2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar özel olacak ama ilişkiden sonra kahverengi leke oluyor.Ama normalde ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman yerleşme kanaması bile olmamıştı bende . Şimdi neden oluyor anlamıyorum.

bende 10. haftada gidicem canım büyük ihtimalle testler için ayrıca çağıracaktır

Çok fazla doktor değiştirdim. Hepsi farklı bir şey söyledi bende şaşırdım ne yapacağımı. Daha dikkatli olayım o zaman.. Sizde mide ağrısı var mı?
Yok canım benim mide agrım suan..tek sorunumbir kalcam ve gögüslerimin fazla buyuyup rahatsız etmesi..kasıklarımda batıyo..ama mideyle ilgili suan biseyim yok şükür..

Kızlar özel olacak ama ilişkiden sonra kahverengi leke oluyor.Ama normalde ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman yerleşme kanaması bile olmamıştı bende . Şimdi neden oluyor anlamıyorum.
valla canım biz ilişki denen eylemi unuttuk.. 12.haftaya kadar uygun görmedi doktor

Bende o dertten cok muzdaribim aaa ne kadar zayif yemek niye vermiyorsun falan evet diyorum vermiyorum bilerek aç birakiyorum tovbe ya insani çileden cikariyorlar daha ben birinede çocuğun ne kadar zayif dememisim empati kurabiliyorum cunku ben cok üzülüyorum mesela
aslında Oyle cok kilolu olsun asla istemem her öğün agzini acsin yemegini yesin zaten yediği yarar ama bizimki pesinden koşup veriyorum yediginide eritiyor

Inan canim onuda deniyorum 1 2 kaşık sonra yine ayni

Kızlar benim oğlum 6 bucuk yaşında ve 18 kilo. Her yaz sürekli bu çocuk niye zayıf diye sordular senelerdir. Babası da zayıf annesi de ne bekliyorsunuz sağlıklı olsun yeter dedim metabolizma hızlı ise yapacak bir şey yok. Birde üstüne yemiyorsa zorlayınca daha da ters tepiyor çünkü şuan hiç zorlamıyorum kendi yiyor ama gene kilo alamiyor

Evet metebolizmada etkiliyor ama benimki yiyip zayif kalsa diyecem metebolizmadir ama yok kiz bildigin yemiyor ben dr a bi gotureyim netten baktım enfeksiyon olabilir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…