg yüklemeden. Kesin sonuç için bu şart. Bende kararttım gözümü yaptırdım eşimde çok ısrar etti yaptır diye. Bide dedi ki eğer sana kesin teşhisle gestasyonel diyabet tanısı konulmadıysa şekerin 180 çıksada sorun değil. Ama diyabet tanısı konduysa o zaman 140 altında olması önemli. Birde dedi olup olmadığını anlyalım ki ona göre insüline gerek var mı bakalım dedi. Bu haftalsrda yüklemenin bir zararı olur mu dedim hayır tabiki dedi. Hatta daha iyi bebek iyice olgunlaştı dedi. İçtim içeceği bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Dua edin temiz çıksın biraz olsun rahatlayayım
Dİyete rağmen yüksek çıkmış. Benim ilk gebeliğimde vardı ama diyetle kontrol altına alınmıştı. Bunda çıkmadı mesela. Benim genetik sıkıntılı ilerde hepimiz şeker hastası adayıyız malesef. Muhtemelen İnsilün başlar. Benim kuzenim de kullanmıştı. Çok sağlıklı bebeği şimdi. İnşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza.1 YUMURTA DOMATES KAŞAR PEYNİRİ 2 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK AÇIK ÇAY İÇTİM AZCIK ZORMUŞ ŞEKER
Hafi güzel haber ver bize de inşallah iyi cikarKızlar ben bugün endokrine geldim. Başka bir doktora. Dedim hocam ben artık çok stres oluyorum şeker ölç ölç psikoloji. Bozuldu. Bu işe kesin bir çözüm getirelim benim şekerim var mı yok mu :) o da dedi ki sen sadece 50 mg yükletmişsin ben sana diyabetsin diyemem 100 mg yüklemeden. Kesin sonuç için bu şart. Bende kararttım gözümü yaptırdım eşimde çok ısrar etti yaptır diye. Bide dedi ki eğer sana kesin teşhisle gestasyonel diyabet tanısı konulmadıysa şekerin 180 çıksada sorun değil. Ama diyabet tanısı konduysa o zaman 140 altında olması önemli. Birde dedi olup olmadığını anlyalım ki ona göre insüline gerek var mı bakalım dedi. Bu haftalsrda yüklemenin bir zararı olur mu dedim hayır tabiki dedi. Hatta daha iyi bebek iyice olgunlaştı dedi. İçtim içeceği bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Dua edin temiz çıksın biraz olsun rahatlayayım
BANADA ÖYLE GELİYO BÜYÜK İHTİMAL İNSÜLİN VERİCEK ONLA KONTROL ETMEK DAHA İYİ DEMİDİyete rağmen yüksek çıkmış. Benim ilk gebeliğimde vardı ama diyetle kontrol altına alınmıştı. Bunda çıkmadı mesela. Benim genetik sıkıntılı ilerde hepimiz şeker hastası adayıyız malesef. Muhtemelen İnsilün başlar. Benim kuzenim de kullanmıştı. Çok sağlıklı bebeği şimdi. İnşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza.
Aynen canım daha iyi olur merak etmeBANADA ÖYLE GELİYO BÜYÜK İHTİMAL İNSÜLİN VERİCEK ONLA KONTROL ETMEK DAHA İYİ DEMİ
1 YUMURTA DOMATES KAŞAR PEYNİRİ 2 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK AÇIK ÇAY İÇTİM AZCIK ZORMUŞ ŞEKER
aklıma gelmedi değil yiyip yememekte kararsız kaldım beyaz peynir yoktu onu yedim oda etkiledi sanırm aslında yaz yedim ama bakalım. sen ne yaptın kaç saatin kaldıKaşar peyniride dolaylı yoldan yükseltiyor canım bilgin olsun. Yağı yüksek olduğu için. Bana diyetisyen vermemişti kaşar peyniri.
çalışıyorum canım çok sağol birde izmirde grev var simdi sabah aksam trafik rezalet durumda. yollarda mahvoldumSen çalışıyordun dime zor olur bu haftalarda Allsh kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?