2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende pazartesi evıme gecıcem. Zorlu sürec beni bekliyor. Allah yardımcımız olsun

Moral huzur neşe en büyük yardımcısı iyikesmesi konusunda bol destek olup hic bor sorun yansitilmamali ve girdigi o üzüntü piskolojisinden iyi olucam diye önce kendisinin inanmasi çok önemli. Allah yardımcınız olsun . Eşin işallah bu süreci en iyi şekilde atlatacaktir,eski sağlığına kavuşacaktır. Sizin içinde bol bol dua edicem

Kızlar benim bebek kucağa alışmış çok fena sekilde hatta sadece kucakta yetmiyor alıp gezdir beni diyor resmen. Kucakta uyuyor yerine koyunca yaygara kopuyor ay ben nasıl edicem bu cocukla sinirlerim bozuldu resmen

Sen evinde degil miydin ? Evet ev zor ama daha rahat bence herseye yetemiyorsun ben de diger cocuklarda okul du dersdi yenekdi ilgi istiyor zor ama bunlards gecicek insallah
Yok canım annemdeyim. Sarılık gecmedı ya annemın evi güneş görmüyor. Eve gideyim dedım evım bol güneş alıyor. Hem iyiyim de artık cok şükür. Senın işim daha zormuş ama Allah insana güç veriyor. Şöyle bir sey var. Sende diğer bebeginden tecrübeli annesin

Kızlar benim bebek kucağa alışmış çok fena sekilde hatta sadece kucakta yetmiyor alıp gezdir beni diyor resmen. Kucakta uyuyor yerine koyunca yaygara kopuyor ay ben nasıl edicem bu cocukla sinirlerim bozuldu resmen
Canım senin kp alıştırmıştı sanırım. Hiç sıkılma üstesinden gelirsin. Huyları değişir zamanla

Ay valla folik asit bunları böyle yapmıi olmasın :))) onlardan beklenen cevap bence huysuz keçiler ya. Sen sıkma canını evine gidince 1 hfta 10 günde toparlarsın. Ne zaman gidiceksin eve ?

Aynen öyleyim bende valla. Geceleri çok zor. Uykusuz kaldıkça da süt azalıyo solgar’ın bira mayası ve b12 şeklinde tableti varmış biraz pahalı ama çok etkili diyorlar süt artırmada. Alsam mı bilemedim. Mayıs sonUna doğru iyice toparlarız inşallah hepimxi. Şubat bebeleri hep zorlu çıktı

Benim hedefim iyimser bi sekilde nisani atlatalim biraz hafifliycez diyorum süt yetti mi yetmedi mi kaygısı sinir bozucu cidden ama en guzel besini alıyor kilo alimida iyi ise rahat ol bi de göğüs şiken sulu süt gelirmis ya o doyurmuyor sonraki doyurucu imiş o yüzden yumusak göğüsler tercihimizdir yaziyodu bi yerde biz de simdilik hem mama hem meme birlikte gitmeye çalışıyoruz 1 defa emzirim 1 defa 40 cc mama veriyorum hatta mama gelmezse yer yerinden oynuyor emzik sesi evi inletiyr mama yi kabullendik de anne sütünü de alırsa çok mutlu olucam

Alır canım niye almasın. Her öğünde veriyorsun değil mi 40 cc? Benim kuzenimde doğduğu günden beri hem mama hem meme şeklinde gitti. Gayet aağlıklı bebişi. 9 ay emdi annesini

Merhaba kızlar, uzun zaman girip yazamadım kusura bakmayın. Eski mesajları da okuyamadım. 04.03.2019'da doğum yaptım sezaryenle. Normal doğum diye gittik ama yeterli açıklık olmadı, kemik yapımın da dar olduğunu söyledi doktor. Biz de riske atmayalım sezaryen olsun dedik. 3330 gr, 52 cm oğlum wendy beni de listeye yazabilirsiniz artık. Doğumdan sonraki süreç beni çok yıprattı. Oğlumun kanında crp değeri yüksek çıktı, yoğun bakıma aldılar. 7 gün hastanede yattık. Ama ben zaten sezaryen nedeniyle çok zorlandım, yanıma refakatçi almadılar. Yani kendime bakamayacak durumdayken hastanede tek başıma kaldım. Çok zorlandım, bunaldım, oğlumu bırakıp gelemedim de. Emzirmeyi beceremedim tek başıma. Her şey üst üste geldi anlayacağınız. Evimize geleli 5-6 gün oluyor şimdi iyiyiz çok şükür. Ancak kendime geldim diyebilirim. Yine de çok zorlanıyorum. Hiç bir şey yapmaya vakit kalmıyor bebekle ilgilenmekten. Bizden haberler böyle. Merak eden, yazan herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız hepiniz :))

Alır canım niye almasın. Her öğünde veriyorsun değil mi 40 cc? Benim kuzenimde doğduğu günden beri hem mama hem meme şeklinde gitti. Gayet aağlıklı bebişi. 9 ay emdi annesini
Insallah canım anne sutunu en az 9 ay alırlar günde 5 kez 40 ccfalan alıyor 1 emziriyorum 1 mama veriyorum bakalım

Çok geçmiş olsun canım hepimiz zor bi süreçten geçtik geciyoruz uzerine sizin kuvezde kalma olmuş daha da yıpratmıştır

Y Yslysl canım benimki de kucakta uyursa saatlerce uyusun yerine koyunca uyanıyor, güven duygusuyla alakalıymış bu durum, geçecek merak etme.
Olabilir canım zaten bir günümüz bir günümüze uymuyor.Sabahtan beri de uyuyor bal böceğim

Ay valla folik asit bunları böyle yapmıi olmasın :))) onlardan beklenen cevap bence huysuz keçiler ya. Sen sıkma canını evine gidince 1 hfta 10 günde toparlarsın. Ne zaman gidiceksin eve ?

Takılıyor insanın kafasına canım işte. Gece genelde huysuz benim folik asitlim:)) Yarın kontrole gidecegiz yola cikmadan hem kendim icin hem bebek icin nasip olursa da Salı günü yolcuyuz inşalalh

Canim ya cok geçmiş olsun. Yanina niye birini almazlar ki ya. Eve ciktiginiza göre atlattınız diye düşünüyorum hersey yoluna girmiştir. Canim hic sikma canını bizimkine izin verdikleri halde kimse kalmadi yanimda sezeryandan 6 saat sonra bebege kendim baktım hep bu zamana kadar insanın pislolijisi fena bozukuyor birazda hormonlar cok etkiliyor bence. Sen sonucuna bak şükür ki iyisiniz bebeginle ve evinizdesiniz

Hoşgeldin canım zaten subayçt anneleri ama 10 kadar var heralde Ocak da Dogan bebemiz bebde iki gün ile Ocak annesi oldum
Hoşbulduk sağol canım, son mesajlara bakıyorum da herkesin bebişi kucakcı olmuş bizimki de kucakta omuzda uyuyor, yerine koyduğum anda kıpır kıpır bazen gündüz hiç uyumuyor böyle yenidoğan mı olur
Hoşgeldin canım zaten subayçt anneleri ama 10 kadar var heralde Ocak da Dogan bebemiz bebde iki gün ile Ocak annesi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…