- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.721
Ahah elde değil işte sen iyi direndin mama vermemek icin maşallah sanaCanım 500 ile 850 arasında cok fark yokki takılma bence. Bende mama vermeye başlamadım ve gerisini koyverfim gitti
Canim memeler sis olunca sütün su oranı fazla oluyormus tam tersi daha sönük memelerdeki süt yağ içeriği daha fazlaymış hatta memeleriniz sismisse emzirmeye geç kalmışsınız diyor emzirme danışmanları gaz sancilari kolik sancılar bazı bebeklerde emme istegi bazı bebeklerdede meme reddi yapıyor bence. Bide sanki kafaya çok takınca bu sut azalıyor ben 3 4 gündür acayip akışına bıraktım gayet yeterli geliyor şuan fazlasında gözüm yok doysun yeter diyorum benim kız minnak çabuk doyuyor ben ısrarla dayıyorum tam tersi
Ayy ciddi misin öyle miymis biraz rahatladim şimdi 10 gun oncebizimde 1 cm uzamıştı dr bişey demedi bence boyu uzar merak etme bana dr dedi ya 850 gr almaliidik en az 500 gr eksigimiz var diye bakalım toparlayacakmiyizDün bizim de kontrol vardı bebişimiz 600 gr almış bir ayda. Doktor gayet normal dedi. O yüzden V volveron 850 grı kim söyledi canım, kötü değil 500 gr merak etme. Asıl bizim kız sadece 1 cm uzamış. Çok moraşim bozuldu. Doktor hiçbir şey söylemedi bıya ben de dikkat etmemişim kontrolde soramadım boyu problem mi diye. Sizin bir bilginiz var mı
Sen bugun gitmiyor muydun kontrole açıkçası canını boşa sikiyosun eminim sütün var dir eksiklik hissediyorsan gunde 1 defa mama ver çoğu yerde okudum her bebeğin mide kapasitesi bir değilmiş tıpkı buyuklerdeki gibi kimi 60 cc ile doyarken kimi 90 cc ile doyuyor ama dr a gidip tartiyi gormeden rahat edemiyceksin sen de benim gibi anlıyorum seniEvet bir çok yerde öyle yazıyor ama ne bilim ana yüreği işte ) bide biz 5. Haftaya başladık acaba atak haftasondan mı öyle oldu bşlemiyorum. Dediğin gibi kafaya taktığım an azalıyor sanki ama istemeden takıyorum işte elimde değilyarına kadar dayanırsam tartıda her şey belli olucak. Maşallah bebişine bol bol emsin büyüsün :)
İnşallah uzar, kendimi suçlamaya başladım acaba yemeğimme daha mı dilkat etmeliydim diyeAyy ciddi misin öyle miymis biraz rahatladim şimdi 10 gun oncebizimde 1 cm uzamıştı dr bişey demedi bence boyu uzar merak etme bana dr dedi ya 850 gr almaliidik en az 500 gr eksigimiz var diye bakalım toparlayacakmiyiz
Canım doğum kilosu üstüne mi 600 gr. Bende dün sağlık ocağına gittim doğrumu ölçtü bilmiyorum ama 57 cm dedi 52 doğumuyduDün bizim de kontrol vardı bebişimiz 600 gr almış bir ayda. Doktor gayet normal dedi. O yüzden V volveron 850 grı kim söyledi canım, kötü değil 500 gr merak etme. Asıl bizim kız sadece 1 cm uzamış. Çok moraşim bozuldu. Doktor hiçbir şey söylemedi bıya ben de dikkat etmemişim kontrolde soramadım boyu problem mi diye. Sizin bir bilginiz var mı
Yalnıs yazmışım mama vermeye başladımAhah elde değil işte sen iyi direndin mama vermemek icin maşallah sana
Yok dopuma balmadı hastane çıkışına baktı doktor, maşallah negüzel uzamışCanım doğum kilosu üstüne mi 600 gr. Bende dün sağlık ocağına gittim doğrumu ölçtü bilmiyorum ama 57 cm dedi 52 doğumuydu
Sen bugun gitmiyor muydun kontrole açıkçası canını boşa sikiyosun eminim sütün var dir eksiklik hissediyorsan gunde 1 defa mama ver çoğu yerde okudum her bebeğin mide kapasitesi bir değilmiş tıpkı buyuklerdeki gibi kimi 60 cc ile doyarken kimi 90 cc ile doyuyor ama dr a gidip tartiyi gormeden rahat edemiyceksin sen de benim gibi anlıyorum seni
Nane içir canım cok iyi geliyor bozma moralini bak gör bi sıkıntı cikmiycak olmadi sen tart evde kalbin rahat etsinEvet bugündü canım ama yarına kaldı doktorun işi çıkmış. Ama yarına kadar nasıl idare edicem bilmiyorum. Of moralim bugğn yerle bir 4 saat uykuylayım başım speıyo bide Asya sürekli memede.
bizimki de cok emiyor burnu tikali bikac gundur. o yuzden uykuya tam dalamiyor,emip dalmak istiyor. o yuzdn benim gogusler de kac gundur dolmuyor ama sut geliyo. hatta alismis ki saat basi emiyor diye 1saati hafif gecince hemen kendinden sizlayip akmaya basliyor.atak donemleri olabilir,o anki skntisindan da olabilir cok emmesi. bence doyuyodur ya emmede problemi yoktu asya kizin hatirladigim kadariyla annesi. su an nasilsin dinlenme sansin oldu mu :)Uyudum 1-2 saat ama yinede çok dolmadı göğüslerimkötü bi geceydi benim için inş artar bugün süt.
Tamam canım dikkat edicem buna. Bide mamalar açıldıktan ne kadar sonra bitmeli bi süresi var mı ?
O zaman benıki de tam 600 aldı sağol canım sağlıklı olsunlar daYok dopuma balmadı hastane çıkışına baktı doktor, maşallah negüzel uzamış
bizimki de cok emiyor burnu tikali bikac gundur. o yuzden uykuya tam dalamiyor,emip dalmak istiyor. o yuzdn benim gogusler de kac gundur dolmuyor ama sut geliyo. hatta alismis ki saat basi emiyor diye 1saati hafif gecince hemen kendinden sizlayip akmaya basliyor.atak donemleri olabilir,o anki skntisindan da olabilir cok emmesi. bence doyuyodur ya emmede problemi yoktu asya kizin hatirladigim kadariyla annesi. su an nasilsin dinlenme sansin oldu mu :)
Canim ben hem eziriyirum hemde mama veriyirum mamayi yesede sipam memeyi istiyor cok sukur sende ver doymuyorsaCanım ağlamıyodu ama sürekli ağzı meme arıyodu ve uyumuyodu bir türlü. 1 saat emzirdim sonra uyudu . Ama tükendim uykusuzluktan napıcam bilmiyorum mma verince sütüm azalıcak diyede korkuyorumgünde 1 kez mama versek süt çok etkilenir mi acaba sen hem mama hem meme mi veriyordun
Canim ben hem eziriyirum hemde mama veriyirum mamayi yesede sipam memeyi istiyor cok sukur sende ver doymuyorsa
Biberonla veriyorun 3 defa oluyor 60 ccMaşallah canım. Biberonla mı veriyorsun birde günde kaç kez kaç cc veriyorsun ?
Ben sormuştum doktora belli olmaz dedi bazıları hemn oluyormus bazılarını 3 4 ay sonra. Rahmin toparlanmasına bağlı cnm.Kizlar bisey sorcam sezeryandan sonra nezaman adet olunmasi gerekli acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?