- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.761
Bilmiyorum ama Pek de sanmıyorum canımKızlar acil cvp bekliyorum yediğim bir sey dokundu sanirim ishal olmusum midem bulanıyo hafif bebege gecer mi emzirdim
Mecburen biberon kaşik la almıyorMeme ile birlikte mama veren anneler mamayı biberonla mı veriyonuz
Kolesterolun bu kdr yüksek olması kiloya yaşa veya baska sebeplere bağlılıktan ziyade ailesel formunu gösteriyo.acil bir durum değil bu gece gitmesini gerektiren,yarın polikliniğe gitsin,ayrıntılu tahlil yapılsın orda da bilgi verilir,tedavisi var merak etmesin Yazdı canımSagol canım benim ben senden annem de benden haber bekliyor
Anladım tesekkur ederim canımKolesterolun bu kdr yüksek olması kiloya yaşa veya baska sebeplere bağlılıktan ziyade ailesel formunu gösteriyo.acil bir durum değil bu gece gitmesini gerektiren,yarın polikliniğe gitsin,ayrıntılu tahlil yapılsın orda da bilgi verilir,tedavisi var merak etmesin Yazdı canım
Belirli bir zamanı yok canım ben 2 ay sonra olmuştum doktorlar genelde 1 sene düzensiz adet görürsünüz derler kişinin yapısına bağlı canım hemen olanda var uzun süre olamayandaKizlar bisey sorcam sezeryandan sonra nezaman adet olunmasi gerekli acaba
Ananem der hep :) ilk kızımda da demiştin bak bu da kız diyorum şimdi, arada düşürdün onu sen diyo :) bi düşük yapmıştım o erkekmişArkasna bi tane daha dogur bu erkek simali arkasi erkek diyen oluyo mu benim kizimda babasna benzedigi icin erkek simali arkadi erkek yap.bi tane daha derlerdi
hhe masallah annesi bak hanfendi memeyi seviyor :) ne zaman olursa vercez artik. annem dio ki tok evin ac kedisi :) yalan soyluyon sen ac degilsin diyerek seviyo :) iyi etmissin aklin kalmamis ne guzel rahat ettin vallaKızlar ben dayanamayıp bugün doktora gittim kendi doktorumuz izinli olduğu için aynı hastanede başka doktora gittim. 3 hftada 1100 gram almışız 4 cm uzamışız . Gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür. Tiroit değerimizde 8’den 3.89’a düşmüş. Doktora bebek çok sık emmek istiyo dediğimde o ne zaman isterse ver kimi bebek 2 saatte bir ister kimisi 10 dkda bir ister. Bunu bebek belirler anne değil dedi. Sadece 2 saatten fazla uyursa uyandır emzir dedi. Yani uykusuzluk bizde devam edicek anlaşılan ya da bi yerde Asya düzene girecek diye umut ediyorum. Kalbindeki üfürüm devam ediyormuş ama masum gibi duruyo isterseniz bi kardiyologa bi ara gösterin dedi. Bizden haberler böyle bugğn 28. Günümüz bu arada. İlk hafta Asya 500 gram almıştı ama o zaman günde 1 kez 40 cc mama vermiştim sonra sarılık bitince mamayı kesmiştik. İşte ondan sonraki 3 haftada da anne sütüyle 1100 gram almış çok şükür.
Benimki geceleri 2 saat arayla emzirmek istesemde almıyor.bazen 4 saat sonra uyanıp emiyor.her emmeden sonra da kusuyır.gaz problemiz çok gazla..Kızlar ben dayanamayıp bugün doktora gittim kendi doktorumuz izinli olduğu için aynı hastanede başka doktora gittim. 3 hftada 1100 gram almışız 4 cm uzamışız . Gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür. Tiroit değerimizde 8’den 3.89’a düşmüş. Doktora bebek çok sık emmek istiyo dediğimde o ne zaman isterse ver kimi bebek 2 saatte bir ister kimisi 10 dkda bir ister. Bunu bebek belirler anne değil dedi. Sadece 2 saatten fazla uyursa uyandır emzir dedi. Yani uykusuzluk bizde devam edicek anlaşılan ya da bi yerde Asya düzene girecek diye umut ediyorum. Kalbindeki üfürüm devam ediyormuş ama masum gibi duruyo isterseniz bi kardiyologa bi ara gösterin dedi. Bizden haberler böyle bugğn 28. Günümüz bu arada. İlk hafta Asya 500 gram almıştı ama o zaman günde 1 kez 40 cc mama vermiştim sonra sarılık bitince mamayı kesmiştik. İşte ondan sonraki 3 haftada da anne sütüyle 1100 gram almış çok şükür.
Masallah canım cok güzelKızlar ben dayanamayıp bugün doktora gittim kendi doktorumuz izinli olduğu için aynı hastanede başka doktora gittim. 3 hftada 1100 gram almışız 4 cm uzamışız . Gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür. Tiroit değerimizde 8’den 3.89’a düşmüş. Doktora bebek çok sık emmek istiyo dediğimde o ne zaman isterse ver kimi bebek 2 saatte bir ister kimisi 10 dkda bir ister. Bunu bebek belirler anne değil dedi. Sadece 2 saatten fazla uyursa uyandır emzir dedi. Yani uykusuzluk bizde devam edicek anlaşılan ya da bi yerde Asya düzene girecek diye umut ediyorum. Kalbindeki üfürüm devam ediyormuş ama masum gibi duruyo isterseniz bi kardiyologa bi ara gösterin dedi. Bizden haberler böyle bugğn 28. Günümüz bu arada. İlk hafta Asya 500 gram almıştı ama o zaman günde 1 kez 40 cc mama vermiştim sonra sarılık bitince mamayı kesmiştik. İşte ondan sonraki 3 haftada da anne sütüyle 1100 gram almış çok şükür.
hhe masallah annesi bak hanfendi memeyi seviyor :) ne zaman olursa vercez artik. annem dio ki tok evin ac kedisi :) yalan soyluyon sen ac degilsin diyerek seviyo :) iyi etmissin aklin kalmamis ne guzel rahat ettin valla
Benimki geceleri 2 saat arayla emzirmek istesemde almıyor.bazen 4 saat sonra uyanıp emiyor.her emmeden sonra da kusuyır.gaz problemiz çok gazla..
Kızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
Maşallah kuzuya ne güzel bak rahatlamışsındır artık canımKızlar ben dayanamayıp bugün doktora gittim kendi doktorumuz izinli olduğu için aynı hastanede başka doktora gittim. 3 hftada 1100 gram almışız 4 cm uzamışız . Gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür. Tiroit değerimizde 8’den 3.89’a düşmüş. Doktora bebek çok sık emmek istiyo dediğimde o ne zaman isterse ver kimi bebek 2 saatte bir ister kimisi 10 dkda bir ister. Bunu bebek belirler anne değil dedi. Sadece 2 saatten fazla uyursa uyandır emzir dedi. Yani uykusuzluk bizde devam edicek anlaşılan ya da bi yerde Asya düzene girecek diye umut ediyorum. Kalbindeki üfürüm devam ediyormuş ama masum gibi duruyo isterseniz bi kardiyologa bi ara gösterin dedi. Bizden haberler böyle bugğn 28. Günümüz bu arada. İlk hafta Asya 500 gram almıştı ama o zaman günde 1 kez 40 cc mama vermiştim sonra sarılık bitince mamayı kesmiştik. İşte ondan sonraki 3 haftada da anne sütüyle 1100 gram almış çok şükür.
Kuzum ya kıyamamKızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
fotoğrafı kaldır istersen bu konuda çok detay düşünürüm pedofili maalesef çok yaygın bir durum. Gerçekten çok kotu durumda normal pisik kremleri fayda etmez buna ıslak mendil kullanma bir sure pamukla sil bezini değiştir bezden olabilir madecassol merhem yada terramiycn merhem alıp eczaneden hemen sür kıyamam çok cani aciyordurKızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
Sabah gelecek köyden hastaneye gidicez 55 yaş kılolu da degil öyle bogazina düşüp çok yeme olayı da yok aslında ama neden bu kadar yüksek cıkar insan korkuyorKolesterolun bu kdr yüksek olması kiloya yaşa veya baska sebeplere bağlılıktan ziyade ailesel formunu gösteriyo.acil bir durum değil bu gece gitmesini gerektiren,yarın polikliniğe gitsin,ayrıntılu tahlil yapılsın orda da bilgi verilir,tedavisi var merak etmesin Yazdı canım
Canım yaa cok kötü olmuş önce su ile yıka sonra fito krem sür görümcem surekli kullanıyor o hep tavsiye eder bana daKızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
Benim kı de yumusak bu aralar korkuyordum ama emerken ses geliyor ve bazen agzından akıyor yutkunma sesıne bak canm gelişimi de gayet iyiymiş masallah için de rahat etmiştirBende Asya meme için ağladığında tok evin aç kedisi diye seviyorum:) bizimkide emiyo sonra alttan üstten çıkarıyo sonra bida istiyo. Düzene girer elbet bugğnlerde. Ben memelerim çok yumuşak olunca korktum sütüm mü yetmiyo diye ama demek ki memelerin terbiye olması doğruymuş. Sağolasın canım ya evlatlarımız hep sağlıklı olsun insanın içi gidiyo onlara
Ben biberonla veriyorum canim
Mecburen biberon kaşik la almıyor
Maşallah canımKızlar ben dayanamayıp bugün doktora gittim kendi doktorumuz izinli olduğu için aynı hastanede başka doktora gittim. 3 hftada 1100 gram almışız 4 cm uzamışız . Gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür. Tiroit değerimizde 8’den 3.89’a düşmüş. Doktora bebek çok sık emmek istiyo dediğimde o ne zaman isterse ver kimi bebek 2 saatte bir ister kimisi 10 dkda bir ister. Bunu bebek belirler anne değil dedi. Sadece 2 saatten fazla uyursa uyandır emzir dedi. Yani uykusuzluk bizde devam edicek anlaşılan ya da bi yerde Asya düzene girecek diye umut ediyorum. Kalbindeki üfürüm devam ediyormuş ama masum gibi duruyo isterseniz bi kardiyologa bi ara gösterin dedi. Bizden haberler böyle bugğn 28. Günümüz bu arada. İlk hafta Asya 500 gram almıştı ama o zaman günde 1 kez 40 cc mama vermiştim sonra sarılık bitince mamayı kesmiştik. İşte ondan sonraki 3 haftada da anne sütüyle 1100 gram almış çok şükür.
Zeytinyagı denedin mi canmKızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
Tamam canm yaz banada bide sizi alacaklar mi sunnete biz girmek istyrzMedilife beylikduzu çocuk cerrahi cnm oraya gidecez bakalim nasılmış iyiyse yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?