- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.741
Ben biberonla veriyorum canimMeme ile birlikte mama veren anneler mamayı biberonla mı veriyonuz
Tskler canimBen sormuştum doktora belli olmaz dedi bazıları hemn oluyormus bazılarını 3 4 ay sonra. Rahmin toparlanmasına bağlı cnm.
Arkasna bi tane daha dogur bu erkek simali arkasi erkek diyen oluyo mu benim kizimda babasna benzedigi icin erkek simali arkadi erkek yap.bi tane daha derlerdiBüyük kızım 4 yaşına kadar cam göbeği mavi gözlüydü. Şimdi yeşil gözlü oldu. Sonradan dönebiliyor ama renkli gözlü olacağı kesin senin kızında. Bu kızım da maviş maviş bakıyor, gerçi biraz erkek simalı oluyor benim kızlar doğunca :)
İyiki yazdn canm bende oylebiliyrdm e.in olamadm sen yaznca daha bi emin oldm.birde cok kucukler daha seker falan cok zararli olur benim 3 yasnda kizim var seker kelimesni daha bilmiyor sekere tuz diyrz mumkn mertebe sekerden sekerli seylerden tutabldgm kadr uzak tutmk.istyrmCanm muslat çok zararlı kesinlikle verme.Dr açıkladı geri dönüşü olmayan şeyler yapıyormuş
Tuh canm ya insallah cabuck geceroy allah razi olsun cnm. senin dedigine baktm onu sanirm siparis edebilirm ama fikonun dedikleri yok. insallah su yaptigim yarar da gecer. gececk artk bi sekilde olmazsa baska sey
Benimki tam.anlattgn gbi eli ile yuzu cok farkli ama.benim buyugumde boyleydi sonra eli gbi beyaz oldu saclar sarardi mavis oldu sanrm.buda oyle olacakGünaydın kızlar dün misafir geldi gelen kucağa aldı birde misafir çocukları parmaklarını yüzüne sürdü çocuğumun valla zor kaptım ellerinden misafir olayından şuan itibaren tiksinmiş durumdayım en yakın arkadaşım aldı çocuğu öptü bir anlık elinden alayım diye zor kaptım ya bu insanlar bir tuaf
Kahverengi ela yeşil arasında gidiyor cnm birde ellerinin rengi pamuk gibi bembeyaz ama yüzü kumral ten rengi arasında çok fark var. Saç rengi bir ton açıldı nasıl gelişir ne olur merakla bekliyorum yüzündeki ten rengi ve elindeki ton niye bu kadar farklı acaba seninki de öyle mj
Siz istanbukdaydnz degil mi canm sunjt icin nereyi terch ettnzGozunaydin cnm bizde perşembe sünnet için randevu aldik kontrole gidecez çocuk cerrahina uygun görürse sünnet için randevu vericek fazla hareketlenmeden yaptıralım bence anestezi uyguluyorlarmis 4 aydan sonra.
Canım kişiden kişiye değişir o ya kimisi 1 yıl adet olmazmş bende ilk dogumda 3. Ayda adet olmustmKizlar bisey sorcam sezeryandan sonra nezaman adet olunmasi gerekli acaba
Ben hic eldiven kullanmadm.diyeblrm.bi iki takildi 36gunlk eliyle yuzu arasinda 3-4ton farki var bizde uzayan sarilik oluyo ilk yavrmda boyleydi ondan yuzu daha koyu tenli oluyo en son yuzunden geciyo sarlgiEller bembeyaz canım eldiven kullanıyoruz die bence yüzü ile eli arasında iki ton fark var
Mutlu1anne canım senin eşin mi doktor su ne doktoru acaba
Olabilir de sarılık da yok amaBen hic eldiven kullanmadm.diyeblrm.bi iki takildi 36gunlk eliyle yuzu arasinda 3-4ton farki var bizde uzayan sarilik oluyo ilk yavrmda boyleydi ondan yuzu daha koyu tenli oluyo en son yuzunden geciyo sarlgi
Allah gönlünüze Göre versin canım ya annem aradı bugn babamın kolesterol 1000 üzeri çıkmış aile hekimi yatısın da gerekebilir demiş kafam karıştı yarın gelsin dedm hastaneyegitmek içinde nasıl sabah edıcem eşibe bir sorabilir misin5 yıldır pratisyen hekim :))) hala uzmanlık sınavını kazanamadı:)) inşallah ağustosta sınava giricek üroloji ya da ortopedi seçmek istiyo bakalım.
Canim benim bi sakin ol bu kadr stres yapma bebegn ne guzel.emiyor doyuyrda emin ol emmesnn bi cok sebebi olablr bebek gazi varken bile emmek.icin.memeye saldrablyr cnku bildgi kendini sakinlestrdgi guvende duydgu tek sey emmek uyumak icinde emmek ister senin kokun.icinde emmk ister guven duygusu icinde aciktgi icinde hatta tuvltni yapmk icin bile emmk ister bublar cok normal emmdgi icinde tas gbi memelrn yok en guzel cocuk emerken.uretilen sut onuda gectm.sen bebegne cok.guzel.bakiysn ki memede sut biriktrmysn memede biriken sut iyi.birsey kesinlkle degilMaşallah canım. Biberonla mı veriyorsun birde günde kaç kez kaç cc veriyorsun ?
Zamanla ordaki duyular gelisecek kendisini istacak insallah canmOlabilir de sarılık da yok ama
ben yeni çıkardm eldiven i buz gibi olurmus elleri takmadıgım zaman
Hic bilmiyrm canm.bilen arkdaslar yazan gecmemistr insallahKızlar acil cvp bekliyorum yediğim bir sey dokundu sanirim ishal olmusum midem bulanıyo hafif bebege gecer mi emzirdim
Medilife beylikduzu çocuk cerrahi cnm oraya gidecez bakalim nasılmış iyiyse yazarım sanaSiz istanbukdaydnz degil mi canm sunjt icin nereyi terch ettnz
Allah gönlünüze Göre versin canım ya annem aradı bugn babamın kolesterol 1000 üzeri çıkmış aile hekimi yatısın da gerekebilir demiş kafam karıştı yarın gelsin dedm hastaneyegitmek içinde nasıl sabah edıcem eşibe bir sorabilir misin
Sagol canım benim ben senden annem de benden haber bekliyorSorayım canım tabi hemen yazıyorum eşime şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?