- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.521
Ne kadara aldin canm? Benim yatak odam küçük ya park yatak sigmaz oglumun odasina koymak zorundayim onu da yaza dogru alacam odasini da ayirmis olurum simdilik portetif katlanir besik aldim civilden yaza kadar onla idare edicemCanım bunu aldım anne yanı olarak kullanmak için. İstersen sallanabiliyor, istersen sabitliyorsun. Kapanınca da küçücük oluyor. Bir yere yatılı gidince de yanıma alırım diye düşündüm. Anne yanı beşik bana alma dedi çocuğu olan arkadaşlarım, hem çok pahalı hem çok kısa zaman kullanabiliyorsun dediler.
Kraft Calipso Elite Dönenceli Oyun Parkı 70X120 Cm
Eki Görüntüle 2218659
Ne kadara aldin canm? Benim yatak odam küçük ya park yatak sigmaz oglumun odasina koymak zorundayim onu da yaza dogru alacam odasini da ayirmis olurum simdilik portetif katlanir besik aldim civilden yaza kadar onla idare edicem
ee canım günü de gelmemiş niye tutuyorlar hastanede hala.
Stresten mi ağlıyor canım. Belki bugün çıkarır dr moralini aman yüksek tutsun belki eve gitse orda daha çok düşünüp kafaya takacak. İyi düşünün iyi olur işallah
Kızlar bugun e bebekde anne bebek çantaları indirimde almak isteyen olursa bilginiz olsun
@engteacher86 canim cok gecmiş olsun olacaği varmış demekki
Kuzeyguneyy canim kuzenin hast. Stresden daha kotu olmustur keske.eve gidip evde çekse sancilarini bildigim duydugum kadariyla herkes oyle yapıyor insallah kolay bi dogum olur Allah yardımcısı olsun
Ay sağolun kızlar ya valla sabah sabah arandım resmen.
Doktoruma sordum daha cevap vermedi. Hastaneye gitcem 1 saat sonra o zaman yaptırırım aşı gerekiyorsa. Ben kedi köpek severim, korkmam, tırmaladı diye de uzak durmam ama hamile olunca başka oluyor işte.
Çocukları seferber ettim zaten, 1 hafta 10 gün dedim gözetleyin kediciği, yaşar da kudurmazsa ne ala :)
Her şeyi anladım da doğumu başlamamış kadını niye hala hastanede tutarlar o kısmı aklım almadı. Allah yardımcısı olsun.
Aman millet kafayı yemiş zorla doğurtacaklar herhalde bizimki zaten korkuyor normal doğumdan bir de orada bağıran çağıranlardan da etkilendi sinirleri bozuldu artık doktor son kez muayene etmiş Cuma’ya kadar bekleyelim eğer çok sancın olursa ya da suyun gelirse gelirsin demiş en sonunda eve gönderecekler sanırım bir de eşi çok panik yapan biri illa hastanede dursun eve girmeyelim diyormuş adamlar da bi acayip oluyor doğuracak olanlardan daha panikler :))Mantıklı olanda zaten eve göndermek neden tuttuğunu bende anlamadım şu an
Allah kurtarsın canim ne diyelim normal olunca nerde ne zaman belli olmuyor bende kaç gündür ayni rüyaları görüyorum sürekli hastaneye gidiyorum doğuma tabbaim hepimizi kolayca kurtarsın inşallahAman millet kafayı yemiş zorla doğurtacaklar herhalde bizimki zaten korkuyor normal doğumdan bir de orada bağıran çağıranlardan da etkilendi sinirleri bozuldu artık doktor son kez muayene etmiş Cuma’ya kadar bekleyelim eğer çok sancın olursa ya da suyun gelirse gelirsin demiş en sonunda eve gönderecekler sanırım bir de eşi çok panik yapan biri illa hastanede dursun eve girmeyelim diyormuş adamlar da bi acayip oluyor doğuracak olanlardan daha panikler :))
Amin canım inşallah ben bile etkilendim yani zamanım gelse de kavuşsam artık son haftalar geçmek bilmiyor insanaAllah kurtarsın canim ne diyelim normal olunca nerde ne zaman belli olmuyor bende kaç gündür ayni rüyaları görüyorum sürekli hastaneye gidiyorum doğuma tabbaim hepimizi kolayca kurtarsın inşallah
Ay eşide alemmiş gerçekten:)) doğum korkusu varsa tabikide durmasın orda evinde beklesin,dahada stres olur ordaAman millet kafayı yemiş zorla doğurtacaklar herhalde bizimki zaten korkuyor normal doğumdan bir de orada bağıran çağıranlardan da etkilendi sinirleri bozuldu artık doktor son kez muayene etmiş Cuma’ya kadar bekleyelim eğer çok sancın olursa ya da suyun gelirse gelirsin demiş en sonunda eve gönderecekler sanırım bir de eşi çok panik yapan biri illa hastanede dursun eve girmeyelim diyormuş adamlar da bi acayip oluyor doğuracak olanlardan daha panikler :))
hepimizin inşallah kuzum :)İnşallah Allah gönlüne göre.versin:))
Canım bunu aldım anne yanı olarak kullanmak için. İstersen sallanabiliyor, istersen sabitliyorsun. Kapanınca da küçücük oluyor. Bir yere yatılı gidince de yanıma alırım diye düşündüm. Anne yanı beşik bana alma dedi çocuğu olan arkadaşlarım, hem çok pahalı hem çok kısa zaman kullanabiliyorsun dediler.
Kraft Calipso Elite Dönenceli Oyun Parkı 70X120 Cm
Eki Görüntüle 2218659
oda doğru cnmDoğru söylemis ultrason da siyah görünüyor adam da siyah demiş
evet cnm 60la hamile kaldım şuan 63üm :) ama bebeğin kilosu suyu herşeyi iyi çok şükürHamile oldugunu ogrendiginden beri mi 3 kilo aldin cnm? Ben 6 kilo aldim ama nerdeyse 1 aydir ayni kilodayim.
Günaydın anneler
İlk kızımda aldığımız beşik artık onun büyümüş halde yatağı o yüzden ahşap yatağımız yok.
Görümcem park yatağını verdi 2. Çocuğunda aldığı ama fazla kullanmadığı. Biz de içine yatağını aldık. 'Visco oyun parkı süngeri' diye geçiyor benim aldığım.
kızlar şekerin yükselmesinin 1 numaralı sebebi strestir, bence kafanıza taktıkça şekerinizi yükseltiyorsunuz.
Ben bugün aşırı stresliydim inşallah ondandırkayınvalidem tutturdu çocuk doğunca şekerli su bal vercez sarılık olmasın diye delirtti beni yine korkuyomuş hastanede hemşireler çocuğa iyi bakamaz diye.içimden Dedim sen çok güzel bakarsın ya. Araba kullanıyorum ona laf ediyo in o arabanın üstünden diye. Çıldırtıcak beni. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyo. Cuma sabahı gidicek kızına şubatta gelicek inş şekerimde düzelir böylece.
bal mııııı?1 yaşından önce vermiyoruz ki balı sakın öyle birşey yapmasın.Ben bugün aşırı stresliydim inşallah ondandırkayınvalidem tutturdu çocuk doğunca şekerli su bal vercez sarılık olmasın diye delirtti beni yine korkuyomuş hastanede hemşireler çocuğa iyi bakamaz diye.içimden Dedim sen çok güzel bakarsın ya. Araba kullanıyorum ona laf ediyo in o arabanın üstünden diye. Çıldırtıcak beni. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyo. Cuma sabahı gidicek kızına şubatta gelicek inş şekerimde düzelir böylece.
hay allah yaa, doğum sonrası gelmeyecek dimi bi süre, yoksa lohusa sendromuna merhaba de.
canım gerekirse hemşirelerle görüşürsün demek istediklerini onlarla dedirtirsin. ayhh beni de şişirdi kv'den, gelip ben göndericem sizden görümceye doğru.
bal mııııı?1 yaşından önce vermiyoruz ki balı sakın öyle birşey yapmasın.
Şekerli suyu doktorlar önermiyor ama 1.de sarılıktan çok çektiğim için 2 numaraya verdim işe de yaradı ama asla verilebilir diye birşey yazamam çünkü doktorlar onada karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?