2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Köfte patates yada makarna yapsan canım sevdiği şeyleri de mi yemiyor?
Yok kuzum nerde eskiden yerdi şimdi görünce kaçmaya yer arıyor
Canm vitamin ilacı alabilirsin iştah açıyor eczaneye danış faydasını görürsün
Hastaneye gidicem bi gün tahlil yaptırıcam değerleri düşük tahminimce
Maşallah tosuncuk :)) bende sezaryen olucam doktor hiç probiyotikten bahsetmedi ilaç olarak mı alacaksın yoksa kendin doğal olarak mı

Yoo demedi simdi geçecek diye diye oyaladi beni ama carpintim baya oldu ona da normal desi sakinleştirdi bilemiyorum bir de ben dalip dalip uyaniyodum muhtemelen sakinlestirici vermislerdir kesinlikle spinal rahat kizlar ya ben başka düşünemiyorum

Canim prebiyotigi ilk defa duydum neden acaba

Ay bir sey kalmamış valla benimde 30 ocak falan sanirim.bende de cok eksik var tek hastane cantasini hazirladim ne olur ne olmaz diye.. sana simdiden kolay gelsin tatlim hazirliklar icin
Ya seviniyorum az kaldi diye ama muthiş bi stres var üzerimde boyle olucaģimi hic dusunmemistim bile sizde oylesiniz demi ??

tosuncuk :)) bende sezaryen olucam doktor hiç probiyotikten bahsetmedi ilaç olarak mı alacaksın yoksa kendin doğal olarak mı
Canim prebiyotigi ilk defa duydum neden acaba
Ameliyat sırasında bagirsaktaki yararlı bakteriler azalıyor olabilir ondan sanırım bir de anlatmıştım daha önce vajinal seeding diye bir olay var annenin mikrobiyatisindan suruntu alıp gazlı bezle bebeğin yuzune sürüyorlar normal doğumda bu zaten doğal yolla oluyor sezeryanda olmadığı için böyle birşey yapıyorlar. Tabi öncesinde idrar kültürü yapıyorlar herhangi bir mikrobik durum olmaması için. Ben yaptirirmiyim bilmiyorum ama yine de probiyotik takviyesi bağırsaklar için önemli. Hap ya da şase şeklinde alicam doğal yolla yüksek miktar ve çeşit olarak cok iyi bakteri alamam.

Gözün aydın canım masallah tosun oglusuna

Gözün aydın canım masallah tosun oglusuna
Tesekkur ederim darısı sizin bebislere,gerci az da olsa hiç sorun değil yeterli sağlıklı dogsunlar tüm gelişimleri tamam olsun. Bu arada ben de toplamda 5 kilo aldım diğer oglumda 41 haftada 5 almıştim bunda sanırım 39 haftada 7 yi bulur. Sabah çok ac uyanıyorum ama 3-4 gündür yedikten sonra midem bulanıyor zaten dikkatli besleniyorum ekmek,şeker falan yok. Tabi arada kacirabiliyorum o kadar olur :) Aksamlari da 5-6 dan sonra yemek yemiyorum. Zaten reflum var yersem sıkıntı oluyor.

Aynen canım az da olsa cok da olsa kiloları önemli değil onemli olan sağlıklı olmalari. Ben de de yok tatli ekmek türü şeyler. Ama ödem oldum galiba bu aralar şişmis hissediyorum. Ya da gobus büyüdü ondan öyle geliyor bana bende 5kg almıştim toplamda haftaya bakalım gorecegiz arttik mi azaldık mi. 6da aksam yemeği yiyoruz ama sekerden dolayi 2 saatte bir birseyler atıştırıyorum mecbur

Tabi senin şekerden dolayı daha sık aralıklarla beslenmen gerek. Kilo alımın da gayet güzel böyle devam edersen az kiloyla tamamlarsin. Zaten normal doğum da düşündüğün için az kilo alman avantaj hem çabuk toparlanır vücudun. Göbek benim de atağa geçti ödem olmasa bile kendimi baya ağırlaşmış hissediyorum az kaldı son haftalarimizi da hayırlısı ile sağlıkla tamamlayalim inşallah.

O halde probiyotik orani yuksek besinler tuketelim ev yapimi sucuk, drum bana kuflu peynir ye demisti ,kefir, yogurt ,kemik suyu , abartmamak sartiyla ozellikle turşu birde marka yazmk dogrumu bilmiyorum ama enterogermina aldirmisti bana kabizlik icin hic bi ise yaramadı gerci onu alabiliriz ben bunlari ogrendikden sonra ozellikle cocuklara yedirmeye calisiyorum hele antibiyotik kullanildiysa kesinlikle bunlari daha cok tuketmek gerekiyormuş

Benim bile riskli bir dogum olmasina ragmen spinal olucaksin dedi doktorlarda genel yapmak istemiyor çoğu spinal tercih ediyor. Ben hic uyumadim ya gece 3 de doguma girmeme ragmen gayet dinctim gozler cin gibiydi bebegi de goremiyordum gozlerim bozuk uzagi goremiyorum yanima getirdiler de anca öyle gördüm dedim bu benim mi ya cok küçük ne günlerdi valla 7 yil gecmis gene ayni heyecan hatta daha fazlasi mevcut cunku durumun farkindayim yas ilerledi.

Ayy onu hic deme basimiza neler gelecek az cok kestirebiliyoruz benimde 7 yil gecti senin kide 1. Sinifa gidiyodu demi nasil kolayladinizmi.okulu bizde korktugum gibi.olmadi masallah odevlerini tek basina rahatlikla yapıyor ama ihtiyac oluncada esim sagolsun yardim ediyo bana birakmadı cok şükür çocuklar biraz buyudu duzene girdi ona seviniyorum inanki

Evet canm bende gördüm şimdi küvezede girmemiş büyük ihtimal ciğer geliştirici vurdular

Maswllah canm bebegine tosuncuk olucak gercekten. Kefir yogurt tuketsek yeterli olmuyor mu şase sart mi? Ben her gub yoğurt yiyorum ama dogum zamani da hastanedeykende ev yoğurdu götürüp orda yesek mi acaba hem gaz cikarma kolaylasir hem de
Probiyotik acisindan. Ben bu sezeryanda bağırsaktaki yararli bakterileri azaltmasini ilk defa duydum doktorun ne kadar bilincli imis masallah

Aynen benimkinin 5 harfi kaldi okumaya gectiler cok şükür. 1.
Sinifin zorlugunu atlattik bebek olunca da kendi odevlerini yaparlar rahatlikla subat tatilinde de dogurmazsam eger birkac test kitabi aldim onlari yaptircam hikaye kitabi okur bakalim kiskancaklar mi seninkinde var mi belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…