- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.701
Canım cok ağlıyorsa doymuyordur yap mamaKızlar bu gece sütüm çok az yok gibi asya doymuyo uyumuyo mama mı yapmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum
Canım cok ağlıyorsa doymuyordur yap mama
uykusuzlukta sütü çok azaltıyor 1 saat olsun uyumaya çalış hemen faydasını görürsün mama vermek hemen öyle sütü etkilemez korkma canım sana ac gibi geliyorsa mama ver ama mutlaka dinlenCanım ağlamıyodu ama sürekli ağzı meme arıyodu ve uyumuyodu bir türlü. 1 saat emzirdim sonra uyudu . Ama tükendim uykusuzluktan napıcam bilmiyorum mma verince sütüm azalıcak diyede korkuyorumgünde 1 kez mama versek süt çok etkilenir mi acaba sen hem mama hem meme mi veriyordun
Hem mama hem süt veriyorum. Sütüm arttı bile. Mama vermeyle sütün azalması arasında ilişki yok ki. Ben basta vermediğim için pişman oldum cocugım kilo alamadı. Arkadaşımda başta verdi mama sütü artınca doktor bıraktırdı. Birde emzirirken hafif yatar kaykılmış pozisyonda emzirince daha cok süt geldiğini fark ettim silikon uç ile emziriyorum ya içi doluyor oradan anlıyorumCanım ağlamıyodu ama sürekli ağzı meme arıyodu ve uyumuyodu bir türlü. 1 saat emzirdim sonra uyudu . Ama tükendim uykusuzluktan napıcam bilmiyorum mma verince sütüm azalıcak diyede korkuyorumgünde 1 kez mama versek süt çok etkilenir mi acaba sen hem mama hem meme mi veriyordun
Kahverengi ela yeşil arasında gidiyor cnm birde ellerinin rengi pamuk gibi bembeyaz ama yüzü kumral ten rengi arasında çok fark var. Saç rengi bir ton açıldı nasıl gelişir ne olur merakla bekliyorum yüzündeki ten rengi ve elindeki ton niye bu kadar farklı acaba seninki de öyle mjCanım seninkinin göz rengi hâlâ cakır gibi mı degişti mi
Gozunaydin cnm bizde perşembe sünnet için randevu aldik kontrole gidecez çocuk cerrahina uygun görürse sünnet için randevu vericek fazla hareketlenmeden yaptıralım bence anestezi uyguluyorlarmis 4 aydan sonra.Sağol canım amin inşalalh.Ama biranonce sunnet ettirmemiz lazımmıs bobrekteki genislemeden dolayi.
uykusuzlukta sütü çok azaltıyor 1 saat olsun uyumaya çalış hemen faydasını görürsün mama vermek hemen öyle sütü etkilemez korkma canım sana ac gibi geliyorsa mama ver ama mutlaka dinlen
Hem mama hem süt veriyorum. Sütüm arttı bile. Mama vermeyle sütün azalması arasında ilişki yok ki. Ben basta vermediğim için pişman oldum cocugım kilo alamadı. Arkadaşımda başta verdi mama sütü artınca doktor bıraktırdı. Birde emzirirken hafif yatar kaykılmış pozisyonda emzirince daha cok süt geldiğini fark ettim silikon uç ile emziriyorum ya içi doluyor oradan anlıyorum
Eller bembeyaz canım eldiven kullanıyoruz die bence yüzü ile eli arasında iki ton fark varGünaydın kızlar dün misafir geldi gelen kucağa aldı birde misafir çocukları parmaklarını yüzüne sürdü çocuğumun valla zor kaptım ellerinden misafir olayından şuan itibaren tiksinmiş durumdayım en yakın arkadaşım aldı çocuğu öptü bir anlık elinden alayım diye zor kaptım ya bu insanlar bir tuaf
Kahverengi ela yeşil arasında gidiyor cnm birde ellerinin rengi pamuk gibi bembeyaz ama yüzü kumral ten rengi arasında çok fark var. Saç rengi bir ton açıldı nasıl gelişir ne olur merakla bekliyorum yüzündeki ten rengi ve elindeki ton niye bu kadar farklı acaba seninki de öyle mj
Bir ay içinde tüketilmeli canımUyudum 1-2 saat ama yinede çok dolmadı göğüslerimkötü bi geceydi benim için inş artar bugün süt.
Tamam canım dikkat edicem buna. Bide mamalar açıldıktan ne kadar sonra bitmeli bi süresi var mı ?
Ahh canım ya sende benim gibi uzuluyosun demi elimde degil benim 1 aylik olduk dogum kulosunun uzerine 500 gr aldı daha halbuki en az 850 gr almali idik benim de süt oyle cok yok olsa bile anne sütü yaramaz mış bizimkindeBu gece buradaki sessizlik umarım bebekler ve annelerinin dinlendiğinin göstergesidir.biz iki gündür zirve yaptık sancıdan,oysa ki yarın 40 mız çıkacak.ve maalesef 4 kilodayız.süt nasıl besleyici olur? Çok da yok süt ama olan da pek işe yaramıyor sanki
Ya ben bu insanları anlamıyorum cok anlayışsız oluyorlar.Günaydın kızlar dün misafir geldi gelen kucağa aldı birde misafir çocukları parmaklarını yüzüne sürdü çocuğumun valla zor kaptım ellerinden misafir olayından şuan itibaren tiksinmiş durumdayım en yakın arkadaşım aldı çocuğu öptü bir anlık elinden alayım diye zor kaptım ya bu insanlar bir tuaf
Kahverengi ela yeşil arasında gidiyor cnm birde ellerinin rengi pamuk gibi bembeyaz ama yüzü kumral ten rengi arasında çok fark var. Saç rengi bir ton açıldı nasıl gelişir ne olur merakla bekliyorum yüzündeki ten rengi ve elindeki ton niye bu kadar farklı acaba seninki de öyle mj
Onu bilmiyorum canım Bi arastırmalıUyudum 1-2 saat ama yinede çok dolmadı göğüslerimkötü bi geceydi benim için inş artar bugün süt.
Tamam canım dikkat edicem buna. Bide mamalar açıldıktan ne kadar sonra bitmeli bi süresi var mı ?
Canım 500 ile 850 arasında cok fark yokki takılma bence. Bende mama vermeye başlamadım ve gerisini koyverfim gittiAhh canım ya sende benim gibi uzuluyosun demi elimde degil benim 1 aylik olduk dogum kulosunun uzerine 500 gr aldı daha halbuki en az 850 gr almali idik benim de süt oyle cok yok olsa bile anne sütü yaramaz mış bizimkinde
Mutlu1anne sütün vardır merak etme, stres yapma yeter ki. Sütün yok gibi hissettiğinde de yorma kendini o kadarcık mamadan bişi olmaz ya.
Canim memeler sis olunca sütün su oranı fazla oluyormus tam tersi daha sönük memelerdeki süt yağ içeriği daha fazlaymış hatta memeleriniz sismisse emzirmeye geç kalmışsınız diyor emzirme danışmanları gaz sancilari kolik sancılar bazı bebeklerde emme istegi bazı bebeklerdede meme reddi yapıyor bence. Bide sanki kafaya çok takınca bu sut azalıyor ben 3 4 gündür acayip akışına bıraktım gayet yeterli geliyor şuan fazlasında gözüm yok doysun yeter diyorum benim kız minnak çabuk doyuyor ben ısrarla dayıyorum tam tersiMamaya asla karşı değilim ben canım gerekrise veririm. Ama bizim ilk kontrolümüz yani 1. Ay kontrolümüz yarın. Saf anne sütünün yeterli olup olmadığını anlamak istiyorum tartılacak ya. Şimdi mama versem tartıyı etkiler diye çekiniyorum. Sadece anne sütü bakalım yeterli mi değil mi onu görmek istiyorum doktor mama ver derse zaten hiç çekinmem veririm. Bu süt olayo scayip sinir bozucu ve yorucu. Her yerde bebek emdikçe süt artar yazıyor ama ben öyle hissetmiyorum nedense
Canım dediğin bende de oluyor gece süt hormonları daha fazla calışıyormuşKızlar gece sabah benim memeler sis oluyor ama akşam vakti 8 den 12 ye kadar bomboş resmen çocuk emdikçe emiyo ve sınır oluyor memeyi almiyo uyumuyorda sonra tüm gece emiyor uyuyor ben gece uyuyunca sütüm oluyor suan hala uyuyor mesela doktora gidince sorucam 2.ayda kilo alımı da yeterli değilse akşam bir tane mama vermeyi düşünüyorum o sırada memelerim dolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?