- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.561
Bence cnm kaynananin karamsarligindan etkilenmis gibisin insan yanindaki kisiden ister istemez etkileniyor. Ben senin yerinde olsam hic ölçüm yapmam doktoru dinlerdim. Ama gene de cok tatli hamurlu seyler yemezdim ama sekerden dolayi değil kilo almayayım mantığı ile. Senin sekerin yok tatlım rahatla artık guzel seyler düşün zaten seker stres kaynakli ya daha cok.He bu arada sabah diyetimi yapmıştım ama öğlen biraz tatlı kaçırdım ama geçen gğn daha fazla tatlı yemiştim onda daha düşük çıkmıştı :)))
Bence cnm kaynananin karamsarligindan etkilenmis gibisin insan yanindaki kisiden ister istemez etkileniyor. Ben senin yerinde olsam hic ölçüm yapmam doktoru dinlerdim. Ama gene de cok tatli hamurlu seyler yemezdim ama sekerden dolayi değil kilo almayayım mantığı ile. Senin sekerin yok tatlım rahatla artık guzel seyler düşün zaten seker stres kaynakli ya daha cok.
Baya yaşı var galiba canım bence o ne yaptığının ya da ne dediğinin farkında değil.Ya da diliyle söyleyip önemsiyor gibimi yapıyor anlamadım ki. Allah sabır versin benimki 50sinde farklı bir kafa yaşıyor. Kıyaslamaları, herkese benim şekerimi anlatıyormuş birde olumlu olumsuz bieşey duyunca geliyor bana anlatıyor. Üstüne yanlış anlama senin dedikodunu yapmıyoruz diyorY Yslysl birde şöyle bir şey var. Güya bebeğe zarar gelmesin diye gözünden sakınıyo arabaya binme iş yapma şunu yapma bunu yapma. Ama yere düşen bir iplik tanesini bile eğilip almıyo. Yemek yiyoruz ekmeği üstüne döküyo ordan oda oda geziyo ekmek tüm odalarda. E günah bende duramıyorum ya eğilip siliyorum bezle ya da süpürge yapıyorum. Ama sorsan yat dinlen iş yapma. E sende dikkat et dökme o zaman ya da eğilip al . Hadi onu geçtim sadece mutfağa dök bari oda oda ekmekli üstünle gezme. Basıyoruz günahtır.
Ay iyi cumaya az kalmis sonra zaten seker falan kalmaz sende emin ol. En azindan kalmak istemiyor köyüne gitmek istiyor o da güzel bir sey. Bende sekeri artık takmiyorum ya cogu gebede var bence seker o gun hastanede yapilan olcumde ben pasta yemistim bir gece oncesinde mesela cogu kisi onlem alarak gitti ve sekeri cikmadi sonra da arada yukselmeleri oldu ama bilmiyorlar takmiyorlar da biz ölçüm cihazi ile surekli olcerek kendimize stres yapiyoruz ben artik bas agrim uyku halim oldu mu olcucem ya da cok kacirirsam.Tamam canım öyle yapayım bencede. Diyetimi bozmadan uslu uslu ilerleyeyim ölçüm yapıp stres yapmayayım. Ya ister istemez etkileniyorum. Ben normalde de çok hassas bir insanım her şeye ağlıyorum zaten e bide gün boyu kaynanam kötü şeylerden bahsedincekeşke hiç rapor almasaydımda çalışsaydım. Ama neyse cuma gidicek kyınvalidem sonra rahatlarım. Trabzonda havalar hala çok soğuk değil sabahları yürürürm biraz oksijen iyi geliyo
Kasilma bende hep var canm onemli olan adet agrisi gibi bir agri mi doktor bana oyle demistiKızlar siz gebelik sekeri ile ugrasiyosunuz bende kasilma ve kramplarla acayip canim sıkkın nolur erken gelmesin 6 hafta daha dayansın yarin tekrar dr a gidicem nst ye girerim muhtemelen bi tekrar test falan yapariz dedi dr sizde de kasilma var mı?
Baya yaşı var galiba canım bence o ne yaptığının ya da ne dediğinin farkında değil.Ya da diliyle söyleyip önemsiyor gibimi yapıyor anlamadım ki. Allah sabır versin benimki 50sinde farklı bir kafa yaşıyor. Kıyaslamaları, herkese benim şekerimi anlatıyormuş birde olumlu olumsuz bieşey duyunca geliyor bana anlatıyor. Üstüne yanlış anlama senin dedikodunu yapmıyoruz diyorAy nedense bu aralar içimden hiç birşeyini takmak gelmiyor. Bir ara boğasım geliyordu düşünmekten sinirden gözüme uyku girmiyordu. 1 haftadır baya baya sallamıyorum hiç lafını falan. Aman nazar değmesin bazendd diyorum alışıyor muyum aceba yoksa duygu dünyası geçişlerini çok uçlarda mı yaşıyorum
Kızlar siz gebelik sekeri ile ugrasiyosunuz bende kasilma ve kramplarla acayip canim sıkkın nolur erken gelmesin 6 hafta daha dayansın yarin tekrar dr a gidicem nst ye girerim muhtemelen bi tekrar test falan yapariz dedi dr sizde de kasilma var mı?
canım ara ara oluyor ama uzın süreli değil dün mesela 1 saat falan sürdü nefesim kesildi yürüyemedim resmen ama seninki sürekli anladığım kadrıyla. Umarım erken gelmez kuzucuk zamanını beklerKızlar siz gebelik sekeri ile ugrasiyosunuz bende kasilma ve kramplarla acayip canim sıkkın nolur erken gelmesin 6 hafta daha dayansın yarin tekrar dr a gidicem nst ye girerim muhtemelen bi tekrar test falan yapariz dedi dr sizde de kasilma var mı?
Tamam canım bende öyle yapayım en iyisi. Gerçekten bazı insanlar hiç bilmiyor belki onlarda da böyle ara ara yükselmeler oluyor. Bide benim bi arkadaşımın 200-300 çıkıyodu şekeri. Yükleme bile yapmadı doktor ona diyete başladı. Ona 2. Saatte ölç demiş hiç 1. Saati ölçtürmemiş. Diyetle onun ki bile düzene girdi.Ay iyi cumaya az kalmis sonra zaten seker falan kalmaz sende emin ol. En azindan kalmak istemiyor köyüne gitmek istiyor o da güzel bir sey. Bende sekeri artık takmiyorum
ya cogu gebede var bence seker o gun hastanede yapilan olcumde ben pasta yemistim bir gece oncesinde mesela cogu kisi onlem alarak gitti ve sekeri cikmadi sonra da arada yukselmeleri oldu ama bilmiyorlar takmiyorlar da biz ölçüm cihazi ile surekli olcerek kendimize stres yapiyoruz ben artik bas agrim uyku halim oldu mu olcucem ya da cok kacirirsam.
Ya zaten canm aclik sekeri 100 üstü cikmasi ve tokluk 200 üstü cikmasi riskli. Bebek iri gidince bende seker diye dusundum ama gidebilir yani guzel besleniyordur belki ictigim vitaminlerden kan sulandırıcı ignedendir. Sevinmem gereken seyi kafama taktigim icin kendime sinir oluyorum.Tamam canım bende öyle yapayım en iyisi. Gerçekten bazı insanlar hiç bilmiyor belki onlarda da böyle ara ara yükselmeler oluyor. Bide benim bi arkadaşımın 200-300 çıkıyodu şekeri. Yükleme bile yapmadı doktor ona diyete başladı. Ona 2. Saatte ölç demiş hiç 1. Saati ölçtürmemiş. Diyetle onun ki bile düzene girdi.
Ay valla bozulmaz bu halim işallah. Gayet iyiyim böyle. Darısı başına işallah Zaten sonuçta kv anne gibi olmuyor önemsemeleri dilde bunların.Benimkide milletin yanında kızım kızımAy maşallah maşallahböyle devam et hiç takma. Alıştın bencede en güzeli duymamak zaten . Yaşı çok yok benim annemle yaşıt ama dediğin gibi bence dilinde önemsiyor :) duyma görme en güzeli boşver bende başarırım umarım .
evwt ya hepimiz buaralar çok iyi durumda değiliz sanki,inşallah büyümüşlerdir canmAynı keyifsizlikler hepimizde var düşün kv yanındayım kalp kırmamak için bazen zor tutuyorum kendimi.Büuüyordur canım inşallah hem eşinde bakıyormuş sana güzelce.Tosuncuk oldu mu bakalım. Haftaya bende gidicem bende benim sıpayı merak etrim ne alemde aceba. Büyüdü mü haftasını yakaladı mı diye.
Kizlar carpinti yasayan var mi aranizda? Boğazımda hissediyorum kalp atisimi acaba turk kahvesini icmesem mi o mu yapiyor?
Ay valla bozulmaz bu halim işallah. Gayet iyiyim böyle. Darısı başına işallah Zaten sonuçta kv anne gibi olmuyor önemsemeleri dilde bunların.Benimkide milletin yanında kızım kızımgeçende ne diyorki hamilesin benim senden bşr beklentim yok yemek falan yapmak zorunda değilsin ama tabiki vicdanına kalmış seninde diye bu ne demek sen yap demek. İşte sözde hamileyiz kıyamıyorlar hepsi öyle canım. Ben genede iyi niyetimi bozmuyorum sonuçta eşimin annesi. Elimden geldiğince iyi güleryüzlü davranıp takmamaya çalışıyorum.
O zaman normal göğsümu sıkıştırıyor . Bir yerden sonra artik insan dogurmak istiyor ya 37 de dogurcam zaten 5 haftadan az kaldi saka gibi zaman cabuk geciyor bu 5 haftayi da guzel gecirmek istiyorum ya stressiz huzurlu bebegim kolik olmasin huzurlu bebek olsun mümkün mu acaba bu?Aynen benimde öyle . Ama türk kahvesinden olduğuny sanmıyorum çünkü ben içmiyorum ama benimde öyle
Bu arada diğer mesajına katılıyorum sinir oluyorum bende kendime iyi bir şeye üzülüyorum Allahın gücüne gidicek diye.
Valla güldürdün beni aksam aksamAhahahah sende kendimi görüyorum yaaa :)) benimkide öyle diyo gelin kaynanaya bakmak zorunda değil ama onun insanlığına kalmış :))
Benimki bence benden zerre haz almıyo o zihninde şimdi düşünüyosur ben bu geline kötü davranırsam oğlum gün boyu işte bu gelin beni öldürür ondan korkuyodur benden :))) kapı çalınca çingene sanan balkona bile korkudan çıkmayan bir insan bence bunuda düşünür :))))
Kızlar siz gebelik sekeri ile ugrasiyosunuz bende kasilma ve kramplarla acayip canim sıkkın nolur erken gelmesin 6 hafta daha dayansın yarin tekrar dr a gidicem nst ye girerim muhtemelen bi tekrar test falan yapariz dedi dr sizde de kasilma var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?