• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok geçmiş olsun canım bu seneki grip hiç geçmiyor zaten şimdi sen oğluşuna oğluşun sana bulaştırıyodur. Allah şifa versin.

Sağolasın canım :) ahahah aynen bidakine Asya gelsin inşallah :)
:D bunu doguraydik bi üçüncü çocuğu düşünenler olarak ilerleyen yillarda bakariz inşallah

ya belirli kiloyu geçince ben kullanamam diye düşünüyorum zaten, en fazla eşimle gezilerde vs kullanırız, asıl bana yürümeden önceki dönemde lazım olmuştu, kızım kucakta uyuyodu ev bile makineleyememiştim, kanguru olsa takarım her işimi yaparım diye düşünüyorum işte. seninkinin markası neydi?
Ben temizlik yaparken hiç kullanmadım ama işe giderken çok kullandım.momfort baby benimkinin markası

Kızlar çatı ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum ama benim bacaklarım çok ağrıyor. Gece sağdan sola dönmek çok zor. Düz yatsam ciğerlerime baskı yapıyo sağa sola yatmaktan bacaklarımda derman kalmadı. Bazen yürürkende ağrıyor. Bu çatı ağrısı mı oluyor ?
Çatı değil canm büyük ihtimal magnezyum yada kalsiyum eksikliği var bende var.ben hem magnezyum hrmde kalsiyum kullanıyorum

Siz çalışıyorsunuz canim bide evde kosturmaca size kolayliklar diliyorum
ben bütün gün evde olduğum halde yuruyemiyorum aksama kadar da is bitmiyor sürekli ev supur sil camasir bulaşık çocuk
hic bitmiyor valla analar çeker yükü kimsenin bilesi yok :eğlence:

Bizim buralarda pek yok Çınar, sen asortik okulda çalışıyosun belli:KK53:
Ömer Asaf ismi çok kulağıma hoş geliyor bu ara, onuda bol bol koyuyorlar zaten :KK51:

Çatlak belirtisi olabilir canım kaşıntı. Kremden ziyade yağ sürmeye çalış özellikle de banyodan sonra. Gözenekler açıkken sürülen yağ cilt tarafından daha iyi emiliyor.

Tahlil sonucun o kadar düşükken takviye yazmamasının bir sebebi var mıymış peki, sormadın mı?
Bir de neden bu kadar sık tahlil yapılıyor sana? Sıkıntılı bir durum yok inşallah?
Yok canım valla asortik okulda da değilim ama çok var nedense, neyse düşünücez biraz daha bulucaz bişey bakalım :))

Kızlar günaydın. Kocam benim sinirimi çok bozmaya başladı, benim ilk hamileliğim, ikinci evliliğim, 38 yaşındayım hayatım boyunca çocuk istedim, anca ve 3. tüp bebek denememde oldu. Zaten tüp bebek döneminde de iğnelerimi ilaçlarımı işlemleri ara ara dalga geçer gibi konuşuyordu. Şimdi de hamilelikte aynı şeyi yapıyor. İlk zamanlarım çok sancılı geçti benim. Bıçak saplandı, belim çok ağrıdı. Progestan kullanıyorum diye sanırım çok akıntım oluyor, dün çamaşır toplarken tüm çamaşırım ıslanacak kadar ılık ılık sıvı aktı. Eve geldi hastaneye gittik. Kontrol edildi, bebiş baş aşağı dönmüş, çişimi kaçırmışım. Gene olunca söyledim, sonra dalga geçiyor, ağladım çok kırıldım ya. Şimdi mesaj atıyor seni seviyorum diye, dedim kırıyosun beni. Benim 8. çocuğum değil ki, ben sancı nasıl olur, su nasıl gelir bilmiyorum ki yahu. Endişe ediyorum niye dalga geçiyorsun. Bişey yok hayatım de, korkma de ne bilim destek ol işte. Gene dalga geçiyor ezik gibi. Ya bu erkekler ne kadar kötüler ya ne kadar anlayışsızlar ya... Ondan sonra çocuk oldu yok hanımın ilgisi azaldı, sevgisi azaldı, insanın içindeki duyguları bitiriyorlar resmen.
sürekli söylemek gerekiyor kırıldığımızı, yoksa akıllarına gelmiyor, tekrar yapıyorlar. empati eksikliği olduğunu düşünüyorum çoğunluğunda. herşeye üzülebileceğimizi, alıngan olduğumuzu, bizi zor günlerin beklediğini, lohusalık sürecinin zor olduğunu, tam destek olması gerektiğini, (aman allah korusun) bazı lohusaların depresyona bile girdiklerini ara ara eşime anlatıyorum ki benim sinir olduğum ya da üzüldüğüm şeyleri yapmasın. işe yarıyor avalon. sen de ara ara hislerini anlatırsan eşine, daha dikkatli olacağını düşünüyorum. doğumlarımız da yakın, artık baba olacaklar, cocukluğu bırakmaları lazım. nasılsınız şimdi daha iyisinizdir inşallah

kızlar biriniz sormuşsunuz isim konusunu netleştirdiiniz mi diye,kızımızın adını çağla koyacağız. yabancı arkadaşlarımız var, onlara da bir seferde skolaylıkla söylediler cagla cagla diye, ç ğler konusunda da sıkıntı yok. ben de istemedim çok ağır anlamlı bir isim olmasını, siyasi anlamı da olmasın dedim.

Slm kizlar birsey sorucam 33+3 teyim suan. Tahlillerde 15 gun once vitamin b12 90 cikti dun yaptirdirm 50 ye dusmus. Referans 126_505. Cok cok dusuk ama doktor ilac vermiyor. Suan sadece demir ilacim var okadr baska bisehe ihtiyac yok diyor. Boyle olan varmi yarin yone gidicem sonuc gostermeye zorla isticem iyice dibe gidiyo cunku
Bende de iki hafta once tahlillerimde b12 cok düşük çıkmıştı hatta buraya da yazmıştım . Her vitamin mineral eksikliğinde sıkıntı olduğu gibi b12 ninde eksikligi cok sıkıntılı hem anne hemde bebek için . Sadece kendimde hissettiklerim dehşet yorgunluk halsizlik ve unutkanlık hatta doktorum nasil dayandın dedi . Hem iğne hem hap verdi . Bide ayrıca depolar sadece hamilelikte boşalmıyor emzirirkende boşalıyor o yüzden doktorlar doğumdan sonra kac ay multivitamin takviyesine devam ediyorlar.

Cok geçmiş olsun canım biz de ayni durumlar bi gecmedi tam atlatiyor gibi hoopp yeniden sar başa
Sağol canım aynen ya tam geçiyor derken yine başa dönüyoruz

Çok geçmiş olsun canım bu seneki grip hiç geçmiyor zaten şimdi sen oğluşuna oğluşun sana bulaştırıyodur. Allah şifa versin

Sağolasın canım :) ahahah aynen bidakine Asya gelsin inşallah :)
Sağol canım geçmiyor aynen kuzeyden bana geçti zaten inşallah uzun sürmez

Kızlar bugün çalışabilir raporu almaya gittim bebiş 1500gr olmuş doktor bu sefer daha iyi konuştu 2hafta geriden geliyor ama sonuçta büyüyor dedi,düşük kilolu olcak dedi,artık sağlıklı olsun da takmıyorum düşük kilosunu da..çalışmama izin verdi kendimi çok yormadan 3 hafta daha..böylelikle 31 Ocak ta 37.hafta oluyo ve doğum iznim başlıyor .. ..sezeryan mı olcak dedim normal de olabilir dedi bu sefer

Kızlar bugün çalışabilir raporu almaya gittim bebiş 1500gr olmuş doktor bu sefer daha iyi konuştu 2hafta geriden geliyor ama sonuçta büyüyor dedi,düşük kilolu olcak dedi,artık sağlıklı olsun da takmıyorum düşük kilosunu da..çalışmama izin verdi kendimi çok yormadan 3 hafta daha..böylelikle 31 Ocak ta 37.hafta oluyo ve doğum iznim başlıyor .. ..sezeryan mı olcak dedim normal de olabilir dedi bu sefer
sağlıklı olsunda varsın biraz kilosu az olsun cabuk toparlar sen merak etme 32. Haftanın üzerine +hafta nasıl 37 oluyor kafam karıştı bi an :deli:

nezaman gitmiştin canm hafta da kaç gr almış bebişin,bende merakla bekliyorum bakalım inşallah benim kızımda büyüyordu

Back
X