2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Dört gözle pazartesiyi bekliyorum,hiç keyfim yok çok alınganım duygusalım bu aralar, inşallah büyüyordur kızım

İnşallah canım inşallah. Sen dikkat ettin. Lütfen söyle doktor bi kan akışına da baksın.
Benimde yarın kontrolüm var diyorum benimkide inşallah şekerden etkilenip alıp başını hitmemiştir. Hepimizin bir derdi var işte. Bi doğsun şu sıpalar sağlıkla hayırlısıyla totolarını ısıralım.

Hakikaten ya bu eski insanlar o kadar çocuk büyütmüş ama nasıl bu kadar cahil olabilir ler anlamıyorum,benim.kv de mama ya bile karşı sütü yoksa inek sütü içirsinler yada pirinç unu yedirsin biz mama verdik diyor

zaten gittiğimde aynı durum söz konusu olursa direk başka yere gitmeyi düşünüyorum.Aynen ya buara hepimiz sıkıntılı zamanlar yaşıyoruz,Öpmeye kıyamacağız ki kuzucukları nasıl ısıralım annesi

Ben bitane ısırmak istiyorum ya :) hamilelik zormuş ama ya kolay değilmiş :)
Aslında o doktorunda cihzı kan akımını görüntüleyebilir mutlaka tüm ultrason aletlerinde var o özellik ama her doktor bakmıyo. Benimkide hiç bakmıyordu. Bir gün dedim ısrarla baktırdım.

Ya evet aslında normal ultrason cihazıyla kan akımına bakılırdı diğer gebeliklerimde bakılıyordu,bunda hiç bakmadı keşke ilk önce ona baksaydı bu kadar stres yaşamazdım

Ya hani benim şekerim yoktu ben hiçbir şey anlamadım. Sabah 1. Saat 143 2. Saat 84 öğlen 1. Saat 144 çıktı. Ay ağlıcam sinirden ya napcam ben böyle .

Canım sen daha önce yükleme yaptırmış mıydın? Şu an ne testiydi bu? Çok yüksek değil ki bu sonuçlar?

Kızlar bu arada doktorumla konuştum. Kedinin hastalıklı bir hali var mıydı dedi, yok baya tosun ev kedisi gibi gayet sağlıklıydı dedim Sabunla suyla yıkadım, kolonya döktüm, oksijenli suyla falan temizledim diye anlattım.
Tetanoz yaptırmıştın zaten, bir şey olmaz için rahat olsun dedi. Benim doktor aşırısı aşırısı rahat diye hep söylüyorum ben size
Kuduz neyim olmayayım dedim de bişey olmaz dedi. Öğrencilere zimmetledim kediyi de. Birkaç gün dedim buna göz kulak olun, kudurur falan neme lazım, haberim olsun ona göre dedim hastaneye gideyim
Hamilelik nelerle uğraştırıyor insanı işte. Normal zamanda olsa hiç sallamazdım kedi tırmalamış, ısırmış falan ama işte şimdi sorumluluk var karnımdakine. Bir sıkıntı olmaz inşallah.

Canım sen daha önce yükleme yaptırmış mıydın? Şu an ne testiydi bu? Çok yüksek değil ki bu sonuçlar?

Canım 24. Haftamda 50 gr 158 çıkmıştı. 100 mg yaptırmadım diyet yapıp açlık tokluk bakıyodum normal çıkıyodu. Son 2 hftadır sapmalar olunca 100 mg daha yüklettim içim rahat etsin diye. Onda sıkıntı çıkmadı normaldi. Ama bugünböyle çıktı Sonuçlr. Yarın doktor kontrolüm var cihazı kontrol ettiricem sıkıntı mı var diye.

Dört gözle pazartesiyi bekliyorum,hiç keyfim yok çok alınganım duygusalım bu aralar, inşallah büyüyordur kızım
Aynı keyifsizlikler hepimizde var düşün kv yanındayım kalp kırmamak için bazen zor tutuyorum kendimi.Büuüyordur canım inşallah hem eşinde bakıyormuş sana güzelce.Tosuncuk oldu mu bakalım. Haftaya bende gidicem bende benim sıpayı merak etrim ne alemde aceba. Büyüdü mü haftasını yakaladı mı diye.

Canım senle ben güzel bir lohusalık piskolojisibden geçicez galiba. Benimkide verecekmiş şekerli su. Tuzla banyo yaptıracakmış,bana lahusa şerbeti yapacakmış süt yaparmış, şuan çok takmıyorum bakalım neler yaşayacağız. (Sadece araba kullanmama konusunda kvne katılıyorum. Allah korusun bu aralar şeker tansiyon değişken oluyor. 28den sonra kullanmayı bıraktım ben bu sebeplerden dolayı)

İnşallah bişe olmaz canım bi kedinin başına açtığı işe bak

Benimki doğumdan 2-3 gün sonra gidicek Allahtan köyüne. Kadın resmen erken doğum yapsamda köyüne gitse diye bekliyo ya. Durup durup 7. Ayın dolunca doğurursun bi şey olmaz diyo. Dedim anne öyle demesene vaktinde hayırlısıyla gelsin. Ya öyle bir kadın düşünün ki sürekli paranoya gibi olumsuz şeylerden bahseden hep kötü bir şeyler anlatan bebek ölümlerinden bahseden biri evin içinde. Kapı çalıyo ödü kopuyo kim geldi hırsız mı kim . Markete gidiyorum araba çarpmasın dikkat et. Ocaktaki tencerenin altını söndürmüyo tencere patlarda yanar diye. ASla güzel hiçbir şey geçmiyo zihninden kadının ya. Camdan dışarı bile bakmıyo biri görür gelir onu öldürür diye. Şizofren ya boğdu beni kötü düşünceleryle. EN son dayanamadım sordum anne senin hiç aklından iyi bir şey geçmez mi diye. Cevap yok.
Araba konusunda da canım mümkün mertebe az kullanıyorum ama o karıştıkça arabasan aşağı inesim gelmiyo:)))

Y Yslysl birde şöyle bir şey var. Güya bebeğe zarar gelmesin diye gözünden sakınıyo arabaya binme iş yapma şunu yapma bunu yapma. Ama yere düşen bir iplik tanesini bile eğilip almıyo. Yemek yiyoruz ekmeği üstüne döküyo ordan oda oda geziyo ekmek tüm odalarda. E günah bende duramıyorum ya eğilip siliyorum bezle ya da süpürge yapıyorum. Ama sorsan yat dinlen iş yapma. E sende dikkat et dökme o zaman ya da eğilip al . Hadi onu geçtim sadece mutfağa dök bari oda oda ekmekli üstünle gezme. Basıyoruz günahtır.

Ya hani benim şekerim yoktu ben hiçbir şey anlamadım. Sabah 1. Saat 143 2. Saat 84 öğlen 1. Saat 144 çıktı. Ay ağlıcam sinirden ya napcam ben böyle .
Ben dunden beri ikinci kanla ölçüm yapiyorum ve hic yuksek çıkmadı simdi yemekten 1 saat sonra ölçtüm 114 cıktı.bugun ne yemistin ki canm simdi sekerin çıkmadı ya yuklemede bu arada yukselmeleri kafana takmaman mi gerekiyor

Canım ben en başından beri ikinci kanka yapıyorum. Ama benim düzen bir bozuldu ya 10 gündür yerine koyamadık. Stresimi kontrol edemiyorum ölçerken resmen kalbim ağzımdan çıkıcak gibi oluyo düşün:) endokrin doktoruma yazdım bugün her şey normal ölçüm yapma diyip duruyo o da :) yarın sabah kontrolüm var orada cihazımı denicem bakalım cihazda mı sıkıntı var

He bu arada sabah diyetimi yapmıştım ama öğlen biraz tatlı kaçırdım ama geçen gğn daha fazla tatlı yemiştim onda daha düşük çıkmıştı :)))

Abov felaket tellali gibi desene. Sende haklısın o binme dedikce bin diye için dürtüyor herhalde:)) neyseki çok kalmayacak yanında doğumda kendi annen falanda gelirse hiç bir sıkıntı olmaz inşallah.

Abov felaket tellali gibi desene. Sende haklısın o binme dedikce bin diye için dürtüyor herhalde:)) neyseki çok kalmayacak yanında doğumda kendi annen falanda gelirse hiç bir sıkıntı olmaz inşallah.

İnşallah canım inşallah. 6 şubatta annem gelicek nasipse gün sayıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…