2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
su gibi akıntı normal canım..hamileliğimin başından beri var bende..

benim kadın doğumcu da ben ayarlarım dedi aslında endokrin doktorum vardı ama öyle deyince gitmedim en son 2.03 çıkmıştı
çok iyi maaşallah..senin düzenli ölçülse yeterli..biz ilacın dozunu tam ayarlayamadık henüz..bence yine düşmedi 2,5in altına..arttıracak dozu gibi geliyor..

iyi de 5+4 te bebek nasıl görüncekmiş..bence siz doktor değiştirin..

Reactions: nix
Geçti canım olmadı bidaha 7 sayılırız 2gün önce tam olarak 6+4 dedi bidaha baktırmıcam zaten iki hafta sonra çağırdı ben direk 3 hafta sonra gitcem muayeneye daha rahat olsun

iptal et canım tabiki..ayakta kalamazsın..evine geliniyo sonuçta..söylemek de istemiyosan iptal et gitsin..

Şuan ortaya bir teori atayım hemen diyorlar ki göğüs ucu koyu olursa erkek açık renk olursa kız derler yoksa tam tersi miydi tecrübeli annelerden yorum alalım benim oğlumda biraz koyu renkliydi
Canim hemen bu teoriyi bozayim kizimda kapkara olmustu göğüs uclarim

günaydın canım . Benimde epey azaldı çok şükür. enfeksiyon değildir umarım gerçi öleyse bile hemen önlem alırsın ama bol sıvı almayı ihmal etme.
İste bu haftalarda pek fitil filan önermiyoruz bolbol su ic dedi :) Cok aşırı deil allahtan enfeksiyon.
Günaydın kızlar , ben 400 gram almışım bile sizde nasıl kilo durumları
Ben sürekli 60 61 arası inip cıkıyorum. Zaten 61.5 la hamile oldUğumu ögrendim

günaydın canım..iyiyiz şükür sen nasılsın?ben en çok elbiseyle rahat ediyorum..geniş fln da olsa pantolon rahatsız ediyor..nasıl beklicen ağustosa kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…