- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.101
Bizim yakın sizinle inşallah Pazartesi ben de duyarım :) maşallah :)ben de bugün duydum bebeğimin kalbiniiine kadar güzel bir şeymiş yaa darısı bekleyen herkese inşallah
Aynen cnm senin dedigine bakicam digeri beyaz tabaka gibi duruyoms nette yaziyodular doktorda illa bisey demeyince bakcam artik. Erken saate denize gitmem zaten yeterliMaşallah maşallah darısı Pazartesi bize inşallah 8+0 olcak:)
Güneş kremi konusunda ben de aynı düşünüyorum ya çilliyim ben yıllardır yaz kış yüzüme kullanırım inçe yapılı ve yüksek korumalı olmasını tercih ediyorum solante kireç gibi :/
La Roche kullandım yves roches kullandım LR kullandım ( içlerinde bu ince değildi kireç gibiydi ) şuanda ROC kullanıyorum hepsi 50 faktör UVA UVB koruması var 80 küsür birşeydi ben indirim yakalamıştım 50 liraya aldım
Nemlendirici krem gibi hiç beyazlık Yok memnunum şuan
yok canım bence alakası, benim bazen günde 3 kere bazen 1 kere bazen 2 kere oluyo,bişeyede üzülmüom suanKızlar bulantı ve kusmanın stres ve üzüntüyle alakası var mı? Günde 1 kere olurdu şimdi ikiye çıktı
Ben çilliyim onun için zaten normalde de korumam gerekiyor hep çok krem denedim :/ kışın bile sürerimAynen cnm senin dedigine bakicam digeri beyaz tabaka gibi duruyoms nette yaziyodular doktorda illa bisey demeyince bakcam artik. Erken saate denize gitmem zaten yeterli
canım o inanılmaz uyku yapiyo,fitil şeklinde kullanabiliosan daha az etkilenirsinKızlar bu progestanı kullanıp tansiyonu düşen var mı bayılacak gibi oldum ve uyku yapıyor galiba
Ben çıplak insan gördüğüm zaman cenaze çıkar hep o yüzden hiç görmek istemem valla Allah hayırlara çıkarsınKızlar ben bugün rüyamda boydan boya yatan bi erkek gördüm cinsel organı da dahil simdi baktım yorumlara erkek çocuk doğurmaya diyor illaki kızım veya oğlum olsun demiyorum ama bi kızım var ve bide oğlum olmasını isterim acaba bilincaltima erkek çocuk die mi yerleşmiş yoksa hamileler görürmus ya bazen rüyada öyle mi oldu oğlum olacakda bugün onun rüyasını mi gördüm ayy sağlıklı ve hayırlısı olsun da inşallah
ümraniyehangi hastane acaba?
Masallah canımben de bugün duydum bebeğimin kalbiniiine kadar güzel bir şeymiş yaa darısı bekleyen herkese inşallah
İlk zamanlar yasiyordumm bende ama şuan öyle bi sıkıntı yok da göbeee görünce acaba dedim göbek bile güzel ahhh içime çekmekten kurtuldmGöbekler fora
Gaz problemi yaşamıyorum ya, benim de kızım rahat bi bebekti (gerçi şu an dediğini yaptıracak illa ki, pekte rahat değil artık) inşallah gazlı olmazlar.
Hayrolsun insaallah da bende bebeğe yordum bu aralar fazlaca düşünüyorum galiba ondandirBen çıplak insan gördüğüm zaman cenaze çıkar hep o yüzden hiç görmek istemem valla Allah hayırlara çıkarsın
Aynen canım ondan oluyor geçen bende kucağımda Bebek gördüm benimmiş ama kız mı erkek mi bilemedimHayrolsun insaallah da bende bebeğe yordum bu aralar fazlaca düşünüyorum galiba ondandir
Rabbim acısını göstermesin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinKızlar aramızda benden başka rahiö ağzı yetmezliği olan varmı ben ağustosun ikinci haftasına kalmadan serkilaj ameliyatı olucam hepimiz hamileyiz dualarınızı eksik etmeyin kızımı kaybettim 6gün yaşadı bunu da kaybetmek istemiyorum
Her şeyden tiksinip çoğu yediğimi de çıkarınca böyle oldu sanırım. Çoğunuz almışsınız bende bebeği
Peki bebeğinin gelişimiyle ilgili bi sıkıntı olmuş muydu canım korkuyorum..
Inşallah kuzum sıkıntısız atlatırız. Duyduğum herkes 5. Haftada net gördü 6.Haftada da bebiş de gördü kalbini de duydu. Tecrübesiz olunca ödüm koptu benim de bir an. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Aynen cnm senin dedigine bakicam digeri beyaz tabaka gibi duruyoms nette yaziyodular doktorda illa bisey demeyince bakcam artik. Erken saate denize gitmem zaten yeterli
Kızlar aramızda benden başka rahiö ağzı yetmezliği olan varmı ben ağustosun ikinci haftasına kalmadan serkilaj ameliyatı olucam hepimiz hamileyiz dualarınızı eksik etmeyin kızımı kaybettim 6gün yaşadı bunu da kaybetmek istemiyorum
Hoc bir sikinti olmamisti canim. Hatta hep onden gidiyordu 30.haftaya kadar.
Amin insaallah. Ben goremedim malesef kalp atisini. Haftaya cuma bakalim.
Adet döngünne kadar canım. Zaten 7.hafta da duyuluyor tam net galiba kalp atışı. Haftaya duyarsın :)
Beyaz tabaka birakmasi dogal ve mineral filtreli oldugunu gosteruyor. Daha iyi aslinda yani. O beyaz tabaka ayna gorevi gorup gunes isigini yansitiyor. Diger ince olanlar malesef emiliyor ve cok yuksek kimyasal iceriyorlar.
Insaallah bu sefer bebegini saglicakla kucagina alir saglicakla buyutursun.
Akıntı olmaması daha iyi bence. Ben kimyasal yaşadığımda. Sabah iğne ucu kadar düşün o kadar minik 1-2 nokta koyu kahve 1-2 nokta da kırmızı leke gelmişti. Agrım sızım yoktu. Başka da leke gelmedi. Dedim yerleşme herhalde önemsemedim. Aynı gün değerim düşmüştü. Bende de o yüzden hep korku oluyor ama leke falan yoksa sıkıntı da yoktur bence :) stres yapma. Progestan kullanıyor musunSelam kizlar ben gene takinti yapmaya basladim :/
Suan hic bir kahve rengi akintim yok
ve gogus hasasiyetim var
ama ya bebege birsey olduysa diye dusunuorum
nasil anlasilir ilk dusugumde akintim oldu ve hasasiyet de gitmisti ama vok karma karisik dusunemiorim ve stres yapiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?