2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Zahide Kucuk kendisi benim de doktorum olur, insaaah benim de videolardaki gibi guzel ve kolay bir dogumum olur.

Ben de aynı hastanede Aydan Hanımla normal doğum yapıcam inşallah. 16. hafta civarıydı ya amniyosentezden önce ya sonra tam hatırlamıyorum, stresten akıntı ve sancı olunca gece gitmiştik, Zahide nöbetçiydi. Çok şeker ve çok güven veren bir DR. Son videolarından birinde hastaneden ayrılabilirim demişti haberin olsun canım.

Aaa ben o videosunu gormedim, hic ayrilacagindan da bahsetmedi. Cok sasirdim su an, bir dahaki muayenede sorarim mutlaka.

Aaa ben o videosunu gormedim, hic ayrilacagindan da bahsetmedi. Cok sasirdim su an, bir dahaki muayenede sorarim mutlaka.

İlk kar yağdığı gece hastaneden eve dönerken arabada çektiği bir videoydu. Belli değil ayrılabilirim ama olursa da çok uzağa gitmicem gibi bişiler dedi. Sen sor da son haftalardayız ona göre plan yapmak lazım.

Kizlar isim konusunda sizde bir fikir verin.Aklımızda olan isimleri yazıyorum.
Asaf,
Buğra,
Pars,
Doruk,
Dağhan
Veya baska onerisi olan varsada yazabilir tek isim diye düşündük ama 2 isimde olabilir

Bende 32 +5 im canm. Ara ara bulantim oluyor yedigim seylere bagli hazimsizlik bulanti yapiyor. Simdi gebelik sekerinden cok agir yemek yemiyorum ondan bulantimda cok yok cnm. Mide yanmasi oluyor bazen baharatli yiyince
Bende aynıyım canim birde her şey e ağlar oldum o zaman daha çok bulanıyor. Bende de var gebelik şekeri ama şu anda yüksekte değil düşükte değil arada bir yerde . Beraberiz senle canim

iyi geceler kizlar öğlenden beri dr daydim.2 cm acilmam var suan 34+1 im rahimde yumusamis dedi dr.Serum ciger gelistirici ve progestan verdi.Sabah bi doz daha ignem var insallah 2 hafta daha bekler..3.dogumum olacak ilk kizim bile 38 i anca gordu oburunde 5 cmle 2 haftadan fazla bekledim bu haftalara gelince benimkiler bir cosuyor insallah bu da 36 yi doldurur

Canım ya geçmiş olsun inşallah sorunsuz haftanı doldurursun rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah

Canım ya geçmiş olsun inşallah sorunsuz haftanı doldurursun rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah
Sagolasin canim insallah dr gecenlerde 2010 gr bi bebek dogurttum 37 haftalik kuveze bile girmedi dedi insallah cigerleri falan gelisirde gerek kalmaz

Kizlar isim konusunda sizde bir fikir verin.Aklımızda olan isimleri yazıyorum.
Asaf,
Buğra,
Pars,
Doruk,
Dağhan
Veya baska onerisi olan varsada yazabilir tek isim diye düşündük ama 2 isimde olabilir

Oyumu Asaf'tan yana kullanıyorum

Canım inşallah dilediğin güne kadar bekler. Çok kafaya takma, doktorun gerekenleri yapmış zaten. Her şey olacağına varıyor en nihayetinde. Bol bol yat, dinlenerek geçir kalan süreyi. 2 çocukla nasıl başarırsın bilmiyorum ama

Ben de 2 gündür pek normal hissetmiyorum kendimi ama hayırlısı bakalım. İnce sızı şeklinde ağrılarım oluyor rahim ağzında. Hareketler de şiddetli ve sık, kasılmalarım da var hafiften. Şiddeti ve sıklığı artarsa ben de gitcem doktora. Bu haftalarda doğurmak istemiyorum ya

Inşallah en az 36 yi dolduracaktır canim yaa sağsalim kucagina alırsın yavrunu

Artik son haftalara geliyoruz ortada birakmaz heralde bizi. Denk gelmemisim o videosuna. 3 hafta sonra gidicem muayeneye, yuz yuze konusurum artik.

Insaallah bekler bebisin de, saglikla, kolaylikla, kucagina alirsin yavrunu. Dualarimiz seninle.

İnşallah biraz daha durur ama önlemini almışlar doğsada sıkıntı çıkmaz inşallah canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…