- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #47.201
Ya bak üzüldüm şimdi. Ama neyseki halledilir birseymis dr demedi mi peki kilo var zayiflasin öyle yapılsın diye. Sanki dr ihmal etmis gibime geldi birazdaKilodan o bölgedeki yağlamadan ötürü gömülü penis ve sünnet sonrası yapışıklık meydana geldi canım bahsetmiştim. Testisin torbadan yukarı çıkmasını bile buna bağladılar. Kilodan olabilir dediler. Operasyon geçirmesi gerekecek. Dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin
Ya sinirleniyor desene, geçici bir durum diye düşünüyorumkızlar iyi akşamlar.
birşey sormak istiyorum sizinkilerde sinirli bir şekilde durup dururken kendini sıkıp kasıyor mu ? Daha doğrusu sinirli bir şekilden ziyade ben sinirden mi yapıyor diye düşünüyorum. İki yumruğunu sıkıp kendini kasıyor inanılmaz moralim bozuldu normal mi yoksa sinirden mi ?
inşallah öyledir canım ya inanılmaz moralim bozuldu. Bu çocuk sinirli mi olacak diye kendimi yiyorumYa sinirleniyor desene, geçici bir durum diye düşünüyorum
Kuzum sen nasıl yetistirirsen öyle olur sıkma canını hiç suan keşfediyorlar o hareketi farketmistir ondan yapip duruyordur. Benimkide ek gida verince sinirleniyor önündeki önlüğü söküp yere atıyor büyük adam gibi ama biliyorum ki geçici bunların hepsiinşallah öyledir canım ya inanılmaz moralim bozuldu. Bu çocuk sinirli mi olacak diye kendimi yiyorum
Canim bence kilosunu hiç takma benim oğlum sadece anne sütüyle her ay 2 kilo alıyordu boynu bile gözükmüyordu doktor başka birşey mi yediriyorsun bu çocuğa çok kilo alıyor böyle olmaz demişti sonra bi ayaklandı 9.ayda yürüdü kili falan kalmadı şimdi 3 yaşında 14 kilo zayıf kızımda şimdi kilosu alt sınırda boyu 78 cm di 25 gün önce falan boyu uzun baya dedi şimdi bende boyu takmaya başladım eşimle ben uzun değiliz ama amcalar dayı halalar sırık gibiEvet canımKilomuz başımıza baya dert açtı ama artık yavaşladı üç ayda 700 gram almış toplam
Sabah öğlen akşam gece emiyor cnm. Arada gelip 1 fırt aldığı da oluyorMaşallah cok iyimis hrp öyle olur isalalh kac kere emiyor peki
Hayır canım ne öncesinde ne sonrasında hiçbi uyarıda bulunmadı. Allah iyilerle karşılaştırsın güvenip çocuklarımızı emanet ediyoruz ufacık bir ihmal bir dikkatsizlik nelere mal oluyor.Ya bak üzüldüm şimdi. Ama neyseki halledilir birseymis dr demedi mi peki kilo var zayiflasin öyle yapılsın diye. Sanki dr ihmal etmis gibime geldi birazda
Benim oğlanda bi ayda 2 kilodan fazla aldıığı bile oldu sadece anne sütüyleCanim bence kilosunu hiç takma benim oğlum sadece anne sütüyle her ay 2 kilo alıyordu boynu bile gözükmüyordu doktor başka birşey mi yediriyorsun bu çocuğa çok kilo alıyor böyle olmaz demişti sonra bi ayaklandı 9.ayda yürüdü kili falan kalmadı şimdi 3 yaşında 14 kilo zayıf kızımda şimdi kilosu alt sınırda boyu 78 cm di 25 gün önce falan boyu uzun baya dedi şimdi bende boyu takmaya başladım eşimle ben uzun değiliz ama amcalar dayı halalar sırık gibi
Neden boyu takiyon cnm benimki de 79 cm. Doğduğundan beri çok uzun. Ama babası da bebekken çok uzunmuş şimdi 1.70 :) yani kilo da boy da hiç belli olmayan seyler. Senin bebegin kilosu kac benimki 9 kilo civarı. Yiyor ama hep boya gidiyor kiloya degilCanim bence kilosunu hiç takma benim oğlum sadece anne sütüyle her ay 2 kilo alıyordu boynu bile gözükmüyordu doktor başka birşey mi yediriyorsun bu çocuğa çok kilo alıyor böyle olmaz demişti sonra bi ayaklandı 9.ayda yürüdü kili falan kalmadı şimdi 3 yaşında 14 kilo zayıf kızımda şimdi kilosu alt sınırda boyu 78 cm di 25 gün önce falan boyu uzun baya dedi şimdi bende boyu takmaya başladım eşimle ben uzun değiliz ama amcalar dayı halalar sırık gibi
Maşallah güzelde emiyormuş aferim onaSabah öğlen akşam gece emiyor cnm. Arada gelip 1 fırt aldığı da oluyor
Amin benim kuzenin çocuğuda kiloluydu dr yapmam demis zayıflasın öyle getirin anlatmis herkesi, size tecrubesiz mi denk geldi aceba, çözümu var ya Allah dermansız dert vermesinHayır canım ne öncesinde ne sonrasında hiçbi uyarıda bulunmadı. Allah iyilerle karşılaştırsın güvenip çocuklarımızı emanet ediyoruz ufacık bir ihmal bir dikkatsizlik nelere mal oluyor.
Emekliyor cnm.anne sütü yatarken 1 kez mama sabah kahvaltı yoğurt bazen çorba böyle geçiyor cnm.2650 kilo doğmuştumasalalh boyunuz posunuzun yerinde emekleme vs var mı
7.30 da uyaniyo cnm emiyo 9 a kadar yürüteçte oyalaniyo bende bu süreçte abisini ve babasıni okula hazırlıyorum. 9 da kahvaltı kahvaltıdan sonra birlikte oynuyoruz oyuncaklarla. 10.30 da uyuyor. Uyandıktan sonra biraz park yatağında vakit getiriyo. Sonra öğle yemeğini yiyor. Sonra gene birlikte oynuyoruz oyuncaklarla. Ikındı şekerlemesi yapıyor. Sonra abisi geliyo onla uyuyor.sonra akşam yemegi sonra biraz yürüteç sonra gece uykusu emerek her uykuya daliyo. Ama diş çıkarmada ve haftasonu bu düzen kaciyo. Bazen kucakta geziyoruz pencereden bakıyoruz bazen birlikte ev oturmasına gidiyoruz. Rahatız ya :)Kızlar selam.
Bebeklerinizle gün içinde nasıl aktiviteler yapıyorsunuz?
hangi oyunlaı oynuyorsunuz?Vakit kalıyor mu bilmiyorum ama sormak istedim. Tıkandık kaldık çünkü biz. Hep aynı şeyler.
Ya ben ili gündür inanılmaz şu güvenli bağlanma olayıyla birlikte kaliteli zaman geçirme olayıma taktım. Yanlış mı yapıyorum birşeyleri tedirginliği başladı bende. Acaba beni iyi anne olarak görmüyor mu diye düşünmeye başladım biliyorum yok yere ama işte. Oyuncaklarıyla oynarken bugün düşündüm acaba yetiyor mu diye. Offff lohusa depresyonu bende yeni vuruyor. Pedagog randevusu aldım. Konuşmaya gideceğim neler yapmalıyım neler doğru neler yanlış. Mesela bir haftadır arada saçını çekiyor. Mutsuz mu diye düşünmeye başladım. Birşeyiden mi rahatsız acaba tedirgin mi? Bilemiyorum. Bana herkes normal saçını çekmesi diyor ama. İlk çocuğum gayet cehaletin sınır ötesini yaşıyorum. Hem çok zorlanıyorum hem birşeyler yapmak istiyorum.7.30 da uyaniyo cnm emiyo 9 a kadar yürüteçte oyalaniyo bende bu süreçte abisini ve babasıni okula hazırlıyorum. 9 da kahvaltı kahvaltıdan sonra birlikte oynuyoruz oyuncaklarla. 10.30 da uyuyor. Uyandıktan sonra biraz park yatağında vakit getiriyo. Sonra öğle yemeğini yiyor. Sonra gene birlikte oynuyoruz oyuncaklarla. Ikındı şekerlemesi yapıyor. Sonra abisi geliyo onla uyuyor.sonra akşam yemegi sonra biraz yürüteç sonra gece uykusu emerek her uykuya daliyo. Ama diş çıkarmada ve haftasonu bu düzen kaciyo. Bazen kucakta geziyoruz pencereden bakıyoruz bazen birlikte ev oturmasına gidiyoruz. Rahatız ya :)
O beslenmeye gore cok iyi kilosu bizde 2800 dogduk ama 7800 suanki kilomuz siz cok güzel almışsınız kiloyuEmekliyor cnm.anne sütü yatarken 1 kez mama sabah kahvaltı yoğurt bazen çorba böyle geçiyor cnm.2650 kilo doğmuştu
Canım hasan efe sabah 6.30 gibi uyanıyor. O sırada oyun oynuyoruz. Aktivite masası gibi Bi oyuncagı var onu seviyor bazen kartları gösteriyorum. Şekil oyuncagı aldım bazen o bazen de çıngıraklarKızlar selam.
hangi oyunlaı oynuyorsunuz?Vakit kalıyor mu bilmiyorum ama sormak istedim. Tıkandık kaldık çünkü biz. Hep aynı şeyler.
sabah 6.30 gibi kalkıyor bağırıyor bir süre sonra alt değiştirme biraz oyun oynuyoruz oyuncaklarıyla uyku kahvaltı kitap okuyorum resimlerini ona gosteriyorum kitabı elimden alip okuyormus gibj o birseyler mirildaniyor, şarkı söylüyorum gücüm varsa yoksa youtube dan açıyorum geri kalani yemek falan yap evi tolpla falan derken oda sürünerek geziyor etrafımda öyle ekstra birsey yapamiyoruz sen neler yapıyorsunKızlar selam.
kuzum o sac cekme bizdede var ve uykuya dalarken kendine de vuruyor arada bende tedirginim banada normal diyorlar banada soyler misin pedagog konusmalariniziYa ben ili gündür inanılmaz şu güvenli bağlanma olayıyla birlikte kaliteli zaman geçirme olayıma taktım. Yanlış mı yapıyorum birşeyleri tedirginliği başladı bende. Acaba beni iyi anne olarak görmüyor mu diye düşünmeye başladım biliyorum yok yere ama işte. Oyuncaklarıyla oynarken bugün düşündüm acaba yetiyor mu diye. Offff lohusa depresyonu bende yeni vuruyor. Pedagog randevusu aldım. Konuşmaya gideceğim neler yapmalıyım neler doğru neler yanlış. Mesela bir haftadır arada saçını çekiyor. Mutsuz mu diye düşünmeye başladım. Birşeyiden mi rahatsız acaba tedirgin mi? Bilemiyorum. Bana herkes normal saçını çekmesi diyor ama. İlk çocuğum gayet cehaletin sınır ötesini yaşıyorum. Hem çok zorlanıyorum hem birşeyler yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?