2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Arkasna bi tane daha dogur bu erkek simali arkasi erkek diyen oluyo mu benim kizimda babasna benzedigi icin erkek simali arkadi erkek yap.bi tane daha derlerdi

Canm muslat çok zararlı kesinlikle verme.Dr açıkladı geri dönüşü olmayan şeyler yapıyormuş
İyiki yazdn canm bende oylebiliyrdm e.in olamadm sen yaznca daha bi emin oldm.birde cok kucukler daha seker falan cok zararli olur benim 3 yasnda kizim var seker kelimesni daha bilmiyor sekere tuz diyrz mumkn mertebe sekerden sekerli seylerden tutabldgm kadr uzak tutmk.istyrm

Benimki tam.anlattgn gbi eli ile yuzu cok farkli ama.benim buyugumde boyleydi sonra eli gbi beyaz oldu saclar sarardi mavis oldu sanrm.buda oyle olacak

Eller bembeyaz canım eldiven kullanıyoruz die bence yüzü ile eli arasında iki ton fark var
Ben hic eldiven kullanmadm.diyeblrm.bi iki takildi 36gunlk eliyle yuzu arasinda 3-4ton farki var bizde uzayan sarilik oluyo ilk yavrmda boyleydi ondan yuzu daha koyu tenli oluyo en son yuzunden geciyo sarlgi

Ben hic eldiven kullanmadm.diyeblrm.bi iki takildi 36gunlk eliyle yuzu arasinda 3-4ton farki var bizde uzayan sarilik oluyo ilk yavrmda boyleydi ondan yuzu daha koyu tenli oluyo en son yuzunden geciyo sarlgi
Olabilir de sarılık da yok ama
ben yeni çıkardm eldiven i buz gibi olurmus elleri takmadıgım zaman

5 yıldır pratisyen hekim :))) hala uzmanlık sınavını kazanamadı:)) inşallah ağustosta sınava giricek üroloji ya da ortopedi seçmek istiyo bakalım.
Allah gönlünüze Göre versin canım ya annem aradı bugn babamın kolesterol 1000 üzeri çıkmış aile hekimi yatısın da gerekebilir demiş kafam karıştı yarın gelsin dedm hastaneyegitmek içinde nasıl sabah edıcem eşibe bir sorabilir misin

Maşallah canım. Biberonla mı veriyorsun birde günde kaç kez kaç cc veriyorsun ?
Canim benim bi sakin ol bu kadr stres yapma bebegn ne guzel.emiyor doyuyrda emin ol emmesnn bi cok sebebi olablr bebek gazi varken bile emmek.icin.memeye saldrablyr cnku bildgi kendini sakinlestrdgi guvende duydgu tek sey emmek uyumak icinde emmek ister senin kokun.icinde emmk ister guven duygusu icinde aciktgi icinde hatta tuvltni yapmk icin bile emmk ister bublar cok normal emmdgi icinde tas gbi memelrn yok en guzel cocuk emerken.uretilen sut onuda gectm.sen bebegne cok.guzel.bakiysn ki memede sut biriktrmysn memede biriken sut iyi.birsey kesinlkle degil

Sorayım canım tabi hemen yazıyorum eşime şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…