2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bu arada gece rüyamda doğum yapmışım kucağımda bebeğim vardı üstünde gri bi tulum vardı üstünde desenleri vardı kız mıydı erkek miydi anlayamadım ama güzel bi bebekti çok merak ediyorum cinsiyetini sanırım rüyama girdi ama cevabını yine alamadım kız mıydı erkek miydi bilemedim şimdi

ay ben de 6 7 yaslarında bı kı cocucugu karanlık bı yerde annemı ıstıyoum dıye sureklı aglıodu annesı aradım durdum

Onceki ne kadrdi o onemli dr haftaya gel dedi dinletmek icindir yeni olusmaya baslamissa ondn belkide hicbirsey solemedimi sana ne kdrliksin nden duydurmadi vs vs ?
Canım bir hafta önce 5 ti şimdi 8. Acele vakti hic bisey soramadım. Ama yanıp sondugunu gördüm net bir şekilde. Yani kalp atışı başlamış çok şükür.
Benimkide haftaya sali :)
Benim de haftaya salı inşallah hiç endisemiz kalmaz
Ayni gunuz :))) insallah gzl hberler aliriz bakalm ya nasip

Canım inşallah hiçbirşey yoktur. Dualarımız seninle

enerjisiz ve mide bulantılı günlerden günaydin hepimize :)) şunun şurasinda 12.haftaya ne kaldı sonra mide bulantısız enerjili günler başlasın bakalım:)
ne dışarı çıkıyorum,ne arkadaşlarımla buluşuyorum,ne akrabalara gidiyorum,millet dicek noldu bu kıza hiç sesi solugu cikmiyor :)

Merhabalar hepinize. Dijital detoks baya iyi geldi. Kitaplarıma sardım yeniden çok şükür. Bu arada geçmişe soyle bir göz gezdirdim herkes iyi sanıyorum. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz. Biz artık 10. Haftanın içerisindeyiz. Mide bulantilarim yavaş yavaş azalıyor sanırım. Bu arada benimde göbeğim çıktı. Dün annem bizdeydi aaa senin bıdık artık gözüküyor dedi göbeğim olmadığı için hamileliğim direk belli olmaya başladı bence de. Eski şortlarımı falan baya zor giyorum. 2 hamileliğim den kalan kıyafetleri urazin doğumundan sonra dagitmistim baya eskilerdi çünkü bana göre şimdi yeniden bir kaç parça bir şey almak gerekecek normal de doktor kontrolüm benimde 2 hafta sonra çarşamba yabi 18 inde ama ben bu süreyi biraz daha açıp 1 ağustosa yakın gitmeyi planlıyorum. Cinsiyeti de öğrenirim diyorum. Çok ultrasona girmekten hoşlanmıyorum. Bakalım o zamana kadar sabredebilecek miyim tabi. Çok özledim bebeğimi çünkü.

Günaydın nasılsınız kızlar epeydir bakamıyorum buraya. mide bulantılırım hafifledi ve sabahları kusuyom sadece. Dün doktor kontrolümüz vardı hersey iyi cok sükür. 2.65 cm olmus:) Biraz agrım oluyo yürürken idrar tahlili yaptı. Enfeksiyon olabilir dedi. Sizde ne var ne yok

Şuan ortaya bir teori atayım hemen diyorlar ki göğüs ucu koyu olursa erkek açık renk olursa kız derler yoksa tam tersi miydi tecrübeli annelerden yorum alalım benim oğlumda biraz koyu renkliydi

canım hoşgeldin :) Benim sıpa tlefonumu wcye attıgından beridir yapıyorum o detoksu. Şuan eski tuşlu telefon kullanıyorum ve çok mutluyum:) Elbette gerekli günümüzde ama acele etmiyorum almak için. Valla bendemi sıkıntı var dedim iyi bari çünkü bende bi kaç şeyimi giyemiyorum :)

Şuan ortaya bir teori atayım hemen diyorlar ki göğüs ucu koyu olursa erkek açık renk olursa kız derler yoksa tam tersi miydi tecrübeli annelerden yorum alalım benim oğlumda biraz koyu renkliydi
Benim bırak ucunu gögsüm komple renk değişti. sıpam emdikçe açıldı ama :) Şuanda da uçlarda koyulaşma var . Bide dolgunlaştı emzirmeme rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…