2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Biz de de bitti harfler haftaya okuma bayramimiz var cok hevesleniyoruz Allah dan ben de katilabilicem kiskançlik olayımiz bi ara vardı ama şimdi yok surekli gelip kardesiyle konuşuyor cok.seviyor falan ama dogunca kiskanmasini bekliyorum gerci kiskanmasi çok normal bi duygu kendimizi ona gore hazırlıyoruz sen küçük annesin ablasın kardesini koruyacaksin falan bakalim nasil olucak

Benimkide cok istiyor anne cok yorulma kardesime bir sey olur diyor ama dedigin gibi illaki kiskanma olur bizim bu surecte ortami iyi idare etmemiz gerek ben sahsen büyüklerden korkuyorum yanlis bir cumle kurup cocugun kiskanclik dozunu artirirlar mi diye
Bakalim yasayip görücez en cokta ilk karsilasma anlarini merak ediyorum Allahim nasip eder ins o manzarayi görürüm. Dogumda hastaneye goturcek misin kızını

Ev yoğurdu probiyotik bir gıda ama haplarda 1 trilyon ve 10 çeşit bakteri içerenler var yani yoğurt bekledikçe içindeki miktar düşüyor haplar kadar çok içerdiğini sanmıyorum.Ama tabiki hiç yoktan iyidir kefir probiyotik olarak yoğurttan daha da zengin. Doktorum anne bebek dostu sezaryan yaptıran Ankaradaki çok az doktordan biri. O yüzden seçtim zaten madem sezaryan olacak ameliyat gibi değil de o süreci daha normal yaşayayim istedim.

Cok iyi doktormus cnm gene değişik bilgi ve onerisi olursa sezeryanla ilgili iyilesme surecinde olsun oncesinde olsun bizimle de paylasirsan seviniriz cnm. Kefir iceyim o zaman ben baslayim kendim mayaliyordum bir zamanlar gene yapayim son 3 hafta icsem yeterli olur mu ki dogumdan sonra da devam etmek gerek dimi?

Bende cok merak ediyorum ama onlar karsilastiginda ben daha ameliyathanede olurum artık birinden video almasini istiycem kesinlikle götürmeyi dusunuyorum hem.oglumu hem kızımı hayal edince bi hoş oluyorum bizim büyükler olgundur o konuda şanslıyım k.validem ozellikle cocuk psikolojisinden gelisiminden cok iyi anlar bisorun olunca ozellikle onu arar sorarım annemde oyledir ama k. Validem yas itibariyle de daha büyük ve bilgili bir de cocuklari cok.hasta olurmuş dr kadar olmasada bilgisi yerinde hoş artik yaşlandi daha cok kendi hastaliklariyla meşgul ama olsun

Çok haklısin ben daha konuşmadim bu konulari drumla zaten bu ay dr degistim bu gittigimde konusucam aslinda en guzeli en doğalı dogumun kendiliginden baslayip sezeryana girmemiz olucak oksitosin hormonu kendiliginden gelicek düşün ama bizde biz tetikliycez cok uzuluyorum sezeryan icin ama takdir boyle imis deyip rıza gösteriyorum son ay hurma yemeyi adet haline getiricem ben son hafta ahududu çayı yapıcam hergün cok yakin arkadaşim hurma yi cok.yediginden galiba hem dogumu kolay oldu hem.sutu bol geldi

Aynen bende götürmeyi düşünüyorum ilk anini babası videoya ceker diye dusunuyorum. Benim arkadasin oglu 8 yasinda kardesi oldu kardeş cok istiyordu halbuki ama simdi kabullenememis götürün bunu diyormus bu mu ben mi diyormus. Bunlari duyunca korkmadım degil acikcasi ama zamanla yaza kadar duzene girer gibime geliyor saglikli olsunlar da yavrular

Normal olsun çok istiyorum bakalım son anda bir sıkıntı çıkmaz işallah. Dr'da kilo takıntılı biraz her gittiğimde alma diyip duruyor. Hepimiz hemencecik toparlaniriz işallah da kendimize de bebeciklere de yeteriz. Bilmiyorum normal mi ama göbek bu ay acayip büyüdü umarım çocuk sekerden etkilenip sismemistir. Ödem olmayayım diyede baya su içiyorum ama bu aralar tuzlu şeyler çok tükettim ondan da oluyor ister istemez.

Evet onu bende gördüm. İsallah bizimkilerde sağlıklı gelir. takipteyim ozellikle doğum videolari falan bana ilham oluyor çok pozitif bir dr Ankarada olsam kesin gidermisim ona

Tabi ki paylaşırım birbirimizden çok güzel şeyler ogreniyoruz burada. Okuduklarım ve doktorların söyledikleri probiyotik ve prebiyotik gidalari düzenli olarak tüketmemiz sağlığımız için. Bebege de emzirme dolayısıyla gideceği için doğumdan sonra da devam etmek gerek diye düşünüyorum. Ben de önceden kendim kefir yapıyordum fakat kontaminasyon riskinden dolayı hamilelikte üniversite hocalarının denetlediği ve tahlillerini yaptığı hazır kefirzadem marka bir kefir var ondan alıyorum. Eğer bulabilirsen sen de öyle al derim migroslarda satılıyor.

Evet cnm biliyorum tek kullanimlik migrostan alip yapmistim benim hassas bagirsak sendromum var aslinda ondan dikkatimi cekti bu konu kefir bir ara cok tuketiyordum bu rahatsizliktan dolayi sukur simdi iyiyim ama gene baslayabilir tabikide. Ben tv de kefirin cok tuketildiginde kanser hücrelerini besledigini duyup bir ara biraktim tuketmeyi yoğurda gectim. Sagol cnm bilgilerin icin.

En iyisi tabi ki normal doğum ben de 41. Haftaya kadar bekledim ama ne bir cm acilmam oldu ne Nisan ne su gelmesi. Bebegin de suyu çok azalmisti o yüzden acil sezeryana alındim. Oglumun kordonu kisaymis omuz çevresi de baya genişti doktor kesi yerini bile normalden biraz daha açmak zorunda kaldı bir de benim rahmim biraz arkaya dönük ondan da mı artık bilemiyorum doktorum normal olmazdı senin dedi ki kendisi normal doğum taraftarı bir doktordu işte bazen istediğimiz gibi gitmiyor çok da şartlandırmamak gerek anne ve Bebek sağlığı için doktorlarımıza guvenmeliyiz.

Aynen öyle sezeryan yeri.geldiğin de anne bebek hayati kurtarıyor
Evet onu bende gördüm. İsallah bizimkilerde sağlıklı gelir. takipteyim ozellikle doğum videolari falan bana ilham oluyor çok pozitif bir dr Ankarada olsam kesin gidermisim ona
Bende takip ediyorum evet çok hos bi dr o kadini izleyince dogum korkusu falan kalmaz bence dikkat ettin mi dogum aninda hic bikadin bagirip çağırmıyor güle oynaya doğum yaptiriyor

Herşeyin çoğu zarar ama kanser hücresini besleme olayını hiç duymadım uzmanların hepsi şekerin beslediginde hemfikir sanmıyorum ki sağlıklı bir gıda beslesin. Yine de dönem dönem birşeyler çıkıyor kombucha çayı vardı bir ara da bu tip kuvvetli gıdaları sürekli tüketmek benim de aklima yatmıyor. Çeşitlilik iyidir ve arada değiştirerek,ara vererek yemek içmek.

Evet zaten en çok cezbeden sey o zaten bagirma yok hatta muhabbet edenler var. Ki çoğunda epidural bile yokmuş tamamen doğal.Normal dogumu bize hep aman aman anlatırlardı. Bu kadının videolarını görünce bildiğin pozitif baktim normal doğuma. İnsani motive ediyor gercekten, keske bütün drlar böyle olabilse.

Aynen cnm bende bitki caylari cok icerim mesela adetliyken agri kesici yerine civan percemi icerdim ama dedigin gibi fazla olmucak surekli olmucak ara vericeksin. Kefir icmeye baslicam ama iyi hatirlattin bugün sagolasin.

sen zaten cok az aldin hala alma mi diyor ona ragmen

sen zaten cok az aldin hala alma mi diyor ona ragmen
Sorma ya kadın kiloyla kafayı yemiş max. Ama max 9kg diyor. Zaten yiyemiyorum. Kac gündür sancı gibi seyler oluyor zaten belli sıklıkla olmadığı için yalancı sancidir netten araştırdığım kadarıyla haftaya eşim gelecek onu bekliyorum kontrole gitmek icin.dogurmam işallah erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…