- 23 Ağustos 2012
- 14.850
- 39.280
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.681
Beni sormamışsın ama ben de söylicem
Kızımın gözleri hala mavi
Ne zamana kadar değişmezse böyle kalır ki acaba?
Babam dedem babaannem falan hep mavi gözlü benim, süt mavisi hem de. Belki onlardan almıştır diyorum. İnşallah almıştır çok güzel böyle, değişmese
Ay birde en yakin arkadasin nasıl bir anlayışsızlık böyle bu ya. Valla kimin kucağına veriyorsam ozellikle diyorum öpmek sallamak nefes vermek yok diye alinan alınsın umrumda değil hiç. Kv bile diyor sanki biz bebek buyutmedik gibi davranıyorsunuz. Ne olacakmis sallamakla öpmekle insanlar çok cahil.Günaydın kızlar dün misafir geldi gelen kucağa aldı birde misafir çocukları parmaklarını yüzüne sürdü çocuğumun valla zor kaptım ellerinden misafir olayından şuan itibaren tiksinmiş durumdayım en yakın arkadaşım aldı çocuğu öptü bir anlık elinden alayım diye zor kaptım ya bu insanlar bir tuaf gerçekten Allah bebeğimi korusun inş bir hastalık kapmaz.
Masallah canım cok güzel toparlamis minikMerhaba kızlar bizde kontrol den geldk sağlık ocağınds birinci ay aşısı kalmamıştı sizde de oyle mı tum turkiye de yık dedi ozelden vurduk, bu arada bebeğim 3.600 51 cm doğmuştu şimdi 4900 56 cm olmş bebeşim bizden bu kadar
İse yarar canim inşallah bizimki gecti çok şükür. Sizinkide gecer isallah sonucu yazarsin bizede yinede.Y Yslysl canim bugun ev doktoruma gittik pisik icin. boyle yuvarlak yuvarlak kirmizili etrafi beyazli oldu arastirdm normal pisik degil gbi geldi. kremler yag su hic fayda etmedi. neyse doktora gore pisik. sudocreme kullan ama baya kalin sur dedi. onun yapisi oyle ya yapisiyo koruyo. boylece cisten ve kakadan korur dedi.buyuk boydan aldim denemeye basladim bakalim etki etcek mi
İçtiği sutleri bosa gitmemis kuzumun çok sevindim.Masallah canım kuzuya
Merhaba kızlar beyefendinin kontrolü vardı bugün. Dün banyo yaptırdıgim için isitmeden kaldık yarın tekrar gideceğiz. Sariligimiz 2.5 cok iyi dedi dr. Doğumdan bu yana 1kg almisiz 3750 olmus pasam sütüm yaramış maşallah.
Canm muslat çok zararlı kesinlikle verme.Dr açıkladı geri dönüşü olmayan şeyler yapıyormuşKızlar gaz problemi yaşayanlar için bi tarif öğrendim; denemek isteyenlere;
1 muskat, 40 çörek otu, 1 kesme şeker.
Bu 3ü ezilecek (sarımsak dövecinde de olur muskat rendelenecek) emzirme öncesi toz halinden kaşığın ucuyla çocuğa verilecek
Ama bu 1 gün değil her gün düzenli yapılacakmış.
İlk gündem etkisini görmeye başlayan arkadaşım var, aklınızda bulunsun.
Sağol canım amin inşalalh.Ama biranonce sunnet ettirmemiz lazımmıs bobrekteki genislemeden dolayi.Maşallah paşaya ne güzel haberler darısı başımıza:)
Canim kesinlikle hematn ve dermorest kullanmani tavsye ederm cok.hizli.geciricektr sudocrem cok masum.bi krem degil
gecenlerde de sormustim sagolun cvp vermistiniz arkadaslar da vermisti de ben yurtdisindayim ya bulamiyorum. belki bulabilcegim biseler ogrenirim diye de sormustum. sudocrem evet pek masum degil diye ben de ogrenmistim ama burda cok dikkat etseler de yine de oneriyorlar ben de anlamiyorum. ne dediyse yapmak zorundayim artk gecse de nefes alsam rahat. bizm pisik baya ileri boyutta yani sade kirmizi degil.baya kalin sur dedi guzel de yayiliyor cilde bakalim ise yaricak mi,yaramazsa baska seylere bakcaz mecbur yine. cok tsk ederim sizlere de kizlarmadecasol merhem kullan canım ilk sürdüğünde biraz canini acıtacak üfle sürdükten sonra anında iyileştirir yegenime hep sürerdim iyileştirici krem derdi bıdık zaten biraz büyüyüp biyerlerini çizmeye düşüp kalkmaya başladıkça bu krem elin ayağın olacaktır reklam gibi oldu ama çocuklu evlerde çok lazım oluyor
bu arada bak yeni gordum masallah pasan guzel kilo almis gelismis :) biz de 1 nisanda gidecez asisi da var. bizmki de surekli emiyor. hemsire 1 hafta kaliyo dogumdan sonra,hergun de tartiyordu tartilari var onlarin. cok guzel kilo aliyordu. bi 80 bi 70 bi 105 gr :) sonra tabi azaliyor da en azindan abisi gbi alsa 1 kilo alir 1 ayda galiba bu da. icin rahatlamistir sut konusunda da en azindan :) dogru emziriyorum guzel iciyor falan diye :)Sağol canım amin inşalalh.Ama biranonce sunnet ettirmemiz lazımmıs bobrekteki genislemeden dolayi.
gecmis olsun cnm. bi de gribin ekskti sanki dimiGrip oldum ya
internet üzerinden de satışı yok gurbettesin ya geçmezse burdan gönderelim kıyamam sanada kuzunadagecenlerde de sormustim sagolun cvp vermistiniz arkadaslar da vermisti de ben yurtdisindayim ya bulamiyorum. belki bulabilcegim biseler ogrenirim diye de sormustum. sudocrem evet pek masum degil diye ben de ogrenmistim ama burda cok dikkat etseler de yine de oneriyorlar ben de anlamiyorum. ne dediyse yapmak zorundayim artk gecse de nefes alsam rahat. bizm pisik baya ileri boyutta yani sade kirmizi degil.baya kalin sur dedi guzel de yayiliyor cilde bakalim ise yaricak mi,yaramazsa baska seylere bakcaz mecbur yine. cok tsk ederim sizlere de kizlar
Merhaba kızlar beyefendinin kontrolü vardı bugün. Dün banyo yaptırdıgim için isitmeden kaldık yarın tekrar gideceğiz. Sariligimiz 2.5 cok iyi dedi dr. Doğumdan bu yana 1kg almisiz 3750 olmus pasam sütüm yaramış maşallah.
Büyük kızım 4 yaşına kadar cam göbeği mavi gözlüydü. Şimdi yeşil gözlü oldu. Sonradan dönebiliyor ama renkli gözlü olacağı kesin senin kızında. Bu kızım da maviş maviş bakıyor, gerçi biraz erkek simalı oluyor benim kızlar doğunca :)
Grip oldum ya
Canım bizimkinin poposuda öyleydi .Mantar da olabiliryomuş.Bizimkine sudocream hiç iyi gelmedi .Desitin aldım cidden çok iyi bi kremmiş.Geçti şuandaY Yslysl canim bugun ev doktoruma gittik pisik icin. boyle yuvarlak yuvarlak kirmizili etrafi beyazli oldu arastirdm normal pisik degil gbi geldi. kremler yag su hic fayda etmedi. neyse doktora gore pisik. sudocreme kullan ama baya kalin sur dedi. onun yapisi oyle ya yapisiyo koruyo. boylece cisten ve kakadan korur dedi.buyuk boydan aldim denemeye basladim bakalim etki etcek mi
oy allah razi olsun cnm. senin dedigine baktm onu sanirm siparis edebilirm ama fikonun dedikleri yok. insallah su yaptigim yarar da gecer. gececk artk bi sekilde olmazsa baska seyinternet üzerinden de satışı yok gurbettesin ya geçmezse burdan gönderelim kıyamam sanada kuzunada
Zeytinyağı kantaron yağı bulabilirsen dene canım
Ah canım sorma. Annemdeyim eve gidecektim kaldımgecmis olsun cnm. bi de gribin ekskti sanki dimien kisa zamanda duzelirsin insallah. kendine de bak ihmal etme
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine maske tak bebe emzirirken umarım çabucak atlatırsnAh canım sorma. Annemdeyim eve gidecektim kaldım
İnşallah canım gecer Bi an once maske alıcamCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine maske tak bebe emzirirken umarım çabucak atlatırsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?