- 23 Ağustos 2012
- 14.884
- 39.384
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #26.121

Canın ne istiyorsa öyle takıl Doğuma kadar, inşallah görümcede bi bahane bulup gelmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah canm kocaman olmus ilk sen dogurcan sanirim normal mi sezeryan mi olucan dogum tarihi belli mi? Işleri halledersin canm 1 haftaya hic panik olma ben 2 gunde hastane cantasini hazirladim.Kızlar merhaba herkese:) Dün kontrolüm vardı. Bizimki 2750 olmuş . Çook az kaldı artık 36 girdim inanamıyorum. Bunda acayip geçti günler. Hayırlısyla izne ayrılsaydım işlerim kaldı hep panik oldum :)
Maşallah canımKızlar merhaba herkese:) Dün kontrolüm vardı. Bizimki 2750 olmuş . Çook az kaldı artık 36 girdim inanamıyorum. Bunda acayip geçti günler. Hayırlısyla izne ayrılsaydım işlerim kaldı hep panik oldum :)
üzerine gitme. o da şua anda yeni bişeyler olacağını anlamıştır. düzene alışmaya çalışıyor olabilir. ne seviyosa onu yesin. yada yemesin. yemiyor diye sinirlenip son başbaşa günlerinizi sıkıntıya sokma annesi.Ya benim bu oğlan artık hiç bir şey yemez oldu kafayı yemek üzereyim eskiden yediği şeyleri bile bıraktı şuan sabahtan beri bir bardak sütle duruyor sinir krizi geçiricem az kaldı
Hayırlı cumalar canım. Ay bu papağan kaynanalardan nedir çektiğimiz. Benim kv anlatıyorsun sanki.İkisini bir eve hapsetmek lazım. Kardeş falanlar mı aceba diye düşünmeden edemiyorum karakter olarak bu kadar mı benzerler. Ya ne demek kendisiyle kıyaslamakki sen kaldıki keyfinden sezeryan olmuyorsun belin sakat sağlık problemin olduğu için öyle. Senin sütünün gelip gelmemesine de mi artık o karar veriyor, manyak kaynanalar kafayı yedirecekler bunlar. Eminim eşin gerekli cevabıda vermiştir ama arlanma nedir bilmez bunlar. Bugün gidiyor neyseki seninki en azından boşver hatta eşine söyle mümkünse doğumda ya 1 gün gelsin torunu görsün gitsin ya da hiç gelmesin. Asıl o senin sütünü keser. Hiç takılma eşin yanında destek oluyor sana. Ben birşey desem eşime ben orda değilim kime ne diyim diyor herseyle kendim mücadele etmek zorundayım. Al bendekide ayrı bir cins bende normal istiyorum diye suç. Milletle kıyaslıyor kolay doğururmusum hrmen ayağa kalkarmışım sezeryan değilsin diyip yolunu yapıyor. Her işini yapıyorum ona bike laf sokuyor zorunda değilmişim ama benim vicdanıma kalmışmış. İçimden diyorum keşke vicdansız olabilseydim de böyle konuşabilecek miydin. Allah sabır versin bize şu kvlerede merhamet.
![]()
Mutlu1anne gözün aydın, her şeyi unut sıfırla kafanda, gitmiş şükür :)
Canın ne istiyorsa öyle takıl Doğuma kadar, inşallah görümcede bi bahane bulup gelmez.
canım doktor 21 ocak yada 24 ocak dedi.Sezeryan olacak bakalım.inşallah yaa valla her gittiğimde bi panikle dönüyorum eve :)Masallah canm kocaman olmus ilk sen dogurcan sanirim normal mi sezeryan mi olucan dogum tarihi belli mi? Işleri halledersin canm 1 haftaya hic panik olma ben 2 gunde hastane cantasini hazirladim.
canım aynen aklında duracağına yap kurtul boşver. Kıyafetlerini falan hallettim ama abisininkileri. Daha bir çöp bile almadımMaşallah canımay sen böyle anlatırken ben bile panik oldum heyecan yaptım bende yılbaşından sonra kıyafetleri yıkayıp ütüleyecem hazırlanma vakti geliyor yavaş yavaş
![]()
yaaa aynen. Çok kısa sürede hazır etmiştim. Bunda daha alışveriş bile yapamadımbende şubat 11-15 arası dogum olur diye düşünüyorum artık şubata hiç iş kalmasın istiyorum kıyafetler hazır dolaba yerleşti. yarın beşiği filan kuracağız. ocak ayı içersinde tüm işlerimi halletmek istiyorum. şubatta artık izinde olucam ve dinlenmek istiyorum işlerle uğraşmak istemiyorum. evdede temzilik işlerim var çalışıyorum tek vaktim haftasonu. hastane çantamıda 2 -3 haftaya hazrılarım sanırım. gecen sefer 31 de hazırdı çantam2. de saldık
Oy oy maşallah tosuncuga baya büyümüş annesiKızlar merhaba herkese:) Dün kontrolüm vardı. Bizimki 2750 olmuş . Çook az kaldı artık 36 girdim inanamıyorum. Bunda acayip geçti günler. Hayırlısyla izne ayrılsaydım işlerim kaldı hep panik oldum :)
cANIM benim bide uffaklık varOy oy maşallah tosuncuga baya büyümüş annesi2 gunde yapiverirsin canım sıkma canını
Bilmiyorum artık ne gibi gorduklerini. Neyseki sen bugün kurtulmuşsun darısı başıma işallah.Benim annemde 25 yil kv kple oturmuş. Ama hep çok iyi bahsederdi. Ondan dolayı hiç bir zaman onyargilida yaklaşmadım. Göreceğimiz varmış ne diyeyim.Bende kötüyüm dün geceden beri cam açık uyuyabildim herşey kokmaya başladı bir anda midem çok fena bulanıyor.Şimdide cam kapı heryer açık battaniyeyele oturuyorum Hasta olmam işallah.Ayyy amin kuzu aminnn Allah yardımcımız olsun inşallah. Bizi insan değil hizmetçi köle olarak görüyolar zaar :))) annelerimiz nasıl katlanmış merak ediyorum. Benim annem 65 yaşında hala kayınvalidesiyle yaşıyo üstelik babanem tam sürahi ninedir yani hayat geçmez onunla
2 ay mı baya kalmış canm.34 de çoğu bebek kalmıyor evet ama kalan da 1 hafta falan kalıyor fakat ciğer geliştirici vurulduysaMalesef bizimki nin sansizliklari oldu 2 ay kaldi 34 deki cogu bebek kuveze bile girmiyor
Canm ısrar etme ben öyle yapıyorum biraz sonra anne acıktım çorba diyip geliyor ısrar edince inatlaşıyor.kendiniz gibi düşünün canın bir şey istemiyor annen habire ısrar ediyorYa benim bu oğlan artık hiç bir şey yemez oldu kafayı yemek üzereyim eskiden yediği şeyleri bile bıraktı şuan sabahtan beri bir bardak sütle duruyor sinir krizi geçiricem az kaldı
Ay bir sey kalmamış valla benimde 30 ocak falan sanirim.bende de cok eksik var tek hastane cantasini hazirladim ne olur ne olmaz diye.. sana simdiden kolay gelsin tatlim hazirliklar icincanım doktor 21 ocak yada 24 ocak dedi.Sezeryan olacak bakalım.inşallah yaa valla her gittiğimde bi panikle dönüyorum eve :)
Olsun canım 1 hafta olsun:)) babasına yaptır.Sonuçta ufaklıkta varmış. Bende eşime diyorum oğlun diyor baba gel kiyafetkerimi yika ütüle diye:))cANIM benim bide uffaklık varO yüzden keşke 2 gün olsa :)
benimki hayatta yapmaz :)Olsun canım 1 hafta olsun:)) babasına yaptır.Sonuçta ufaklıkta varmış. Bende eşime diyorum oğlun diyor baba gel kiyafetkerimi yika ütüle diye:))