2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
maşallah kuzuya asi gelicek dediler bekliyoruz 2.aya kadar vakti varmış 6. Ay aşıları da yokmuş su an hadi biz özelden alıp yaptıralım maddi durumu olmayanlar nasıl yapicak salgın haline gelir çok korkunç

Selam anneler
Bugün 40'ımız çıktı, az önce banyolarımızı yaptık. Akşama da eşim bizi akşam yemeğine götürcek 40 uçurmaya 40 günlük bebekle akşam yemeği nasıl oluyormuş bir görelim dedik.

Canım Allâh korusun yavrunu da, sizin psikolojileri de. Zor durumlar, insan sürekli diken üstünde oluyordur eminim. Az kaldı bu günler geçince hiç hatırlanmıyor biliyorsun. Sabret arkadaşım.

An itibariyle slingimi aldım, inşallah severiz

Bizimki kucakta uyusa bende o ara işimi yapsam başka bişi istemem.

Hayırlı olsun canım. İnşallah kullanabilirsiniz. Benimki şimdilik memnun değil hiç. Şu an slingte olsa da olmasa da kucakta ağlıyor zaten. O yüzden kv gidince mecbur takıp üstüme yapcam işimi. Aç duracak halim yok, kahvaltı hazırlarken falan ya yerde yatıp ağlayacak ya kucakta ağlayacak. Mecbur bağlayıp üstüme yapcam işimi.

Evet Hepatit aşısı sıkıntılı şu an bütün aile hekimliklerinde. İkinci ayda 3 aşı var inşallah sıkıntı olmaz.
Maşallah bebeğine. Benim kızım da 3640/51 cm doğdu, 1. Ay aşısında 4940/56 cm'di. Ne kadar benziyor ölçüleri bebişlerin :)
Hastaneden çıkarken ölçtürmüş müydünüz? 3470 çıktık biz 2. Gün hastaneden

Canım ınstagramda muhendisinoglunhn hazırladığı bir tablo var. Paylaşayım tüm mamaların özelliklerine bir bak istersen...

Allah razı olsun canım insallah geçsin yaa sağlıkla geçsin masallah kırkınız da çıkmış biraz rahatlarsınız 40 çıkınca yemeğe mi gidiliyormus iyi fikir aslında bizde tatlı ya mı ciksak ki

Bizde dört gun sonra bakmışlardı yıne aynıydı

Canım ınstagramda muhendisinoglunhn hazırladığı bir tablo var. Paylaşayım tüm mamaların özelliklerine bir bak istersen...

Eki Görüntüle 2247099

Ben çok seviyorum mühendisin sayfasını

Yahu yok yemeğe falan gidildiği yok, bizimki tamamen yokluktan
Kimsemiz yok gidebileceğimiz, biz de yemeğe gidelim dedik maksat dışarı çıkmak değil mi?
İnşallah az rahatlarız artık, çünkü bu uyanıkken kucakta bile sürekli ağlaması beni çok yordu. Kucakta çocuk ağlar mı be aman valla ne yapacağımı şaşırdım artık.

Canım seninkinin göz rengi hâlâ cakır gibi mı degişti mi

Beni sormamışsın ama ben de söylicem
Kızımın gözleri hala mavi
Ne zamana kadar değişmezse böyle kalır ki acaba?
Babam dedem babaannem falan hep mavi gözlü benim, süt mavisi hem de. Belki onlardan almıştır diyorum. İnşallah almıştır çok güzel böyle, değişmese

Bizde dört gun sonra bakmışlardı yıne aynıydı

4 gün sonra aynı olması normal. Doğum 3640, ertesi gün 3470, 5. Gün 3710 bizim de ölçümler. Ertesi gün ölçmenin mantığı hani doğum şişliği falan iniyor ya, asıl ağırlığına bakılıyor. Yoksa emmeye başladığı gibi kilo almaya başlıyorlar. Seninki de vermiştir bir miktar, 4. Güne kadar geri almıştır.

Ayy maşallah e canım senin ki mavi olmasa şaşır da bizim bş bıyık dedelerden mavilik var yoksa hepten kara kaş kahve göz bir abim gözleri ela gibi Umut unda yeşil desem yeşil degil kahve desem kahve degil çakırmış halası öyle diyor kırk da çıktı değişmedi inşallah degişmez çakır oğlanım die seviyorm bende kaş göz yapısı dayısı zaten sanırım renk de dayısı gibi olcak ten rengi de dayısı zaten :)

Y Yslysl canim bugun ev doktoruma gittik pisik icin. boyle yuvarlak yuvarlak kirmizili etrafi beyazli oldu arastirdm normal pisik degil gbi geldi. kremler yag su hic fayda etmedi. neyse doktora gore pisik. sudocreme kullan ama baya kalin sur dedi. onun yapisi oyle ya yapisiyo koruyo. boylece cisten ve kakadan korur dedi.buyuk boydan aldim denemeye basladim bakalim etki etcek mi

Canim kesinlikle hematn ve dermorest kullanmani tavsye ederm cok.hizli.geciricektr sudocrem cok masum.bi krem degil

madecasol merhem kullan canım ilk sürdüğünde biraz canini acıtacak üfle sürdükten sonra anında iyileştirir yegenime hep sürerdim iyileştirici krem derdi bıdık zaten biraz büyüyüp biyerlerini çizmeye düşüp kalkmaya başladıkça bu krem elin ayağın olacaktır reklam gibi oldu ama çocuklu evlerde çok lazım oluyor

Güle güle kullanın canım Güney beyle :) biri arabada biri slingte idare edicez artık
Sağol canım benim :))

Maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…