2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
He bu arada sabah diyetimi yapmıştım ama öğlen biraz tatlı kaçırdım ama geçen gğn daha fazla tatlı yemiştim onda daha düşük çıkmıştı :)))
Bence cnm kaynananin karamsarligindan etkilenmis gibisin insan yanindaki kisiden ister istemez etkileniyor. Ben senin yerinde olsam hic ölçüm yapmam doktoru dinlerdim. Ama gene de cok tatli hamurlu seyler yemezdim ama sekerden dolayi değil kilo almayayım mantığı ile. Senin sekerin yok tatlım rahatla artık guzel seyler düşün zaten seker stres kaynakli ya daha cok.

Tamam canım öyle yapayım bencede. Diyetimi bozmadan uslu uslu ilerleyeyim ölçüm yapıp stres yapmayayım. Ya ister istemez etkileniyorum. Ben normalde de çok hassas bir insanım her şeye ağlıyorum zaten e bide gün boyu kaynanam kötü şeylerden bahsedince keşke hiç rapor almasaydımda çalışsaydım. Ama neyse cuma gidicek kyınvalidem sonra rahatlarım. Trabzonda havalar hala çok soğuk değil sabahları yürürürm biraz oksijen iyi geliyo

Baya yaşı var galiba canım bence o ne yaptığının ya da ne dediğinin farkında değil.Ya da diliyle söyleyip önemsiyor gibimi yapıyor anlamadım ki. Allah sabır versin benimki 50sinde farklı bir kafa yaşıyor. Kıyaslamaları, herkese benim şekerimi anlatıyormuş birde olumlu olumsuz bieşey duyunca geliyor bana anlatıyor. Üstüne yanlış anlama senin dedikodunu yapmıyoruz diyor Ay nedense bu aralar içimden hiç birşeyini takmak gelmiyor. Bir ara boğasım geliyordu düşünmekten sinirden gözüme uyku girmiyordu. 1 haftadır baya baya sallamıyorum hiç lafını falan. Aman nazar değmesinbazendd diyorum alışıyor muyum aceba yoksa duygu dünyası geçişlerini çok uçlarda mı yaşıyorum

Ay iyi cumaya az kalmis sonra zaten seker falan kalmaz sende emin ol. En azindan kalmak istemiyor köyüne gitmek istiyor o da güzel bir sey. Bende sekeri artık takmiyorum ya cogu gebede var bence seker o gun hastanede yapilan olcumde ben pasta yemistim bir gece oncesinde mesela cogu kisi onlem alarak gitti ve sekeri cikmadi sonra da arada yukselmeleri oldu ama bilmiyorlar takmiyorlar da biz ölçüm cihazi ile surekli olcerek kendimize stres yapiyoruz ben artik bas agrim uyku halim oldu mu olcucem ya da cok kacirirsam.

Kasilma bende hep var canm onemli olan adet agrisi gibi bir agri mi doktor bana oyle demisti

Ay maşallah maşallahböyle devam et hiç takma. Alıştın bencede en güzeli duymamak zaten . Yaşı çok yok benim annemle yaşıt ama dediğin gibi bence dilinde önemsiyor :) duyma görme en güzeli boşver bende başarırım umarım .

Canım magnezyum kullanıyor musun ? Ben magnezyum diasporal kullanıyorum çok iyi geliyor. Kasılma nasıl bir şey çok iyi bilmiyorum ama doktorunla paylaş belki progesteron verir kasılmalar için . Kramplarada magnezyum iyi geliyor. Bana başlarda magvital diye bir şey vermişti hiçbir işe yaramadı kıramplar artarak devam etti. Magnezyum diasporal toz şase hemen etki etti valla .

canım ara ara oluyor ama uzın süreli değil dün mesela 1 saat falan sürdü nefesim kesildi yürüyemedim resmen ama seninki sürekli anladığım kadrıyla. Umarım erken gelmez kuzucuk zamanını bekler

Tamam canım bende öyle yapayım en iyisi. Gerçekten bazı insanlar hiç bilmiyor belki onlarda da böyle ara ara yükselmeler oluyor. Bide benim bi arkadaşımın 200-300 çıkıyodu şekeri. Yükleme bile yapmadı doktor ona diyete başladı. Ona 2. Saatte ölç demiş hiç 1. Saati ölçtürmemiş. Diyetle onun ki bile düzene girdi.

Ya zaten canm aclik sekeri 100 üstü cikmasi ve tokluk 200 üstü cikmasi riskli. Bebek iri gidince bende seker diye dusundum ama gidebilir yani guzel besleniyordur belki ictigim vitaminlerden kan sulandırıcı ignedendir. Sevinmem gereken seyi kafama taktigim icin kendime sinir oluyorum.

Ay valla bozulmaz bu halim işallah. Gayet iyiyim böyle. Darısı başına işallah Zaten sonuçta kv anne gibi olmuyor önemsemeleri dilde bunların.Benimkide milletin yanında kızım kızım geçende ne diyorki hamilesin benim senden bşr beklentim yok yemek falan yapmak zorunda değilsin ama tabiki vicdanına kalmış seninde diyebu ne demek sen yap demek. İşte sözde hamileyiz kıyamıyorlar hepsi öyle canım. Ben genede iyi niyetimi bozmuyorum sonuçta eşimin annesi. Elimden geldiğince iyi güleryüzlü davranıp takmamaya çalışıyorum.

evwt ya hepimiz buaralar çok iyi durumda değiliz sanki,inşallah büyümüşlerdir canm

Kizlar carpinti yasayan var mi aranizda? Boğazımda hissediyorum kalp atisimi acaba turk kahvesini icmesem mi o mu yapiyor?

Aynen benimde öyle . Ama türk kahvesinden olduğuny sanmıyorum çünkü ben içmiyorum ama benimde öyle

Bu arada diğer mesajına katılıyorum sinir oluyorum bende kendime iyi bir şeye üzülüyorum Allahın gücüne gidicek diye.

Ahahahah sende kendimi görüyorum yaaa :)) benimkide öyle diyo gelin kaynanaya bakmak zorunda değil ama onun insanlığına kalmış :))
Benimki bence benden zerre haz almıyo o zihninde şimdi düşünüyosur ben bu geline kötü davranırsam oğlum gün boyu işte bu gelin beni öldürür ondan korkuyodur benden :))) kapı çalınca çingene sanan balkona bile korkudan çıkmayan bir insan bence bunuda düşünür :))))

O zaman normal göğsümu sıkıştırıyor . Bir yerden sonra artik insan dogurmak istiyor ya 37 de dogurcam zaten 5 haftadan az kaldi saka gibi zaman cabuk geciyor bu 5 haftayi da guzel gecirmek istiyorum ya stressiz huzurlu bebegim kolik olmasin huzurlu bebek olsun mümkün mu acaba bu?

Valla güldürdün beni aksam aksam

Kasılma bi yerde bebeğin toplanıp sertleşmesi ise magnezyum kullanmadan öne çok fazla yaşıyordum ama şimdi günde birkaç defa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…