- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.521
Evet canım bende baş dönmesiyle baş ağrısı oluyor.kızlar sizin de başınız çok ağrıyo mu?
kızlar sizin de başınız çok ağrıyo mu?
Ben çok özlüyorum@-Gzmlkz- ense ölçümü için çağırıyorlar sonra ayda 1 canım... bide tahlil falan istediyse aynı zamanda onlara bakacaktır.
Evet canım bende baş dönmesiyle baş ağrısı oluyor.
Baş ağrısı ve baş dönmesi + şiddetli mide ağrısı var bende. Mide ağrısını çözmüş değilim ama
biraz daha yüzeysel pozisyonları tercih edin bence..ondan olabilir diye düşündüm şuan..ama emin değilim..Kızlar özel olacak ama ilişkiden sonra kahverengi leke oluyor.Ama normalde ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman yerleşme kanaması bile olmamıştı bende . Şimdi neden oluyor anlamıyorum.
bende 10. haftada gidicem canım büyük ihtimalle testler için ayrıca çağıracaktırKızlar ben 8. Haftamda doktora gidip kalp atışını duymuştum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben en az 4 5 hafta gitmemeyi düşünüyodum hani gitmişken belki cinsiyetide öğrenirim testler yapılır hepsi aradan çıkar diye zaten hastane ortamını hiç sevmiyorum.. 10. Haftada neden çağırdı acaba ikili test yapılmaz o haftada sizin bilginiz varmı test tahlil yapılıyormu o haftada
baş dönmesi bende nadir ama baş ağrısı gıcık ediyor resmen..
mide ağrısı dediğin yanma gibi mi?
valla aynen öyle.. bide insan merak ediyor ne durumda yanlış birşey var mı yok mu hep tedirginlik var ..sizde de öylemidir bilmem de ...Ben çok özlüyorumelimde olsa her hafta görmek istiyorum ama zararlı tabi mecbur sabırla bekliyoruz
Karıstırmıs olabilirim canım sanki yan yanaydınız sen yeni evlenmistin karıstordım miya haftasonu pek giremiyorum..yok canım kayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz zaten..karıştırdın mı ki
Girmeyin canım iliskiye zaten doktora söylesen söyler girmeyin diyeKızlar özel olacak ama ilişkiden sonra kahverengi leke oluyor.Ama normalde ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman yerleşme kanaması bile olmamıştı bende . Şimdi neden oluyor anlamıyorum.
Girmeyin canım iliskiye zaten doktora söylesen söyler girmeyin diye
Yok canım benim mide agrım suan..tek sorunumbir kalcam ve gögüslerimin fazla buyuyup rahatsız etmesi..kasıklarımda batıyo..ama mideyle ilgili suan biseyim yok şükür..Çok fazla doktor değiştirdim. Hepsi farklı bir şey söyledi bende şaşırdım ne yapacağımı. Daha dikkatli olayım o zaman.. Sizde mide ağrısı var mı?
valla canım biz ilişki denen eylemi unuttuk..Kızlar özel olacak ama ilişkiden sonra kahverengi leke oluyor.Ama normalde ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman yerleşme kanaması bile olmamıştı bende . Şimdi neden oluyor anlamıyorum.
Bende o dertten cok muzdaribim aaa ne kadar zayif yemek niye vermiyorsun falan evet diyorum vermiyorum bilerek aç birakiyorum tovbe ya insani çileden cikariyorlar daha ben birinede çocuğun ne kadar zayif dememisim empati kurabiliyorum cunku ben cok üzülüyorum meselaBide benim cahilliğime geldi canım arkadaslarım benim dedğim gibi yapıyorlar seni bilmiyorum ama ben ilk 6 ay karsıydım başka şeye pilav suyu fln bir vermedim yada sonradan katı bişe vermedim hep rendeledim şimdi katı yemiyo bide eğlenceli hale getirmedim şimdi büyüyüncede çok zor..aynen biz birbirimizi anlarız canım valla çocuğa bakamıyoruz gibi davranıyorlar ay çok zayıf..sanki yemek esirgiyoruz benimki sürekli düsüyo bide hali yokki yavrumun
Inan canim onuda deniyorum 1 2 kaşık sonra yine ayniOyunla falan yedirmeye calisiyoruz canım iki lokma yesin aaa büyüdü mu ne kaldiramiyorum diyorum gaza geliyor yiyor bazen TV aciyirum bazen de hic ilgilenmiyor sehpaya koyuyorum kendi yiyor gelip geçerken normalde yalvarsam yemez oyun falan bi şekilde öyle
Kızlar benim oğlum 6 bucuk yaşında ve 18 kilo. Her yaz sürekli bu çocuk niye zayıf diye sordular senelerdir. Babası da zayıf annesi de ne bekliyorsunuz sağlıklı olsun yeter dedim metabolizma hızlı ise yapacak bir şey yok. Birde üstüne yemiyorsa zorlayınca daha da ters tepiyor çünkü şuan hiç zorlamıyorum kendi yiyor ama gene kilo alamiyorBende o dertten cok muzdaribim aaa ne kadar zayif yemek niye vermiyorsun falan evet diyorum vermiyorum bilerek aç birakiyorum tovbe ya insani çileden cikariyorlar daha ben birinede çocuğun ne kadar zayif dememisim empati kurabiliyorum cunku ben cok üzülüyorum mesela
aslında Oyle cok kilolu olsun asla istemem her öğün agzini acsin yemegini yesin zaten yediği yarar ama bizimki pesinden koşup veriyorum yediginide eritiyor
Evet metebolizmada etkiliyor ama benimki yiyip zayif kalsa diyecem metebolizmadir ama yok kiz bildigin yemiyor ben dr a bi gotureyim netten baktım enfeksiyon olabilir diyorKızlar benim oğlum 6 bucuk yaşında ve 18 kilo. Her yaz sürekli bu çocuk niye zayıf diye sordular senelerdir. Babası da zayıf annesi de ne bekliyorsunuz sağlıklı olsun yeter dedim metabolizma hızlı ise yapacak bir şey yok. Birde üstüne yemiyorsa zorlayınca daha da ters tepiyor çünkü şuan hiç zorlamıyorum kendi yiyor ama gene kilo alamiyor
Bende hiç kilo almamışım benimde kıllar hızlı büyüyor uğraşamıyorum başka bir boyut kazancam yakındaNeredeyse 3 kilo verdim ama göğüsler bomba yüzükler daha şimdiden parmağıma olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?