2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Büyük kızım 4 yaşına kadar cam göbeği mavi gözlüydü. Şimdi yeşil gözlü oldu. Sonradan dönebiliyor ama renkli gözlü olacağı kesin senin kızında. Bu kızım da maviş maviş bakıyor, gerçi biraz erkek simalı oluyor benim kızlar doğunca :)

Kızlar gaz problemi yaşayanlar için bi tarif öğrendim; denemek isteyenlere;

1 muskat, 40 çörek otu, 1 kesme şeker.

Bu 3ü ezilecek (sarımsak dövecinde de olur muskat rendelenecek) emzirme öncesi toz halinden kaşığın ucuyla çocuğa verilecek

Ama bu 1 gün değil her gün düzenli yapılacakmış.

İlk gündem etkisini görmeye başlayan arkadaşım var, aklınızda bulunsun.

Ay birde en yakin arkadasin nasıl bir anlayışsızlık böyle bu ya. Valla kimin kucağına veriyorsam ozellikle diyorum öpmek sallamak nefes vermek yok diye alinan alınsın umrumda değil hiç. Kv bile diyor sanki biz bebek buyutmedik gibi davranıyorsunuz. Ne olacakmis sallamakla öpmekle insanlar çok cahil.
Masallah canım cok güzel toparlamis minik
İse yarar canim inşallah bizimki gecti çok şükür. Sizinkide gecer isallah sonucu yazarsin bizede yinede.

Masallah canım kuzuya
İçtiği sutleri bosa gitmemis kuzumun çok sevindim.

Maşallah paşaya ne güzel haberler darısı başımıza:)

Canm muslat çok zararlı kesinlikle verme.Dr açıkladı geri dönüşü olmayan şeyler yapıyormuş

Canim kesinlikle hematn ve dermorest kullanmani tavsye ederm cok.hizli.geciricektr sudocrem cok masum.bi krem degil
gecenlerde de sormustim sagolun cvp vermistiniz arkadaslar da vermisti de ben yurtdisindayim ya bulamiyorum. belki bulabilcegim biseler ogrenirim diye de sormustum. sudocrem evet pek masum degil diye ben de ogrenmistim ama burda cok dikkat etseler de yine de oneriyorlar ben de anlamiyorum. ne dediyse yapmak zorundayim artk gecse de nefes alsam rahat. bizm pisik baya ileri boyutta yani sade kirmizi degil.baya kalin sur dedi guzel de yayiliyor cilde bakalim ise yaricak mi,yaramazsa baska seylere bakcaz mecbur yine. cok tsk ederim sizlere de kizlar

Sağol canım amin inşalalh.Ama biranonce sunnet ettirmemiz lazımmıs bobrekteki genislemeden dolayi.
bu arada bak yeni gordum masallah pasan guzel kilo almis gelismis :) biz de 1 nisanda gidecez asisi da var. bizmki de surekli emiyor. hemsire 1 hafta kaliyo dogumdan sonra,hergun de tartiyordu tartilari var onlarin. cok guzel kilo aliyordu. bi 80 bi 70 bi 105 gr :) sonra tabi azaliyor da en azindan abisi gbi alsa 1 kilo alir 1 ayda galiba bu da. icin rahatlamistir sut konusunda da en azindan :) dogru emziriyorum guzel iciyor falan diye :)

internet üzerinden de satışı yok gurbettesin ya geçmezse burdan gönderelim kıyamam sanada kuzunada
Zeytinyağı kantaron yağı bulabilirsen dene canım

Son düzenleme:

Maşallah canım ne güzel kilo almış :)
Geçmiş olsun sarılığınız için de.

Evet renkli olacak gibi ama bakalım ne renk olacak:)
Benim kızlar da erkek gibi oluyor doğunca. Geçen biri kız olduğunu söylemesen erkek sanardım dedi ya. O derece yani.

Geçmiş olsun canım

Canım bizimkinin poposuda öyleydi .Mantar da olabiliryomuş.Bizimkine sudocream hiç iyi gelmedi .Desitin aldım cidden çok iyi bi kremmiş.Geçti şuanda

internet üzerinden de satışı yok gurbettesin ya geçmezse burdan gönderelim kıyamam sanada kuzunada
Zeytinyağı kantaron yağı bulabilirsen dene canım
oy allah razi olsun cnm. senin dedigine baktm onu sanirm siparis edebilirm ama fikonun dedikleri yok. insallah su yaptigim yarar da gecer. gececk artk bi sekilde olmazsa baska sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…