2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ne kadara aldin canm? Benim yatak odam küçük ya park yatak sigmaz oglumun odasina koymak zorundayim onu da yaza dogru alacam odasini da ayirmis olurum simdilik portetif katlanir besik aldim civilden yaza kadar onla idare edicem

Kizlar benim gece uykularım bitti gece 3 den once uyuyamiyirum ve 1 saatte bir tuvalete kalkıyorum. Her kalkistan sonra ayak agrisindan uykuya zor geçiyorum. Sabah 7 de de uyaniyorum. Ve butun gun uykuya hasret dolanıyorum. Eve gelince hemen uyuyorum 1 saat kadar bilmiyorum bu uykusuzlukla sonum ne olacak kendimi cok yorgun hissediyorum. Herkes bebek olmadan uyu diyor ama bu imkansiz oldu benim icin

Ne kadara aldin canm? Benim yatak odam küçük ya park yatak sigmaz oglumun odasina koymak zorundayim onu da yaza dogru alacam odasini da ayirmis olurum simdilik portetif katlanir besik aldim civilden yaza kadar onla idare edicem

yatak hariç 700 küsürdü de tam hatırlamıyorum canım fiyatını. 230 dan 1500 lere kadar fiyatta park yataklar vardı e bebekte.

ee canım günü de gelmemiş niye tutuyorlar hastanede hala.

Stresten mi ağlıyor canım. Belki bugün çıkarır dr moralini aman yüksek tutsun belki eve gitse orda daha çok düşünüp kafaya takacak. İyi düşünün iyi olur işallah

Mantıklı olanda zaten eve göndermek neden tuttuğunu bende anlamadım şu an
Aman millet kafayı yemiş zorla doğurtacaklar herhalde bizimki zaten korkuyor normal doğumdan bir de orada bağıran çağıranlardan da etkilendi sinirleri bozuldu artık doktor son kez muayene etmiş Cuma’ya kadar bekleyelim eğer çok sancın olursa ya da suyun gelirse gelirsin demiş en sonunda eve gönderecekler sanırım bir de eşi çok panik yapan biri illa hastanede dursun eve girmeyelim diyormuş adamlar da bi acayip oluyor doğuracak olanlardan daha panikler :))

Allah kurtarsın canim ne diyelim normal olunca nerde ne zaman belli olmuyor bende kaç gündür ayni rüyaları görüyorum sürekli hastaneye gidiyorum doğuma tabbaim hepimizi kolayca kurtarsın inşallah

Allah kurtarsın canim ne diyelim normal olunca nerde ne zaman belli olmuyor bende kaç gündür ayni rüyaları görüyorum sürekli hastaneye gidiyorum doğuma tabbaim hepimizi kolayca kurtarsın inşallah
Amin canım inşallah ben bile etkilendim yani zamanım gelse de kavuşsam artık son haftalar geçmek bilmiyor insana

Ay eşide alemmiş gerçekten:)) doğum korkusu varsa tabikide durmasın orda evinde beklesin,dahada stres olur orda

içine yatak ne marka model aldınız? asıl hıkaye yatakta zaten yok bılmem kac dns yok pamuk yatak almayın yok yumusak olmasın çatlayacağım artık

marka olarak ne aldınız peki yatağı? bir de nereden almıştınız.

kızlar şekerin yükselmesinin 1 numaralı sebebi strestir, bence kafanıza taktıkça şekerinizi yükseltiyorsunuz.

Ben bugün aşırı stresliydim inşallah ondandır kayınvalidem tutturdu çocuk doğunca şekerli su bal vercez sarılık olmasın diye delirtti beni yine korkuyomuş hastanede hemşireler çocuğa iyi bakamaz diye.içimden Dedim sen çok güzel bakarsın ya. Araba kullanıyorum ona laf ediyo in o arabanın üstünden diye. Çıldırtıcak beni. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyo. Cuma sabahı gidicek kızına şubatta gelicek inş şekerimde düzelir böylece.

hay allah yaa, doğum sonrası gelmeyecek dimi bi süre, yoksa lohusa sendromuna merhaba de.

canım gerekirse hemşirelerle görüşürsün demek istediklerini onlarla dedirtirsin. ayhh beni de şişirdi kv'den, gelip ben göndericem sizden görümceye doğru.

bal mııııı?1 yaşından önce vermiyoruz ki balı sakın öyle birşey yapmasın.
Şekerli suyu doktorlar önermiyor ama 1.de sarılıktan çok çektiğim için 2 numaraya verdim işe de yaradı ama asla verilebilir diye birşey yazamam çünkü doktorlar onada karşı

Şubatta gelicek doğumdan 2-3 gün sonra durmaz gider. Şubatta zaten annemde gelicek o zaman bu kadar takmam onu kafaya annem yanımda olacağı için. Ya eşimde doktor ama kadın doktorlara inanmıyo kendini tecrübeli sanıyo Allahımmmmm. Ben çatır çatır cevap veriyorum ama kadın nuh diyo peygamber demiyo aynı şeyi milyonlarca kez diyo. Allahtan eşim susturuyo onu hastanede asla öyle bir şey yapamaz. Keşke hstaneye hiç gelmese offf.

Tabikii direk alerjik reaksiyon anafilaksi sebebi. Tövbe ya. Diyo ki ben kaç tane büyüttüm. He dedim çok güzel büyütmüşsün hepsi dipçik gibi maşallah . Şekerli su ve mama benimde aklımda evet ama bal nedir yani. Saçma saçma konuşuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…