2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Evet bir çok yerde öyle yazıyor ama ne bilim ana yüreği işte ) bide biz 5. Haftaya başladık acaba atak haftasondan mı öyle oldu bşlemiyorum. Dediğin gibi kafaya taktığım an azalıyor sanki ama istemeden takıyorum işte elimde değil yarına kadar dayanırsam tartıda her şey belli olucak. Maşallah bebişine bol bol emsin büyüsün :)

Ayy ciddi misin öyle miymis biraz rahatladim şimdi 10 gun oncebizimde 1 cm uzamıştı dr bişey demedi bence boyu uzar merak etme bana dr dedi ya 850 gr almaliidik en az 500 gr eksigimiz var diye bakalım toparlayacakmiyiz

Sen bugun gitmiyor muydun kontrole açıkçası canını boşa sikiyosun eminim sütün var dir eksiklik hissediyorsan gunde 1 defa mama ver çoğu yerde okudum her bebeğin mide kapasitesi bir değilmiş tıpkı buyuklerdeki gibi kimi 60 cc ile doyarken kimi 90 cc ile doyuyor ama dr a gidip tartiyi gormeden rahat edemiyceksin sen de benim gibi anlıyorum seni

Ayy ciddi misin öyle miymis biraz rahatladim şimdi 10 gun oncebizimde 1 cm uzamıştı dr bişey demedi bence boyu uzar merak etme bana dr dedi ya 850 gr almaliidik en az 500 gr eksigimiz var diye bakalım toparlayacakmiyiz
İnşallah uzar, kendimi suçlamaya başladım acaba yemeğimme daha mı dilkat etmeliydim diye

Canım doğum kilosu üstüne mi 600 gr. Bende dün sağlık ocağına gittim doğrumu ölçtü bilmiyorum ama 57 cm dedi 52 doğumuydu

Evet bugündü canım ama yarına kaldı doktorun işi çıkmış. Ama yarına kadar nasıl idare edicem bilmiyorum. Of moralim bugğn yerle bir 4 saat uykuylayım başım speıyo bide Asya sürekli memede.

Evet bugündü canım ama yarına kaldı doktorun işi çıkmış. Ama yarına kadar nasıl idare edicem bilmiyorum. Of moralim bugğn yerle bir 4 saat uykuylayım başım speıyo bide Asya sürekli memede.
Nane içir canım cok iyi geliyor bozma moralini bak gör bi sıkıntı cikmiycak olmadi sen tart evde kalbin rahat etsin

Uyudum 1-2 saat ama yinede çok dolmadı göğüslerim kötü bi geceydi benim için inş artar bugün süt.

Tamam canım dikkat edicem buna. Bide mamalar açıldıktan ne kadar sonra bitmeli bi süresi var mı ?
bizimki de cok emiyor burnu tikali bikac gundur. o yuzden uykuya tam dalamiyor,emip dalmak istiyor. o yuzdn benim gogusler de kac gundur dolmuyor ama sut geliyo. hatta alismis ki saat basi emiyor diye 1saati hafif gecince hemen kendinden sizlayip akmaya basliyor.atak donemleri olabilir,o anki skntisindan da olabilir cok emmesi. bence doyuyodur ya emmede problemi yoktu asya kizin hatirladigim kadariyla annesi. su an nasilsin dinlenme sansin oldu mu :)

ah be kizlar valla gonul ister bebeklerimiz en dogal sekilden beslensin ama napalim nasiplerinde ne kdr sutumuz varsa o kdar faydalanacaklar. ablamin ikizleri iki uc hafta ememedi bile. el kadarlardi,dolayisyla hep mama hep mama. masallahlari var kocaman oldular yasitlari gibiler. moralinizi yuksek tutun annisler. bi de birakmamak lazimmis,az da gelse vermeye devam memeyi.

Bizimkinin de burnu tıkalı fıtır fıtır sesler geliyo fizyolojik yaptırmıyo ağlamaktan mosmor oluyo derin uyku asla yok zaten sadece kucağımda dern uyuyo yok canım dinlenemedim daha yeni uyudu. Emiyo sıkıntı yok da bence yetmiyo gerçi 24 saatte 250 gr çiş kesin oluyodur ama sürekli emme isteği bana bunu düşündürtüyo.

Canim ben hem eziriyirum hemde mama veriyirum mamayi yesede sipam memeyi istiyor cok sukur sende ver doymuyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…