- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.361
Dilimiz kız erkek diye söyler ama gönlümüzden geçen hep sağlıktır canım inşallah sorunsuz geçer herşeyAllah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeciklerimizi,2 oğlum var hep kızım olsun diyordum şimdi tek isteğim sağlıklı olsun
Anladım canm insallah hayırlı haberlerle dönersin çok duydum bilmeden röntgene girip çocuğu gayet sağlıklı olanlari içini ferah tut canmgebe olduğumu bilmeden akciğer röntgeni ve tomgrafiye girmiştim oyüzden mecbur sevk etmek zorundayım dedi.
herşey güzel geçsin güzel haberler olsun inş cnmgünaydın kızlar beni araştırma hastanesine sevk ettiler bebeği me ayrıntılı bakılması gerekiyormuş dua edin lütfen bi sorun olmasın Allah korusun bi sıkıntı var desede ben nasıl kıyıp da aldırabilirim :/
ay ben de 6 7 yaslarında bı kı cocucugu karanlık bı yerde annemı ıstıyoum dıye sureklı aglıodu annesı aradım durdumKızlar bu arada gece rüyamda doğum yapmışım kucağımda bebeğim vardı üstünde gri bi tulum vardı üstünde desenleri vardı kız mıydı erkek miydi anlayamadım ama güzel bi bebekti çok merak ediyorum cinsiyetini sanırım rüyama girdi ama cevabını yine alamadım kız mıydı erkek miydi bilemedim şimdi
Canım bir hafta önce 5 ti şimdi 8. Acele vakti hic bisey soramadım. Ama yanıp sondugunu gördüm net bir şekilde. Yani kalp atışı başlamış çok şükür.Onceki ne kadrdi o onemli dr haftaya gel dedi dinletmek icindir yeni olusmaya baslamissa ondn belkide hicbirsey solemedimi sana ne kdrliksin nden duydurmadi vs vs ?
Benim de haftaya salı inşallah hiç endisemiz kalmazBenimkide haftaya sali :)
Ayni gunuz :))) insallah gzl hberler aliriz bakalm ya nasip
Canım inşallah hiçbirşey yoktur. Dualarımız seninlegünaydın kızlar beni araştırma hastanesine sevk ettiler bebeği me ayrıntılı bakılması gerekiyormuş dua edin lütfen bi sorun olmasın Allah korusun bi sıkıntı var desede ben nasıl kıyıp da aldırabilirim :/
Ay aklıma küçük Leyla geldiay ben de 6 7 yaslarında bı kı cocucugu karanlık bı yerde annemı ıstıyoum dıye sureklı aglıodu annesı aradım durdum
Valla benimde şişlik mi desem kilo mu desem bilemedim ama gören hamile olduğumu anlıyor karnın çıkmış diyorGünaydın kızlar.Benim şaka gibi ama karnım çıktı yaakşamları şişkinlik oluo ama sabahta vardı . .Galiba bunda da çok kilo alacagım
Bu zamana kadar kac kilo aldin cnmGünaydın kızlar.Benim şaka gibi ama karnım çıktı yaakşamları şişkinlik oluo ama sabahta vardı . .Galiba bunda da çok kilo alacagım
İkinci bebekte çok çabuk çıkar demişlerdi ama bukadar çabuk beklemiyodumValla benimde şişlik mi desem kilo mu desem bilemedim ama gören hamile olduğumu anlıyor karnın çıkmış diyor
1,5 belki 2Bu zamana kadar kac kilo aldin cnm
Ahahahİkinci bebekte çok çabuk çıkar demişlerdi ama bukadar çabuk beklemiyodum
Cok degil her aya 1 kilo gibi bakarsak1,5 belki 2
canım hoşgeldin :) Benim sıpa tlefonumu wcye attıgından beridir yapıyorum o detoksu. Şuan eski tuşlu telefon kullanıyorum ve çok mutluyum:) Elbette gerekli günümüzde ama acele etmiyorum almak için. Valla bendemi sıkıntı var dedim iyi bari çünkü bende bi kaç şeyimi giyemiyorum :)Merhabalar hepinize. Dijital detoks baya iyi geldi. Kitaplarıma sardım yeniden çok şükür. Bu arada geçmişe soyle bir göz gezdirdim herkes iyi sanıyorum. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz. Biz artık 10. Haftanın içerisindeyiz. Mide bulantilarim yavaş yavaş azalıyor sanırım. Bu arada benimde göbeğim çıktı. Dün annem bizdeydi aaa senin bıdık artık gözüküyor dedi göbeğim olmadığı için hamileliğim direk belli olmaya başladı bence de. Eski şortlarımı falan baya zor giyorum. 2 hamileliğim den kalan kıyafetleri urazin doğumundan sonra dagitmistim baya eskilerdi çünkü bana göre şimdi yeniden bir kaç parça bir şey almak gerekecek normal de doktor kontrolüm benimde 2 hafta sonra çarşamba yabi 18 inde ama ben bu süreyi biraz daha açıp 1 ağustosa yakın gitmeyi planlıyorum. Cinsiyeti de öğrenirim diyorum. Çok ultrasona girmekten hoşlanmıyorum. Bakalım o zamana kadar sabredebilecek miyim tabi. Çok özledim bebeğimi çünkü.
Benim bırak ucunu gögsüm komple renk değişti. sıpam emdikçe açıldı ama :) Şuanda da uçlarda koyulaşma var . Bide dolgunlaştı emzirmeme rağmen.Şuan ortaya bir teori atayım hemen diyorlar ki göğüs ucu koyu olursa erkek açık renk olursa kız derler yoksa tam tersi miyditecrübeli annelerden yorum alalım benim oğlumda biraz koyu renkliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?