2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
Oyy yavrm.cok kotu olms aci falan mi yemistn canim neden bu kadr kotu olms burd abi kac kez yazdm.yinede bi doktra danisarak kullan ama kizim agir antpytk kllndgnda bu kadr olmasada cok kotuydu hemen gecrdi dermorest ve hematni karstp sur kalin bi tabaka halinde hemej gececktr insallah

Aynen canım cok sagol sütüm yetiyor mu yarıyor mu soru isaretleri çıktı aklımdan şükür. Seninkide alır insallah hic merak etme.

Cok sagol canım sarılığı şükür hastaneye yatmadan atlatabildik şimdi böbrek sorununu halletmemiz lazım. Onuda hallettik mi rahatlayacagiz

Bak ben yaptığımı söyleyeyim canım benimde sütum az baya ama yaramış bebeğe etli suya bagliyorun sebebini. İlikli kemikli et alıyorum düdüklü tencerede 2saat kaynatıyorum. Kemiklerinden etleri ve ilikleri suyun icine doğuruyorum. Öğlen ve aksam 1 kase içiyorum sütun kalitesini arttırıyor. Sende dene istersen

Gözün aydın canım sizin adınıza çok sevindim bak boşuna evham yaptın demekki göğsün şiş olmamasi sütun olmadığı anlamina gelmiyor sağlıkla büyüsün asya

Kızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
oy kurbanim bizm oglanin da bunun gibi ya. dun yazdm,doktora gosterdik sudocrem sur kalin sekilde dedi. dunden beri yapiyorum kizarikliklarinin azaldigini fark ettim. insallah ise yarar. seninki bya yayilmis yazik

Yaaa kıyamam kuzuya, evlatlarımız hep iyi olsun ben uykusuzluğa hep meme vermeye de razıyım.

Canım bi doktorunuza da danışın istersen sadece pişik kremi değil tedavi edici başka bi krem daha önerir size büyük ihtimalle.

1 kereyle hiç etkilenmiyor korkma 1 hatta baze 2 verdim boza çok iyi gelmişti bana şimdide sütüm maşallah gayet iyi durumda

etiket yapamadım ama bebişi bizim gibi emziği reddedenler hemen aklım geldiniz damaklı emzik veriyordum öğürüyordu ucu yuvarlak olan vardı bide onu vereyim dedim şapur şupur emiyor 1 saattir :) siz de deneyin bi belki tutar,dr browns un emziği

@Hirosum ve kardesi gecmis olsun canim annemde de kolesterol var onda da yuksek cikiyor.annemin en cok 700 lere cikmisti yatis yapmislardi. yeme icme yas etkiliyor tabi ama bnm annem de bogazli biri degil. dikkt eder o tarz seylere de sinir stres de cok etkiliyor. annemin yukselmesinde hep bunlar etkili oluyor.

Kaç gün yattı canım ne oldu peki süreç nasıldı annen nasıl oldu şimdi
Doğrudur küçük kardeşim böbrek rahatsızlığı vardi onun stresi var sürekli gel git ameliyat falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…