2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayni düşünce deyim bi dondurma alırsın utana sıkıla bi çocuk görmeden bitirmeye çalışırdık biz yada evde ki genelde öyle alır evde yeriz ama millet her yediğini atıyor düşüncesizlik bencede

kizlar cinsiyeti icin ne diyordunuz bebek saga veya sola yerlesmis gibi tahmininiz vardi ?? :))

Eklentiler

• 9F4751B4-3E5F-4A3E-BB0E-53D1C620325B.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 76
Ama kizlar o yemek yapanlar sayesinde birsuru tarif ogreniyoruz.ben cok faydalaniyorum

Bende onu arastiryorum cumrtesi doktra sorucam benimkide oyle hic biseyin ismini vermez illa sunu al diye bisey soylemezse burda bikac isim duydum onlara bakicam
Ben araştırdım da sebametin bebekler için 50 faktörlü olanı tavsiye ediyorlar sordum 68tl dedi çok geldi sanki almadım sen uygun bir şey bulursan haber eder misin

canı çeken görürsem kıyamam kahrolurum sebep dahi olmak istemem. insanların her zaman o şeye parası olmayabilir. ama işte yarışa girmiş kadınlar hangimiz en iyi yemek yapıyoruz diye. bir şey soracağım sen kalp atışını duymuş muydun? ben 9. haftama giriyorum. duyarız sanırım ve görürüz değil mi?

Sanirim oyle benimde annem normal dedi karnimin cikmasida kilo almam da oda benim gibi cok zayif hamile kalmis bana :)

canım alttan muayne beni hiç korkutmuyor nedense. oğlumda belli bi süre Esra keskin aktepeydi doktorum . 2 li taramayı alttan bakarak yaptı ve an baştan söylemişti öyle yapacagını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…